Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool gaat de strijd aan voor ‘vermoord’ slachtoffer van Bony’

Laatste update:

Manchester City betaalde circa dertig miljoen euro voor Stevan Jovetic, maar door de komst van Wilfried Bony is de van Fiorentina overgenomen Montenegrijn eigenlijk alweer overbodig. Jovetic kan de concurrentiestrijd met spelers als Sergio Agüero, Edin Dzeko en nu dus ook Bony niet winnen en dat maakt dat hij op weg is naar de uitgang.

/

“De manager heeft me vermoord”, stamelde Jovetic onlangs, toen hij door manager Manuel Pellegrini van de Champions League-spelerslijst werd geschrapt. Diverse Engelse media melden nu dat Jovetic in de belangstelling staat van Liverpool. De 25-jarige aanvaller kan terug naar de Serie A, Juventus en Internazionale hebben belangstelling, mar Liverpool biedt een mooie kans in de Premier League.

Vorig seizoen kwam Jovetic tot in totaal dertien competitiewedstrijden, waarvan slechts twee als basisspeler, voor Manchester City. Dit voetbaljaar staat de teller op negen basisplaatsen en zes invalbeurten, maar een vaste waarde is de man die dit seizoen vijf competitietreffers maakte dus zeker niet.

Liverpool zou een goede club zijn voor Stevan Jovetic

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Liverpool zijnde zou ik dit doen, rond de 12 mil lijkt me dit een goed bedrag, dan heb je in principe 4 spitsen die zich kunnen ontwikkelen doorheen het seizoen, kwestie van dan goede afspraken te maken of desnoods ballotelli te verkopen!

1 maart 2015 om 10:55

Ik vind Jovetic een van de meest teleurstellende aankopen van de laatste jaren. Laat helemaal niks zien. Vorig jaar alleen geblesseerd en ook nu niks.

1 maart 2015 om 11:05

Ik vind jovetic 1 van de meest waanzinnige talenten vd wereld. Was absolute smaakmaker bij Fiorentina. Had alleen nooit naar Man City moeten gaan waar ze voor 1 positie 5 spelers willen... Negredo al kapot gemaakt. Jovetic moet weg.

1 maart 2015 om 11:06

Aan blessures kan je niks doen, en niks laten zien ligt aan de manager of die je opstelt ja of nee. En in dit geval is dat 'nee' dus kan je niks laten zien. Simpel toch?

1 maart 2015 om 13:36

@clarkkent

2 posities, 4 spitsen waar Agüero om de 2 weken, 2 weken eruit ligt. Of Jovetic is simpelweg niet goed genoeg of het lukt gewoon niet in de PL maar dit wijten aan City als club is gewoon onzinnig.

1 maart 2015 om 11:01

Met 12 miljoen kom je er niet denk ik. Jovetic heeeft zo'n 22 miljoen pond gekost plus salaris en bonussen. Iijkt me wel een goede voor Liverpool al had ik liever iemand waar je van op aan kunt als het gaat om blessurgevoeligheid. Ze hadden zelf gewoon Bony moeten halen vorige zomer ipv Balo

1 maart 2015 om 18:33

Jovetic is voor City helemaal niks meer waard, zat niet eens in de selectie;

Zou Jovetic graag naast Tevez willen zien bij Juve (btw mar wel spellingsfout)

Die gaat zeker terug naar de Serie A. Qua levensstijl is het voor Jugo's veel interessanter in Italië dan in Engeland.

1 maart 2015 om 12:07

Mag ik vragen hoe jij aan de persoonlijke info komt dat zijn levensstijl beter in italie dan engeland past? Houdt hij erg van pizza ofzo? Of van corruptie?

1 maart 2015 om 12:15

er spelen veel joegoslavische spelers in de serie A. altijd ook zo geweest, de fans zijn er ook grote fans van. kijk naar bijv. stankovic die jaren bij inter heeft gespeeld en ga zo verder.

1 maart 2015 om 13:09

De culturen zijn niet heel verschillend. Engeland is wel heel anders en daarom zie je ook meer spelers uit de Balkan in Italië dan in Engeland en bovendien is het ook een stuk dichter bij hun thuisland.

1 maart 2015 om 21:20

@niekianie, die corrupte pizzamakers zouden jouw grote smoel wel eens graag verbouwen jongen

2 maart 2015 om 02:20

Bedankt voor je bijdrage

1 maart 2015 om 14:34

Hahahaha hilarisch dit. Hoe kun je dit nou zeggen.

1 maart 2015 om 14:54

Omdat het zo is lol.

Geen verkeerde spits voor Liverpool. Zal niet misstaan naast Sturridge. We hebben nog Balotelli, dus niet echt nodig. Alleen is de instelling van Jovetic een stuk beter dan die van Balotelli.

Vraag me af wat Manchester city voor Jovetic vraagt. Kan nooit heel veel zijn. Als je ziet dat hij nauwelijks speelt en hij het bij Manchester city niet naar zijn zin heeft. Het laatste voornamelijk door de aankoop Bony. Daardoor wist hij zeker dat hij vervangen werd.

1 maart 2015 om 11:20

Jovetic is een vooruitgang op Balo man. Heerlijke drive en goede techniek. Het zal misdchien geen Henry of Suarez zijn, maar hij maakt er wel minimaal 18 voor je als je hem in de pu t opstelt.

1 maart 2015 om 13:02

Ja daar heb je een punt, maar denk dat Balotelli er ook wel meer had gescoord zonder de blessures en met wat meer vertrouwen. Al zou ik het niet erg vinden al Jovetic komt. Verwacht alleen meer van Balotelli dan hij laat zien. Iets waar hij dus tijd voor nodig heeft.

Borini en Lambert kunnen weg. Borini kan het niveau niet aan en helaas voor Lambert maar hij is te laat naar Liverpool gekomen. Lambert is nog wel handig als back-up. Ik vind hem al een te traag als je ziet dat hij mee moet rennen met Ibe, Sterling en Sturridge. Alle drie veel te snel voor Lambert.

Jovetic kopen voor 30 miljoen vorig seizoen ,
dertien competitiewedstrijden, waarvan slechts twee als basisspeler.
Dit voetbaljaar staat de teller op negen basisplaatsen en zes invalbeurten.
Waarom haal je iemand in huis die amper voetbalt weg 30 miljoen.
Nu hoop ik maar wat @matsreus zegt.
Zou Jovetic graag naast Tevez willen zien bij Juve .

Uitstekende speler voor Liverpool.. Zit Arsenal te slapen btw? Dit is ook een goeie spits voor hun namelijk. Ipv Giroud

1 maart 2015 om 11:17

Wenger zal wel weer een match voor een goed doel zijn gaan fluiten. Nee, Jovetic is meer een schaduwspits, wij hebben Alexis al. We hebben een diepe spits nodig, genre Cavani of Higuain.

1 maart 2015 om 11:29

En waarom niet Jovetic omturnen tot diepe/complete spits? Het talent a la Van Persie is er wel, nu nog de kans.

1 maart 2015 om 12:44

cavani en higuain zitten totaal niet in hetzelfde genre.

Laat maar komen, die is een klasse beter dan Lambert en Borini en minder irritant dan Balo.

1 maart 2015 om 12:45

Dit! ^

Met alle respect, maar Jovetic moet niet zeuren. Wist afgelopen zomer al dat zijn situatie uitzichtloos was en moest op zijn vroegst al vorig jaar winter realiseren dat City een gefaald avontuur zal worden. Mocht vaak geen eens top de reserve-bank zitten maar trekt nu pas conclusies nadat ze Bony gehaald hebben. Die jongen moet zeer snel weg gaan en ergens anders die verloren jaren inhalen.

1 maart 2015 om 21:07

Lul toch niet zo man, hoe kon hij nou in godsnaam in de zomer al weten dat het een gefaald avontuur was? Vorig jaar is hij heel veel gebleseerd geweest, dus vandaar ook niet zoveel gespeeld. Vervolgens gaat Negredo ook nog weg. Daarnaast is Dzeko ook nog is wisselvallig en aquero vaak gebleerd en wordt Jovetic gewoon voor CL ingeschreven. Alle reden voor jovetic om te denken dat hij nog kon slagen

1 maart 2015 om 21:14

Dude. Jovetic kon, fit of niet, erg vaak plaats nemen op de tribune. Zijn situatie was vorig jaar al uitzichtloos. Zelfs Dzeko mag banken en god danken voor een minuut speeltijd. Stevan moest aan zichzelf denken en afgelopen zomer al zijn spullen pakken.

Zie hem graag bij Arsenal. Kan uitgroeien tot een hele deftige spits, want zijn talent is ongekend.

1 maart 2015 om 11:32

Is zeker een goeie speler voor arsenal

1 maart 2015 om 11:35

Jovetic heb ik altijd uniek gevonden, daarvan loopt er niet een 2e rond. Hij lijkt wel een beetje op van Persie als speler. Ik weet nog wel dat Persiangooner ook zo'n fan van hem was. Zo'n kans moet je altijd aangrijpen.

1 maart 2015 om 11:57

Denk zelf dat hij het misschien wel gezien heeft in de PL, ik hoop echter dat Juve Dybala binnenhaalt en niet Jovetic, van hem ben ik nog meer gecharmeerd en is jonger en niet vaak geblesseerd. Jojo heeft er al wel is vaker langer uitgelegen. Jojo zou perfect zijn voor Arsenal denk ik.

1 maart 2015 om 16:31

Oh ja, dat herinner ik mij ook nog. Hij had ook veel beter bij Arsenal gepast dan bij City. Domme keuze van hem maar hij zou wel genoeg verdienen om de pijn te verzachten. City zou overigens wel dom zijn om hem aan een andere premier league ploeg te verkopen. Ze kunnen hem vast ook wel ergens kwijt in Italie of Spanje. Wellicht is Monaco zelfs een optie.

Ik hekel dat verschrikkelijke beleid van Manchester City, bah! Die mensen maken zoveel talenten kapot. Vooral op de spitspositie slaat het totaal nergens op, ze kopen maar een end weg.
Jovetic is inderdaad vermoord, net als Negredo, Dzeko zou ik elders ook beter tot zijn recht vinden komen.
Veel geweldige spelers belanden bij City als 'een van de velen' en je hoort niks meer van ze, Nasri past ook zo in dat rijtje.

Jovetic zou echt een topaankoop zijn voor Inter, helaas blijft het een droom. Ik denk dat Mancini voor Lavezzi gaat, wat erg jammer is want Lavezzi kan alleen maar slechter worden nu en is al vrij oud. Jovetic heeft nog een hele carrière voor zich.

Jovetic is een veel betere aanvaller als Bony .. die Pellegrini maakt te veel stomme fouten (jovetic,aguero,dzeko) hadden het makkelijk kunnen doen vooral als je bedenkt wat voor een middenveld ze hebben met Silva,yaya,nasri,navas en daarbij Fernandinho/fernando..haha
is toch belachelijk..pellegrini is raar ! kijk maar naar de laatste 2 wedstrijden tegen Barcelona en Liverpool.. ik snapte totall niet waarom die tegen Barcelona Dzeko had gewisseld om vervolgens Bony in te brengen...( is toch onlogisch precies dezelfde soort speler inbrengen? Dzeko had het makkelijk kunnen doen/volhouden) en daarbij was Dzeko de best beoordeelde speler van City (7.3) en Pellegrini had nog veel fouten gemaakt die wedstrijd.(clichy?milner?mischien Nasri die de bal niet vast kon houden? maarja Gisteren dus zelfde fout tegen Liverpool ..dzeko eruit Bony erin...toen was het goede spel van City ineens eruit. ( en Dzeko met het enige doelpunt..beste aan de City kant)
Pellegrini doet waardeloze aankopen waarom zou je slechtere speler halen die toevallig goed in vorm is .. terwijl je wereldklasse spelers al in je team hebt.. tsss nu kunnen ze het wel vergeten met 8 punten achterstand

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren