Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool geeft zichzelf 14 dagen om komst wereldkampioen af te ronden’

Laatste update:

Liverpool leek eerder deze transferperiode dicht bij de komst van Nabil Fekir, maar de overstap van de spelmaker van Olympique Lyon naar de Merseyside ketste vlak voor het WK toch af. The Reds hadden naar verluidt hun twijfels over de fysieke gesteldheid van de middenvelder en hebben daarom geprobeerd de opzet van de deal op het laatste moment nog te veranderen. Ondanks deze onzekerheden lijkt het echter niet uitgesloten dat de club van trainer Jürgen Klopp deze zomer nog terugkeert voor Fekir.

L’Équipe komt dinsdag namelijk met het nieuws dat Liverpool zich mogelijk op korte termijn weer in het Parc Olympique Lyonnais gaat melden om wederom in gesprek te gaan over de komst van de wereldkampioen. De Engelse grootmacht lijkt echter wel vastberaden om niet opnieuw meegesleurd te worden in een langlopende transfersoap en wil voor het einde van deze maand hoe dan ook duidelijkheid over de toekomst van de 24-jarige Fekir.

Dat geeft de verliezend Champions League-finalist nog veertien dagen om de deal al dan niet af te ronden. Het is echter de vraag of beide partijen tot een akkoord zullen komen, aangezien Liverpool volgens de laatste geruchten niet van plan is om aan de vraagprijs van Lyon, dat minimaal zestig miljoen euro wil incasseren voor de achttienvoudig international, te voldoen. Fekir ligt nog tot medio 2020 vast bij les Gones.

Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas lijkt er in ieder geval op te rekenen dat er nog wat gaat gebeuren rond zijn sterspeler: “Het lijkt mij dat Liverpool terug zou kunnen komen. Dat is wat in de kranten lees, verder weet ik er niets van. Zijn transfer in juni ging niet door, maar dat heeft hem niet beïnvloed. Hij heeft zich gefocust op het WK en zijn hart ligt nog in Lyon. Nabil is nu veel meer betrokken bij Lyon dan toen we met Liverpool in gesprek waren. Misschien gaat hij naar Liverpool of een andere club, maar als hij blijft wordt het een geweldig seizoen voor hem en voor ons”, liet de preses afgelopen weekend optekenen door Le Progrès.

Denk jij dat Nabil Fekir volgend seizoen voor Liverpool speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met Shaqiri, Keita, Fabinho en eventueel Fekir vind ik dat Liverpool heel goed heeft ingekocht en zeker meedoen om de prijzen volgend jaar. Toch vind ik dat er vanachter en in de goal nog wel wat bij mag willen ze écht een gooi doen naar het kampioenschap

17 juli 2018 om 10:10

Als Arsenal deze aankopen had gedaan plus een CV en een keeper dan waren ze zeker een titelkandidaat. Goed gehandeld van Liverpool, stuk voor stuk sterke aankopen.

17 juli 2018 om 10:12

Nu alleen nog een nieuwe keeper, want zonder een keeper van het niveau De Gea, Lloris of Courtois zie ik ze niet meedoen. En hoewel ik minder kritisch ben op Lovren dan de meesten hier, denk ik dat een goede CV erbij geen overbodige luxe is.

17 juli 2018 om 10:26

Aankoop keeper: Alisson of Navas
Aankoop CV: Koulibaly of Boateng

Dan hebben ze inderdaad een geweldig elftal en doen ze weer mee.

17 juli 2018 om 10:38

Dat zouden echt de perfecte aankopen zijn! Ik ben zelf wel een fan van Alisson, maar als Real zich erin mengt en hij dus niet haalbaar blijkt is Navas een prima alternatief.

Liverpool wordt heel sterk volgend seizoen denk ik. Ik hoop dat ze weer een keer een titel kunnen pakken. Sowieso omdat ik het altijd leuk vind dat een buitenlandse club met Nederlandse spelers het goed doen. Toch denk ik dat het gaat gebeuren tussen Manchester City, Chelsea en Manchester United. En dan zou ik mijn geld op City zetten. Daarachter zal het tussen Arsenal, Liverpool en Tottenham gaan denk ik. Het wordt wel weer een mooie competitie.

17 juli 2018 om 10:18

Zeker eerlijk van je, EerlijkePSVfan, maar tussen die 6 gaat het toch altijd?

Hoe dan ook ben ik het met je eens dat Liverpool kan stunten dit seizoen, zekers als Bobby, Mane en Salah nog behouden blijven voor LFC.

17 juli 2018 om 12:41

Uiteraard gaat het altijd tussen die 6, maar en is de laatste jaren toch wel een kleine kloof tussen de clubs gekomen. Puur door het geld wat de clubs te besteden hebben. Ik hoop dat zij gaan stunten, net zoals dat ik hoop dat Arsenal of Tottenham gaan stunten. Ik heb liever dat clubs met lagere budgetten en vaak iets gerichtere aankopen meer gaan bereiken dan de clubs die smijten met geld en 22 toppers willen hebben.

17 juli 2018 om 10:57

Ik denk persoonlijk juist dat het tussen City, Liverpool en eventueel United zal gaan. Chelsea verliest mogelijk Hazard en Courtois, en dat zijn toch wel fikse aderlatingen. Tottenham is goed bezig, maar versterkt zich vooralsnog niet, en Arsenal haalt wel versterkingen voor de juiste posities maar dat zijn geen spelers voor een titelstrijd (hopelijk net top4). Ik voorspel dus een spannende strijd tussen City en Liverpool, waar United als outsider mogelijk de lachende derde wordt (al acht ik persoonlijk die kans kleiner).

17 juli 2018 om 11:47

ik verwacht dat het tussen City en Liverpool gaat. United is afgelopen seizoen 2e geworden maar er zit totaal geen idee achter het voetbal en dat kan niet goed blijven gaan verwacht ik. goed voetbal bepaald uiteindelijk hoeveel punten je binnen haalt in een competitie daarom verwacht ik dat United 4e word (als ze weer het voetbal spelen van afgelopen seizoen) en dat de titelrace gaat tussen City en Liverpool met Spurs als de outsider

17 juli 2018 om 10:39

Mignolet gaat waarschijnlijk ook vertrekken, maar dan houdt het inderdaad een beetje op. Niet dat dit erg is want vorig jaar was de selectie wel erg smal.

17 juli 2018 om 11:06

Van wat ik gelezen heb zullen waarschijnlijk Markovic, Grujic, Origi of Sturridge, Ings, Wilson, Mignolet vetrekken. Verkoop of dan wel verhuur.

Wijnaldum of Lallana zou kunnen als Fekir komt

17 juli 2018 om 11:33

Verkoop wellicht Mignolet, Sturridge, Ings, Origi en een verhuur voor Wilson. Grujic kan een van beide zijn, maar denk niet dat die het uiteindelijk zal halen bij Liverpool.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren