Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool-bod van 35 miljoen euro op toptalent én Messi-oogappel afgewezen’

Laatste update:

Liverpool heeft in januari een tevergeefse poging gedaan om een alternatief voor Mohamed Salah aan te trekken, zo meldt France Football maandagavond. The Reds brachten naar verluidt een bod uit van 35 miljoen euro op Samuel Chukwueze, maar kregen pertinent nul op het rekest van diens werkgever Villarreal. De Spaanse club wil de aanvaller voor niet minder dan zijn afkoopclausule van 65 miljoen euro laten gaan.

De twintigjarige Chukwueze geldt als het grootste talent van Villarreal. De Nigeriaanse vleugelspits eindigde afgelopen editie van de Kopa Trophy, de verkiezing van France Football van het grootste talent ter wereld, op de negende plek. Dat had Chukwueze te danken aan een stem van Lionel Messi, die de aanvaller van Villarreal klaarblijkelijk als groot talent beschouwt. Overigens won Matthijs de Ligt de Kopa Trophy in 2019, waarbij alle nog levende Ballon d'Or-winnaars uit de geschiedenis drie talenten mogen selecteren.

Chukwueze is bezig aan zijn tweede seizoen in de hoofdmacht van Villarreal. De linksbenige rechtsbuiten, die qua speelstijl wordt vergeleken met Arjen Robben, heeft dit seizoen een vaste basisplaats bij de huidige nummer acht van LaLiga en wist in de huidige jaargang 3 keer te scoren in 22 competitieduels. Chukwueze maakte in 2018 zijn debuut voor het nationale elftal van Nigeria, waarvoor hij inmiddels dertien interlands achter zijn naam heeft.

Liverpool-manager Jürgen Klopp wilde in de winterse transferperiode graag een extra speler voor op de rechterflank hebben. De linkerkant is met Sadio Mané, Divock Origi en Alex Oxlade-Chamberlain goedbezet, terwijl er met Takumi Minamino van Red Bull Salzburg een kwalitatieve vervanger voor eerste spits Roberto Firmino werd aangetrokken. Klopp vindt de spoeling achter rechtsvoor Salah echter wat dun.

Moet Liverpool er alles aan doen om Samuel Chukwueze binnen te halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daar is die Japanner al voor gehaald toch? Wie moet hij anders opvolgen in potentie?

10 februari 2020 om 19:34

Volgens de tekst zou Minamino Firmino op moeten volgen en gelden als stand-in

10 februari 2020 om 19:51

Daar is die ook voor gehaald. Minamino heeft de meeste indruk gemaakt vanaf rechts maar kan ook heel goed op links en desnoods wel als spits.de reden waarom hij is gehaald is om dat die eigenlijk op alle posities voorin uit de voeten kan, alleen gaat die het als spits niet redden in de Premier League. Daar mist die gewoon body voor en pure kwaliteit.

10 februari 2020 om 21:15

Minamino lijkt mij meer een breedte aankoop.

Veel zeiken op de Afrika cup maar wel Afrikanen blijven aantrekken.

10 februari 2020 om 19:51

Want een Afrikaanse speler aantrekken staat gelijk aan voor de Afrika cup zijn? 🤔

10 februari 2020 om 19:57

Dat word niet gezegd. Maar als de Africa cup weer gespeeld word mist Liverpool dan wel veel spelers

10 februari 2020 om 20:11

@mancunian777 Een nigeriaans international hebben we het over. Verder zeg ik dit niet met minachting naar Afrikaanse voetballers hoor, integendeel juist, ik ben juist iemand die het onzinnig vind om een speler niet te kopen omdat hij eens in de 2 jaar een maand weg is. Als ik Salah en Mané kan kopen als trainer dan mogen ze van mij 2 maanden weg blijven.
Mijn eerste reactie is puur gericht naar Klopp omdat hij wel eens zeikt op de Afrika cup. Dat kan ie nu nooit meer doen lijkt mij

10 februari 2020 om 20:12

De meeste mensen die zeiken zijn mensen op fora,die hoeven geen spelers te hallen...

10 februari 2020 om 20:15

Marieke90 Dan moet je wat vaker naar interviews van Klopp gaan luisteren..

10 februari 2020 om 20:41

Hij denk uit puur eigen belang,zijn belangrijkste spelers zijn Afrikanen,bij Dortmund hoorde ik hem nooit daarover...

10 februari 2020 om 21:07

@marieke90 Joh, zou Klopp dat echt uit eigen belang zeggen...?

die Nigerianen hebben echt superveel goede aanvallende talenten lopen momenteel. deze Chukwueze, Osimhen, Kalu, Dennis, Iwobi, Moses Simon. die bondscoach daar heeft een luxe probleem voorin

10 februari 2020 om 20:18

Niet alleen in het voetbal. Steeds meer nigeriaanse toptalenten in de sport

10 februari 2020 om 20:23

Nigeria heeft toch altijd wel prima talenten gehad

10 februari 2020 om 20:44

Ongeveer de helft van alle Afrikanen is Nigeriaans. Er zijn absurd veel Nigerianen in vergelijking met de grootte van het land. Mooi om te zien dat ze het steeds beter doen in verschillende branches.

10 februari 2020 om 21:16

@ajaxcunian, de helft? Nah man, Afrika is groot hoor. Nog niet eens de kwart

10 februari 2020 om 23:30

Zeker wel, er zijn echt miljoenen Nigerianen over de hele wereld..het is absurd hoeveel van de Afrikanen Nigeriaans is.

10 februari 2020 om 23:30

In Afrika wonen ongeveer 1.2 miljard mensen, in Nigeria wonen er 195 miljoen. Zo'n een op de zes Afrikanen is dus Nigeriaans (ook Ethiopië, Egypte en DR Congo hebben stevige bevolkingsaantallen). Lang niet de helft dus, maar wel erg veel. Qua bevolkingsdichtheid een beetje te vergelijken met Duitsland, wat voor Afrikaanse begrippen zeer dichtbevolkt is. Edit: wel zijn er nog erg veel Nigerianen die elders wonen inderdaad en ook is het by-far het meest explosief groeiende land ter wereld. Er wordt geschat dat Nigeria in 2100 liefst 700+ miljoen (!) inwoners zal hebben. De bevolkingsgroei is daar net zo idioot als in India en China in de jaren '50-'80.

Deze jongen is nu al een ster. Die haal je niet even voor 35 miljoen. Ik begrijp ook niet dat Barca allemaal van die matige spelers haalt en niet deze jongen nadat hij tegen Barca werkelijk een masterclass had gegeven en al hun verdedigers keer op keer het bos in stuurde. Zou een mooie stand-in zijn voor Dembele.

10 februari 2020 om 20:16

Of Dembele de stand-in voor Chukwueze

10 februari 2020 om 20:20

haha misschien eerder dat ja. Geef Dembele nog even voordeel van de twijfel. Speelde vlak voor zijn blessure heel goed en was de beste Barca aanvaller (als je Messi als aanvallende middenvelder aanmerkt)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren