Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool werkt aan komst van topaankoop: ‘Hopelijk zijn we op tijd’

Laatste update:
/

Liverpool was dinsdagavond met liefst 4-0 te sterk voor stadsgenoot Everton. Dat was niet het enige goede nieuws voor de supporters van the Reds. Na afloop van de krachtmeting verzekerde manager Brendan Rodgers dat men achter de schermen druk bezig is met de komst van a major signing, een topaankoop. “Hopelijk zijn we op tijd”, wees de oefenmeester naar de naderende deadline.

De winterse transfermarkt sluit in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn deuren. Liverpool leek zich deze maand met Mohamed Salah van FC Basel te versterken, maar de aanvaller ging uiteindelijk voor ruim dertien miljoen euro naar Chelsea. Yevhen Konoplyanka van het Oekraïense Dnipro is een van de kandidaten die de Merseyside-club al lange tijd in een schaduwteam heeft staan.

“We werken samen en hopelijk kunnen we de transfer nog voor de deadline afronden”, erkende Rodgers, die ontkende dat hij in woede ontstak toen hij hoorde dat de komst van Salah niet haalbaar was. “Dat is absoluut niet waar. Ik koos voor Liverpool vanwege de gezamelijke inspanningen om de club weer terug te brengen waar het hoort. De eigenaren zijn briljant. De mensen achter de schermen werken zeer, zeer hard en we zullen nooit alle spelers krijgen die we willen, om wat voor reden dan ook. De mensen die hier werken zijn erg belangrijk voor datgene wat we voor ogen hebben.”

Wordt Liverpool kampioen dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
29 januari 2014 om 01:53

Of Fredje Benson.
Nee ik denk dat ze aanvallend sterk genoeg zijn. Ik verwacht een (duitse) middenvelder.
Kroos!

29 januari 2014 om 02:05

Kroos bij Liverpool, woow. Dromen mag, niet reëel.

29 januari 2014 om 02:05

Hoop op Sven Bender.

29 januari 2014 om 02:11

Denk dat we echt een CVM/CM kunnen gebruiken nu lucas leiva geblesseerd is..

29 januari 2014 om 02:12

Dortmund gaat niet verkopen met al die blessures van ze. Die moeten hun seizoen nog redden en kunnen het niet aan de fans verkopen dat ze nu goede selectiespelers laten gaan.

29 januari 2014 om 02:16

Sven Bender is van Bayer 04, toch?

29 januari 2014 om 02:23

Nee dat is Lars bender, zijn tweelingbroer

29 januari 2014 om 04:14

Ik dacht Pavel Cmovs maar die gaat su aan de neus van Liverpool voorbij...

29 januari 2014 om 11:52

Ooh fuck haha, dan doe maar Lars Bender. , Sven is onhaalbaar.

29 januari 2014 om 09:25

ze zijn bezig met shaqiri dacht ik toch?
zeker omdat hier salah van basel wordt genoemd en shaqiri toch ook een verleden heeft in basel.

Was het niet 23 miljoen ipv 13 miljoen dat Chelsea voor Salah heeft neergelegd? Geloof dat Liverpool zelfs 22 miljoen had geboden.

29 januari 2014 om 02:02

Nope, bedrag begon in ieder geval met een 1

29 januari 2014 om 08:43

15 miljoen pond omgerekend 18 miljoen euro is er geloof ik betaald.

29 januari 2014 om 10:36

chelsea heeft weldegelijk bijna 24 miljoen betaald voor salah en liverpool bood 21 of 22 miljoen.....

Tuurlijk wordt Liverpool geen kampioen! Wat een domme poll...
Liverpool speelt voor CL plaatsen; ze zijn niet constant genoeg...

Hopelijk kan Rodgers nog een goede verdediging plaatsen en dan zouden ze in principe Ever, Utd en Tot voor kunnen blijven!

Een aankoop is gewenst, zeker gezien de breedte van het middenveld ATM. Ik blijf op M'Vila of Fernando hopen. De wing positie is geen prioriteit maar mag wel versterkt worden, Kono heeft altijd mijn voorkeur genoten. Zou er enorm tevreden mee zijn.

Gezien de zaken die United heeft gedaan moeten wij ook op zoek naar een speler die basiskracht waardig is. Sinds jaren de beste kans op een top-4 klassering, hopelijk ziet FSG dat ook in en gaan ze investeren.

29 januari 2014 om 03:03

Die M'vila schijnt wel erg ongezellig te zijn he.. Haal je dan geen gezeik binnen?

29 januari 2014 om 06:51

Dat zeiden ze ook van Suarez maar die is "off the pitch" een top prof

29 januari 2014 om 09:40

Suarez is alleen binnen het veld een verschrikkelijk persoon, die wordt helemaal gel zodra hij het veld opkomt. M'villa is bkijkbaar altijd een vervelend mannetje. Waarom denk je dat geen enkele gopclun hem wou hebben en hij nu in Rusland speelt?

29 januari 2014 om 11:50

En wat was Sturridge dan? Kijk eens wat hij nu is geworden. Instelling en mentaliteit is te veranderen hoor.

29 januari 2014 om 16:26

@thereddevil,

In Rusland is hij nog niet negatief in het nieuws gekomen, dus ik vind het nogal een onzinnige opmerking. Uiteindelijk is een stap van Rennes naar Rubin hoger dan naar Qpr.

Liverpool moet zich zeker versterken als ze top 4 willen halen, maar vooral een middenvelder is prioriteit, de winger kan nog wel wachten tot de zomer denk ik.

29 januari 2014 om 02:10

Op het moment zou een LB en CDM/CM de prioriteit moeten hebben. Maar met een basiskracht waardige aankoop zou ik al tevreden zijn.

29 januari 2014 om 02:20

Ik heb de laatste paar wedstrijden van Liverpool zitten volgen, en het is wel duidelijk dat Liverpool een goeie LB nodig heeft. Die Aly die er nu staat kan er niet veel van heb ik wel gezien. Waar is Enrique gebleven eigenlijk?

29 januari 2014 om 07:33

Geblesseerd..

29 januari 2014 om 09:31

Op beide Benders zou ik niet hopen. Borussia gaat niemand verkopen met de blessurelijst die ze nu hebben en Bayern zal zijn sterspeler zeker niet laten gaan midden in het seizoen. Die zitten nog in de CL staan tweede in duitsland. Konoplyanka halen zou werkelijk dom zijn van Rodgers omdat ze daar op deze moment geen behoefte aan hebben (dom is misschien wat sterk uitgedrukt maar ik vind persoonlijk dat ze pas in de zomer voor een winger moeten gaan, die positie bij L'pool is nu gewoon aardig bezet). Ik denk eerder dat het een type Fernando gaat worden want daar zou de prioriteit van Liverpool wel moeten liggen, een solide, niet blessuregevoelige DM. Maar of je Fernando nu een "major-signing" kunt noemen weet ik niet

Als Kroos komt dan ben ik bereid mijn schoenen op te eten trouwens (fingers crossed!!)

Zou een giller zijn als ze xabi alonso terug halen.

29 januari 2014 om 02:48

Want? Zo slecht heeft hij het niet gedaan in het rode shirt. Xabi Alonso zou perfect zijn en goed passen in het huidige team. Misschien dat aspas en luiz alberto dan ook eens geen presteren

29 januari 2014 om 02:56

Hij bedoelt het toch ook positief ?

29 januari 2014 om 03:24

Xabi Alonso heeft nog pas bijgetekend bij Real.
Trouwens ik denk dat de Reds ook zonder versterking Top 4 moeten kunnen halen.

Het is algemeen bekend dat Rodgers er nog een aanvallende middenvelder bij wil hebben, alleen nu Lucas geblesseerd is zou het best wel eens kunnen zijn dat ie een defensieve middenvelder haalt aangezien Gerrard daar moest spelen tegen Everton. M'vila zou in dat geval een hele goede aankoop zijn net zoals 1 van de gebroeders Bender. Qua aanvallende middenvelders zou ik blind gaan voor Pjanic van AS Roma, wat een geweldige speler is dat.

Ik verwacht dat het om Konoplyanka gaat. Zijn we al vaker mee bezig geweest en iemand op die plek is zeker gewenst! Volg hem niet heel goed maar de keren dat ik hem heb zien spelen in de Europa League vond ik hem erg sterk en denk ik dat het een aanwinst zou zijn!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren