Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Leuk om bij Oranje te zijn, maar het gevoel van teleurstelling overheerst’

Laatste update:

Jens Toornstra mocht zich op het laatste moment nog bij het Nederlands elftal melden: de middenvelder annex aanvaller van Feyenoord werd vlak voor het duel met Frankrijk opgeroepen vanwege een blessure bij Luciano Narsingh. Toornstra kwam niet in actie, maar hij vindt het fijn dat hij in de gaten gehouden wordt.

/

“Ja, het was last minute. Voor mij een dagje, leuk om erbij te zijn, maar het gevoel van teleurstelling overheerst”, zegt Toornstra tegen RTV Rijnmond. Hoewel de Feyenoorder dus niet in actie kwam, was het voor hem wel de moeite waard.

“Het is ook een stukje waardering voor mij persoonlijk en het is jammer dat we geen resultaat hebben behaald”, aldus Toornstra. De middenvelder annex aanvaller van Feyenoord vindt het fijn dat hij in de gaten gehouden wordt door bondscoach Danny Blind. “Je staat op de radar.”

Heeft Jens Toornstra het niveau voor Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom hij er ook niet ingebracht werd in plaats van willems is mij een raadsel.

11 oktober 2016 om 10:08

Ik dacjht al dat ik de enige was die het niet begreep.
Sta je 0-1 achter haal je er een middenvelder uit voor een verdediger die dit sezioen 1 assist heeft gegeven terwijl je Toornstra hebt voor die positie die al of 7 goals/assists staat.

Of Jens het nivo van het Nederlands elftal heeft? Momenteel wel, hij is in vorm en het nivo van het Nederlands elftal is momenteel niet heel erg hoor. Maar eigenlijk zou iedereen deze vraag met Nee moeten beantwoorden. Oranje zou in potentie altijd top8 van de wereld moeten zijn, met grote spelers gestald bij de Europese top. En dat is nu net iets wat Jens niet gaat halen

11 oktober 2016 om 07:42

Ik ben het met je eens. Maar als je Depay, Narsingh, Siem de Jong en zelfs Klaassen in zijn huidige vorm oproept verbaast het mij dat hij er niet eerder bij is gehaald.

11 oktober 2016 om 08:13

Memphis moet altijd worden opgeroepen zolang we zo dun zitten in buitenspelers. De Jong en Narsing hebben natuurlijk niks te zoeken in Oranje.

11 oktober 2016 om 10:04

Over Siem de Jong geef ik je gelijk. Maar Klaassen lijkt me vrij logisch waarom hij er bij zit, Narsingh heeft wapens zoals snelheid maar heeft inderdaad niet het niveau en Depay is ook gewoon veel beter dan hem. Kom op zeg we hebben het met alle respect over Jens Toornstra. Die jongen is niet eens een buitenspeler en daarom zou ik hem ook nooit voor die positie oproepen. Op het middenveld hebben ze ook betere opties. Daarnaast kunnen spelers natuurlijk ook Krediet opbouwen Klaassen al jarenlang een van de beste spelers in de eredivisie, Depay een van de grootste talenten en topscorer van de eredivisie geweest en Narsingh heeft er ook al vaker bij gezeten. Toornstra is natuurlijk een prima speler maar geen NL elftal materiaal en is dat ook nooit geweest en zal het ook nooit worden die jongens die jij opnoemt natuurlijk wel.

11 oktober 2016 om 10:48

Het gaat er niet om hoe goed je kunt worden, het gaat erom hoe goed je nu bent. Welke vorm je verkeerd, welke flow je zit. Klaassen steekt totaal niet in vorm, dat je hem selecteert tot daar aan toe, maar basis materiaal nu? Nee. Veltman is ook geen rechtsback en word toch opgeroepen voor die positie dus dat maakt voor deze bondscoach niks uit. Wat ik wil zeggen is dat de bondscoach zo inconsequent is als de pest en dat hij volgens mij soms maar zo wat selecteert. Voor die laatste wedstrijd nog een derde keeper erbij halen en een vleugelspeler.. Belachelijk en totaal onnodig.

11 oktober 2016 om 07:57

@ronaldflint
Noem mij eens spelers dan, op Robben na maar die is 80% geblesseerd voor Oranje, die
bij grote clubs spelen en daar meerwaarde hebben?
Wel erg optimistisch van jou om te zeggen dat Nederland standaard top 8
van de wereld moet zijn.
Realistisch gezien bij de beste 20 van de wereld wel.

Ik begrijp ook niet waarom Toonstra niet is ingebracht inplaats van Willems.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren