Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool blameert zich weer op Anfield; Jesse Lingard beleeft droomdebuut

Laatste update:

Liverpool heeft dinsdagavond een pijnlijke nederlaag geleden in de Premier League. Op Anfield ging de ploeg van Jürgen Klopp met 0-1 onderuit tegen Brighton & Hove Albion. Het was de tweede opeenvolgende thuisnederlaag, na het 0-1 verlies tegen Burnley. Door de nederlaag verliezen the Reds, die vierde staan, de aansluiting met de koploper Manchester City, die eerder op de avond wel wist te winnen van Burnley (0-2) en nu een voorsprong van zeven punten op Liverpool geniet. Jesse Lingard kende tegelijkertijd een droomdebuut in het shirt van West Ham United, daar hij met twee treffers een belangrijk aandeel had in de 1-3 zege op Aston Villa.

Liverpool - Brighton & Hove Albion 0-1
De ploeg van Klopp kende een uiterst moeizame eerste helft tegen Brighton, dat zonder de geblesseerde Joël Veltman en de gepasseerde Davy Pröpper aan de aftrap stond. Bij Liverpool ontbrak de zieke doelman Alisson Becker, die werd vervangen door Caoimhin Kelleher. Mohamed Salah kreeg in de openingsminuten een goede mogelijkheid om de score te openen, maar hij wist geen goed vervolg te geven aan de uitstekende steekpass van Jordan Henderson. Voor het rustsignaal wist Liverpool slechts twee schoten te produceren, die overigens niet op doel gingen. Nog niet eerder dit seizoen schoot Liverpool zo weinig richting het vijandige doel in de eerste helft.

Na de thee verging het de thuisploeg niet veel beter, daar Brighton na een klein uur spelen de openingstreffer vond. Na een voorzet vanaf rechts kopte Leandro Trossard de bal terug richting Steven Alzate, die met zijn knie de 0-1 op het scorebord zette. Na de tegentreffer werd Liverpool, dat met Georgino Wijnaldum in de basis aan de aftrap verscheen, weliswaar wakkergeschud, maar de gelijkmaker werd niet meer gevonden. Ook de bezoekers deden in de slotfase nog een duit in het zakje; Kelleher voorkwam echter dat de blamage, door toedoen van Pascal Gross, groter werd. Zondag kan Liverpool zich herpakken, als het in eigen huis visite krijgt van Manchester City.

Aston Villa - West Ham United 1-3
Het werd een fantastische avond op Villa Park voor Lingard, die als tweede West Ham-speler ooit tweemaal wist te scoren bij zijn debuut. Hiervoor wist alleen Trevor Sinclair twee treffers te maken bij een debuutwedstrijd voor the Hammers, dat was in januari 1998 tegen Everton (2-2). Voor Anwar El Ghazi was er voor het eerst sinds het duel op 1 januari tegen Manchester United (2-1 nederlaag) weer een basisplek ingeruimd bij Aston Villa, al kon hij geen sleuterol vervullen. In een aantrekkelijke eerste helft wisten beide teams niet tot scoren te komen, al kwam Jack Grealish nog wel dichtbij met een poging op de paal.

Vijf minuten na rust werd de wedstrijd opengebroken, toen Tomas Soucek op aangeven van Mohamed Benrahma voor de 0-1 zorgde. Even later was het de beurt aan Lingard. Michail Antonio leverde een vrije trap af bij de van Manchester United overgekomen aanvaller, die hem op zijn borst aannam en vervolgens de voorsprong verdubbelde: 0-2. De thuisploeg kwam nog wel terug in de wedstrijd door een doelpunt van Ollie Watkins, die keurig binnenschoot op aangeven van Grealish. Het slotakkoord werd zeven minuten voor tijd gespeeld door Lingard, die wederom op aangeven van Antonio het net vond: 1-3. Dankzij de zege belandt West Ham nu met 38 punten op de vijfde plek van de ranglijst ten koste van de nummer zes Everton (36 punten), die nog wel twee wedstrijden tegoed heeft.

Leeds United - Everton 1-2
Het team van Carlo Ancelotti legde in de eerste helft de basis voor de zege, al maakte de defensie van Leeds het de bezoekers ook wel heel makkelijk. Na negen minuten gaf Lucas Digne een lage voorzet vanaf links en kon Gylfi Sigurdsson de bal tussen drie verdedigers, onder wie Pascal Struijk, eenvoudig binnenlopen: 0-1. Vier minuten voor rust verlengde Ben Godfrey een corner van Sigurdsson richting de tweede paal, waar de vrijstaande Dominic Calvert-Lewin de bal eenvoudig kon binnenlopen. Leeds United was via een heerlijke volley van Ezgjan Alioski dicht bij een doelpunt, maar de paal bracht redding.

Mason Holgate leidde de aansluitingstreffer van Leeds vlak na rust in. Hij verspeelde de bal op knullige wijze in het strafschopgebied en uiteindelijk was het Raphinha die de bal diagonaal in de linkerhoek achter Robin Olsen schoot: 1-2. Het team van Marcelo Bielsa had uitzicht op een gelijkmaker, maar Olsen had enkele fraaie reddingen in huis en de lat stond een kopdoelpunt van Patrick Bamford in de weg. Vlak voor tijd liet Calvert-Lewin in een één-tegen-één-situatie met keeper Illan Meslier na om de wedstrijd in het slot te gooien.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit moet een record van meest geblokte schoten aller tijden zijn. Wat een kunst- vliegwerk van die Brighton verdediging zeg. Firmino past prima in het Liverpool systeem, maar je kan echt niet op hem bouwen wat betreft afronding.. Had er zeker twee moeten maken. Iedereen slecht gespeeld, niets lukte, en heel slordig, met het centrale duo vandaag als uitzondering
Alle verdere speelrondes zal de tegenstander, als ze slim zijn, deze speelwijze hanteren, en Liverpool heeft het daar knap lastig mee. Kampioenschap was al verkeken, maar nu moeten we heel hard ons best gaan doen voor die top 4 plaats nog...

3 februari 2021 om 23:25

moet ook zeggen dat liverpool nu zonder van dijk, veelste afhankelijk is van Mane (die er vandaag ook niet bij was) en Salah.

3 februari 2021 om 23:42

Het is niet alleen van dijk natuurlijk. Vooral achterin spelen ze nu met middenvelders na de blessure van gomez en matip. Maar ook aanvallend is het dun na de blessure van jota (ook deels eigen schuld).

3 februari 2021 om 23:42

Je moet blijven evolueren anders weten tegentanders wel wat ze moeten doen.... en inderdaad, niet verschuilen achter blessures, met de gehele voorhoede lukte het ook niet. Ik wil dat City ook niet moest zeuren zonder Laporte, dus wij gaan dat ook niet doen met wat blessures :D

3 februari 2021 om 23:47

@Hangover, het is niet alleen Van Dijk natuurlijk. Je hebt ook gewoon het gemis van Alisson, Fabinho, Gomez en Jota. Dat zijn dan niet eens backups, zoals een Matip of een Keita. Verder ben ik 't wel met je eens dat teams ons beter door hebben, al zijn we zelf ook wel gewoon slordiger in de passing dan vorige seizoenen.

3 februari 2021 om 23:58

dat is dus wat ik zeg. als mane en salah het niet hebben is er niks meer over.
overigens heeft mane niet percee ruimte nodig hij is heel handig in de kleine ruimtes en kan daar ook veel kansen creeeren.

4 februari 2021 om 06:56

Gomez en VvD centraal. Fabinho, Henderson en Curtis Jones op het middenveld. Mane, Salah en Jota voorin. Dit is het sterkste Liverpool.

4 februari 2021 om 08:28

because Warabe said so

4 februari 2021 om 09:04

Geen Thiago dus?

4 februari 2021 om 01:31

Mijn gevoel neigt voor dat record toch naar Chelsea-West Ham 0-0 met 39 schoten voor Chelsea. Man, wat was dat bizar. Wel mooie persconferentie met Allardyce daarna.

Liverpool kan zich serieus zorgen gaan maken over de haalbaarheid van Champions League voetbal. Ze staan nu 5e op basis van verliespunten en de komende 3 wedstrijden zijn tegen Manchester City, Leicester en Everton.

Dat wordt knokken voor Liverpool om top 4 te halen. Het Klopp effect lijkt uitgewerkt.

3 februari 2021 om 23:17

Lingard, Lingard, Lingard.. Heeft nu bijna evenveel doelpunten als Martial 😜

3 februari 2021 om 23:39

Jongejonge Lingard out en daarvoor in de plaats krijg je Donny van de Beek. Wat een wanbeleid bij Man U. Ik las gisteren in een comment in een Engelse krant: van de Beek de grootste miskoop in de geschiedenis van Man U. De dag daarop laat Lingard ook nog eens zien wie ze voor die positie gratis hadden kunnen hebben. Auw.

4 februari 2021 om 08:15

De waan van de dag regeert. As usual, hier op VZ.

3 februari 2021 om 23:19

Moeilijk te zeggen in een seizoen dat er vaker middenvelders in de verdediging staan dan verdedigers. Zie je Chelsea al met Jorginho op CB spelen, dan mag je je wekelijks druk gaan maken dat Burnley niet te veel punten pakt.

3 februari 2021 om 23:19

Kan het ook niet liggen aan het ontbreken van het verdedigende blok? Mag misschien geen excuus zijn maar het is wel opvallend hoe groot het verschil is. Zie de verdedigende aankopen nou ook niet echt de ultieme vervangers zijn van deze beesten...

3 februari 2021 om 23:25

@bramthijs Liverpool heeft al meerdere wedstrijden verloren of gelijk gespeeld omdat ze slechts 1 of 0 goals hebben gescoord. Aanvallend gaat er ook een hoop mis.

4 februari 2021 om 01:09

@PSVchelseaboy zou kunnen maar City eindigde vorig jaar op 18 punten achterstand en staan nu weer eerste onder dezelfde coach

Het grote talent met 2 goals?? De wonderen zijn de wereld.nog niet uit.

Dit is weer de Liverpool die we kennen uit de periode 2008-2016, en LINGARDINHOOOOO, wat een talent zeg. Southgate heeft keuze zeg tussen Mount, Madisson, Grealish en Lingard natuurlijk.

Gaat een hele grote worden die Lingard. Speelt denk ik binnen 2 seizoenen in de Engelse top. Misschien iets voor United?

De grappen over Lingard zullen wel weer losbreken, maar ik vind dit fantastisch voor hem. Hij heeft zoveel over zich heen gekregen, terwijl hij prive zoveel heeft meegemaakt. De bewuste keuze gemaakt zijn familie voorrang te geven over zijn carrière. Respect.

Probeer me even in te beelden hoe Dan Burn de rest van zijn avond tegemoet gaat, kleine vinnige Salah zat volledig in zijn zak. Wat een werkkracht van Brighton, je had nooit het gevoel dat Liverpool hier nog iets ging rapen.
Wat me toch wel opvalt in de Premier League, goede diepe spitsen zijn er gewoon niet meer, op Kane na kan ik niemand voor de geest halen. Waar zijn de toppers van weleer zoals Drogba, Costa, Defoe, Lukaku, Tevez, Berbatov, Torres, Suarez, Rooney, en zo kan ik wel nog even doorgaan. Valt me op hoe mager het tegenwoordig is.

4 februari 2021 om 00:23

Jammer dat je Aguero niet benoemd in dit lijstje. Is trouwens nog steeds actief, lag er alleen uit door een blessure en recentelijk door corona. Wanneer hij terug is zal hii hopelijk weer wat doelpunten prikken. Waarschijnlijk zullen we hem na dit seizoen ook moeten uitzwaaien uit de PL. Wat een genot is hij geweest, was altijd gegarandeerd 15/20+ goals.

Wat ben ik klaar met het ziggo commentaar, vroeger noemde we dit afbraakvoetbal en was het janken als een Mourinho de bus parkeerde. Nu is het briljant gespeeld en tactisch vernuft van de trainer als het team wat de underdog is zich in de 16 ingraaft en loert op 1 lucky moment.

On topic: Gewoon zelf ook niet goed genoeg, veelste weinig kunnen brengen, aanvallend wederom heel pover, nu zit het niet mee met blessures natuurlijk maar dan nog moet er iets meer inzitten dan dit. Firminho niet in goede doen, te veel spelers die het niveau niet hebben of momenteel niet bij hun eigenlijke niveau in de buurt komen.
Pijnlijk om het contrast te zien met vorig jaar, nog amper een leuke pot gezien dit jaar (mede door de spelopvatting van de tegenstanders).
Zondag gaat heel pittig worden iig, we kunnen niet nog verder achterop raken.

3 februari 2021 om 23:40

Het viel mij ook weer eens op inderdaad, briljant vond hij het

Ik zag Liverpool echt weer free wheelen naar het volgende kampioenschap, maar een paar weken later en er is niks meer van over.

Gelukkig is lingard verhuurt en niet verkocht, daar kunnen we later nog veel plezier aan beleven! On: mooi voor die jongen, hopelijk maakt hij er wat van.

Lol, ze dachten tja, die record zijn we ook kwijt, dus wat boeit het als het weer gebeurd.

Lingard goed bezig.
Het is hem gegund na wat hij allemaal heeft meegemaakt.

Triest die sarcastische talent grappen.

Wanneer gaan we over lord van de beek beginnen? Die raakt evenveel als wat lingard bij manu deed of zelfs minder.

3 februari 2021 om 23:42

Haha geef je hier volledig gelijk in. Kon er wel om lachen de eerste keer toen ik het zag, 267 Lingard grapjes later zie ik er ook de humor niet meer van in.

Pijnlijk, tegenstanders zijn beter gaan verdedigen, sowieso complimenten voor hun energie en inzet, en wij zijn niet beter gaan aanvallen. We moeten snel een antwoord gaan vinden op dit probleem, want hopen op Jota is onzin. Deze spelers moeten het net zo goed kunnen doen en zullen dus beter en scherper moeten worden. Inzet is er over het hele veld, daar ligt het niet aan, ze moeten evolueren in hun spel, net zoals dat tegenstanders dat doen...

3 februari 2021 om 23:46

Eens met je dat het niet goed genoeg is en dat de mannen die er nu staan het beter zouden moeten doen. Alleen denk ik wel dat Jota een deel van de oplossing is, hij brengt namelijk iets wat de rest van de voorhoede wat minder heeft, namelijk zijn dribbel om een man op techniek voorbij te komen. Salah doet het veel al op snelheid of frommelt met vlagen briljant in de kleine ruimte, friminho is hopeloos uit vorm en staat te ver van de goal af, mane zoekt het altijd achter de verdediging. Met een fitte Jota erbij heb je wel nog een optie achter de hand die ineens iets heel anders kan brengen. Wellicht dat het wel wat verschil gaat maken als hij terug is maar het is zeker niet alsof daarmee ineens alles is opgelost idd.

3 februari 2021 om 23:53

Sodeju wat heb jij een mooie profielfoto!! 😜 On: denk ook dat Jota een deel van de oplossing is. Daarbij denk ik dat het heel fijn zou zijn als Henderson, hoewel hij 't prima invult achterin, weer naar middenveld kan doorschuiven en daar zo komt te staan met Fabinho. Dat werkte naar mijn gevoel het beste.

4 februari 2021 om 00:00

Hahaha goed voorbeeld doet goed volgen.Scheelt al een boel als Hendo weer naar voren kan om het middenveld wat meer te ondersteunen, fabinho als partner van Kabak die ik redelijk veelbelovend vind en dan hopen dat we een keer een maandje mee maken waarbij niemand geblesseerd raakt😅

4 februari 2021 om 08:31

Rouleren normaliter, maar ik ben het ook eens dat Fabinho, Gini, Henderson combo goed werkte vorig seizoen en Thiago moet zich daar ook gewoon in gaan bewijzen. @davinci, Jota een deel van de oplossing vind ik niet. De oplossing voor dit team is beter presteren en je spel laten evolueren, Jota is een extra mogelijkheid. Klein nuance verschil, maar net een verschil van hoe de mentaliteit bij Liverpool in elkaar zit (zelf het probleem oplossen) en Chelsea/city (probleem oplossen door te kopen).

Die van BHA zullen als een blok in slaap vallen, want wat een arbeid, kunst- en vliegwerk hebben die verricht zeg . Mooi voor ze, dat ze winnen van het machtige Liverpool. Zo wordt het wel steeds eenvoudiger voor City om de titel terug te pakken.

Wat is er met Brighton gebeurd?. Achter elkaar winnen van Spurs en Liverpool. Dat doen ze wel prima zo. En als je de statistieken van beide wedstrijden erbij pakt, zijn het niet eens onverdiende overwinningen. Benieuwd hoe lang ze dit vol kunnen houden.

Wat gebeurt er nu Lingard scoort? Was de reden waarom Solksjaer hem niet nodig had nou niet juist dat hij nooit scoort

Heerlijk dit voor Lingard. Heeft een hele hoop rotzooi over zich heen gekregen, zowel in z’n privéleven als op voetballend gebied. Nu belangrijk om vertrouwen te tanken en volgend seizoen van waarde te kunnen zijn voor United. Ondanks wat iedereen zegt, is dit nog steeds een jongen van de club!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren