Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lionel Messi: ‘Als je naar ze kijkt, weet je dat het lastig gaat worden’

Laatste update:

Lionel Messi nam dinsdagmiddag de Europese Gouden Schoen in ontvangst voor zijn scoringsdrift in het seizoen 2017/18. De 31-jarige aanvaller van Barcelona, die in LaLiga 34 keer scoorde en zodoende voor de vijfde keer in zijn loopbaan de prijs won, is zijn ploeggenoten dankbaar dat hij aan de top van het mondiale voetbal actief kan blijven.

“Ik had dit nooit verwacht toen ik begon met voetballen. Het was mijn droom op prof te worden en ik had nooit zoveel (prijzen, red.) verwacht”, wordt de Argentijnse routinier geciteerd door Sport. “Dit is loon naar werken. Dit is ook de beloning voor al het harde werk van mijn ploeggenoten. Ik zit in de beste ploeg ter wereld en dat maakt het makkelijker.”

“Dankzij God voel ik me erg goed, zowel fysiek als mentaal. De jaren vliegen voorbij en ik probeer zo goed mogelijk voor mezelf te zorgen, zoals ik mijn hele carrière heb gedaan. Nu doe ik dat nog meer, vanwege de vele zware wedstrijden. Er is minder tijd om te rusten. Ik blijf hard werken om op dezelfde voet door te gaan”, aldus Messi, die niet erg blij is met de loting voor de achtste finales van de Champions League.

“Olympique Lyon is een lastige loting. Qua naam zijn ze misschien niet de grootste ploeg, maar als je naar ze kijkt, weet je dat het lastig gaat worden. Ze zaten in een erg zware poule en maakten het Manchester City erg lastig, een van de beste ploegen ter wereld. Tussen nu en februari kan er veel gebeuren, maar we weten hoe dan ook dat het zwaar gaat worden.”

Wie verwacht jij dat de volgende ronde van de Champions League gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meer dan verdiend deze prijs.

18 december 2018 om 18:32

Hoezo meer dan verdient?Je verdient hem of je verdient hem niet, afhankelijk of je gewoon de meeste doelpunten heb gescoord,is geen juryprijs,als ronaldo meer had gescoord dan verdiende messi hem niet...

Maakte het city erg lastig. Zelfs veel meer dan dat. 4 punten in 2 wedstrijden en hadden er eigenlijk 6 moeten zijn gezien de kansen. Helaas is Lyon erg wisselvallig, ze kunnen van iedereen winnen maar ook van iedereen verliezen. Desondanks een geweldige club en in mijn ogen nog steeds de grootste en mooiste club uit Frankrijk. Verwacht geen grote problemen voor barca en zie ze sowieso wel doorgaan naar de kwartfinale.

Jongens stop over die ballon dor. Wat boeit dat. Als barca fan ben ik zo blij met deze gast. Hoop dat we aan het einde van het seizoen met hem de cl en la liga hebben

18 december 2018 om 16:10

Vooral CL hoop ik!

Eindelijk nog eens een waardering voor deze kleine man, kan niet wachten om tegen mijn kinderen te stoefen dat ik Leo live heb kunnen zien spelen :D

Gelieve alle reacties hier gefocust houden op deze prijs. De Ballon d'or heeft hier niets mee te maken en ligt inmiddels achter ons.

Mooi om Messi met deze prijs te zien, en ook dit seizoen is hij fantastisch bezig, wie weet kan hij hier dus volgend jaar rond deze tijd weer staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren