Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool stuurt laatste bemanningslid ‘Spaanse Armada’ naar Madrid

Laatste update:
/

Rafael Benítez werd in 2004 aangesteld als de nieuwe trainer van Liverpool en hij haalde drie handen vol Spanjaarden naar Anfield. De bijnaam voor die grote groep voetballers luidde de ‘Spaanse Armada’, maar er is tegenwoordig niemand meer van over. Daniel Pacheco was als enige overgebleven, maar the Reds hebben hem laten gaan.

De 22-jarige aanvaller kwam eerder al op huurbasis uit voor Norwich City, Atlético Madrid, Rayo Vallecano en Huesco en gaat nu verder bij Alcorcón, dat Pacheco voor een jaar heeft vastgelegd. De club uit de regio Madrid staat momenteel bovenaan in de Segunda División. Álcor speelde nog nooit op het hoogste niveau, maar met linksbuiten Pacheco in de gelederen hoopt men op een primeur.

Pacheco, die ook een Braziliaans paspoort bezit, werd door Liverpool overgenomen van Barcelona, maar kwam tot slechts vijf officiële optredens in de Premier League. De voormalig Spaans jeugdinternational hoefde van trainer Brendan Rodgers ook dit seizoen niet op speelminuten te rekenen in het eerste elftal van the Reds.

Denk jij dat Dani Pacheco nog toekomst heeft bij Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hoe zit het met Suso dan? die kon toch wel aardig ballen?

3 september 2013 om 21:06

Suso is verhuurd aan Almeria en speelt (tot nu toe) iedere wedstrijd voor hen. Ik ga ervan uit dat Suso wel gaat slagen bij Liverpool.

3 september 2013 om 21:11

Suso doet het geweldig in Spanje zijn contract is pad verlengd voorspel een grote toekomst

3 september 2013 om 23:22

Hoort niet bij de ‘spaanse Armada’. De Armada staat eigenlijk voor alle Spanjaarden die onder Benitez bij LFC speelden, spelers als Riera, Arbeloa, Alonso, Garcia en Reina.

Goed dat ze nu allemaal het zinkende schip hebben verlaten.

3 september 2013 om 21:08

Zinkende schip? Het gaat nu juist weer beter met liverpool

3 september 2013 om 21:15

Zeker, maar het ging om dat 'bemanningslid'. Denk zelf dat Liverpool weer eens mee gaat doen om plek 4 dit seizoen.

4 september 2013 om 00:35

Haha, jij neemt de tekst iets te letterlijk denk ik

Jammer genoeg zich nooit kunnen bewijzen bij l'pool

Die gaat het vermoedelijk niet redden bij Liverpool. Hopelijk kan hij een leuke prestatie neer zetten bij Alcoron

Best grappig dat hij nog maar 22 jaar oud is, had hem een pak ouder geschat als je naar de andere Spaans spelers van vroeger kijkt.

3 september 2013 om 23:52

@alexjc,
gastje, zonder al die spanjaarden en niet spanjaarden die gekocht zijn van Spaanse clubs zou de Spanish Premier League een Mickey Mouse competitie zijn zie minder is dan zowel de Spaanse, Duitse, Italiaanse als Franse competitie.

Ik deel je mening over het feit dat alle Spaanse spelers in Spanje zouden moeten spelen.

Zullen we ze dan gelijk "transfereren"?

Dan sturen we Mata, Silva, Hernandez en Soldado terug naar Valencia en krijgen ze Javi Garcia er ook nog bij als opvolger van Albelda!

Atletico Madrid krijgt dan Aguero, Torres en Robles terug.

Sevilla krijgt Negredo, Campaña, Luis Alberto en Navas terug en krijgt als toetje ook nog Michu.

Malaga krijgt Monreal, Demichelis en Cazorla terug en mag dan ook Chico Flores toevoegen als versterking in de verdediging.

Sociedad mag dan Arteta en Azpilicueta ophalen.

Betis haalt Pozuelo en Cañas terug en Villarreal haal Jose Enrique terug.

Delofeu lekker terug naar Barça en dan uitlenen aan Celta en gelijk De Gea ophalen.

Madrid Özil terughalen (want die had nooit weg gemogen; zeker niet voor 50miljoen).

En als we toch bezig zijn dan halen we Martinez en Thiago ook terug uit Duitsland en sturen we de eerste terug naar Bilbao en de tweede naar Barça!
Joselu naar een leuke club als Villarreal en Dominguez lekker terug naar Atletico.

Halen we de Spanjaarden ook maar gelijk op uit Italie; Valero en Reina terug naar Villarreal, Joaquin terug naar Betis, Albiol terug naar Valencia en Callejon sturen we door naar Malaga.

Borja Lopez (monaco), Jonathan Soriano (salzburg), Rodrigo (benfica), Capel (sporting), Vico (anderlecht), Vazquez (club Brugge) kunnen we de "kleinere" ploegen Primera Division mee aanvullen.

Er zou weinig overblijven van de ploegen uit de Spannish Premier League, denk je niet? Dit is retorisch bedoeld!

Dus beste Alexje, noem je ze "kut" spanjaarden uit frustratie, uit jaloezie of simpelweg omdat je drol bent?

4 september 2013 om 08:22

Demichelis en Ozil zijn geen Spanjaarden.

3 september 2013 om 22:23

Xabi Alonso, Arbeloa, Reina, Riera, Fernando Torres, Luis Garcia. Allemaal vertrokken nu en kennelijk is Pacheco de laatste. Het gaat hier wel om de Spaanse spelers die waren aangetrokken door Benitez, want Jose Enrique speelt nog steeds bij Liverpool.

Overigens is het fout dat hij verhuurt wordt, het contract is ontbonden vanuit beide kanten en hij is nu transfervrij naar zijn nieuwe club gegaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren