Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool ziet twee weken voor Ajax-uit wéér speler wegvallen door corona

Laatste update:

Liverpool is opnieuw getroffen door een geval van besmetting met het coronavirus. De Zwitserse voetbalbond meldt dinsdag via de officiële kanalen dat Xherdan Shaqiri een positieve test heeft afgeleverd en daardoor verplicht in quarantaine verblijft de komende periode. De middenvelder van Liverpool mist hierdoor de oefenwedstrijd van woensdag tegen Kroatië en de Nations League-duels met Spanje (10 oktober) en Duitsland (13 oktober).

Liverpool moet de positieve test van Shaqiri overigens nog officieel bevestigen. Het is nog niet bekend of de Zwitserse spelmaker, die onder manager Jürgen Klopp niet over een basisplaats beschikt, op tijd beschikbaar is voor de start van de groepsfase van de Champions League. Liverpool start het Europese avontuur op woensdag 21 oktober met een uitwedstrijd tegen Ajax in de Johan Cruijff ArenA.

Liverpool moet ster missen door corona; nog geen uitsluitsel over Ajax-uit

Er is weer een geval van besmetting met het coronavirus bij Liverpool.Lees artikel

Bij Sadio Mané en Thiago Alcántara werd vorige week het coronavirus vastgesteld na uitgebreide tests. De aanvaller en de middenvelder verblijven sindsdien in isolatie. Normaal gesproken keert het duo na de interlandperiode terug op het trainingsveld van Liverpool. Begin september raakte voormalig Willem II'er Kostas Tsimikas besmet met het coronavirus. De linksback is inmiddels teruggekeerd in de selectie van Klopp.

Liverpool, dat zondag met maar liefst 7-2 verloor van Aston Villa, hervat de Premier League op 17 oktober met een uitwedstrijd tegen buurman Everton op Goodison Park. Vier dagen later is Ajax dus de eerste tegenstander in de poulefase van het miljardenbal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is natuurlijk geen gemis. Shaqiri is een back-up en zijn afwezigheid verzwakt Liverpool geenszins. Wel opvallend om te lezen dat er de nodige voetballers besmet raken, ergens ga je er toch vanuit dat ze in een enigszins beschermde omgeving zitten.

6 oktober 2020 om 11:53

Tja dat wel maar als een voetballer het krijgt, krijgen snel meerdere voetballers het

6 oktober 2020 om 12:02

Tsja, zo blijken het toch ook gewone mensen te zijn Ook voetballers doen boodschappen, gaan uiteten en hebben andere activiteiten buiten de deur. Of een vrouw die werkt, hobby's heeft, met vriendinnen afspreekt. Of kinderen die op school in contact komen met andere kinderen en volwassenen.

Ik zie het al weer gebeuren. De CL begint, Liverpool heeft veel uitvallers en draaien niet geweldig waardoor ze wsl om uitstel van de wedstrijd gaan vragen tegen Ajax, of meer virtuele corona gevallen gaan creëren.Weet iemand de regels als er in 1 team bv 5 of meer corona gevallen zijn? Kan een potje zomaar verschoven worden? Of pakt Ajax dan een regelemenataire 3-0? Vragen vragen.

6 oktober 2020 om 12:11

Een reglementaire 3-0 lijkt me alleen mogelijk als je in zo'n situatie zit als Napoli. Waar de lokale autoriteiten je verbieden te reizen terwijl de bond de wedstrijd gewoon door laat gaan. In alle competities is dit seizoen al compleet verneukt

6 oktober 2020 om 12:15

Voor zover ik weet zijn daar geen specifieke regels voor en is een team altijd verplicht om te spelen, tenzij het door de overheid verboden wordt. Dat zou inhouden dat Liverpool gewoon moet spelen, zelfs als de hele basis en reservebank tegelijk Corona heeft. Dan moet men maar met een veredeld jeugdelftal afreizen. Niet op komen dagen is inderdaad een reglementair verlies.

6 oktober 2020 om 12:41

Ja volgens mij ook, ik dacht ergens gelezen te hebben dat als je over 13 gezonde spelers beschikt de wedstrijd sowieso door gaat. En dat gaat Liverpool natuurlijk altijd lukken. Misschien met een slecht resultaat maar in de resterende 5 wedstrijden moeten ze dit dan makkelijk goed kunnen maken. Maar laten we hopen dat beide ploegen zo compleet mogelijk blijven.

6 oktober 2020 om 13:26

Ik denk inderdaad dat een slecht draaiend Liverpool wel bang is voor het almachtige Ajax dat geweldig voetbal op de mat legt. De euroborg schut nog steeds op zijn grondvesten.....

6 oktober 2020 om 13:35

En jij staat voor schut met jouw povere spelling. Denk dat je als voetbalteam helemaal niet bang hoeft te wezen om tegen een ander team te spelen, misschien alleen als het een Corona haard is zoals Liverpool vreest te worden.

6 oktober 2020 om 13:39

Haha, tja een mooi CL affiche tussen twee klassieke grootmachten die weer tot leven zijn gekomen op een avond met die prachtige CL tune motiveert altijd meer dan om half een een wedstrijd in een leeg stadion in het natte en altijd waaiende noorden (vroeger werden er altijd geintjes gemaakt over de langeleegte maar nu Veendam niet meer bestaat neemt fc gronigen dat stokje over) te spelen.
Ajax gaat met minder angst naar Bernabeu dan naar de Euroborg.
On topic ik hoop op een liverpool A tegen een ajax A.

6 oktober 2020 om 15:58

Zolang onze beste AJACIED en pionier geen corona heeft is er niets aan de hand.. ten Hag blijft gewoon Martinez opstellen en zet gewoon weer labyad in de spits 3 punten en dat Liverpool helemaal wegspelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren