Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Llorente maakt einde aan lange geruchtenstroom

Laatste update:
/

Na een geruchtenstroom van weken, zo niet maanden, is de kogel door de kerk: Fernando Llorente wordt de spits van Juventus. La Vecchia Signora laat via de officiële kanalen weten dat de 27-jarige aanvaller van Athletic Bilbao een vierjarig dienstverband is overeengekomen met de club.

Llorente doorliep de jeugdopleiding in Baskenland en in totaal speelde hij 334 officiële wedstrijden voor de club; al met al produceerde hij 104 doelpunten. Zijn succesvolste seizoen was het jaar 2011/12, toen hij Athletic Bilbao met 29 doelpunten naar de finales van de Copa del Rey en de Europa League schoot.

De international van Spanje (zeven doelpunten in 21 interlands) kwam dit seizoen minder aan spelen toe in San Mamés. Nadat hij had aangegeven zijn aflopende verbintenis niet te gaan verlengen verwees coach Marcelo Bielsa hem geregeld naar de reservebank. In totaal speelde hij dit seizoen twaalf competitiewedstrijden, maar stond hij slechts een keer in de basis.

Fernando Llorente gaat goed presteren bij Juventus

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen overwinning in de copa, wel een finaleplaats.

Mooie transfer voor alle partijen vind ik, hij zal goed aarden in Italië verwacht ik.

24 januari 2013 om 13:18

Mooi dat hij weg is inderdaad niemand werd er beter van dat hij niet speelde. Hopelijk kan hij Juve de titel bezorgen dit jaar!

24 januari 2013 om 13:25

Dat gaat niet lukken aangezien hij 1 juli 2013 pas overstapt

24 januari 2013 om 13:26

Hij komt pas in de zomer naar Juventus dus dit jaar zal Juventus het nog zonder hem moeten doen.

24 januari 2013 om 13:26

Dit jaar? hij komt pas vanaf 1 juli...

24 januari 2013 om 13:34

sorry wist ik niet. Fijn dat ze dat er even bij vermelden. zonder Llorente halen ze het hopelijk ook!

24 januari 2013 om 13:39

Echt triest dat hij naar de bank verwezen werd. Ik snap de achterliggende gedachte wel maar zo verlies je als speler één jaar uit je carrière, op het moment dat je bij de wereldtop behoort.

24 januari 2013 om 13:45

Haha maakt niet uit man.. Ik zag het toevallig in de tekst van de headliner. Uit de context kon je anders opmaken dat hij het aflopende contract niet wilde verlengen. Als hij nu weg ging zou er wel een afkoopsom genoemd worden..

24 januari 2013 om 15:13

Leer lezen!!!

25 januari 2013 om 15:20

@younes, hoe moest hij het nu weten dat hij pas in de zomer komt als het niet in de tekst staat?

24 januari 2013 om 14:01

Alle partijen , voor Bilbao niet , die verdienen nu niks aan hem wat vorige zomer wel had gekund maar toen had Llorente ook hoge eisen en was er een belofte gemaakt dat hij zou verlegen , uiteindelijk verlengde hij niet en heeft Bilbao niks verdiend.

Één van de beste aankopen die Juventus had kunnen doen; Fernando Llorente is al jaren één van de beste spitsen in La Liga en zal ongetwijfeld ook slagen in Italië. Ik kan niet wachten om hem in actie te zien voor Juve!

24 januari 2013 om 15:13

Toch eens tijd om een wereldspits binnen te halen ala Cavani.

Vind het juist jammer want eerlijk is eerlijk deze man presteert erg onder maat dit seizoen.
Wanneer zal Juve eens een wereldspits halen?

24 januari 2013 om 15:34

cavani komt toch niet, die gaat niet weg voor die met napoli de cl heeft gewonnen

24 januari 2013 om 15:38

Ja maar jij en hij moeten wel beseffen dat Napoli de komende 10 jaar geen kans van slagen heeft op dat gebied.

Ik hoop werkelijk uit de grond van mijn hart dat Llorente bij Juventus een succes zal worden, zeker voor dat loon.. Zou rond de vier miljoen euro netto gaan verdienen, iets wat niet weinig is.. Vond hem altijd een zeer sterke spits, zeker afgelopen seizoen.. Alleen hoop ik dat hij geen gebrek aan wedstrijdritme zal hebben doordat hij dit seizoen weinig mag spelen..

Naast Llorente zou Juventus nu voor deze winter nog bezig zijn met Lisandro Lopez.. Juventus wilt hem eerst huren voor een half jaar en dan definitief overpakken. Lyon wil echter per direct verkopen, valt nog te bezien wat daaruit gaat komen.. Volgens de laatste berichten van La Gazzetta zouden Lyon en Juventus in de laatste onderhandelingen zitten.. Mochten ze een akkoord bereiken zou Lisandro zelfs woensdag al tegen Lazio kunnen spelen.

Als ik het beleid en de geruchten volg... Quagliarella, Matri en Bendtner vertrekken volgende zomer. Lisandro Lopez wordt de vervanger van Quagliarella, Llorente van Bendtner en voor Matri worden verschillende namen genoemd (jovetic, Suarez, en Gabbiadini, speler die nu bij Bologna ervaring opdoet).. Juve heeft trouwens op dat tornooi wat in Zuid Amerika of waar dan ook bezig is één aankoop gedaan en zijn bezig met een ander groot talent, Castillo. Zou al behoorlijk wat doelpunten hebben gemaakt, zowel op dat tornooi als in de competitie waar hij speelt.

24 januari 2013 om 13:20

Het zou jammer zijn als Juve in januari geen extra spits van niveau strikt, aangezien het hen extra kan helpen in de CL en de titelstrijd. Want 100% zekerheid wat betreft de Scudetto, is er nog niet..

24 januari 2013 om 13:27

Juve heeft in ieder geval 36 miljoen euro aan transferkosten bespaard haha

24 januari 2013 om 13:31

Dat wedstrijdritme komt wel goed. Heeft nog tijd tussen het moment dat hij aansluit en de start van de competitie om aan conditie te werken. In oefenpotjes moet hij dan gewoon spelen en doelpunten maken, dan komt het helemaal goed.
Wat betreft Lisandro zou ik als Juve zijnde vasthouden aan huur. Mocht dat echt niet gebeuren dan kunnen ze nog proberen Fred te huren voor de rest van het seizoen. Kunnen ze in de zomer nog kijken of Lisandro te halen is of dat ze met Bonatini en Beltrame verder gaan.

on: Blij dat het rond is. Jammer dat hij pas in de zomer komt. Maar dat scheelt weer 7 miljoen die anders geinvesteerd kunnen worden (lisandro, Jovetic. misschien een talent als Belfodil) Denk dat Llorente alles heeft wat nodig is om te slagen, Kansen krijgt Juve zat binnen de 16, en Llorente is iemand die kan draaien en dan nog de bal tussen palen kan krijgen ook. Niet een spis als Suarez, Falcao of Van Persie. Maar zeker een spits die dit Juve verder kan helpen.

24 januari 2013 om 13:43

Bedtner is toch al weg geloof ik? Kreeg ergens te lezen dat ie in Londen revalideert van zijn blessure.

24 januari 2013 om 13:45

Voor zover ik weet staat gewoon in zijn contract dat hij tot de zomer bij Juve blijft. Hij zou ergens in maart terug fit moeten zijn waardoor hij terug naar Turijn moet komen. Denk dat hij in London revalideert omdat hij daar zijn huis heeft..

24 januari 2013 om 14:43

Anderlecht zou al een bod gedaan hebben op Castillo, 1,5miljoen. Maar dat hebben ze direct afgewezen.

24 januari 2013 om 17:23

@sa2juve Ik heb juist begrepen dat Lyon wel mee wil werken aan een verhuur maar dat hun willen dat er een verplichte optie tot koop na de half jaar verhuur periode. Juve wilt een verhuurd zonder verplichting tot koop maar wel de optie tot koop. Dat heb ik althans gelezen.

Eindelijk een Juve- waardige spits ! Ik hoop dat hij veel scoort voor Juventus

Juventus volgend seizoen nog beter ! Goede transfer :D

24 januari 2013 om 13:18

ja, maar dan wel van niveau Dzeko, zelf schat ik hem niet zo goed als Cavani en Lewandowski.

24 januari 2013 om 15:54

Niveau'tje Dzeko vind ik goed genoeg, die is namelijk ook aardig op dreef. En Cavani zou ik eerder vergelijken met RVP dan met Lewandowski.

24 januari 2013 om 16:10

Dzeko is imo 1 van de beste spitsen op aarde in zijn stijl.. Een killer, goed in de lucht, en aardig technisch. Alleen Ibra en Falcao zijn zelfde type en zeker beter dan Lewandowski.

Zo, ben benieuwd hoe hij het gaat doen in Turijn
We zullen zien!

Eindelijk heeft juve een goede spits. ze hebben veel kans om de cl te winnen met een beetje meer geluk.

Mooi, zal een goed koppel worden met Giovinco er omheen

Zo, dan heeft Juve eindelijk zijn spits. Is dit echt zo een geweldige topspits als veel mensen beweren? Aan zijn statistieken te zien lijkt het mij geen spits die er 20+ in schiet bij Juve. Ik had daar veel liever een Dzeko gezien.

Gewoon een killer voor de goal waar geen transfersom voor betaald hoeft te worden. Goeie zet van Juve, en men is bij de oude dame druk bezig de topclub van 20 jaar geleden te restaureren. Ik ben geen insider, maar voor mij lijkt het alsof die organisatie in Turijn zijn zaakjes goed op orde heeft. Hopelijk blijven ze nu dan ook vrij van schandalen.

24 januari 2013 om 16:34

20 jaar geleden??
je weet toch dat in 2006 zij selectie hadden met spelers als thuram cannavaro zambrotta, emerson nedved veira, trezeguet del piero en ibrahimovic?

24 januari 2013 om 17:27

Ja natuurlijk, maar dat was ook de selectie die getroffen werd door het omkoopschandaal en vervolgens zijn titels in moest leveren. Ik doelde op de periode begin-halverwege jaren '90 waarin Juventus een absolute topclub in Europa was met als hoogtepunt de Champions League. Die topclub die is verloederd door wanbeleid en corruptie. Weet je niet meer waarom spelers als Ibrahimovic weg gingen bij Juve? Inderdaad, verplichte degradatie naar de serie B.

Is dit nou de absolute topspits die Juve aan het publiek heeft beloofd? Llorente heeft het nog nooit laten zien op het allerhoogste niveau en hij is al 27. Ik verwacht dat hij niet veel potten zal breken bij Juve.

goede aankoop voor zo ver je daarvan kan spreken nu. Had deze man graag bij barca gezien afgelopen zomer. Denk dat hij voor 10-12 mln wel gehaald had kunnen worden, daarnaast vertonghen erbij en romeu terug van chelsea was je voor rond de 25 mln klaar en elke linie veel sterker gemaakt. Barca blijft nu verdedigend beperkt en hebben nog steeds geen lengte voorin wat vorig jaar tegen chelsea de CL finale plaats heeft gekost, kan weinig forceren. Nu heeft met bijna 20 mln voor song betaald wat 10 mln te veel is. Tello en cuenca en ibi hadden kunnen vertrekken. Was financieel en sportief beter op geworden. Hele goede spits dit.

24 januari 2013 om 16:05

Het gebrek aan lengte heeft ze de finaleplaats van vorig jaar gekost zeg je, maar je vergeet gemakshalve dat het meer prijzen in zo'n korte tijd heeft gewonnen dan wie dan ook, wat aantoont dat lengte overrated is.
Klasse.

24 januari 2013 om 16:59

onzin, de jaren 2006-2010 hadden veel clubs gewoon geen antwoord op het spel. Nu graaft elk team zich in en met name tegen de sterke teams red je het dan lang niet altijd als je blijft tikken. Iemand met lengte als breekijzer kan dan handig zijn. Je moet je als team/ club blijven door ontwikkelen. Dat het vroeger op een manier wel lukte wil niet zeggen dat je daar tot in de eeuwigheid aan van moet houden.

25 januari 2013 om 03:53

Gast, schei uit. Heb jij uberhaupt ooit gekeken?
Dat ingraven deden ze al in 2005, toen Barca kampioen werd. Het jaar erop ook gewoon weer en Barca heeft genoeg wedstrijden verloren (geen enkel jaar onder Rijkaard de beker gewonnen) of gelijkgespeeld (waaronder bv het moeilijke tweeluik tegen het Benfica van Koeman). Twee jaar opeenvolgend de competitie niet weten te winnen.
Met Guardiola het eerste jaar alles gewonnen, maar ook toen wedstrijden verloren, gelijkgespeeld of met moeite gewonnen vanwege de dubbele bus, geparkeerd voor het doel. Het jaar erop de supercups, en competitie maar geen beker(mede met dank aan de scheidsrechter) of CL door dezelfde bussen.

En sinds Guardiola en Vilanova, wat duss 2008/2009 is hebben we bovenal gespeeld over de grond, waarbij lengte geen flikker te maken heeft. Weinig tegendoelpunten gehad met corners, weinig tegendoelpunten gehad uit een kopbal van een voorzet en weinig tegendoelpunten gehad uit lange vrije trappen. Dat houdt duss in dat sinds Guardiola er bovenal gekeken wordt naar het voetenspel en niet de lengte (zoals Rijkaard wel deed met o.a. Edmilson, Motta, Gerard en v. Bommel), wat ons veertien prijzen heeft gegeven, ons elk jaar tot minimaal de halve finale van de CL heeft gebracht, ons drie bekerfinales heeft gegeven, drie competitietitels, de supercups en nu met grote waarschijnlijkheid weer de titel en minstens de halve finale van de beker.

Leer je team kennen, als je beweert dat je hen support.
Je lijkt er geen donder van te kennen.

goede spits voor juve hoop dat hij het waar kan maken bij hen

Basken die buiten baskenland top presteren bij een andere club heb ik nog weinig gezien.

24 januari 2013 om 13:31

Xabi Alonso???

24 januari 2013 om 13:46

1 is weinig

24 januari 2013 om 13:36

Javi Martinez???

24 januari 2013 om 13:46

Kom eens met een hele lijst.

24 januari 2013 om 13:58

Chef er zijn op de hele wereld maar om en nabij 3 miljoen Basken, hoeveel daarvan zouden er man zijn de helft? en dan hoeveel zouden er voetballen 1/10?? Dan moeten ze ook nog is tussen de 18 en 32 jaar oud zijn en van jou nog presteren buiten Baskenland.. Ja logisch dat de lijst niet erg groot word.. Maak maar is een lijst van Spanjaarden die presteren buiten Spanje dat is al lastig genoeg!

24 januari 2013 om 14:21

Arteta

Jammer, Javi Martinez en nu ook Llorente weg bij de Bilbao, wat ik een van de mooiste clubs van Spanje vind.
Veel succes bij Juve!

Geweldige spits.
Krachtig, goede techniek, twee benig, neusje voor het goal.
Pirlo gaat hem mooi bedienen.

Juventus word een van de beste teams vd wereld.

Een goede spits maar geen Juventus niveau.. ik bedoel hij is wel een goeie spits kan scoren en is sterk in de lucht.. maar Juventus is een grote club één van de beste clubs ter wereld dan ga je echt geen spits halen als Llorente maar een wereld-speler als Suarez of Higuain.. Llorente is denk ik wel een goeie aanwinst voor de Italianen maar ik vind hem niet zo speciaal.. Jammer ik hoopte dat Juventus voor een betere en wat duurdere spits ging maar goed!

24 januari 2013 om 13:41

Ik verwacht dat Juve wellicht wel nog iemand haalt, maar Llorente gratis oppikken deze zomer kun je als club natuurlijk niet laten

24 januari 2013 om 13:46

Oh gratis, sorry dat wist ik niet nee dan moet je hem inderdaad wel halen als het gratis was.. Maar je hebt gelijk Juventus moet nu een " wereld-speler " halen.. willen ze de top bereiken en dan bedoel ik de CL winnen!

Erg goed gedaan van Marotta en co. Llorente gratis weten te strikken komende zomer kun je wellicht al één van de beste transfers van het komende transferseizoen noemen. Natuurlijk moet ik zulke uitspraken niet te snel maken, want hij moet het nog maar eens bewijzen. Maar ik heb er alle vertrouwen in. Jammer dat hij pas het volgende seizoen komt, want Juve zou op dit moment ook wel wat hebben aan aanvallende krachten. Lisandro Lopez wordt in de wandelgangen genoemd, maar persoonlijk ben ik daar niet zo van gecharmeerd.

Weet iemand hoeveel Llorente zal gaan verdienen?

24 januari 2013 om 15:36

Ik had ergens gelezen rond de 4 miljoen, met eventueel bonussen erbij. Lisandro Lopez zie ik weldegelijk als een goede tijdelijke oplossing voor de spitsenprobleem, hij is echt een koele killer hoor. Bij Porto en ook Lyon heeft hij dat bewezen. Niet nadenken uithalen, zo een type spits.

En Llorente lijkt me helemaal al geschikt voor Juve, voor zijn lengte is het een vrij technische speler en hij is sterk in de passing ook scoort hij makkelijk en is heel balvast + kopsterk. Juve spitsen krijgen de bal meestal laag in de voeten, kaatsen of maken overstapjes om vervolgens de verdediger snel af te zijn en de bal teruggekaatst krijgen, Llorente lijkt me daar een sterke en slimme speler voor. Zijn korte passing is ook goed, dus die 1/2tjes in de kleine ruimte zullen niet vergaan. En een sterke speler als Llorente vraagt veel aandacht van verdedigers, hij kan daar als aanspeelpunt fungeren waardoor Marchisio en Vidal nog meer ruimte krijgen om die ruimtes in te duiken, wat voor zoveel gevaar zorgt. Tot slot worden ook corners of voorzetten nooit omgetoverd tot doelpunt, met Llorente is die kans groter.

dat maakt juve eindelijk interessant om te bekijken want een topclub heeft een topspits nodig en Llorente is dat

24 januari 2013 om 15:08

Juventus speelt juist leuk en tactisch voetbal, dat doen ze al anderhalf jaar. Mooi om te zien hoor. Maar met Llorente hebben ze wel eindelijk hun spits te pakken inderdaad.

Mwah, een goede spits maar geen wereldtop, verder is italie heel ander soort competitie en hij is al 27 en weet niet of ie in vorm komt bij juve gezien ie nooit meer speelt bij athletic.

Had je beter dzeko kunnen proberen te halen die met zijn kwaliteiten en lichaam het zeker zou redden in de serie a.

Hoe jammer ik het ook vind. Ik denk niet dat hij bij Juve gaat presteren.

24 januari 2013 om 13:55

Inderdaad, hij zou het geweldig gedaan hebben in de Premier League waar een echte spits veel beter gedijd dan in de Serie A waar je veel achter de bal aan moet rennen en er 3-5-2 gespeeld wordt.

Goede aankoop van Juve met het oog op komend seizoen. Altijd fijn om zo'n goaltjesdief in je team te hebben. Erg jammer dat hij momenteel niet de kans krijgt zijn kunsten te vertonen.

Dit zit er al weken aan te komen, jammer dat Bilbao Llorente niet direct laat gaan.
Onbegrijpelijk ook, puur om Llorente dwars te zitten.
Daarnaast is Lisandro Lopez onderweg naar Juve, het schijnt dat hij vanavond zal tekenen. Waarschijnlijk zal hij op huurbasis komen tot aan de zomer.

Precies wat Juve nodig had: een goalgetter. Ze hadden al een goede ploeg, maar dat zal nu nog beter worden met Llorente erbij. Jammer dat hij niet naar Milan is gekomen, zou daar ook niet misstaan.

Goed bezig Juve lekker een killer voor in, ik denk dat hij het wel naar zijn zin krijgt daar en een basisplaats verovert mooi om dit te horen, hij wilde een avontuur en italie is de perfecte plek daarvoor.

Ben wel benieuwd hoe Conte gaat spelen volgend seizoen, want wanneer hij 3-5-2 aanhoudt dan zal Giovinco of Vucinic op de bank belanden (er vanuit gaande dat Llorente in de basis staat).

Mooi dat hij transfervrij overkomt, slim gespeeld van Marotta. Ook staat er dan minder prestatiedruk op een speler dan wanneer er miljoenen neergelegd zijn.

Ben zeer benieuwd hoe Llorente gaat presteren, hopelijk is hij de goaltjes dief die Juve op 't moment mist!

waarom koopt juventus alleen maar van die houthakker als lorriente benthner en vucunivic?

24 januari 2013 om 14:44

Inderdaad. Ik snap er ook niks van.. Zijn techniek is om te huilen en het enige wat hij kan is koppen en afmaken. Waarom laten ze dan gewoon niet Bendtner of Matri spelen?

24 januari 2013 om 15:15

Je presteert het gewoon om alle namen compleet verkeerd te spellen. Best knap. Llorente is trouwens een goede spits, fysiek sterk, goede afmaker. Met een paar voetballende spelers eromheen kan dat zeker een succes worden.

24 januari 2013 om 17:20

moest hier gewoon even voor inloggen maar Vucinic een houthakker? Heb jij uberhaupt wel verstand van voetbal? Vucinic is Juist technisch totaal geen houthakker. En hoezo Juventus Llorente haal iemand die kan koppen en Afmaken is omdat we iemand mist die Afmaakt we krijgen 30 kansen per wedstrijd als je er dan maar 1 Scoort dan heb je iemand nodig die Afmaakt lijkt mij. niet iemand die het public vermaakt met zijn trukjes en mensen dolt.

Dé targetman voor Juve op dit moment.

Goeie spits, sterk, aanspeelpunt en een prima afmaker. Hopelijk gaat hij de goals maken die de andere spitsen van Juve (nog) niet waar kunnen maken. Wel jammer dat hij bij Bilbao dus niet aan spelen komt, zo verliest hij ze ritme.

Had hem graag dit seizoen al bij Juve gezien. Hij zit toch op de bank bij Athletic. Die idioot Bielse maakt geen gebruik van hem terwijl ze hem zo hard nodig hebben.

prima aankoop, ik ken de club juventus verder niet maar llorente is wel een goede spits. kan erg goed scoren, al met al ben ik er tevreden mee. ga zo door conte!

wat voor club is juventus eigenlijk? zijn ze een beetje goed? ken ze niet.

Prima aankoop. De beste spits die je transfervrij kon halen. Als ik Juventus was geweest had ik een paar miljoen gegeven en hem in deze transferperiode al aangetrokken. Dan raakt hij eerder gewend en begint volgend jaar meteen op scherp

Eindelijk hebben we dan onze topspits binnen, nu moeten we het nog weten te redden tot aan de zomer, gelukkig zijn vucinic en matri in vorm en quags is ook niet slecht, alleen bendtner vind ik echt de grootste miskoop van de afgelopen seizoenen, hopen dat hij in de zomer weer weggaat

Dat heeft lang geduurd. Had het wel verwacht dat ie naar Juve zou gaan en vroeg me af waarom het toch zo lang moest duren, maar de kogel is eindelijk door de kerk.

Prima aankoop van Juventus. Is een erg sterke en goede spits, die ook aardig wat techniek heeft en een neusje voor de goal.

Ik vond hem een super aanvaller in de europa league maar afgelopen maanden valt Llorrente wat tegen...

24 januari 2013 om 19:39

Hij speelt ook zo veel...

Eindelijk een goede spits die gewoon doet wat hij moet doen, doelpunten maken! Nu nog Lopez halen die dan meteen de selectie kan versterken en in de zomer zien we wel weer, maar nu deze winter moet er nog een killer komen.

Forza Juve !!!!

Mooie transfer maar denk dat hij gaat mislukken dat hij alleen in eigen land kan presteren

yessssssssss geweldig nieuws! topspits

Hele goede keus van Fernando en dat heeft Juve wederom zeer netjes gedaan, gewoon wachten tot het contract is uitgediend en vervolgens een speler van topniveau binnenhengelen. Doen ze prima daar in Torino!

Eerst maar eens kijken of het wat word, want hij speelt nu amper, en Juventus is ook wel gierig omdat ze hem niet nu al halen.....

Ik denk dat hij hier wel past.
Jammer dat hij dit jaar zo weinig speelt, maar met het oog op 2014 is dit een goede stap in mijn ogen.
Elk jaar Champions League en waarschijnlijk de titel, dat is wat anders dan in Spanje.

Een zeer vreemde speler. Hij naait zijn club, Atletic club de Bilao. Bilbao wat hem zo beroemd en goed heeft gemaakt. Een goede stap, maar met deze stap geeft hij Atletic Club een trap in de rug.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren