Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leicester City gaat onderuit na misser Vardy en ziet Man City uitlopen

Laatste update:

Leicester City heeft zondagmiddag een pijnlijke nederlaag geleden. De nummer drie van de Premier League verloor op bezoek bij Burnley met 2-1, waardoor men nu drie punten achterstaat op nummer twee Manchester City. The Foxes kwamen nog wel op voorsprong op Turf Moor, maar moesten daarna hun meerdere erkennen in the Clarets.

In een weinig enerverende helft wist Leicester City na ruim een halfuur spelen de leiding te nemen. Harvey Barnes snelde bij een counter richting het vijandelijke doel, dribbelde simpel langs verdediger Ben Mee en schoot gedecideerd raak: 0-1. Burnley kwam voor de elfde keer op een rij in de Premier League niet tot scoren in de eerste helft, de langste reeks in de Engelse competitie sinds hun eigen reeks van twaalf duels in het voorjaar van 2015.

Snel in de tweede helft kwam Burnley langszij. Chris Wood kon van dichtbij profiteren van een rebound en tikte binnen: 1-1. Leicester City kon tien minuten later alweer de voorsprong pakken, maar de penalty van Jamie Vardy werd gestopt door doelman Nick Pope. Tien minuten voor tijd was het drama compleet voor de bezoekers. Een voorzet vanaf de linkerflank werd slecht weggewerkt door de verdediging van Leicester City, waarna Ashley Westwood de winnende treffer kon binnenknallen: 2-1.

Verwacht jij dat Leicester City dit seizoen als derde eindigt in de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Zit even tegen bij leicester. 3e of 4e plek is nog steeds realistisch en haalbaar.

Ik vond vardy er vermoeid uitzien, wellicht wat te maken met zijn gezinsuitbreiding?!

19 januari 2020 om 17:19

Hij was gewoon slecht, geen smoesjes. Dat doen we bij andere spelers ook niet.
Iedereen behalve Liverpool lijkt te falen zoals ik al dacht.

19 januari 2020 om 17:32

Hij had hoogstpersoonlijk kunnen zorgen voor minimum een punt, en eigenlijk zelfs de 3. Maar je kan het hem toch moeilijk echt kwalijk nemen. Presteert al heel het seizoen op zo een hoog niveau dat dit wel eens kan gebeuren. Een echte vervanger voor hem hebben ze ook wel niet in de rangen. Met CL voetbal volgend seizoen gaan ze daar toch mogen naar zoeken. Want je krijgt dan nog meer wedstrijden op een heel hoog niveau.

Had niet gehoeven, dit verlies. De kansen waren er. Maar het oogt al weken allemaal wat minder fris. Gaan alsnog in de top 4 eindigen. Maar gewoon achter City, die uiteindelijk nog wel wat klasses beter zijn. Anderzijds heeft Leicester het wapen van de leeftijd ook wel mee. Dus denk dat ze een vaste uitdager gaan worden voor de top 4. Moeten wel min of meer dezelfde kern bij elkaar kunnen houden. Dat zal ook een uitdaging worden. Maar met CL voetbal in de aanbieding wordt dat toch net wat makkelijker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren