Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ligt niet aan mij dat ik niet bij Twente speel; trainer wilde mij niet’

Laatste update:

Wout Brama kan dit seizoen voor de tweede keer in zijn carrière bekerwinnaar worden: in 2011 won hij de hoofdprijs met FC Twente, zondag staat hij met PEC Zwolle in de eindstrijd tegen FC Groningen. Tijdens de halve finale was de 28-jarige controlerende middenvelder uitgerekend tegen ‘zijn’ Twente, waar hij tussen 2005 en 2014 in de hoofdmacht speelde, goed voor een doelpunt.

/

Dat terwijl Brama het liefst nog in Enschede had gevoetbald. Coach Alfred Schreuder had echter geen plaats meer voor de landskampioen van 2010 en dus verkaste de middenvelder naar PEC. “Het heeft niet aan mij gelegen dat ik niet bij Twente speel”, legt Brama uit in gesprek met TC Tubantia. “Als een trainer mij niet wil houden, is het beter dat ik niet blijf. Hoe mooi ik de club ook vind.”

“Ik vind Alfred een goeie vent, alleen dit heeft hij niet goed gedaan. Misschien was ik daarom ook wel extra blij toen ik scoorde in die halve finale”, kijkt de drievoudig Oranje-international terug, die benadrukt dat hij de Tukkers niet ‘zomaar’ heeft verlaten. “Ik was bereid bijna de helft van mijn salaris in te leveren. Het voelt slecht dat de club waarvoor ik altijd zo veel heb gedaan, en natuurlijk heeft Twente ook veel voor mij gedaan, dan zo’n aanbod doet. Dat was geen leuk signaal.”

Denk je dat PEC Zwolle zondag wint van FC Groningen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oeps dit geeft nog meer heibel richting Schreuder . Weet niet of dit zo verstandig was van Brama om dit te zeggen.

2 mei 2015 om 11:59

Mee eens, dit hoeft helemaal niet gezegd te worden eigenlijk. Ook zitten er twee kanten aan een verhaal, dus je weet niet wat waar is. Het lijkt wel of Scheurder 100% verantwoordelijk wordt gehouden van wat alles wat nu gebeurd bij Twente, dat is niet fair vind ik.

2 mei 2015 om 12:07

Wat als er nou in een interview gevraagd wordt naar de gang van zaken destijds bij de onderhandelingen? En daarna wordt erop doorgevraagd.. Moet hij dan maar gaan liegen of er omheen lullen?

2 mei 2015 om 13:02

Je kan toch zeggen dat dat afgesloten is? Hij weet nu ook dat hij Scheuder hiermee nog meer pijn doet en dat hij nog meer in een kwaad daglicht word gezet.

2 mei 2015 om 14:14

Ik denk, dat dit:
a. de waarheid is, want Brama is altijd een keurige vent geweest en heel loyaal aan zijn eerdere trainers en
b. dit best gezegd mag worden; Twente heeft voor zijn positie meerdere opties gehad dit jaar en met de komst van Mokotjo en Ziyech waren er genoeg opties.
Helaas viel Guttierrez langdurig weg en begon Schreuder te schuiven met o.a. Ebicilio en daar ging het mis. Hij (schreuder) had blijkbaar liever Engelaar dan Brama en dat is geen goede keuze geweest.
Wout Brama teleurgesteld naar PEC en veel toeschouwers teleurgesteld, omdat ze liever Brama hadden gehouden dan Engelaar zien komen. Dit is toch de beslissing van Schreuder en Schreuder alleen. Dat mag Wout gewoon zeggen. En nu kan hij een lange neus trekken naar Alfred Schreuder.

3 mei 2015 om 09:40

Het is niet de beslissing van Schreuder alleen... Brama is hier net zo goed debet aan... Was hij het niet zelf die zijn verlenging maar bleef uitstellen omdat hij wilde wachten op een aanbieding uit het buitenland? Op een gegeven moment moet je als club ook verder, en dan is er geen plek meer als je andere spelers voor die positie hebt gehaald...

2 mei 2015 om 12:04

Was het niet zo dat hij een paar keer een aanbieding had afgeslagen en pas daarna bedacht dat hij wilde blijven? Twente had toen Engelaar al vastgelegd.

2 mei 2015 om 12:16

En niet te vergeten Mokotjo.

2 mei 2015 om 12:34

Dat je Engelaar vastlegt is wel het domste wat je kunt doen.

2 mei 2015 om 18:09

Dat is weer een tweede hahaha

2 mei 2015 om 12:11

Of Tubantia gooit nog wat olie op het vuur onder Schreuder. Twente hoeft toch geen meerdere aanbiedingen te doen als je niet wilt blijven.

2 mei 2015 om 12:44

Terwijl naar buiten werd gebracht, dat brama niet wilde verlengen. En wat kregen we ervoor terug. Engelaar hemel.

2 mei 2015 om 13:14

Brama is ook niet goed genoeg meer.
Bij Zwolle doet hij het ook niet echt goed, dus goed gezien van Schreuder.
Alleen Engelaar halen is dan weer minder goed gezien maar zal niet alleen de beslissing zijn van Schreuder er was toch ook een technisch directeur?

2 mei 2015 om 13:34

Tenzij je Schreuder weg wilt hebben natuurlijk.

2 mei 2015 om 14:23

Brama was onderdeel van het kampioenselftal en is daarmee voor altijd een held voor alle Twente fans.

Dat die lamlul van een Schreuder daarmee niet kan omgaan is zijn grote probleem. Met Corona problemen, Ebecilio, Lachman, Bilal. Teveel problemen voor een trainer.

Terwijl Brama zijn halve salaris wou inleveren werd er stiekum geschakeld door Schreuder om z'n persoonlijke vriend binnen te halen, Engelaar. Naar buiten toe is door Twente altijd aangegeven dat er geen plaats meer was.

Voor een speler uit je kampioenselftal is Altijd plaats.

Brama is gewoon een boef, joh. Lekker even zuur doen in de plaatselijke krant, klasse!

Hij mag blij zijn dat 'ie bij PEC mag ballen. Zeer matige voetballer die eigenlijk in de Jupiler League behoort.

2 mei 2015 om 12:08

Toch ebn ik van mening dat Twente een Brama dit seizoen heel erg goed had kunnen gebruiken. Zeker in deze periode. Toch iemand die rust uitstraalt.

2 mei 2015 om 12:18

We moeten niet de rol van Brama bij PEC groter maken dan dat het is michael90. Hij speelt er op amateurbasis en is vooral bankzitter.

2 mei 2015 om 12:19

Maar in deze onrustige tijd bij Twente. Zouden ze hem echt wel kunnen gebruiken!

2 mei 2015 om 12:23

Sorry? Brama staat regelmatig in de basis hoor.

2 mei 2015 om 12:31

Ligt eraan wat je onder regelmatig verstaat. Tegen Ajax viel hij ook pas laat in.

Heb ik ongelijk als ik zeg dat hij niet als basisspeler is gehaald (gezien het amateur contract)?

2 mei 2015 om 13:16

rust op de bank bedoel je want ze hebben veel betere middenvelders dan Brama.
Dus gewoon een goede beslissing om hem te laten gaan.
En als hij de 1e aanbiedingen niet afgewezen had zou hij gewoon nog bij Twente spelen dus hij moet niet zeuren.

2 mei 2015 om 14:50

Jouw mening slaat dan helemaal nergens op.

Rust uitstralen? Wat heb je daar nou aan? Je moet punten pakken. En met Brama ga je geen punten pakken. Je gaat toch geen Brama opstellen omdat het een onrustige tijd is bij Twente?

Wat een onzin.

Ik denken dat dit juist een opsteker is voor schreuder. Elk weldenkend mens weet dat deze jongen gewoon niet goed genoeg is.

Kijk, nu komt de aap uit de mouw. Lang is er gezegd door twente en schreuder dat brama niet wou, maar brama wou heel graag nadat hij geen nieuwe uitdaging had gevonden.
Hoe kan een trainer een speler uit de jeugd, regio die alle prijzen heeft gewonnen met twente aan de kant schuiven. Hoe is het mogelijk, dan.ben je echt niet geschikt

2 mei 2015 om 12:30

Het was bekend dat brama bij twente wou blijven toen meneer geen aanbiedingen kreeg uit het buitenland, twente wilde niet wachten en haalde mokotjo en engelaar, ik vind de gang van zaken pijnlijk maar brama is god niet.

2 mei 2015 om 13:17

vooral pijnlijk voor Brama zelf want hij wilde zelf in 1e instantie niet bijtekenen.
En Mokotjo is ook gewoon veel beter dan Brama.

2 mei 2015 om 13:23

staatsen, dit was al lang bekend dat hij graag wilde toen geen enkele andere club hem bleek te willen. als hij echt zo graag wilde had hij meteen bijgetekend want toen wilden Twente en Schreuder hem nog wel houden.

Oei...hij had in en voor deze jonge groep veel betekent op het veld maar ook daarbuiten....

Wout je had gehoopt op het buitenland, geen interesse. Aanbod voor een (verlaagd)contract maar wel voor het leven bij jou club afgeslagen. De topclubs zouden wel komen maar ze kwamen niet, toen met hangpootjes terug naar Twente. Die wilden toen niet meer, lijkt mij ook logisch. Wat bleef over, op amateurbasis naar PEC Zwolle.
Niet netjes om dan nu zo te reageren, of zijn dat de Almelose roots die in je zitten die zich opwerken?

2 mei 2015 om 12:10

Alles wat ik wou zeggen heb je net gedaan. Op het laatste zinnetje na.

Ik, Wout Brama van WC-Eend, beveel Wout Brama aan.

Spelers stellen zichzelf op. Dwingen ze af op training. Mompel iets over kwaliteiten en inzet.

En als er aan één van die twee of beide iets scheelt, dan stelt een trainer je niet op. Trainers winnen ook graag, hun job is er met gerelateerd.

2 mei 2015 om 12:12

Onzin, Brama is een clubicoon maar Schreuder haalde liever zijn persoonlijke vriend Engelaar terug naar Enschede.

2 mei 2015 om 12:18

Ja onzin, daarom dat zowat iedereen in dit draadje hem te licht vond.

Zal ook wel aan Schreuder liggen dat ie vandaag een bankzittende amateur is bij een andere club.

2 mei 2015 om 12:34

Alle Twente fans hadden hem graag behouden, fans van andere clubs en betweterige buitenlanders vinden hem niet goed genoeg. Brama was speler van het seizoen, heeft interlands gespeeld, altijd een vaste waarde geweest bij Twente, en gelukkig kunnen de Twente fans dat ook bij een sobere speler als Brama prima op waarde schatten!

2 mei 2015 om 12:39

Da's ook al 4 jaar geleden. En moest ie delen met Vormer.

Het kan dus niet dat goede spelers minder worden, volgens je.

Ja, het zal ook wel aan die betweterige buitenlanders liggen dat ie vandaag op amateurbasis op de bank zit. En niet bij Schreuder.

2 mei 2015 om 12:50

Bij rutten, mcclaren, preudomme, en adriaanse stond Brama altijd basis. Altijd.
Deze trainers bereikte altijd elk jaar een Europees hoofdtoernooi en wonnen prijzen met twente.
Schreuder heeft met twente nog nooit een Europees hoofdtoernooi bereikt, laat staan een prijs gewonnen.
Dus wie zal het nu beter gezien hebben ?

2 mei 2015 om 13:00

J.staatsen,

Wie zegt dat die trainers hem ook hadden opgesteld in 2013/14?

Heb je een verklaring waarom een dan toch zo fantastische speler nu bij een kleinere club een amateurcontract heeft en de helft van de tijd niet mag meespelen? Of kennen ze bij PEC er ook niks van?

2 mei 2015 om 13:16

arnautovic,

Je werpt je dan wel op als Twente-kenner en zo, je doet denigrerend naar buitenlanders en niet-Twente fans toe en je stelt dat Schreuder liever zijn persoonlijke vriend Engelaar naar Twente haalde.

Maar er klopt iets niet aan uw uitleg.

Schreurder is al hoofdtrainer sinds 26 februari 2013. Daarna mocht Brama wel regelmatig spelen in dat seizoen.

Brama speelde wel amper wedstrijden in 2013/14. Komt omdat ie een slepende hielblessure had.

Het is natuurlijk onmogelijk dat ie daarna niet meer op niveau was voor Twente. Hij is wellicht nog steeds niet de oude, gezien zijn situatie bij Pec.

Engelaar kwam pas in 2014/15 terug.

En nog iets. Een trainer heeft weliswaar de eindverantwoordelijkheid over de opstelling. Maar dat is echt wel een groepsproces. Je assistent(en) en andere coaches kunnen echt wel de hoofdcoach beïnvloeden. Sterker zelfs, ook de oudere spelers en/of de kapitein kunnen dat.

Als een coach zonder goede redenen steeds maar weer de beste kracht eruit laat dan ligt ie in no time overhoop met iedereen, want je zit aan de mensen hun geld dan.

2 mei 2015 om 13:18

Brama is gewoon basisspeler bik zwolle.
Let morgen maar even goed op. Hij was ook al de beste speler in de halve finale en ik verwacht dat hij morgen ook weer heerst op t middenveld.

2 mei 2015 om 13:22

J.staatsen,

Neen, dat is ie niet. Basisspelers spelen alles wanneer ze niet geblesseerd zijn.

2 mei 2015 om 14:17

Wout Brama speelt op amateurbasis zodat hij zich in the picture kan spelen voor volgend seizoen. Het is dan ook niet de intentie van zowel Wout Brama als PEC Zwolle dat hij er volgend seizoen nog bij is. Mocht een buitenlands avontuur er weer niet inzitten dan gaan beide partijen vast wel weer met elkaar om de tafel.

2 mei 2015 om 15:27

Ik begrijp niet helemaal wat er niet zou kloppen aan mijn uitleg. Ik stel alleen dat de FC Twente fans Brama altijd hebben zien spelen en enthousiast zijn over diens capaciteiten, daar zal dan toch wel iets van moeten kloppen. Daarnaast stel ik dat Schreuder zijn vriend Engelaar verkoos boven Brama, ook juist.

Dat de trainer de eindverantwoordelijkheid draagt maar beïnvloed wordt door zijn assistenten is natuurlijk correct, daarom willen de FC Twente fans dat de hele technische staf, het zogenaamde 'technisch hart' opstapt.

3 mei 2015 om 09:49

arnautovic,

Je stelt de zaken fout voor. Hij mocht weg, nadat ie door een blessure een jaar bijna niet speelde. En blijkbaar had niet alleen Schreuder zijn twijfels, dat had ook de volledige Ed.

Dus neen, hij verkoos zijn 'vriend' niet boven Brama. Trouwens die vriend speelde ook al niet veel dit seizoen.

Fantastisch idee. Mokotjo en Ebicilio verkopen en Brama terughalen. Ik herinner mij nog het moment in de halve finale van de beker toen hij in 1 actie 2 man van Twente omver knikkerde. Een dergelijke instelling mis ik al het hele seizoen. Nu staan we hoog in het fairplay klassement. Om je kapot te schamen. Want we staan daar als gevolg van een gebrek aan inzet en ambitie.

2 mei 2015 om 12:52

Absoluut. Ik weet niet of het om te lachen of om te huilen is dat aan t begin van t seizoen twente supporters echt dachten dat de huidige middenvelders beter waren dat Brama.

2 mei 2015 om 13:20

dat zijn ze ook.
Mokotjo is beter, Ebecilio is beter, Eghan is beter, Gutierrez is beter, Tapia is beter, Zyech is beter. Dus dan zou hij al 7e keus zijn.
Dat er een paar geblesseerd zijn en een paar uit vorm zijn kan je niet van tevoren weten.
Maar Brama zit zelfs bij PEC vaak op de bank dus zo goed is hij ook niet meer.

2 mei 2015 om 13:56

Dan kijk jij geen voetbal. Rechterrijtje he. Daar heeft brama nooit gestaan...

2 mei 2015 om 16:12

Dan kijk jij alleen maar naar het aantal punten en niet waardoor dat komt.
Dat komt zeker niet door de middenvelders maar door 6 punten in mindering, de onrust die er is en de gemiste kansen in veel wedstrijden.
Qua selectie had je gewoon 4e moeten staan na Feyenoord, PSV en ajax.
En het middenveld is nog het sterkste deel van de selectie.
Vooral de keepers en de verdediging hebben veel punten gekost en de vleugelaanvallers zijn ook slecht.
Brama had betere keepers, betere verdedigers en betere aanvallers om zich heen.

2 mei 2015 om 16:13

Niet alleen de Twente supporters Staatsen... En dat is qua talent misschien niet zo verwonderlijk, maar karakterologisch gezien mist Twente Brama momenteel meer dan ik ooit voor mogelijk gehouden heb.

2 mei 2015 om 16:56

Kijk niet alleen naar individuele kwaliteiten, want daar redt je het blijkbaar niet mee. Brama is een teamspeler die we nodig hadden. De broekies die jij noemt zijn weinig teamspeler.

2 mei 2015 om 17:30

Nee,maar van twente supporters verwacht je toch dat ze deze regionale held van 28 niet zo makkelijk laten vallen.
Van schreuder wel, die neem t al 3 seizoenen lang de verkeerde beslissingen.

Wout kan er niks van en mag blij zijn dat hij bij Zwolle speelt. Dit heeft Schreuder gewoon goed gezien

2 mei 2015 om 12:33

En toch zijn er nu maar eeinig eredivisie spelers die meer Europese wedstrijden hebben gespeeld en meer hebben gewonnen dan Wout.

2 mei 2015 om 12:44

Het verleden is niet zo belangrijk, dat weegt even mee. Wat telt is het 'nu'.

2 mei 2015 om 12:56

Ik zou hem ook nu nog graag bij Twente zien. Een ervaren schakel en puinruimer die we hebben gemist afgelopen jaar.

2 mei 2015 om 13:22

Dat was een paar jaar geleden maar nu is hij wel een stukje minder dan toen als je zelfs bij PEC vaak op de bank zit. En Twente was normaal gesproken toch beter dan Pec.

2 mei 2015 om 13:29

Jansen Joenite,

De Brama van toen had misschien zijn nut bij het Twente van nu.

De Brama van nu is een bankzitter met een amateurcontract bij een kleinere club. En daar zijn wel wat redenen voor.

2 mei 2015 om 14:00

Ik vind het niet heel raar dat wanneer je een jaar uit de roulatie bent dat het even tijd kost om weer aan te sterken. Met zijn werklust zie ik zijn oude niveau wel terug komen.

2 mei 2015 om 14:08

Jansen Joenite,

Natuurlijk is dat niet raar. Mja, werklust alleen is helaas niet voldoende.

Ik heb geen meniscus meer in mijn linkerbeen. En hoeveel werklust ik ook betoon, bepaalde dingen kunnen gewoon nooit meer met dat been.

2 mei 2015 om 14:13

Wat mist Brama nu wat hij voorheen wel had?

2 mei 2015 om 14:48

Jansen Joenite,

Een profcontract.

2 mei 2015 om 17:00

En omdat je dat niet hebt ben je al je kwaliteiten verloren? Het siert hem juist dat hij na een jaar blessures voor deze mogelijkheid kiest ipv een profcontract in de woestijn.

3 mei 2015 om 09:46

Jansen Joenite,

Beetje een vals dilemma. Wie zegt dat hij die keuze had?

Denk dat het eerder kiezen tussen een amateurcontract of geen contract was.

3 mei 2015 om 18:40

Er waren wel degelijk profclubs waar hij naar toe kon, maar niet naar zijn zin.

3 mei 2015 om 20:08

Jansen Joenite,

Huddersfield Town was de enige. Een grijze middenmoter in de Engelse tweede klasse.

Daar moet je ook zin in hebben.

4 mei 2015 om 10:06

Ook Hannover 96 en 1. FC Nürnberg hadden interesse, maar heeft Brama de boot afgehouden omdat hij graag (veel) minuten wilde maken na een jaar blessures, en hij naar een club wilde wat ze het voetbal spelen wat bij hem past.

2 mei 2015 om 12:54

Ja, wat moet twente met deze regionale oud international in de kracht van zijn leven die kampioen, de beker, de jc heeft gewonnen met twente. Die heeft schreuder niet nodig. ....

2 mei 2015 om 13:25

J.staatsen,

Vraag anders of Diego Maradona nog even komt spelen voor Twente.
Die heeft nog een pak meer bereikt dan Brama.

2 mei 2015 om 13:59

Brama is 28. Dan ben je op je best volgens de wetenschap. Misschien ietsvoor jou
en schreuder, om je daar eens in te verdiepen. ..

2 mei 2015 om 14:05

J.staatsen,

Misschien moet jij eens aanvaarden dat dit niet absoluut is.
Blessures kunnen dat bv. aardig in de war sturen.

Bestudeer jij nu maar eens hoelang ie geblesseerd was. En zoek in één moeite naar een verklaring waarom ie een amateur contract heeft bij een kleinere club.

2 mei 2015 om 14:33

Mooi dom van schreuder dat ie m zo snel heeft afgeschreven. Zie oa de halve finale beker. ...

2 mei 2015 om 14:47

J.staatsen,

Mooie maandagmorgen analyse.

Je hebt nooit een zekerheid of een speler terugkomt na een langdurige blessure.

Is misschien ook nog wat te vroeg om gewag te maken van een succesvolle rentree.

2 mei 2015 om 16:12

Al zou Brama nooit meer kunnen lopen, hij zou nog steeds een toegevoegde waarde zijn in de kleedkamer. Iemand met zijn ervaring, staat van dienst en kennis van de club zou altijd welkom moeten zijn.
Daarnaast speelt Brama de laatste tijd weer verdienstelijk bij Zwoller zoals Staatsen al aangeeft, dus het blijft eeuwig zonde dat Brama momenteel, onnodig, bij een kleinere club speelt.

2 mei 2015 om 17:32

Brama verdiende meer krediet. Veel meer ! En dit heeft zich als een boemerang terug geslagen op schreuder.

3 mei 2015 om 09:52

arnautovic,

Wat kostte zo'n Brama indertijd? 3 a 6 ton per jaar. Zelfs aan halve prijs is dat veel geld voor een gezelschapsdame in de kleedkamer.

En dan zijn we verwonderd waarom het bij Twente financieel een puinhoop is. Ook de supporters willen er precies aan mee doen.

Maar in deze heeft het bestuur wél correct gehandeld.

3 mei 2015 om 14:35

Brama speelt toch op amateur basis zeg je overal...dus was een mooi goedkope kracht geweest voor schreuder. ...

3 mei 2015 om 20:09

J.staatsen,

Speelt hij dan niet op amateurbasis bij Pec?

Ja, dan stel je Engelaar op die helaas het niveau niet meer aan kan... nee had duizend keer liever Brama gehad, alweer zon goede keuze van onze fantastische trainer.....

En dan wel Engelaar halen natuurlijk, beleidje daar zeg.

Tja Schreuder maakt de ene na de andere geweldige keuze en de Twente aanhang is hem daar zeer dankbaar voor . Hoe kun je in godsnaam Engelaar boven Brama nemen

In de wedstrijd in de halve finale was Brama duidelijk de allerbeste van het veld. Die jongen weet wel hoe het spelletje gespeeld moet worden vertragen wanneer het moet en snel doorpassen wanneer het kan. We kregen er mokotjo voor terug. Wat een drama...

Nounou, lekker hypocriet. Meneer wist niet hoe hard hij moest schreeuwen dat hij wel eens een avontuur in het buitenland aan wilde. Vervolgens staat geen hond op hem te wachten - het is immers een zeer middelmatige speler - , waardoor hij bij PEC Zwolle ''moet'' tekenen en nu doet hij alsof hij weg móest bij Twente.. Zo kun je wel alles op Schreuder schuiven. De trainer is overigens niet de enige die over de samenstelling van de selectie gaat. Het aantrekken van Engelaar was een mispeer eerste klas, maar de komst van Mokotjo was een hele goede keuze. Zeker voor de toekomst was dat een goede keuze, zowel sportief als financieel. Helaas draait het gewoon niet bij Twente op dit moment en dan steekt er iemand als Mokotjo ook niet bovenuit.

Nooit begrepen waarom die weg moest. Geen wereld voetballer, maar wel een harde werker, een jongen van de club waar het publiek zich mee kan identificeren. Zo'n Brama had zijn hele leven bij Twente kunnen en wat mij betreft moeten zitten. Ofwel als basisspeler ofwel als ideale twaalfde man. Zulke spelers houden een ploeg bij elkaar. Ik heb het idee dat een van de problemen bij Twente is dat het publiek zich niet meer verbonden voelt met de ploeg.

Meer dan terechte beslissing dan van Schreuder. Een speler die met hangende pootjes terugkomt nadat een buitenlandse club hem liever niet wil hebben moet je niet hebben. Het is vanaf het begin graag of niet en bij onduidelijkheid niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren