Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool stelde Balotelli flinke bonus voor goed gedrag in vooruitzicht’

Laatste update:

Liverpool nam in de zomer van 2014 afscheid van Luis Suárez en the Reds haalden Mario Balotelli naar Anfield om de oud-Ajacied op te volgen. Aangezien de reputatie van de Italiaan hem al vooruit was gereisd, besloot Liverpool wel wat maatregelen te nemen, zo weet The Sunday Times te melden.

/

Volgens papieren die het medium in handen kreeg, nam Liverpool een clausule van zo’n 1,2 miljoen euro voor goed gedrag op in Balotelli’s contract. Zolang de spits niet vaker dan twee keer in een seizoen van het veld werd gestuurd voor gewelddadig gedrag, het spugen naar een tegenstander of een ander persoon, of het gebruik van beledigende woorden of gebaren, kon hij aan het einde van elk seizoen dat bedrag op zijn bankrekening verwachten.

Liverpool stelde Balotelli daarnaast een weeksalaris van ruim een ton in het vooruitzicht, terwijl hij dat bedrag nog verder aan kon vullen met zijn doelpuntenproductie. Elk van zijn eerste vijf goals in de Premier League of een Europese competitie was namelijk goed voor een kleine dertigduizend euro, een som die daarna op kon lopen tot bijna zestigduizend euro per goal.

Vind jij dit dat Liverpool dit goed heeft aangepakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit klinkt als een kind dat nog opgevoedt moet worden doormiddel van geld, maar dan ook echt héél veel geld. Raar wereldje toch ook.

4 december 2016 om 16:11

Ik snap ook niks van deze maatregel. Maar hoe had jij hem anders kunnen 'opvoeden'? Boetes heeft namelijk ook geen zin. Zo toont het verleden aan.

Jammer dat het zo is gegaan met Balotelli. Voor mij is hij nog altijd de beste penalty nemer aller tijden. Hopelijk kan hij zich nog voor het WK herpakken zodat wij van hem kunnen genieten in WK 2018.

Zo gaat dat tegenwoord he. Betaald worden voor goed gedrag... belachelijk!

Geloof hier helemaal niets van, klinkt weer als zo'n typische Engelse krantenroddel.

Als dit waar is, zou het krankzinnig zijn. Normaal gedrag moet je niet belonen. Slecht gedrag moet je juist straffen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren