Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

LIVE: Loting voor het finaletoernooi van de Nations League

Laatste update:

Daags na de loting voor de kwalificatiecyclus voor het EK 2020 wordt er opnieuw geloot in Dublin. Ditmaal gaan slechts vier landen de kokers in: vanaf 13.30 horen Nederland, Zwitserland, Engeland en Portugal wie hun tegenstander wordt in de halve finale van de Nations League, in juni 2019. Alles wat je over de loting moet weten, komt voorbij in dit liveblog.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk wordt Zwitserland de tegenstander van Oranje in de halve finale. En dan de finale spelen tegen Portugal. En dan de Portugezen in eigen huis verslaan.

3 december 2018 om 13:59

Ik hoop op Engeland dan kunne we ze een lesje leren

Hopelijk loten we de Engelsen, die zijn enorm in zichzelf gaan geloven nadat ze door een makkelijke loting de halve finale van het WK hebben gehaald. Zwitserland en Portugal sla ik als team hoger aan.

Alles behalve Portugal ook niet in de evt Finale.
Finale tegen Engeland zou prachtig affiche zijn zeg.

Ik dacht echt dat de winnaar van de Nations league een EK ticket zou krijgen. Nu begrijp ik er echt niks meer van.

3 december 2018 om 14:05

De play-offs om Nations League winst (waar dit artikel over gaat: ook wel Final Four genoemd in eerdere berichtgeving) is iets anders dan de play-offs van pot A voor het EK ticket (hier zou Nederland overigens ook voor geplaatst zijn mochten we de reguliere kwalificatie verprutsen).

Dat 'finaleweekend' met de halve finale en finale van de Nations League vind plaats van 5 tot 9 juni 2019.

De play-offs voor de EK-tickets (4 sets kruisfinales in totaal: 1 voor pot A, 1 voor B, 1 voor C en 1 voor D) vinden plaats NA de reguliere kwalificatie voor het EK, deze worden in maart 2020 afgewerkt.

Het is inderdaad vrij ingewikkeld, hopelijk is het zo wat duidelijker hahah

3 december 2018 om 14:08

Ah bedankt voor de uitleg man!

3 december 2018 om 14:09

Sja het is zo dat wanneer je de poules won in divisie A...je verzekert bent van een playoff na de kwalificaties als je je niet plaatst op die manier. Dat geldt dus voor deze 4 landen. Een extra kans als beloning. Dit toernooi zelf is voor de eer de beker en het geld.

3 december 2018 om 14:09

Moet je de uitzending van Lubach even terugzien, wordt het haarfijn in uitgelegd

Ben vooral benieuwd naar de sfeer rondom dit mini eindtoernooitje, aankomende zomer.

Ik vind het lastig om de kansen van Oranje in te schatten. Er zit geen ploeg bij waartegen je zo goed als kansloos bent. Toch gaan we dit niet eenvoudig winnen. Ik zou het liefst toch Zwitserland loten. Portugal in eigen land is geen pretje en de Engelsen zijn fysiek zowel sterk als snel.

3 december 2018 om 14:19

Echter heeft Engeland structureel veel moeite tegen tactisch sterke ploegen en ook hebben ze niet bijzonder veel creativiteit. Naar mijn mening ook de grootste reden waarom Engeland eigenlijk nooit 1 van de favorieten is voor het winnen van een eindronde.

3 december 2018 om 14:42

Dat is zeker waar. Vaak ook dat Engelse clubs het lastig hebben tegen technische ploegen. Laten we het hopen, want we hebben ze geloot haha

Liever geen Portugal. Dus het zal Portugal wel worden...

Ik denk dat Zwitserland onderschat wordt. Die staan hier ook niet voor niets

3 december 2018 om 14:13

Zwitserland kan zomaar de Rusland van 2008 zijn. Lijkt me een gevaarlijke ploeg waarbij ik niet meteen een duidelijk beeld heb van hun kwaliteiten.

3 december 2018 om 14:17

Die moesten alleen Ijsland onder zich zien te houden. Wel knap dat ze op doelsaldo ook Belgie onder zich hielden, maar heel veel druk zat er nou ook weer niet op. Onderschat is wel een groot woord aangezien ze wel een paar aardige spelers hebben, maar wil je op het EK relevant zijn, zul je Zwitserland toch wel moeten kunnen pakken.

Over het algemeen ligt Engeland ons wel. Portugal tref ik liever in de finale, en Zwitserland vind ik een listige ploeg die moeilijk te peilen is, daar kunnen we ons moeilijk op instellen heb ik het idee.

Ik hoop op Engeland. Veel spelers zullen uit een gesloopt seizoen komen en wij spelen vaak goed tegen Engelse teams.

3 december 2018 om 14:21

Dat dacht ik ook. Ze zijn ver gekomen op het afgelopen WK, hebben een loodzwaar seizoen gedraaid zonder winterstop en de meesten in 2-3 competities actief. Denk dat dat ze wel eens kan opbreken. Ik schat alle 4 teams aardig gelijk in. Het is niet zo dat er een Frankrijk of Duitsland tussen zit die uitgesproken favoriet is.

3 december 2018 om 14:33

Ze houden vanaf dit jaar wel een 'winterstop'. word wel doorgespeeld, maar niet meer elke week door de clubs, juist omdat de spelers vermoeid waren op de grote toernooien

Zal wel Portugal worden en dan de hele wedstrijd beter zijn, maar door een goal van Maniche worden uitgeschakeld en 26 kaarten...

Hoop op Zwitserland. Denk dat we daar als land de meeste kans tegen maken. Portugal ligt ons niet echt, en alhoewel ik de Engelse een klein beetje overschat vind hebben we het ook vaak genoeg lastig tegen ze...

Engeland dus. Profiteren van het lange zware seizoen dat ze hebben gehad.

Engeland, de beste die we konden hebben.

Engeland dus, bring it on Lions. Mooi affiche voor beide.

Nadelige loting, omdat de ploegen in de 1e halve finale een dag langer hebben om te rusten.

Ik ben blij met deze loting. Zwitserland is het minst leuke affiche en zijn stiekem gewoon een sterk land geworden. Portugal heeft het thuispubliek. En wij hebben nu de glamour-tie met Engeland. Ik kijk er naar uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren