Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liveblog huldiging Feyenoord: Geertruida en fans zingen nummer over Arne Slot

Laatste update:

Feyenoord wordt maandag gehuldigd vanwege de winst van de TOTO KNVB Beker. Een 1-0 overwinning op NEC was zondagavond in de finale voldoende voor de ploeg van trainer Arne Slot. Verwacht wordt dat de selectie van Feyenoord rond 12:00 uur op de Binnenrotte, het plein bij de Martkhal, verschijnt. Via dit liveblog van Voetbalzone hoef je niets te missen en volg je de laatste ontwikkelingen.

12.33 uur: de huldiging zit erop; Geertruida met uitsmijter


De trainer wordt ter afsluiting nog toegezongen. Geertruida begint: "Arne Slot die moet blijven, oh-oh-ohho-hoooo." Het publiek doet uiteraard ook mee.

12:30 uur: Slot richt zich tot Quilindschy Hartman


Het einde van de huldiging komt in zicht, maar Slot heeft nog een boodschap voor Quilindschy Hartman. "Jullie hebben iedereen gehuldigd. Aanstaande woensdag wordt hij geopereerd, daardoor kan hij er niet bij zijn." Vervolgens start het liedje van Hartman "Het begon op Varkenoord. Bij de club die hij support. Hij is voor niemand bang... Quilindschy Hartman"

12.27 uur: Lee Towers zingt zijn 'You'll Never Walk Alone'


"Waar is Lee?", vraagt Slot zich af, waarna de volkszanger terugkeert op het podium. You'll Never Walk Alone gaat klinken.

12.20 uur: Geertruida steelt de show


Waar Slot de microfoon eerst nog uit de handen van Geertruida griste, mag de verdediger nu alsnog zijn rapkunsten tonen. Hij laat iedereen zwaaien, waarna het 'Komen wij uit Rotterdam? Ken je dat niet horen dan?' wordt ingezet. Heerlijke beelden!

12.16 uur: Trauner zingt samen met uitzinnige supporters


Gernot Trauner pakt zijn moment. De Oostenrijkse centrumverdediger zingt samen met de duizenden fans het Feyenoord-lied 'Overal waar jij gaat, gaan wij met jou mee'.

12.08 uur: spelers poseren trots met de beker


Een voor een laten de spelers de trofee zien aan het publiek op de Binnenrotte. Lutsharel Geertruida pakt de microfoon op te gaan rappen, maar op dat moment grijpt Slot in. Het is nu de beurt aan Timon Wellenreuther om naar voren te komen.

12.05 uur: selectie toegejuicht door duizenden fans


De Feyenoord selectie wordt op dit moment gehuldigd. Op het podium op de Binnenrotte in het centrum van de stad wordt de bekerwinnaar toegejuicht en gezonden door vele duizenden dolenthousiaste fans. Veel fans stonden al uren voor de huldiging voor de poort. De huldiging is via onderstaande stream live te volgen.

12.00 uur: Aboutaleb spreekt selectie toe; Lee Towers treedt op


Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft de spelers van Feyenoord inmiddels toegesproken. Hij sprak in de bibliotheek van Rotterdam klare taal. "In het buitenland vertel ik altijd dat Rotterdam drie pilaren heeft. We hebben die hele grote haven. We hebben die geweldig, mooie Maas. Die kronkelend door de stad gaat. En ontegenzeggelijk: de belangrijkste pilaar is toch Feyenoord. Fans van Feyenoord kom je overal ter wereld tegen." Lee Towers zingt het aanwezige publiek inmiddels toe.

11.15: selectie Feyenoord aangekomen op Binnenrotte


De bus met spelers en technische staf is aangekomen op de Binnenrotte. Voor de selectie was het een korte nacht, aangezien het feest na de bekerwinst in de Harbour Club tot in de late uurtjes duurde. Om 12.00 uur komt de selectie het podium op.

Huldiging live via ESPN en RTV Rijnmond


Niet in de gelegenheid om zelf naar de Binnenrotte te komen? De huldiging van Feyenoord is live te volgen via TV Rijnmond en ESPN (via kanaal 1 en op YouTube).

11.00: Ahmed Aboutaleb legt uit Feyenoord niet op de Coolsingel wordt gehuldigd


In gesprek met ESPN legt burgemeester Aboutaleb waarom Feyenoord maandagmiddag niet op de Coolsingel, maar op Binnenrotte wordt gehuldigd. "Iedereen die verstand heeft van dit soort evenementen, heeft mij verzekerd dat er maandag zo'n dertig- tot veertigduizend mensen op de huldiging zullen afkomen. Als dat het geval is, dan is de Coolsingel half leeg. Dat staat echt heel stom, vandaar dat we hiervoor hebben gekozen."

10.45: Binnenrotte stroomt vol

08.45: de hekken op de Binnenrotte zijn open


Een kwartier voor de officiële openingstijd van 09.00 uur zijn de eerste supporters al gefouilleerd en toegelaten door de hekken bij de ingang aan de Meent. Het feest begint pas over drie uur, maar enthousiaste fans zijn er vroeg bij om de beste plaatsen op het plein te bemachtigen.

Feyenoord vierde feest met Broederliefde


Tot in de kleine uurtjes werd er zondagavond door de selectie van Feyenoord feest gevierd in de Harbour Club onder het genot van een optreden van hiphopgroep Broederliefde. Ook trainer Arne Slot genoot zichtbaar van het feestje.

07.00: eerste fans staan klaar


Sommige supporters zijn wel enorm vroeg opgestaan om een mooi plekje te bemachtigen op de Binnenrotte. "Ik wil helemaal vooraan staan om een glimp op te vangen van de selectie van Feyenoord", vertelt een supporter die al uren voor de opening van de Binnenrotte in de rij staat", tegenover RTV Rijnmond. Hij is zeker niet de enige.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verbaas mij toch wel enigszins dat je dit gaat huldigen. Een club als Feyenoord zou dit toch ook moeten zien als een leuke prijs maar zonder kampioenschap niet meer dan een leuke prijs.

Alle Feyenoorders gefeliciteerd en maak er een leuke dag van!

22 april 2024 om 11:10

Prijs is een prijs dus lijkt me logisch dat je een huldiging doet. Tuurlijk is het anders dan landskampioen, maar bekerwinst is een mooie prijs

22 april 2024 om 11:13

1 mei 2023: "duizenden fans huldigen bekerwinnaar Psv"

"duizenden fans hebben PSV zondagavond laat gehuldigd in het Philips Stadion in Eindhoven na het winnen van de KNVB-Beker. PSV klopte aartsrivaal Ajax in De Kuip na het nemen van strafschoppen. Keeper Joël Drommel was de held bij PSV. In de finale bleek hij beslissend door de laatste Ajax-penalty van Alvarez te stoppen. Het feestje werd in Eindhoven nog even voortgezet. We zetten de mooiste foto's voor je op een rij."

22 april 2024 om 11:18

Op de dag van de finale bij terugkomst in Eindhoven ja. Dat is wel iets anders dan op de maandag erna.

22 april 2024 om 11:20

De maandag erna is gewoon de ochtend erna haha.. En hoe is dat anders? Je hebt een groepie met supporters en je zwaait de beker heen en weer terwijl je half schor wat liedjes in de microfoon zingt. Dat gaat echt precies hetzelfde.

22 april 2024 om 11:24

@Psv-er,
Letterlijk de uitnodiging "vanaf 21.45 is het Philips Stadion open voor de huldiging. Hier wordt niet alleen de PSV-selectie en -staf gehuldigd, maar ook de supporters."
Dus weet niet wat je nu probeert te zeggen, maar het was ook gewoon een hudliging.

22 april 2024 om 11:28

@fr010frdam;

Een klein rondje door het stadion na afloop van de wedstrijd of een stad dichtgooien de dag erna is toch een verschil of niet? Een heel podium opbouwen etc. Dat is wat anders dan even het stadion opengooien, na een winst tegen nota bene je aartsrivaal.

22 april 2024 om 11:31

Een klein rondje door een stadion dat die dag niet gebruikt is voor de wedstrijd.
Het is een andere locatie, maar er wordt een locatie open gegooid om de ploeg te huldigen. Dus nee, dat is niks anders, het verschil is alleen dat PSV minder supporters heeft en dat er daarom in het PSV stadion gehuldigd kon worden.

En ik snap sowieso niet dat er nu raar wordt gedaan over een huldiging voor de beker. Laat gewoon zien dat supporters blij zijn met de prestatie van de club.

22 april 2024 om 11:34

Ja dat hebben jullie gisteren toch ook al gedaan? Ieder zijn ding hoor maar ik zuip liever door tot laat in de nacht van de finale maar ik zou de dag erna weinig zin hebben in een huldiging. Daarnaast moet ik ook gewoon werken.

22 april 2024 om 11:37

Er wordt niet raar overgedaan. Lekker doen joh, het is ook mooi dat er zoveel supporters bij zo'n huldiging komen. Het verbaasde mij alleen dat het op deze manier werd gehuldigd omdat wij dat hier anders doen.

Weet niet of het per se met aantal supporters heeft te maken of het verwend zijn van ons PSV supporters.

22 april 2024 om 11:38

"ja dat hebben jullie gisteren toch ook al gedaan? "
Nee, enkel met de mensen die in het stadion zaten. Nu kunnen er dus meer mensen van genieten.

"daarnaast moet ik ook gewoon werken."
En deze mensen hebben het er voor de club voor over om een vrije dag te nemen, verschil in hart voor de club moet er zijn he.

22 april 2024 om 12:21

Macedonia-040 heeft wel gewoon een punt. Even het stadion opengooien als de spelersbus aankomt na bekerwinst uit Rotterdam (zoals PSV bijv. afgelopen jaar deed) is wel wat anders dan de dag erna een grote huldiging opzetten omdat je enkel de beker hebt gewonnen. Dat is het verschil. Bij PSV en Ajax zou dat gewoon niet gebeuren.

22 april 2024 om 12:31

@psv18

Dan doen ze zichzelf te kort. Lekker feestje vieren als je wat gewonnen hebt. Heerlijk. We hebben allemaal goede tegenstanders uit het toernooi gekegeld en uiteindelijk verdiend gewonnen. Voor mij reden genoeg voor een feestje.

Maar misschien zijn we in Rotterdam wat bourgondischer dan in Eindhoven.

22 april 2024 om 12:33

@PSV 18

" Onder toeziend oog van 10.000 voetbalfans zijn de spelers van Ajax maandagavond rond 19.00 uur gehuldigd op het Museumplein in Amsterdam.... "

Bekerfinale was op Zondag 6 Mei. Tot dusver dat grotere clubs het niet doen.

22 april 2024 om 12:43

@psv18
Hahah ik begrijp niet waarom er nu stoer gedaan wordt om het feit dat een beker niet gevierd zou worden.
Eigenlijk laat de reactie van PSV-er al zien waarom dat men dit in Eindhoven niet op de volgende dag kan doen. "want ik moet gewoon werken".
Dan komt er niemand en ziet het er lullig uit

22 april 2024 om 12:48

Hahaha volwassen kerels die discussiëren over hoe je een beker moet huldigen. Wat een triest niveau zeg. Waarom sommigen altijd maar het negatieve van zoiets inzien is mij echt een raadsel.

22 april 2024 om 14:44

Ik vier liever een feestje op maandag middag dan werken en dan stiekem tussendoor zitten zeiken op een voetbalforum over een feestje van een andere club die de beker heeft gewonnen. Zo hebben allemaal iets wat we liever doen. Lekker iedereen in ze waarde laten.

22 april 2024 om 11:14

PSV had vorig jaar ook gewoon een huldiging. Vrij normaal na het winnen van een prijs voor een toernooi/competitie.

22 april 2024 om 11:26

Nja noem het een huldiging. Ik zie er wel een verschil tussen maar dat doet er ook niet toe joh Ik betwijfel ook of het tegen een andere ploeg dan Ajax of Feyenoord ook zo werd gevierd bij ons.. Het was niet provocerend bedoeld iig. Lekker doen het is inderdaad de 2e belangrijkste prijs in Nederland dus dat mag je zeker vieren.

22 april 2024 om 13:56

Ajax doet normaal gesproken de Beker ook vieren op de maandag. Wellicht dat men die in Eindhoven niet zo boeiend vinden. En die hebben in Feb al flink geveest tijdens carnaval...

22 april 2024 om 11:23

Het is dan ook niet op de Coolsingel. Er wordt slechts een derde verwacht van wat er vorig jaar kwam opdagen. Het is dan ook geen huldiging zoals je hebt bij een kampioenschap.

22 april 2024 om 12:17

Zelfs Real Madrid huldigt het winnen van een Copa del Rey. Blijkbaar is er bij PSV dan gewoon niet zoveel beleving. Zonde, leuk toch een feestje.

22 april 2024 om 12:30

Klein clubje is dat Real ook he.

22 april 2024 om 12:32

Ik zou oprecht zelfs een CL winnen niet zo boeiend meer vinden als Real fan. Wat is er nou leuk aan winnen als je altijd wint.

23 april 2024 om 07:30

Hey hey Migi, niet elke Psv supporter slaat een feestje over, het is dat het tegenwoordig niet gebroederlijk kan, anders had ik maandag wel even aangesloten in de rij, biertje erbij.

22 april 2024 om 12:45

Altijd dezelfde treurige reacties als een topclub de beker wint van de supporters van de andere topclubs. Hou eens op met dat misgunnen. Een bekerwinst wordt bij alle clubs gevierd met een huldiging.

22 april 2024 om 12:54

En als er dan veel mensen op komen dagen is het "moeten ze niet werken?" , komen er weinig mensen "wat een slechte supporters dat ze er niet zijn". Flauw zeg

22 april 2024 om 13:08

Wat is er precies treurig aan mijn reactie. Kan er toch verbaasd over zijn dat er op zo'n manier een beker wordt gehuldigd omdat ik dat zelf, vanuit PSV oogpunt, niet gewend ben om een beker zo te vieren. Feliciteer de Feyenoorders ook keurig. Dus waar zit precies de treurigheid en het misgunnen?

22 april 2024 om 12:55

Juist veel animo voor! Mensen houden van de club. Niet alleen wanneer het hun uitkomt. Gok dat je niet helemaal snapt hoe Rotterdammers verbonden zijn met hun stad 👐

22 april 2024 om 13:09

Jazeker, mooi om te zien ook! Geniet ervan joh.

22 april 2024 om 12:57

Daarom is deze locatie ook prima. Binnenrotte wat kleiner dan de Coolsingel, leuk voor al die kids die erbij konden zijn vandaag.

22 april 2024 om 13:10

Ja ik zie het ja, goede locatie. las dat er bewust voor is gekozen omdat de Coolsingel te grote locatie zou zijn. Ziet er gezellig uit.

22 april 2024 om 14:08

Verbaasd me meer hoeveel mensen de tijd vrij kunnen maken om maandag ochtend/middag te gaan huldigen.

22 april 2024 om 15:10

Zullen er een stuk of 15.000 zijn geweest, waarvan de meeste kinderen, waarvoor zoiets natuurlijk geweldig is. Bij de kampioenschappen waren er rond de 200.000.

23 april 2024 om 06:55

U heeft geen verlofdagen op uw werk?

22 april 2024 om 15:37

Ach wat is er tegen een feestje. Laat mooi de betrokkenheid zien van de fans. Die willen wel alles vieren. De eersten staan 7:00 uur al bij de poort en voor die mensen doe je het, als er niemand komt doe je het de volgende keer niet weer.

haha, wat een gekkenhuis bij Blaak. Had eigenlijk niet verwacht dat die beker zo leefde. Was er heel de week zo na de marathon niet mee bezig. Maar wel mooi man. Gewoon een excuus voor een mooi feestje. Gaat goed los iig

22 april 2024 om 12:04

@Westend leeft alleen als ze hem zelf winnen, anders is het maar een troost prijs.

Voor een grote club als Feyenoord zijnde is huldigen na een beker wellicht wat overdreven, maar er staat vooral veel jonge aanhang van de club, prima manier om dit te beleven en het Feyenoord gevoel daar nog meer aan te wakkeren.

22 april 2024 om 11:42

De beker is toch gewoon na de titel de grootste nationale prijs die je kunt pakken? Waarom zou je dat niet lekker met zijn allen vieren?

22 april 2024 om 11:45

Precies, we kunnen in Nederland lekker klagen over de beker, maar het is een van de weinige realistische prijzen. Naast de competitie is de kans toch klein dat we de platte kar op gaan voor een Champions League prijs. Pak dan deze gewoon mee. Neem hem serieus en geniet als je wint

22 april 2024 om 11:47

Klopt hoor, mee eens. Al moet ik zeggen dat de sfeer gisteren ook wat lauw aanvoelde in het stadion, finale gevoel hing er aan onze kant niet vond ik, wellicht ook door het affiche. We raken misschien wat te verwend.

Wat jammer dat de huldiging dan op een maandag is, zoiets is toch mooi om in het weekend met zijn allen te vieren ipv op een werkdag. Beker lekker op vrijdag/zaterdag spelen en de dag erna knallen met zn allen.

Aboutaleb geeft zn speeche en je ziet de (engelssprekende) spelers kijken: "waar heeft die man het over".

22 april 2024 om 18:59

De Nederlandse spelers en supporters ook hoor. Onzinverhaal van die vent.

Geertruida komt met zn gestotter wel van ver. Van 'bang zijn voor interviews' naar 'ik laat die mic niet meer los op het podium'. Mooie vent.

Niks mis met huldiging van de beker. Vind dat we best meer prestige er aan kunnen geven. Het is in principe gewoon de Nederlandse Kampioenschap. En eigenlijk ook best wel raar. Op interland niveau word WK en EK sinds jaar en dag via een toernooi opzet gespeeld. Daar hangt dan wel meer prestige aan, en zo'n Nations League dat meer richting competitievorm gaat doet het dan weer omgekeerd minder.

Wat trouwens wel weer beter kan vind ik toch wel de huldiging hoor. Zou eigenlijk op dezelfde dag moeten gebeueren als de bekerwinst. In alle euforie de stad ingaan waar alle mensen al aanwezig zijn en meegenieten lijkt mij toch veel mooier dan de dag erop met een halve kater rond de middaguur een halfuurtje staan te hossen. Maar zal wel weer veiligheid en logistiek zijn




22 april 2024 om 12:58

Dat gaat inderdaad niet lukken vanwege de veiligheid en logistiek. Je krijgt dan al een beweging van dik 15.000 man vanuit Zuid naar Noord, die allemaal naar een evenemententerrein toemoeten wat al vol zit. Dan komen er ook nog tienduizenden extra mensen bij en staat heel je stad op slot.

Luts, held van zuid! Wat mooi zeg!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren