Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leverkusen doet zaken met Dortmund en herenigt Bender-tweeling

Laatste update:

Sven Bender ruilt Borussia Dortmund per direct in voor Bayer Leverkusen, zo laten beide clubs donderdagmiddag weten via de officiële kanalen. De Duits international moet nog wel een medische keuring ondergaan bij die Werkself en zal zich, als daar geen problemen uit voortkomen, voor de komende jaren aan Leverkusen verbinden. De ploeg van trainer Heiko Herrlich betaalt naar verluidt vijftien miljoen voor Bender

“Een paar dagen geleden heb ik Hans-Joachim Watzke (algemeen directeur van Dortmund, red.) en Michael Zorc (technisch directeur, red.) benaderd met het verzoek om mij na acht jaar BVB een nieuw avontuur te laten ondernemen. Als kleine jongen wilde ik al altijd op het veld staan. Mede vanwege blessures, heb ik de afgelopen tijd helaas niet regelmatig gespeeld. Ik ben erg dankbaar dat Dortmund mijn verzoek heeft ingewilligd, ondanks hun verlangen om mij te behouden. Dat waardeer ik zeer”, reageert hij op de website van die Borussen.

Bender ruilde 1860 München in 2009 in voor Dortmund en won sindsdien onder meer twee landstitels en tweemaal de DFB-Pokal. De middenvelder, die ook centraal achterin uit de voeten kan, gaat in Leverkusen weer samen spelen met tweelingbroer Lars, die München in 2009 verliet voor die Werkself.

Een goede transfer voor Sven Bender?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tof dat deze twee broers weer samen gaan spelen! Hopelijk zullen ze beide gewoon in de basis staan.

Ondanks dat zijn wissel bijna logisch is, vind ik het jammer dat de "wellenbrecher" (ongeveer golvenbreker, de spel golf van de tegenpartij) BVB verlaat.

In de laatste jaren was die heel vaak geblesseerd en kwam nauwelijks aan spelen toe. Dit heeft vooral te maken met zijn tomeloze fysieke inzet. Soms bruikbaar, soms niet. Hoe dan ook, hij hoort ongetwijfeld bij de BVB all time greats. Ik wens hem veel succes bij de Werkself.

13 juli 2017 om 16:13

onder klopp zijn beste tijd gekend en dankzij bender eigenlijk DFB Pokal gewonnen. 🤗

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren