Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool heeft Ajacied met Olmo en Szoboszlai op verlanglijstje staan’

Laatste update:

De naam van David Neres prijkt op het verlanglijstje bij Liverpool, zo weet de Liverpool Echo vrijdag te melden. De Braziliaanse aanvaller van Ajax is niet de enige speler die the Reds momenteel in het vizier hebben. Ook Dani Olmo en Dominik Szoboszlai hebben zich in de kijker gespeeld bij de Engelse topclub.

Neres werd afgelopen zomer al in verband gebracht met een vertrek bij Ajax, daar onder meer Atlético Madrid, Paris Saint-Germain, Tottenham Hotspur en Bayern München hem op de korrel zouden hebben gehad. De 22-jarige aanvaller zette echter zijn handtekening onder een nieuw tot 2023 lopend contract bij Ajax, waardoor hij zijn toekomst voorlopig aan de Amsterdammers verbond. Marca meldde afgelopen week al dat scouts van Real Madrid bij het Champions League-duel tussen Valencia en Ajax (0-3) aanwezig waren.

Klopp: 'Als we zo verdedigen, maakt Leicester er dit weekend vijf'

De afvaardiging van de Koninklijke zag uiteindelijk weinig van Neres, daar hij pas tien minuten voor tijd als invaller in het veld kwam. Neres is echter niet de enige speler die Liverpool in het vizier heeft. The Reds concurreren met Juventus, Arsenal en Internazionale om de handtekening van Szoboszlai. De achttienjarige Hongaarse middenvelder speelt sinds 2017 voor Red Bull Salzburg en kwam dit seizoen tot dusver tot drie doelpunten en drie assists in elf wedstrijden voor de Oostenrijks kampioen.

De derde en laatste naam die Liverpool op zijn verlanglijstje zou hebben staan, is die van Olmo. De Spaanse middenvelder werd afgelopen zomer al nadrukkelijk gelinkt aan een vertrek bij Dinamo Zagreb, daar onder meer Ajax, Barcelona en Real Madrid geïnteresseerd zouden zijn geweest. De Kroatische topclub verlangt echter een bedrag van veertig miljoen euro voor Olmo, die daardoor voorlopig binnenboord kon worden gehouden.

Zie jij David Neres naar Liverpool vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zijn toch hele andere spelers lijkt mij.ik ben echt enorm gecharmeerd van Olmo, vind ik een mooie speler. Met wat er nu staat heb je al een luxe probleem, maar als Donny weg was gegaan had ik zseker Olmo gehaald.

4 oktober 2019 om 18:48

Ajax moet Olmo alsnog halen in de winterstop vind ik. Kan ook samen met Vd.Beek en Martinez samen spelen op het middenveld.Alvarez vind ik niet echt een middenvelder ook al doet hij het redelijk daar. Maar denk dat hij beter tot zijn recht komt centraal in de verdediging.

4 oktober 2019 om 19:39

Olmo is onbetaalbaar voor Ajax vrees ik. In de zomer vroegen ze al 30/40 miljoen en nu laat hij zich ook in de CL zien. Ajax moet gewoon weer op zoek gaan naar een nieuwe Sanchez, Neres of Martinez in Zuid-Amerika.

Neres wordt een gevalletje Dolberg.
Opgehemeld, belangrijke doelpunten gemaakt, maar 90 minuten goed voetbal laat hij nooit zien en 5 wedstrijden constant zijn lukt hem ook (nog) niet. Daar gaat Liverpool de vingers niet aan branden voor meer dan 20/25 miljoen.

4 oktober 2019 om 18:45

Maar wel voor 60 miljoen? Ajax laat hem natuurlijk nooit gaan voor maar 20/25 miljoen. Ook je vergelijk met Dolberg slaat nergens op. Neres presteerde vorig seizoen gewoon top terwijl Dolberg al twee seizoenen stil stond in zijn ontwikkeling.

4 oktober 2019 om 18:58

Top zelfs, dan heb ik een andere Neres gezien. Of is 10/15 prima wedstrijden in een seizoen door jou ogen bekeken een topseizoen?of heb je die rood witte bril nog op?

4 oktober 2019 om 19:37

Die 10/15 wedstrijden zijn wel altijd de topwedstrijden zoals Juventus, Real, Bayern en laten we niet de thuiswedstrijd tegen psv vergeten waar Neres ons eigenhandig in de titelrace hield met zijn goal en penalty met 10 vs 11. Op dat soort wedstrijden wordt hij beoordeeld en hij laat het in die wedstrijden keer op keer zien. Daarom zal hij uiteindelijk voor meer vertrekken dan een bergwijn. Die laat het nooit echt zien in topwedstrijden en tja rkc, emmen en fortuna geloven die clubs wel.

4 oktober 2019 om 21:28

Toch vreemd dat hij deze week dan niet speelde als hij er altijd staat in topwedstrijden.

4 oktober 2019 om 22:17

Tja Van de Beek, Tadic en Ziyech haal je er ook niet zomaar uit natuurlijk. Geloof mij maar Neres gaat weer vlammen dit seizoen. Begin vorig seizoen had hij het ook even lastig.

4 oktober 2019 om 18:48

Ik zou even een foto maken van je eigen comment en over 10 jaar nog een keer lezen. Dan zul je zien dat Dolberg gewoon een goede spits is geweest bij een Europese (sub)topclub. Neres idem.

4 oktober 2019 om 19:38

Is natuurlijk complete onzin die je uitkraamt, puur bedoeld om te provoceren. Als Liverpool net zo een beperkte blik had als jij, had men Neres natuurlijk nooit op haar wensenlijstje gezet. Daar gaat men geen spelers opzetten die men niet goed genoeg vindt omdat dat weg gegooid geld is en 25 miljoen is zelfs voor een club als Liverpool heel veel weg gegooid geld.

4 oktober 2019 om 20:43

Dit bericht staat tussen quotes, dus het is maar zeer de vraag of dit bericht op waarheid berust. Hoogstwaarschijnlijk hebben ze dus Neres helemaal niet op een lijstje staan.

Neres wordt een gevalletje Dolberg.
Opgehemeld, belangrijke doelpunten gemaakt, maar 90 minuten goed voetbal laat hij nooit zien en 5 wedstrijden constant zijn lukt hem ook (nog) niet. Daar gaat Liverpool de vingers niet aan branden voor meer dan 20/25 miljoen.

Zo blijf je aan de gang transfer periode is net een maand voorbij. Geen basis speler/12e man gaan ze in de winter laten gaan. Deden ze vorige jaar ook niet.(wober).

4 oktober 2019 om 18:47

Wober is gewoon vertrokken vorig jaar in de winter hoor.

Neres is dit seizoen nog niet goed in vorm, maar zelf ben ik echt wel een fan van Neres en zie ik ook echt wel potentie in hem. Momenteel acht ik Neres (nog) niet goed genoeg voor Liverpool, ook als hij in vorm is. Hij zal dan concurrentie hebben van Salah en Mané en die zijn beide toch wel een heel stuk beter dan Neres. Als ik als Liverpool-zijnde een speler van Ajax zou overnemen, dan zou ik voor Ziyech gaan. Sinds het vertrek van Coutinho mist Liverpool eigenlijk een beetje een creatieve speler en Ziyech kan vanaf de vleugels in een vrije rol spelen, maar ook als aanvallende middenvelder. En ja, Ziyech brengt risico met zich mee door het spel dat hij speelt en daardoor zit er bij clubs als Liverpool misschien twijfel bij, maar ik denk echt dat Ziyech een topaanwinst voor Liverpool zal zijn. Ook denk ik dat Klopp Ziyech naar een nog hoger niveau kan brengen, want Klopp weet over het algemeen wel raadt met spelers als Ziyech aangezien hij dat in het verleden heeft laten zien met meerdere spelers bij Borussia Dortmund en nu ook bij Liverpool.

Alisson
TAA
Matip
van Dijk
Robertson
Wijnaldum
Henderson
Salah
Ziyech
Mané
Firmino
4 oktober 2019 om 18:48

Vertel mij waar zal Ziyech dan moeten spelen? Ziyech past in ieder geval niet op het middenveld omdat hij geen middenvelder is voor het spel van Liverpool en op de RB positie gaat die nooit een basisplek krijgen. En aan het aantal goals van Liverpool merk je totaal niet dat ze een type spelers als Ziyech missen.

4 oktober 2019 om 20:52

Ziyech is een goede speler,maar helemaal niks voor Liverpool! Denk je dat hij daar ook de grote meneer kan spelen en alle ballen kan opeisen?nee dus...zal in de vechtmachine van Klopp moeten integreren,maar dat zie ik niet zitten. De factor fysiek heeft hij niet om daar mee te kunnen,misschien op de tenen lopen en aanhaken,maar dan gaat dat ten koste van zijn mooie passes en doelpunten.

Kranten moeten dagelijks vol, ongeacht het wel of niet open zijn van de transferwindow. En uiteindelijk staan er constant spelers van Ajax in de belangstelling van veel clubs in Europa. Dat is een logisch gevolg van het feit dat Ajax net als vorig seizoen een sensatie in Europa is ondanks dat het in een kleine competitie speelt. Of Neres nou wel of niet geweldig in vorm is; Overmars zalheus wel vasthouden aan een bedrag van 40 miljoen +.

Vreemd. Zijn toch 3 verschillende spelers en posities. Die olmo kan een hele grote worden. Heb 3 wedstrijden gekeken waarin hij echt opvalt. Dacht dat real en barca hem ook volgen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren