Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool biedt Van Dijk reeds zestig procent loonsverhoging aan’

Laatste update:

Virgil van Dijk kan ruim een jaar na zijn recordtransfer van Southampton naar Liverpool reeds een nieuwe verbintenis met de Merseyside-club ondertekenen, zo schrijven Engelse media zondag. Volgens de laatste publicaties wil Liverpool voorkomen dat clubs uit het buitenland zich voor de Oranje-international gaan melden. Van Dijk groeide in januari 2018 met een transfersom van 84,4 miljoen euro uit tot de duurste verdediger ooit.

Van Dijk, 27 jaar, heeft zijn torenhoge prijskaartje sindsdien relatief waar kunnen maken. De ex-speler van onder meer FC Groningen en Southampton krijgt al maanden lovende kritieken en wordt nu in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, waar Sergio Ramos sindskort in de clinch ligt met voorzitter Florentino Pérez. Dat het contract van de Spaans international volgend jaar zomer ten einde loopt, versterkt de geruchtenstroom.

Liverpool zou Van Dijk een nieuw contract willen laten ondertekenen, met als doel zijn weeksalaris flink te laten oplopen. De verdediger staat nu voor 143.000 euro per week op de loonlijst van the Reds, die echter naar verluidt een loonsverhoging van zestig procent in gedachten hebben. Onder de nieuwe voorwaarden gaat de Oranje-international 230.000 euro per week verdienen, nog altijd minder dan Mohamed Salah, maar daar houdt het waarschijnlijk niet bij op.

Football Leaks onthulde vorig jaar dat Van Dijk na zijn overstap naar Anfield een tekenbonus van bijna zeven miljoen euro had ontvangen. Verder ligt een loyaliteitsvergoeding van 5,8 miljoen euro in het vooruitzicht en krijgt de verdediger nog een bedrag van 4,6 miljoen euro toegestopt als hij 150 duels voor de club speelt. De verwachting is dat Liverpool in de gesprekken over een nieuw contract ook allerlei variabele clausules zal laten opnemen.

Virgil van Dijk is de beste centrale verdediger ter wereld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Als Liverpool nog een goede partner voor Van Dijk vindt is dat team compleet. Dan kan Liverpool zeker de landstitel pakken en grote kanshebber zijn voor de CL. Nog een keer 85 miljoen uittrekken voor bijvoorbeeld Davinson Sanchez, De Ligt of Jimenez van Atletico en Liverpool is titelkandidaat nummer 1. Hoop dat Oxlade Vhamberlain na zijn blessure nog zo speelt als voor zijn blessure. Dan hebben ze er gratis een topper bij

10 maart 2019 om 07:58

Ben ik niet met je eens. Liverpool geeft nu geen punten weg omdat ze verdedigend slecht zijn maar omdat ze aanvallend niet zoveel brengen. Ze kunnen teams heel moeilijk de tegenstander echt vastzetten op eigen helft en balbezit houden op de helft van de tegenstander. Mocht dat al lukken dan is er bijna niemand die de beslissende bal kan geven. Ze hebben gewoon een ernstig gebrek aan creativiteit. De tactiek die ze nu hebben is gebaseerd op defensieve zekerheid en hopen dat die een keer goed valt. Als je dat niet oplost ga je geen kampioen worden ookal heb je de beste verdediging van de wereld.

10 maart 2019 om 08:01

Ik ben wel mee eens dat er verdedigend iemand bij kan. Maar in mijn ogen is het centrale duo Gomez/VVD gewoon 1 van de beste van de BPL. Jammer dat Gomez regelmatig geblesseerd is.

10 maart 2019 om 08:53

Liverpool heeft met Joe Gomez al een partner in huis die voldoet aan die eisen, die raakte helaas geblesseerd. Liverpool kan zich beter richten op een middenvelder die ook iets kan creeeren, want je ziet de laatste weken dat als de 3 voorin het niet doen, dan doet niemand het uit “normaal spel”. Dus corners etc even weggelaten.

10 maart 2019 om 09:46

Lol Jimenez gaat echt niet naar liverpool hoor. En Davinson Sanchez wordt ook echt niet verkocht aan een concurrent door Levi. Kunnen ze beter voor Upamenco gaan bijvoorbeeld, die is tenminste haalbaar.

10 maart 2019 om 11:27

@LucasAndersans dus omdat Liverpool een concurrent is worden spelers niet verkocht? Kan het kloppen dat je geen idee hebt hoe het het in de Premier League werkt en dat je wellicht in de war bent met de Eredivisie?

11 maart 2019 om 09:17

Wanneer is de laatste keer dat Tottenham een speler heeft verkocht aan een concurrent in de top 6? Volgens mij weet jij niet hoe het werkt in de Premier league. Bijvoorbeeld Modric en Bale konden voor meer geld aan United verkocht worden maar werden voor wat minder aan Real verkocht. Dus wat zit je nou voor onzin te praten over dat het niet zo werkt, dit is letterlijk wat de geschiedenis uitwijst.

10 maart 2019 om 12:41

Van der ligt halen en ze hebben de beste achterhoede van de wereld. Ramos zou ook nog kunnen, stel je voor van dijk met ramos...

Een mooi gebaar van Liverpool. Ze laten hiermee zien dat ze Virgil echt waarderen en nemen dan ook initiatief. In het kader van clubs met werkgevers vergelijken hoop ik dat het mij ook overkomt.

10 maart 2019 om 10:38

Zeker mooi, wel een beetje overhyped die van Dijk. Goede verdediger maar komt nog niet in de buurt van Ramos en Pique. Zolang hij bij Liverpool blijft zal dat ook niet zo snel veranderen.

10 maart 2019 om 10:42

@frank,
Altijd dat overhyped... gennipzichte van wat is hij dat dan? Die man is op dit komen werelds dat valt niet te ontkennen. En oo dit moment zeker beter dan Piqué.
Hij moet het nog wel even de komende 5/7 jaar laten zien. Maar op dit moment hoort hij zeker in de top 3 beste centrum verdedigers

10 maart 2019 om 11:12

"Zeker in de top 3 beste verdedigers" op basis van wat? "Hij moet het nog wel even de komende 5/7 jaar laten zien" daarmee heb je alles al gezegd en mijn punt duidelijk gemaakt. Liverpool is eerder subtop dan wereldtop, hij zal toch echt nog dat laatste stappie moeten zetten om zicht te meten met de grootste verdedigers.

10 maart 2019 om 12:28

Welk laatste stappen dan? Het jarenlang laten zien zoals jij zegt? Van dijk laat het zien tegen de beste ploegen zowel met NL als met Liverpool. Hij is dus op DIT moment 1 van de allerbesten zoals Capis al aangeeft. Zo niet de beste..

10 maart 2019 om 10:40

Mooi gebaar?
Vooral slim van Liverpool. Ze snappen ook dat als ze dit niet doen hij zomaar weer eens weg kan zijn.
Dit gebeurd alleen als je echt 1 van de beste of zelfs beste in je vak. Maakt dan niet uit in welke sector je werkt

Zo dat is nog eens loonsverhoging wat anders dan 1,5 procent loonsverhoging na 6 maanden onderhandelen met bloed zweer en tranen .
Logisch dat Liverpool dit doet ze willen deze leider en super verdediger niet verliezen aan de concurrentie.

Dus als hij de 150 wedstrijden aantikt. Zeg binnen 2.5 seizoen, heeft hij alleen aan tekengeld en bonussen ruim 18 miljoen binnen. Daarnaast een salaris van ruim 11 miljoen per jaar..ruim 45 miljoen in 2.5 jaar.
Een miljoen, daar moet een redelijk verdienende Jan modaal ruim 20 jaar voor werken.. 11 miljoen.. Voor een gemiddeld persoon met 50 ruggen in het jaar is dat 220 jaar werken...
Ik bedoel er zijn echt goede voetballers en ik betaal zelf ook voor een seizoenkaart maar eigenlijk is het toch te gek voor woorden dat iemand die een beetje tegen een bal kan trappen het 100 voudige of meer verdient dan iemand die bv levens red..
En dat er daarnaast zoveel armoede is.

Normaal geef ik daar niet zo om maar wilde er deze keer toch even bij stilstaan.

10 maart 2019 om 09:14

Als jij (een van de) beste van de wereld bent in wat je doet èn mensen over de hele wereld betalen om te kijken hoe je dat doet is het ineens een stuk logischer.

Tuurlijk zijn het bizarre bedragen, maar het is gewoon vraag en aanbod. Er is maar 1 vvd en miljoenen fans/kijkers

10 maart 2019 om 09:14

Applaus, je hebt helemaal gelijk.

10 maart 2019 om 09:31

Ik ben het met je eens maar dan kun je je misschien beter druk maken dat de mensen die je geld beheren meer verdienen dan de mensen die levens redden en je wassen als je het zelf niet meer kan. Dat voetballers zo veel verdienen zie ik namelijk meer als een incident er zijn veel meer mensen die bij grote banken of consultant bureaus werken.

On topic: goede zet van Liverpool, ze hebben hem nodig om prijzen te pakken en alhoewel 84 miljoen veel is voor een verdediger ziet een club als real nu ook wel de noodzaak om veel geld voor een goede verdediging uit te trekken

10 maart 2019 om 10:37

@jnpsv: Er zijn maar weinig mensen die bij grote banken of consultants bureaus werken die zoveel verdienen als de goede voetballers hoor. Het zijn en blijven mensen in loondienst. Alleen ondernemers die hun eigen bedrijf hebben en een miljoenenomzet kunnen wellicht tippen aan de salarissen van voetballers.

In de basis ben ik niet tegen hoge salarissen, als het uit kan, kan het uit. Waar ik wel een enorme aversie tegen heb, is de oneerlijke concurrentie die er is door met name geld van Amerikaanse of Aziatische eigenaren van voornamelijk Engelse clubs (alhoewel Frankrijk en Italie op dat gebied ook al even bezig zijn op grotere schaal).

Nu wordt door schijnconstructies de sponsoring te hoog gemaakt, waardoor het eigenlijk niet meer uit kan. In NL doen we dat al een stuk beter (en is ook makkelijker uiteraard omdat niet elke rijke Rus oid een club hier zou willen overnemen omdat onze competitie een stuk minder interessant voor ze is).

Als elke club nu gewoon zijn eigen broek op kan houden (en dat zou ook moeten kunnen, alleen kan dan niet elke club zoveel betalen voor spelers of in salaris betalen), mag van mij een speler zoveel verdienen. Dat heet dan marktwerking.

10 maart 2019 om 11:15

@4ever4ajax ik heb het ook niet over de mensen die bij banken en consultancy bedrijven werken die net zoveel als Virgil verdienen maar alle mensen die daar werken die meer verdienen dan de gemiddelde verpleegkundige (ja die redden ook levens). Dat zijn er een hele hoop kan ik je vertellen. Ik had hier wat specifieker in moeten zijn. Ik ben het ook met de spreekwoord hieronder eens dit is een taak van de overheid. Virgil verdient zo veel door marktwerking en hij is nou eenmaal erg goed in wat ie doet bij een grote club met veel mensen die er naar kijken op tv en fans.

10 maart 2019 om 09:46

Ik vind hierin dat we teveel naar de ander kijken. "Hij verdient zoveel, maar er zijn ook zoveel armen en zieken!"

Als elke supporter ipv betalen voor Fox of Ziggo, of betaald voor voetbaltickets of shirts etc dat geld aan een goed doel geeft dan komt het helemaal goed.... Ook dit begint bij jezelf. Wij supporters helpen Virgil aan een 4e huis

10 maart 2019 om 10:09

The bright one, het is nog erger. Een gemiddeld persoon verdient 30000.

10 maart 2019 om 12:08

Bruto... 50k is dan nog veel verder uit het zicht.

10 maart 2019 om 10:12

Ach, hou toch op man. Als je zegt dat je af en toe zelf naar een wedstrijdje kijkt, help je daar zelf aan mee en mag je in mijn ogen niet zeuren. Het probleem ligt hier in mijn ogen bij de overheid. Zoals Rutger Bergman zegt: "Tax the rich."

10 maart 2019 om 10:26

Niet haten kerel. Je doet verder nogal denigrerend over iemand die topsport bedrijft en die waarschijnlijk na z’n 35e werkeloos is. Een profvoetballer moet in een relatief korte periode het maximale uit z’n carrière halen en proberen zoveel mogelijk geld binnen te harken, want na hij 35e is het meestal over en uit. Als ze bovengemiddeld presteren wordt dat beloond. Zi simpel is het nou eenmaal , maar dat is wel wat meer dan tegen een bal aan trappen. Ik denk dat maar een enkeling dat zou kunnen ook al zouden ze er miljoenen voor krijgen. Ze hebben er het talent en de drive niet voor en daarom vind ik het krom als mensen met jaloezie het jaarsalaris van een profvoetballer gaan vergelijking met een normale baan.

10 maart 2019 om 10:42

Er zit een degelijk verschil tussen jaloezië en rechtvaardigheid willen, dat jij gelijk hem beticht van jaloezië zegt misschien wel meer over jezelf. Verder begin je je betoog met niet haten wat ook alweer genoeg zegt. Dat de markt zo werkt is helaas zo maar wij zijn er natuurlijk zelf schuldig aan.

10 maart 2019 om 10:44

Liever op mijn 35e werkloos met minstens een miljoen dan op mijn 48ste werkloos raken en nooit meer een baan kunnen krijgen en al die stress dat te weinig geld mee brengt omdat je je gezin moet onderhouden..

10 maart 2019 om 11:01

Hoezo op zijn 35e werkeloos?

10 maart 2019 om 11:13

Fortress

Hij chargeert een beetje door te zeggen dat hij dat verdient door tegen een balletje te trappen maar dat zal je zelf ook wel snappen mag ik aannemen. Dat het voor een profvoetballer na zijn 35e over en uit is, is natuurlijk grote bullshit, we hoeven echt geen medelijden te hebben met voetballers die op hun 35e 100 miljoen of meer hebben verdiend. Als een profvoetballer maximaal 10 of voor mijn part 20 x modaal zou verdienen gedurende 10 of 15 jaar dan kan hij het de rest van zijn leven fluitend uitzingen dus ga nou alsjeblieft niet doen dat ze het zo moeilijk hebben. Een stratenmaker moet veel zwaarder en harder werken maar daar heeft iedereen plezier van terwijl er veel minder mensen plezier hebben van sport. Ik weet ook wel dat het helaas zo werkt dat profvoetballers zo idioot veel kunnen verdienen als ze gemiddeld iets beter tegen een balletje aan kunnen trappen dan een ander maar het slaat natuurlijk helemaal nergens op, dat heeft echter helemaal niets met jaloezie te maken.

10 maart 2019 om 11:16

Dat is wat Fortress suggereert dat je na het voetbal niets meer kan...geen eigen bedrijf beginnen, analyst worden of trainer worden...het is allemaal niet meer mogelijk...die voetballers zijn zo zielig met al hun miljoenen..

10 maart 2019 om 11:17

Dat is wat Fortress suggereert dat je na het voetbal niets meer kan...geen eigen bedrijf beginnen, analyst worden of trainer worden...het is allemaal niet meer mogelijk...die voetballers zijn zo zielig met al hun miljoenen..

10 maart 2019 om 12:12

Je kunt het anders met "maar" 1 miljoen op je rekening makkelijk uitzingen tot je AOW.

10 maart 2019 om 10:57

Je hebt helemaal gelijk behalve over het modale jaarsalaris. Dat bedraagt geen 50.000 maar 36.000 per jaar. Dat maakt het allemaal nog krankzinniger.

10 maart 2019 om 11:44

Ik ben het met je eens. Te bizar... Iedereen die dit ‘normaal’ vindt dient zijn mond te houden over alle salarissen van politici, leden RVB etc.

10 maart 2019 om 12:27

En jij eet 100 keer zoveel als iemand in sommige derde wereld landen. Wat is nu je punt?

Geld is 1, prijzen pakken is 2. Heel begrijpelijk overigens dat Liverpool Van Dijk aan zich wil blijven binden. Zelf zou ik het wel mooi vinden als hij naar Real gaat. Hij kan daar nog heel wat jaren mee en top als je verdediger bij Oranje bij 1 van de beste teams ter wereld speelt.

10 maart 2019 om 09:01

Hij speelt al bij een van de beste teams ter wereld.

10 maart 2019 om 10:03

Dat begrijp ik dat je dat als fan zegt, maar Liverpool behoort daar natuurlijk niet toe. Dan moet je op het niveau van Real, Barca, Atletico, Bayern en Juventus zitten (structureel). Daarnaast moet maar blijken wat de Brexit gaat brengen. Als hij nu de kans deze zomer heeft om naar de wereldtop te gaan, moet hij die gewoon pakken.

10 maart 2019 om 10:33

Ben geen fan van Liverpool, maar het Liverpool van nu is toch wel veel verder dan het Liverpool van 3/4 jaar geleden. Vorig jaar finale Champions league. Ik denk als je Atletico bij de wereldtop schaart dan kun je Liverpool daar ook bij scharen. Is denk ik vergelijkbaar niveau hoewel ze wel heel anders spelen.

10 maart 2019 om 10:43

@fortress: Ik ben hier ook niet om te zeggen dat Liverpool een kleine club is, dat zeg ik nergens. En moet eerlijk zeggen dat ik twijfelde bij het rijtje om Atletico erbij te zetten. Helemaal eens dat Liverpool aardig aan de weg aan het timmeren is.
Wereldtop is het alleen echt niet in mijn ogen.

10 maart 2019 om 11:03

Wereldtop? Maar al bijna 30 jaar geen kampioen? Nee nog geen niveau Barca, Real of Man City.

Is hij alweer 27... wow tijd vliegt echt voorbij

Wat een ongelooflijke goede verdediging heeft oranje nu zeg!

Ben ik de enige die een contract van 2,5 jaar weinig vind na een transfer van 84 miljoen? Had toch minimaal 4 tot 5 jaar vast moeten liggen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren