Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liesveld krijgt Friese derby toegewezen, Blom fluit ADO-Feyenoord

Laatste update:

Komend weekend wordt de elfde speelronde in de Eredivisie afgewerkt. Het seizoen 2015/16 is dan al voor een derde deel gevorderd en een voorzichtige top vier tekent zich af. De vraag lijkt vooral hoe lang Heracles Almelo nog mee kan in het geweldig van Ajax, Feyenoord en regerend kampioen PSV.

/

De Almeloërs spelen vrijdagavond thuis tegen Willem II in de eerste wedstrijd van de elfde ronde. Ed Janssen is dan de dienstdoende scheidsrechter. Zaterdag ontmoeten FC Groningen en PEC Zwolle elkaar en fluit Jeroen Manschot. Die avond worden ook De Graafschap-PSV (Bas Nijhuis) en Ajax-Roda JC (Björn Kuipers) gespeeld. Excelsior-Vitesse wordt tenslotte geleid door Serdar Gözübüyük.

Zondag is de Friese derby tussen sc Heerenveen en SC Cambuur: die beladen wedstrijd is een prooi voor Richard Liesveld. In De Galgenwaard heeft Dennis Higler het voor het zeggen tijdens FC Utrecht-FC Twente en in Den Haag fluit Kevin Blom de ‘Zuid-Hollandse derby’ tussen ADO en Feyenoord. Het weekend eindigt met AZ-NEC: de KNVB heeft dat duel toegekend aan Martin van den Kerkhof.

Pol van Boekel, Eric Braamhaar, Danny Makkelie, Siemen Mulder en Allard Lindhout kregen geen wedstrijd toegewezen in de Eredivisie voor komend weekend. Lindhout en Van Boekel fluiten wel een duel in de Jupiler League: zij kregen respectievelijk FC Volendam-FC Eindhoven en FC Emmen-Sparta Rotterdam van de KNVB.

Ben jij tevreden over de scheidsrechter die komend weekend jouw favoriete club fluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blom maakt elke wedstrijd fouten. Die moet ff op nonactief gezet worden. Ik vind een keer iets over het hoofd zien niet erg, maar bij hem gaat het wel erg ver.

27 oktober 2015 om 12:32

Helemaal mee eens. Snap niet dat hij zo erg on bescherming wprdt genomen en dan heb ik het niet eens over wedstrijden van mijn clupje die hij fluit maar hij fluit overal zo matig..

27 oktober 2015 om 12:46

Feyenoord Utrecht begon het al. Rode kaart was te veel, penalty van Feyenoord was makkelijk gegeven, die andere penalty ook. Hij is heel inconsistent en heeft veel te grote invloed op een uitslag. Niet per se partijdig, maar hij mist gewoon te veel.
Toch jammer.

Gelukkig fluit Kuipers deze week onze wedstrijd, echt een verademing t.o.v. de onervaren v/d Kerkhof van dit weekend. Ik probeer de schuld van het verlies niet bij de scheids in de schoenen te schuiven, maar zijn optreden wekte toch de nodige irritaties op. Kuipers vind ik echt met afstand de beste Nederlandse scheids. Voelt de wedstrijden doorgaans prima aan en fluit consequent.

Dennis Higler.. leuke scheids!

Liesveld op een derby? Die man geeft altijd zoveel kaarten en die arrogante kop na dat die een kaart geeft, bah!

27 oktober 2015 om 12:57

Haalt inderdaad soms met zijn kaarten de echte strijd en vechtlust eruit in derbys.

Wie is de scheids morgen dan?

Nee ik ben niet tevreden!! Mag Kevin Blom alsjeblieft degraderen naar de zaterdag amateurs!

Laat maar. Zelf al opgezocht. Van Boekel

Liesveld...... had echt gedacht dat kuipers deze match zou krijgen.

Feyenoord krijgt het hele seizoen al (makkelijke?) penalty's, en hebben hier en daar (vaak) geluk met beslissingen van de arbitrage.

Den Haag daarintegen heeft van de 3 tot 4 zuivere penalty's er niet 1 toegekend gekregen dit seizoen. Voorspel weer een foutenfestijn aan de kant van de uit de buurt van Rotterdam komende Blom.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren