Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool keihard onderuit, eerste goal Lens en rood voor Afellay

Laatste update:

Liverpool is tegen de eerste nederlaag van dit seizoen aangelopen. De ploeg van Brendan Rodgers beleefde een verschrikkelijk duel op het eigen Anfield en werd met 0-3 verslagen door West Ham United. Bovendien werd sterspeler Philippe Coutinho met twee keer geel van het veld gestuurd. Het Sunderland van Dick Advocaat pakte mede dankzij een goal van Jeremain Lens een punt bij Aston Villa, terwijl Ibrahim Afellay rood kreeg bij Stoke City - West Bromwich Albion.

/

Liverpool - West Ham United 0-3
Dejan Lovren werd vorig jaar voor ongeveer 25 miljoen euro overgenomen door Liverpool van Southampton, maar de Kroaat kende een zeer teleurstellend debuutjaar op Anfield en zei deze zomer dat hij zich dit seizoen terug wilde knokken. Lovren was tegen West Ham United echter weer erg onzeker en het tweede tegendoelpunt dat Liverpool zaterdagmiddag kreeg, kon volledig op de naam van de Kroaat geschreven worden. Lovren stuntelde bij het uitverdedigen aan de zijlijn, hield de bal vervolgens met pijn en moeite weg voor de achterlijn, maar kon niet verhinderen dat Manuel Lanzini er met het leder vandoor ging. Zijn voorzet werd nog onderschept, maar op de rand van het strafschopgebied kon Mark Noble vervolgens de 0-2 binnen werken.

Lanzini was dus erg belangrijk voor West Ham, want in de derde minuut van de wedstrijd had de jongeling de score ook al geopend. Liverpool moest hierdoor al vroeg in de achtervolging en Roberto Firmino kwam dicht bij de gelijkmaker, maar zijn schot raakte de paal. Veel meer kansen wist Liverpool niet te creëeren en door het gestuntel van Lovren ging de thuisploeg dus met een 0-2 achterstand rusten. In de tweede helft werd het leed voor the Reds vervolgens nog groter, toen Coutinho al snel na de thee zijn tweede gele kaart kreeg. Met tien tegen elf kwam James Milner nog het dichtst bij de aansluitingstreffer, maar omdat hij een halfuur voor tijd naast schoot, werd het nooit meer echt spannend op Anfield. Tien man voor tijd kwam West Ham ook nog met tien man te staan, door een rode kaart voor Noble, maar in blessuretijd wisten de gasten nog wel een keer te scoren, via Diafra Sakho.

/

Aston Villa - Sunderland 2-2
Leandro Bacuna stond tegenover Patrick van Aanholt en Lens op Villa Park, waar laatstgenoemde zijn eerste doelpunt in de Premier League maakte. Lens was in de tweede helft verantwoordelijk voor de 2-2 en maakte daarmee dus een achterstand ongedaan. Sunderland was nog wel zo goed begonnen in Birmingham en kwam al na acht minuten op voorsprong door een fraai binnengeschoten vrije trap van Yann M’Vila, maar Villa kwam al binnen een paar minuten weer op gelijke hoogte, dankzij een benutte strafschop van Scott Sinclair. Hij mocht aanleggen nadat hij bij een door Van Aanholt weggegeven hoekschop aan het shirtje was getrokken door Lee Cattermole. Kort voor de rust was Sinclair ook verantwoordelijk voor de 2-1 voorsprong voor Villa.

Dit was tevens de ruststand, maar kort in de tweede helft trok Lens de score terug in evenwicht. De aanvaller kreeg de bal aan de rechterkant aangespeeld, kapte Ciaran Clark eenvoudig uit en schoot de 2-2 tegen de touwen. Hierna had Micah Richards Villa op een nieuwe voorsprong moeten zetten, maar tot de verbazing van alles en iedereen in het stadion kopte hij de bal van dichtbij in de handen van Costel Pantilimon. Aan de overkant kreeg Jermain Defoe nog een goede kans, maar omdat zijn eerste aanname niet goed was wacht Sunderland nog altijd op de eerste overwinning van dit seizoen. Tim Sherwood baalde na afloop als een stekker: de coach van Villa was van mening dat zijn ploeg in de slotfase een strafschop had moeten krijgen, maar dat gebeurde dus niet.

/

Stoke City - West Bromwich Albion 0-1
Het deze zomer fors gerenoveerde Stoke City ging in eigen huis op jacht naar de eerste zege van het nieuwe seizoen, maar zag die ambities al vroeg spaak lopen. Afellay liet zich gaan na een tackle en duwde zijn tegenstander in het gezicht, waarna hij direct mocht inrukken met een rode kaart. Zes minuten later vergrootte Charlie Adam de malaise: hij ging met een been op zijn directe opponent staan en werd eveneens van het veld gestuurd. Met negen man weerden the Potters zich kranig, maar een doelpunt van Salomón Rondón in de blessuretijd van de eerste helft was genoeg om het verschil aan te brengen. De rake kopbal van de Venezolaan leverde the Baggies de eerste overwinning van het seizoen op.

Bournemouth - Leicester City 1-1
Promovendus Bournemouth won vorige week verrassend bij West Ham United en leek daar een nieuwe zege aan toe te voegen. Leicester City, dat het seizoen met zeven punten uit drie duels uitstekende startte, kwam halverwege de eerste helft op achterstand door toedoen van Callum Wilson. De aanvaller, die in de eerste drie duels van het seizoen ook al drie keer scoorde, nam halverwege de eerste helft met een prachtige omhaal de openingstreffer voor zijn rekening. Leicester kreeg daarna tal van kansen op de gelijkmaker, maar beet zich lange tijd stuk op de uitblinkende doelman Artur Boruc. Pas in de absolute slotfase schoot Jamie Vardy vanaf de strafschopstip alsnog de verdiende 1-1 binnen. In de acht minuten blessuretijd volgden ook nog kansen op de 1-2, maar die viel niet meer.

Denk je dat Liverpool in de top vier kan eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Na de dramatische nederlaag tegen Bournemouth krijg je het dan voor elkaar om na 50 jaar uit te winnen tegen Liverpool fantastisch gewoon en om het nog mooier te maken met een 3-0 score! Fantastisch gewoon! Coyi!

29 augustus 2015 om 18:07

Oh oh wat was dit mooi. Hopelijk word de rode kaart nog geseponeerd

29 augustus 2015 om 18:10

Coyi!

29 augustus 2015 om 18:47

lets get fucking mental ......

29 augustus 2015 om 19:12

Echt een vreemd seizoen voor WHU tot nu toe. Door een kleine Roemeense club uit de EL gegooid worden, verliezen van Bournemouth, en toch winnen in het Emirates en op Anfield.

Pfff, wat was dit slecht zeg. Slechte passes, slechte communicatie, Lovren die weer abominabel was. Coutinho die een zeer lichte 2e gele kaart pakt. Het was gewoon schandalig slecht. De scheids was ook een grap maar zeker niet de hoofdverantwoordelijke van dit schandaal, dat is Liverpool en vooral Rodgers zelf vandaag.

Te weinig passie, inzet en klasse gezien vandaag. Het enige goede is dat de spelers weer met beide voeten op de grond staan, 7/12 is niet fantastisch en ook niet slecht. Wat me meer zorgen maakt is dat het spel tot nu toe op niets trekt.

29 augustus 2015 om 18:04

Scheids was een grap? Heb je Lovren zeker gemist.

Liverpool heeft de afgelopen tijd alles gewonnen op geluk met minimaal verschil, gewoon terecht dat ze vandaag de feiten op de neus krijgen gedrukt.

29 augustus 2015 om 18:06

Tuurlijk, Lovren was dramatisch maar de scheids ook, liep veel te veel te fluiten voor onbenulligheden. Je zegt eigenlijk gewoon wat ik zeg maar dan anders verwoord, proficiat.

29 augustus 2015 om 18:08

De scheidsrechter was een grap, zeker, maar dat kan hier absoluut niet als excuus worden gebruikt (wat je overigens niet doet), want de grootste grap van de dag was toch wel de rode kaart voor Noble... Die sliding was niet eens een overtreding...

29 augustus 2015 om 18:12

Ik geloof wel dat het een overtreding was maar het was max zijn 2e geel.

Wat een niveau van de scheidsrechters zeg.. Voor zover ik heb gezien zijn de kaarten van adam en coutinho sowieso onterecht, en valt er ook nog wat te zeggen over de rode kaart van afellay. Dramatisch! wel leuke wedstrijden

Zo zie je maar weer wat voor een niveau de PL op dit moment is. West Ham dat even met 0-3 uit bij Liverpool wint. Dit had ik totaal niet zien aankomen. Veruit de leukste en spannendste competitie die er is. Chelsea verliest ook nog eens thuis.

29 augustus 2015 om 18:08

Inderdaad tegenvallend niveau van Liverpool

29 augustus 2015 om 18:14

Natuurlijk was het niet best van Liverpool. Maar als Sevilla of Atletico een slechte dag heeft, winnen ze gewoon van een Sociedad oid.

29 augustus 2015 om 18:54

Barcelona kon uit/thuis niet winnen van malaga, verloor tegen celta en sociedad? wat wil je nou zeggen

29 augustus 2015 om 19:01

Het zegt mij juist dat de tv-rechten beter verdeeld zijn, ook de kleine clubs gaan er aankomend jaar flink op vooruit.

29 augustus 2015 om 19:18

Kijk anders ook even welke namen er bij de kleinere clubs spelen: Ik kan Inler, Cabaye, Capoue, Jurado, Vydra, Gradel, Veretout, Ayew, Lens, M'villa, Ricky Alvarez, Sissokho, Thauvin, Wijnaldum, Mitrovic, Kramaric, Rondon, Payet, Kouyate, Valencia, Ogbonna, Obiang, Lukaku, Mirallas, Bolasie, Shaqiri, Gylfi, Gomis en Ki, en dan hebben we het nog niet over de echte grote kanonnen.

Pijnlijk voor Liverpool. Thuis moet je hier van kunnen winnen.

Wordt nog leuk zonder Coutinho tegen United.

Ik heb nog geen fatsoenlijke wedstrijd van Liverpool gezien. Het was dus wachten op een flinke tik. Het enige pluspunt dit seizoen was de eerste helft tegen Arsenal, en dat was te danken aan hun verdediging.
Nee die 7 punten zijn allesbehalve verdiend.

29 augustus 2015 om 18:34

Nee rodgers mag geen tijd meer krijgen.

29 augustus 2015 om 18:26

Rodgers moet ontslagen worden. Koopt middelmaat en al jaren geen lijn in het spel

Aston Villa heeft hier echt 2 punten laten liggen. Als ze iets effectiever waren hadden ze makkelijk met 2 doelpunten verschil gewonnen. Man wat is die verdediging van Sunderland matig. Voor mij is Sunderland (als er niet iets flink veranderd) een van de grootste degradatiekandidaten.

"tien man voor tijd" moet natuurlijk tien minuten voor tijd zijn. Verder erg vervelende nederlaag. Als je met 0-2 verliest als Liverpool zijnde en ook nog Coutinho kwijt bent in de volgende match door een schorsing, kan je wel van een rotdag spreken. Het kon natuurlijk ook niet lang goed gaan, tot nu toe werden er punten gepakt maar enorm slecht gevoetbald.

Jemig Liverpool! 0-3 is toch vrij onthutsend voor eigen publiek. Hoe speelde Reece Oxford?

29 augustus 2015 om 18:22

Oxford viel in de 82ste minuut in en heeft 15 minuutjes meegedaan tot de 97ste minuut. Heeft het gewoon prima gedaan op het middenveld in de korte tijd, ballen afpakken en inleveren. Hoop dat dit zijn jaar kan worden want wat hij is verdomd goed voor zo een jong ventje.

Wat een blamage van Liverpool!
Rode kaart van Afellay sloeg nergens op!

Ai ai ai Liverpool! Ongelofelijk!Wel mooi voor West Ham na 50 jaar met winst vertrekken van Anfield!

Rodgers oprotten, leert nooit iets van zijn fouten!

29 augustus 2015 om 18:56

#bringinklopp

29 augustus 2015 om 20:02

Zou een grote grap zijn als Klopp naar Liverpool zou gaan. In vergelijking met dit Dortmund is het gewoon een stap achteruit( met geen perspectief). De spelers zijn gewoon niet goed genoeg om mee te werken.

Nee Klopp verdiend beter dan Liverpool.

30 augustus 2015 om 02:24

Haha een grote grap? Je doet net alsof Liverpool een club van niks is, slaat nergens op. In vergelijking met Dortmund vorig seizoen waar hij toen is weggegaan, is Liverpool een gelijkwaardige club, dus niks stap achteruit omdat Dortmund nu (onder een nieuwe coach) opeens lekker draait. Wat een kul, met je Klopp verdient (met een t) beter dan Liverpool....

29 augustus 2015 om 19:02

Liverpool heeft een man met karakter nodig

En Nathan Aké geniet optimaal van het geweldige verhuursysteem dat Engelse topclubs zo graag hanteren.

Klinkt in theorie altijd goed maar feit blijft dat het hurende team geen enkel belang heeft om een gehuurde speler te ontwikkelen.

We noteren wederom 0 speelminuten voor Nathan, nee, die komt er zo wel.

29 augustus 2015 om 21:21

Afwachten of hij snel speeltijd krijgt. Zo niet, dan staat hij stil. Had hem ook liever bij Feyenoord of Vitesse gezien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren