Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leverkusen neemt ‘Chicharito’ voor miljoenen over van United

Laatste update:

Javier Hernández heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij Bayer Leverkusen, zo hebben de Bundesligist en Manchester United maandagavond via de officiële kanalen bekendgemaakt. De aanvaller heeft naar verluidt 12,5 miljoen euro gekost.

/

De transfer van de 27-jarige Chicharito tekende zich al even af. Leverkusen verkocht Heung-Min Son aan Tottenham Hotspur en vloog Hernández vervolgens in voor de medische keuring en daar kwam de 74-voudig international (40 doelpunten) zonder problemen doorheen. Onder meer Olympique Marseille en West Ham United toonden ook belangstelling, maar Leverkusen is dus als winnaar uit de strijd gekomen.

“Met zijn komst hebben we onze selectie aangepast aan de uitdagingen die ons de komende maanden te wachten staan. Na de kwalificatie voor de Champions League-groepsfase wilden we in aanvallend opzicht een signaal afgeven en dat is met het contracteren van Javier gelukt”, reageert directeur Michael Schade op de clubsite. Sportief directeur Rudi Völler is uiteraard ook blij met de aanwinst: “De Bundesliga kan zich verheugen op een mooie speler.”

“Ik ken in de Premier League en Primera División twee van de drie grote Europese competities en wil mij nu ook in de Bundesliga laten zien. Ik heb veel over de fantastische stadions en geweldige fans in Duitsland gehoord. De Bundesliga is aanvallend ingesteld en het is mooi om met een club als Leverkusen in de Champions League te spelen. Dit is een grote kans voor mij, ik wil hier het nodige bereiken”, aldus Hernández.

Kruse
Door de komst van Hernández had Robbie Kruse al helemaal geen toekomst meer bij die Werkself. De 26-jarige aanvaller maakt het seizoen op huurbasis af bij VfB Stuttgart, waar hij de naar Hertha BSC vertrokken Vedad Ibisevic moet opvolgen. De Australiër gaat met rugnummer negen spelen bij die Schwaben.



Een geschikte club voor Javier Hernández?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi man. Alleen Rooney en Wilson nog over. Vreemde gang van zaken bij United. Nu De Gea nog en het team is vrijwel kansloos voor de prijzen.

31 augustus 2015 om 19:16

De Gea is allang al weg. Daar bestaat geen twijfel meer over. Het enige wat nog niet zeker is, is of Navas er voor in de plaats komt.

31 augustus 2015 om 19:17

En jij denkt dat Louis geen vervanger laat halen voor Chicharito?
En als De Gea daadwerkelijk vertrekt, dan komt Navas ervoor terug, een zeer sterke keeper.

31 augustus 2015 om 19:18

Martial de man van 60+20 mio vergeet je! ... Geen dank!

31 augustus 2015 om 19:21

Haha die vergeet ik niet hoor. Maar dat zou naast een vreemde transfer ook eentje zijn waarvan je niet mag verwachten dat hij het verschil gaat maken.

Mocht Navas in de plaats van De Gea komen is het leed iets verzacht maar ik baal er van dat de exodus aanhoudt maar er bar weinig voor terug komt. In elk geval geen directe versterkingen. Nu op het allerlaatste moment nog paniekaankopen doen getuigt niet van een goede strategie in mijn ogen. Had van Van Gaal meer verwacht.

31 augustus 2015 om 19:22

Mag hij in de CL uitkomen??

31 augustus 2015 om 19:37

Ja playoffs tellen niet mee sinds dit jaar

Mooie club goeie aankoop voor beide beste oplossing die jongen hoort gewoon te spelen en niet op de bank te zitten ik wens je het beste daar Chicharito.

Het ga je goed, Javier! Ik hoop voor hem dat hij bij Bayer wel uit de voeten komt, het liep bij Man United vaak nog te stroef. Het enige nieuwtje dat nog door United bevestigd moet worden is de komst van Martial en dan zit deze duistere Deadline Day er eindelijk op...

31 augustus 2015 om 20:19

Bahaboy. In engeland is de tranfermarkt morgen tot het diner (6 uur) nog open. Indat vandaag een feestdag is in engeland en de markt op een werkdag dient te sluiten...

31 augustus 2015 om 22:33

Ja, dat weet ik. Maar het is voor de fans van Man United nog steeds een zeer duistere dag, ook al is dit nog niet de laatste dag om spelers te kopen. En officieel is het vandaag deadline day, vandaar dat ik het op die manier bracht. Mijn excuses voor de verwarring.

Van gaal van gaal.... Welke 2e spits heb je nu? Wilson? Of ga je ons toch nog verrassen

Chicarito scoort overal. Gaat denk ik vlammen bij Bayer. Mooie aankoop!

Veel succes hernandez. Een publiekslieveling! Verwacht dat er een nieuwe centraal verdediger en een spits bijkomt vandaag. Want chicha en januzaj weg en blackett en evans weg

Het ziet ernaar uit dat United geld aan het maken is voor iemand nieuw, waarschijnlijk Martial zoals eerder vermeld.

Dit betekent dus dat ze sowieso 1 en misschien nog wel 2 spitsen halen. Vraag me af of ze echt 80 miljoen voor Martial gaan betalen

31 augustus 2015 om 19:23

Snap het ook niet, ga dan voor Lacazette van Lyon. Martial is echt niet zoveel geld waard!

31 augustus 2015 om 19:40

Inderdaad, lijkt me dat er veel betere spitsen voor dat geld zijn te halen. Maar kan ook zijn dat die 80 miljoen niet klopt...

31 augustus 2015 om 20:11

Dat lijkt me wel ja, ben erg benieuwd wie er nog gaat komen. In de deal met Monaco over Martial zijn denk ik wat clausules uit het contract van Falcao verwerkt.

31 augustus 2015 om 20:30

Wat houden die clausules in?

31 augustus 2015 om 21:05

Geen idee hoor, ik opper maar wat. Misschien had United een koopclausule dat met een bepaald bedrag kon worden afgekocht? Kan verder ook niet zo gek veel bedenken waarom er zo'n bizar bedrag wordt betaald.

31 augustus 2015 om 21:46

Volgens de BBC is het bedrag 50 miljoen euro. Mogelijk dat er nog wat bonussen bij komen, maar 80 miljoen is onzin.

Raar dat hij mag vertrekken eigenlijk. Meer dan goede spits als back-up. Grote kans dat Martial gaat komen dus. Kunnen ze weer een idioot bedrag gaat uittrekken.

31 augustus 2015 om 20:42

Proef ik daar een beetje jaloezie? Begrijp me niet verkeerd, ik ben geen United fan, maar de frustratie zit hoog bij elke Arsenal supporter. Wenger haalt geen enkele versterking behalve Cech, terwijl elke concurrent zich zeer goed versterkt heeft.

Nogmaals, zie dit niet als een aanval maar eerder als iemand die nieuwsgierig is. Ikzelf vindt persoonlijk, met de klemtoon op persoonlijk, dat Arsenal een rampzalige tranferwindow gedraaid heeft.

31 augustus 2015 om 21:51

Nee ik snap wel dat je dat zegt, maar dat is niet het geval. Ik erger me natuurlijk wel aan het feit dat Arsenal weer een slechte transferperiode doormaakt, terwijl er gewoon 2/3 top aankopen nodig waren. Wenger is te naief en koppig om dat in te zien en ik reken het hem ook voor 100% aan dat Arsenal weer 3e/4e gaat worden dit jaar.

Het is niet zo dat ik jaloers ben, maar ik vind het wel enorm frustrerend dat Wenger niks haalt. Hij houdt Arsenal tegen i.p.v. dat Arsenal vooruit gaat. Wat ik ook frustrerend en vooral ergerlijk vind zijn die idiote bedragen.

Dortmund en Wolfsburg hebben zich erg goed versterkt.

31 augustus 2015 om 19:48

Wolfsburg is er niet beter op geworden hoor.

31 augustus 2015 om 20:45

Op de posities waar het hard nodig was wel. Dante is een geweldige aankoop, mits fit is Draxler een beest.

Kan zich weer bewijzen bij een ploeg waar hij vaak in de basis zal staan. Ik denk dat Martial uiteindelijk wel zal gaan naar United, maar dan niet voor 80 miljoen euro.

ehm, net nu United een spitsenprobleem heeft? Dit betekent dat er minimaal 1 en misschien zelfs nog wel 2 spitsen gehaald moeten worden. Martial voor 80 miljoen geloof ik eigenlijk niet, misschien Lacazette/icardi/cavani ofzo?

Echt een prima aankoop voor Bayer Leverkusen, maar ik vind het toch wel jammer dat Javier Hernández nu vertrekt bij Manchester United.

Ik weet zeker dat als je Hernández het vertrouwen geeft, dat hij rond de twintig goals per seizoen zal maken. Hij heeft toch 'n neusje voor de goal en maakt over het algemeen z'n kansen wel af en voordat er weer reacties komen dat hij tegen Club Brugge 'n penalty miste, dat doet iedere speler wel.

Maar nogmaals, Leverkusen haalt hier een prima speler binnen. Ik denk wel dat Hernández tussen de vijftien en de vijfentwintig goals zal maken voor Leverkusen.

Leno
Jedvaj
Toprak
Tah
Wendell
Kramer
Bender
Bellarabi
Çalhanoglu
Kampl
J.Hernández
31 augustus 2015 om 20:27

Toprak en Jedvaj zijn geblesseerd. Kiessling zal niet zo snel op de bank belanden, die is na Kirsten de all time topscorer van Leverkusen. Verder komt Leverkusen in problemen zodra Bender of Kramer geblesseerd raken. Blijft jammer dat Hojbjerg niet naar Leverkusen is gegaan, was veel beter geweest dan Schalke in mijn ogen.

31 augustus 2015 om 20:43

Volledig mee eens. Schalke is uit vorm en kan zo belandden op de bank en daar heeft niemand wat aan.

31 augustus 2015 om 21:06

@ Gnst,

Ik weet dat Ömer Toprak en Tin Jedvaj geblesseerd zijn, maar dit is de opstelling zoals ik zou spelen als iedereen fit is en Stefan Kießling zal vast wel genoeg wedstrijden spelen, aangezien Leverkusen in de Duitse beker, Bundesliga en de Champions League speelt en Hernández zal ook niet alles kunnen spelen, dus Kießling zal z'n wedstrijden wel meepikken.

En idd, als Lars Bender en/of Christoph Kramer geblesseerd raken, dan hebben ze idd een probleem. Die Charles Aránguiz, die ze pas hebben gekocht, is kort nadat hij is aangetrokken langdurig geblesseerd geraakt en Kyriakos Papadopoulos kan op die positie ook eventueel spelen, maar ook hij is de laatste jaren aardig blessuregevoelig gebleken.

Die André Ramalho kan er ook uit de voeten, maar met alleen Ramalho als stand-in van Bender en Kramer wordt het idd lastig.

Leuk dat Chicarito is gekomen naar Bayern 04. Bayern heeft sowieso een jonge team met veel potentie. Chicarito zal zeker een waarde zijn.

Speler nr 30 die vertrekt (koop/huur) onder het bewind van Louis, daar tegenover staan 11 aankopen/huurspelers. Bij zijn aanstelling zei hij dat de selectie uit balans was, nou volgens mij is die nu nog verder uit balans. Weet niet waar Woodward en Louis mee bezig zijn.

Goeie versterking voor Leverkusen.

Hij zal daar iig veel meer minuten maken dan bij zijn andere clubs en kan zelfs uitgroeien tot een heel belangrijke schakel. Ben benieuwd hoe hij het gaat doen.

Veel succes Chicha. Ik hoop dat hij slaagt bij Bayer. IMO erg ondergewaardeerd.

Ik hoop dat Louis van Gaal zich wel realiseert dat je minstens 2 aanvallers erbij moet halen wil je presteren op alle fronten. Nu is het voor met Rooney wel heel magertjes. Welbeck is vorig seizoen al verkocht wat ik niet logisch vond. Dus ik verwacht minstens 2 of 3 aanvallers erbij. Stel dat Depay geblesseerd raakt. Dan heb je haast niks over.

Top transfer voor Javier, vertrekt op het juiste moment om zodoende de afgang van United niet mee te hoeven maken. Van Gaal is totaal ongeschikt en heeft een behoorlijk gat in het schip, genaamd United, geslagen - ongelofelijk, iedereen mag en kan vertrekken maar vervangers blijven uit..

Btw: Javier en Janu zijn niet de enige aanvallend ingestelden die weg gaan, Sky meld dat ook Willson mag vertrekken, op huurbasis of met optie tot koop, mocht dat werkelijk gebeuren dan hoop ik dat van Gaal geen lang Utd leven meer heeft!

31 augustus 2015 om 20:27

Dat gaat waarschijnlijk ook gebeuren, WBA gaat Wilson huren. Gelukkig hebben we straks een Frans talent die goals aan één rijgt, een Rooney in wereldvorm en een lange belg als spits die we nog kunnen brengen als we achter staan.

31 augustus 2015 om 20:28

Van Gaal en transfers is 1 groot drama. Dat had ik ook al aangegeven bij man utd fans. Wat hij opeens allemaal deed bij Bayern was belachelijk. Ik hoop dat zo iets niet bij Man Utd gebeurd.

Dit is ook meer zijn niveau, deze jongen heeft gewoon jaren boven zijn stand geleefd bij Real en United.

Hij is een beetje de Castaignos van het topvoetbal. Een echte spits die leuke doelpuntjes meepikt maar voetballend niet genoeg laat zien.

31 augustus 2015 om 20:17

Nee ben ik het niet mee eens, als Hernández goed gebruikt wordt is het een zeer goede speler en super snel! Je moet hem ook speelminuten geven, niet invalbeurten van 20 min en de weken erna weer niet spelen, daar wordt ook een messi of ronaldo niet beter op. Hoe meer die speelt hoe beter die jonge wordt, ik volg ook united al jaren en heb hem in zijn beste vorm gezien. Zeer goede aanwinst dit hoor, Bayer is de winaar hier

Super transfer! Zeer netjes gehandeld van leverkusen, 12,5 miljoen is een koopje voor iemand als Hernández.
Ben zeer benieuwd hoe die het gaat doen!

Jammer dat ajax het salaris plafond niet opschroeft als je naar deze transfers kijkt.. Dit zou ajax ook gewoon kunnen ophoesten en weet je 100% zeker dat je een aanwinst hebt die zich niet meer hoeft te bewijzen..

Blijft Dromen, ik weet het..

Ja hoor van Gaal begint weer met z'n mongolische gedachtes. Ik snap hem echt en ik word schijt ziek van van Gaal. Hij zegt begin van het seizoen dat hij Hernandez een kans gaat geven en nu doetie dit WTF. Ook heb ik liever Hernandez dan Martial in de spits. Wie verzint er nou om 50 miljoen uit te geven aan een speler die nog helemaal niets heeft bewezen. Ik heb hier echt geen woorden voor. Ik heb 1 ding te melden, van Gaal maakt United helemaal kapot op dit moment. Ik heb al zo vaak gezegd koop een speler van wereldklasse die wedstrijden kan beslissen en die het geld waard is. En dan komen ze weer met een speler als Martial.

Chicharito is toch een prima 2e spits? Als ze die nou gewoon hadden gehouden hadden ze martial niet nodig gehad en hadden ze erg veel geld bespaard voor een goede centrale verdediger.

Goede transfer voor Bayer, totaal ander type dan Kiesling ook.

Chicharito is een bikkelaartje. Ik zie hem nog de nodige doelpunten scoren in Duitsland. Zal een interessante strijd tussen Kiessling en Chicharito worden, waar mijn voorkeur meer uitgaat naar Chicharito. Straalt toch veel meer uit dan Kiessling en heeft de nodige kwaliteiten meer dan hem. In ieder geval, Leverkusen heeft een goede aankoop gedaan waar ze heel veel plezier aan zullen hebben!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren