Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool en Arsenal informeren naar Bundesliga-sensatie van 60 miljoen euro

Laatste update:

Liverpool en Arsenal zijn beide geïnteresseerd in de diensten van Willian Pacho, zo weet Florian Plettenberg, journalist van de Duitse tak van Sky Sports te melden. De 22-jarige speler van Eintracht Frankfurt heeft echter wel een hoog prijskaartje om zijn nek hangen.

Pacho is een linksbenige centrale verdediger. Hij kwam afgelopen zomer voor elf miljoen euro over van Royal Antwerp FC, maar hij vertrekt dus mogelijk alweer na één seizoen uit Duitsland.

De Ecuadoraan heeft zich razendsnel ontwikkeld bij Eintracht Frankfurt en ligt nog tot medio 2028 vast bij de club. De huidige nummer zes van de Bundesliga verlangt dan ook vijftig tot zestig miljoen euro voor hem.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Volgens Plettenberg hebben zowel Arsenal als Liverpool geïnformeerd naar de mandekker. De twee Premier League-grootmachten zullen dus wel diep in de buidel moeten tasten voor Pacho.

Pacho startte dit seizoen nagenoeg alle Bundesliga-duels voor Eintracht Frankfurt. Ook in de DFB-Pokal en de Conference League staat zijn naam standaard op het wedstrijdformulier.

Ondanks het feit dat hij dit seizoen al 39 keer in actie kwam voor zijn club, heeft hij zijn eerste treffer voor die Adler nog altijd niet gemaakt. Wel was hij een keer aangever bij een treffer.

Zijn stormachtige ontwikkeling is ook de bondscoach van Ecuador niet ontgaan. Waar hij tijdens het WK van 2022 nog op de bank zat, maakte hij in maart van 2023 zijn debuut voor het nationale elftal tegen Australië: 1-2. Hij scoorde meteen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pacho of Avila. Pacho was 9,5 miljoen euro, Avila 12,5 miljoen euro.

Ajax koos Avila, Frankfurt moest het met Pacho doen.

De rest is geschiedenis.

17 april 2024 om 13:04

Vooral een foute geschiedenis aangezien Pacho al voor Avila een transfer maakte in de winterse transferperiode van 2023.

17 april 2024 om 13:16

@Lierse1997, Vooral een foute foute geschiedenis aangezien Pacho voor Avilla een transfer maakte, maar toch echt wel in de zomer van 2023 de overstap maakte.

17 april 2024 om 13:40

Pacho ging in een winterse periode naar Antwerp maar niet naar Frankfurt. De deal was wel al eind maart rond.

17 april 2024 om 13:46

Maar de transfer was in kannen en kruiken in januari 2023. De feitelijke overgang vond plaats in de zomer van 2023.

17 april 2024 om 13:09

Je weet niet hoe het zou uitpakken. Avila zou misschien de sterren van de hemel hebben gespeeld bij Frankfurt en Pacho zou een flop kunnen zijn.

17 april 2024 om 15:56

Dat is wel erg optimistisch. Bij een aantal aankopen zie je nog wel vlagen van talent, maar bij Avila heb ik totaal geen aanknopingspunten gezien.

17 april 2024 om 13:46

Dat is wel makkelijk gezegd, dat was destijds ook met van der Hoorn en van Dijk.

Laat ons hopen dat RAFC een doorverkoop percentage heeft afgedwongen?!

Mischien goed om te laten concurreren met Van Dijk, om hem scherp te houden. Want de afgelopen maanden (en ook vorig seizoen) had Van Dijk gewoon gewisseld mogen worden wat mij betreft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren