Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lazio uiterst efficiënt, rampdag Fiorentina met zware blessure Gómez

Laatste update:

De ene Duitse spits in Italiaanse dienst kan vanavond nagenieten van een ruime zege van zijn ploeg, de andere Duitse spits in Italiaanse dienst heeft heel wat minder reden tot juichen. Miroslav Klose kwam niet tot scoren, maar won met Lazio met 3-0 van Chievo en zal zodoende wel tevreden zijn. De ander, Mario Gómez van Fiorentina, liep een op het oog zware knieblessure op. La Viola vreest de aanvaller tenminste twee tot drie maanden kwijt te zijn.

/

Lazio - Chievo 3-0
Drie schoten op doel, drie doelpunten. Lazio was bijzonder efficiënt tegen Chievo en al na een paar minuten was het raak. Antonio Candreva zag zijn schot via het been van een verdediger tegen de touwen belanden. Chievo zag het meeste van de bal in de eerste helft en stichtte gevaar via hoekschoppen, maar Lazio hield stand en verdubbelde tegen de verhoudingen in de marge. Luis Pedro Cavanda zette de aanval zelf op en rondde deze ook af, door een voorzet van Cristian Ledesma met een volley binnen te werken.

Met het derde schot op doel (en ook het derde doelpunt) maakte Senad Lulic het leed alleen maar erger voor de bezoekers. De linkermiddenvelder ging achter een bal van Eddy Onazi aan en verschalkte doelman Christian Puggioni. Het uiterst efficiënte Lazio zou het daarbij laten; na de onderbreking werd er niet meer gescoord. Met nu zes punten in drie wedstrijden melden i Biancocelesti zich in de subtop van de Serie A. Chievo blijft daarentegen kwakkelen: de ploeg speelde het openingsduel doelpuntloos gelijk tegen Parma, ging daarna onderuit tegen Napoli en verloor nu dus ook van Lazio.

/

Fiorentina - Cagliari 1-1
Een dramatische zondag voor Fiorentina, dat kunnen we toch wel stellen na het gelijkspel met Cagliari. De gelijkmaker viel pas een minuut voor tijd, David Pizarro kreeg rood en Juan Cuadrado (schouder) en Gómez (knie) gingen geblesseerd naar de kant. Vooral de blessure van de van Bayern München overgenomen Gómez lijkt een vervelende te zijn. In een persverklaring maakt Fiorentina melding van schade aan de kniebanden en de verwachting is dat de Duitser zeker twee tot drie maanden niet inzetbaar is. De komende dagen moeten medische tests uitwijzen wat de schade precies is voor de aanvaller.

Fiorentina-trainer Vincenzo Montella zal afgelopen nacht over een ander wedstrijdverloop hebben gedroomd. Dankzij een doelpunt van Borja Valero, twintig minuten voor tijd, leek la Viola in ieder geval de drie punten in eigen huis te houden. De Spanjaard tikte binnen na een kopbal van Giuseppe Rossi. In de slotfase kopte Mauricio Pinilla echter via de grond raak voor de gelijkmaker. Door het puntverlies is Fiorentina, dat de eerste twee duels van het seizoen gewonnen had, de honderd procent score kwijt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oeh heel slecht nieuws voor Fiorentina.

Tja de Duitsers en Italianen gaan door de historie heen altijd goed samen!

Nee maar wel vervelend voor Gomez, hopen dat hij weer snel fit is!

Van dit nieuws klopt niks VZ. Niet dat ik het iemand kwalijk neem, want ook Football Italia meldde al dat Gomez er 2-3 maanden uit zou zijn maar gelukkig is het niet zo erg. Er is nog geen officieel onderzoek gedaan, morgen gaat er een MRI scan gemaakt worden en dan is het zeker. Maar de verwachting is dat hij er 20-30 dagen uit zou zijn. Echt ontiegelijk k*t nieuws, Gomez begon net lekker te draaien:s En dat is niet het enigste klote nieuws van vandaag, want ook Cuadrado heeft een blessure aan zijn schouder opgelopen en is er ongeveer 20 dagen uit. Ook nog Pizarro een rode kaart, wat een klote dag zeg, ongelofelijk. Gelukkig hebben we nog Pepito voorin rondlopen..

15 september 2013 om 17:12

Dan zullen die er tegen inter niet bij zijn denk ik

15 september 2013 om 17:14

Nee die gaan er tegen Inter zeker weten niet bij zijn, allebei niet.

15 september 2013 om 17:18

Zal moeilijk voor Viola zijn maar niet onmogelijk. Het team zelf speelt goed voetbal.

15 september 2013 om 17:29

Moeilijk word het wel maar inderdaad niet onmogelijk. Hopelijk krijgt Rebic een kans, en ik hoop ook dat Matos eindelijk eens wat minuten in het eerste mag krijgen. Want van Joaquin, Ilicic of Iakovenko op de positie van Cuadrado word ik tot nu toe ook niet vrolijk van.

15 september 2013 om 17:24

Ik zie voor het eerst iemand in dagen de blessure tijd aangeven :D Zeg dan gewoon 3 of 4 weken?

Jammer voor Gomez, dit gun je geen enkele speler, maar hoort erbij.

15 september 2013 om 17:28

Haha boeiend, dat komt omdat op Italiaanse sites blessures vaak worden aangegeven in dagen. Zo staat er bij Cuadrado 20 giorni, bij Gomez 20-30 giorni. Maar in het bericht dat Gomez 2-3 maanden geblesseerd zou kunnen raken staat er 2-3 mesi. Dus vraag me niet waarom haha, maar ik meld het op de 'italiaanse manier'.

15 september 2013 om 17:57

Beter integreren he, we zijn in Nederland

15 september 2013 om 18:44

Grappenmaker Denk dat mensen 20-30 dagen ook wel begrijpen en zo niet, dan hebben ze pech.

15 september 2013 om 18:49

Waarom moet de italiaanse pers die in italie bericht, beter integreren in nederland??? Dat vz het letterlijk kopieert is 1 ding, maar om te zeggen dat de journalisten dan beter moeten integreren getuigt van een ongelofelijke arrogantie

Slecht nieuws voor Fiorentina en Mario Gomez. Ik verwacht nu dat ze meer punten gaan verspelen. Zonder Mario Gomez zijn ze toch een stujk minder. Lazio was ook niet zo top, dat Chievo is gewoon de lafste ploeg van heel Italie. Ze spelen altijd ultraverdedigend met 5 verdedigers ofzo.. Goed serie a weekend. Inter doet het goed en staat 2e, Fiorentina laat unten liggen, Milan staat al 3 punten achter. Napoli w-moeten we momenteel nog voor laten, hopen dat Roma ook punten verpseelt tegen Parma zodat ze niet uitlopen op ons. En straks nog de derby della Lantera tussen Sampdoria en Genoa. Ik hoop op een overwinning van Sampdoria!

Wat een ontiegelijke ruk dag is dit zeg. Ten eerste, je verliest niet één, niet twee, maar drie man.. Gomez is nog niet geheel duidelijk, maar heeft zijn knie verdraaid en heeft iets gedeeltelijk afgescheurd.. Die is er in het meest positieve scenario 20-30 dagen uit, maar er zijn ook berichten dat hij er 2-3 maanden uit zou kunnen zijn.. Echt, kan wel huilen, Super Mario begon net lekker te draaien.. En Cuadrado heeft zijn schouder ontwricht en zal er ongeveer 20 dagen uit zijn. Nog een topspeler met zo'n k*t blessure.. En dan ook nog Pizarro die zo'n stomme rode kaart krijgt en dus geschorst zal gaan worden.. En alsof dit nog niet genoeg is, verspeel je ook nog in de laatste minuut punten tegen Cagliari.. Laten we maar hopen dat het met beide spelers meevalt, anders kan ik wel gaan janken. K*t ongeluk ook altijd, word er schijtziek van joh.

En volgende week tegen Atalanta en doordeweeks tegen Pacos de Ferreira graag Ante Rebic de kans geven samen met Rossi voorin. Geen Joaquin graag want die bakt er nog helemaal geen klote van. Moet misschien wat minder op de terrasjes in Florence gaan zitten en meer conditiewerk gaan doen, want die kerel is zo traag als dikke stront. Of geef Vargas, Ilicic, Iakovenko of desnoods Matos de kans..

15 september 2013 om 18:40

Ey hoe speelt Rossi ik weet nog dat hij 2 jaar geblesseerd was. Tijden bij Villarreal was hij topvorm, ben benieuwd hoe hij het vandaag heeft gespeeld

15 september 2013 om 18:49

Rossi doet het tot nu toe erg goed, boven verwachting moet ik zeggen. Hij begint langzaam maar zeker weer zijn oude niveau te halen. Heeft eind vorig seizoen al een paar minuten gemaakt en in de voorbereiding op dit seizoen speelde hij ook erg sterk, en is nu ook in het reguliere seizoen erg sterk begonnen. Heeft er al 3 in liggen, en speelde ook vandaag weer als een van de enige op het veld nog behoorlijk goed. Nee, ik zei het al van te voren. Waar veel mensen nog twijfelde, wist ik zeker dat Giuseppe Rossi weer op zijn oude niveau terug komt, en dat gaat ook gebeuren. Prachtig om te zien want Giuseppe is echt een fantastische jongen en een voorbeeldprof.

15 september 2013 om 19:53

Ben inderdaad erg blij dat hij het weer redelijk goed doet. Een typische spits met een neusje voor de goal. Gelukkig geen scenario Reis, zoals het nu lijkt. Hij lijkt de tijden dat je Robben en Messi (rossi) in een adem kon uitspreken weer terug te halen, haha!

15 september 2013 om 19:12

Rebic is niet ingeschreven voor de Europa League helaas.

Over de 90 minuten gezien was de 1-1 op zich een terechte uitslag. Eerste helft niks afgedwongen. 1 technisch hoogstandje van Borja Valero, maar de grootste kans voor Cagliari.
Cuadrado die dan in zijn ijver struikelt over het been van Nainggolan dacht ik en ongelukkig valt. Schouderblessure.

Tweede helft al vrij snel de kans voor Gomez. Had denk ik beter gelijk laag en hard in de rechter bendenhoek kunnen schieten maar gaat links om Agazzi heen. Die duikt vol op zij knie et voila, kloteblessure.
Cagliari met Sau en Ibarbo daarna weer met gevaarlijke uitbraken.

Dan toch Borja Valero met de 1-0. Voorzet van Ambro, doorkoppen Rossi en gol. Mag je het niet meer weggeven, wordt het toch 1-1.

Wanhoopsaanval en dribbel Rossi in de zestien. Heel licht contact, valpartij, maar leek me eerlijk gezegd geen penalty. En dan Pizarro. Tja, is van de zomer al bestraft na uitspraken over de arbitrage (fio - Rom) en het italiaanse voetbal in zijn algemeenheid. Bijt de scheids nu ook tot tweemaal toe waarom ie geen strafschop durft te geven. Dom.

Al met al dus werkelijk geen 1 lichtpuntje vandaag. Respect voor captain Pasqual dat hij speelde. Had net zo'n tulband als Rooney als gevolg van de klap in de wedstrijd Italie-Tsjechie. Maar van de 20 voorzetten was er geen 1 goed, beetje jammer. Het was tekenend voor de dag. De wil was er wel, het lukte allemaal niet.

Mooi dat fiorentina en milan dit weekend punten laten liggen. Nu roma nog. Fiorentina heeft wel pech met deze blessures. Zal tegen inter over anderhalve week moeilijker voor ze worden. En chievo pfff wat een elftal zeg. Zo defensief is het. Misschien gaat dat ze deze keer breken en degraderen ze. Ze begonnen matig met 1punt uit 3 wedstrijden.

15 september 2013 om 17:21

Als Roma ook nog punten laat liggen morgen tegen Parma, wat ik niet eens zo gek vind klinken, heeft op Napoli na iedereen punten laten liggen. Zo stom, want tegen Cagliari moet je thuis gewoon 3 punten pakken. Maar wel begrijpelijk, want het team is ook aangeslagen door die klote blessures.

15 september 2013 om 17:24

Tja soms lukt het niet om te winnen. Fiorentina speelde wel beter en verdiende het ook om te winnen. Alleen door kleine dingen gaat het fout. Blessures en het einde was erg vreemd

15 september 2013 om 17:32

We speelde wel beter dan Cagliari, maar vond Cagliari ook nog best leuk voetballen. Een overwinning was ook misschien wel verdiend, maar een gelijkspel valt ook niet heel veel voor te zeggen. Wel klote op de manier waarop en dan nog met die klote blessures..

Weet iemand hoe het met Mario Gomez gaat en of de blessure ernstig is?

15 september 2013 om 18:53

Is nog niet veel duidelijkheid over, hij wordt op dit moment onderzocht en morgen zal er ook een MRI scan gemaakt worden. In het gunstigste scenario ligt hij er 3-4 weken uit, in het horror scenario 2 en misschien zelfs 3 maanden. Laten we hopen op het eerste.

15 september 2013 om 21:37

Bedankt voor de terugkoppeling en ik hoop in elk geval dat het allemaal meevalt.

15 september 2013 om 21:39

Graag gedaan! Dat hoop ik helemaal met je mee.

Kijk ik een keer Italiaans voetbal, is het echt een barslechte wedstrijd. Lazio was niet om aan te zien, schrok ook wakker dat er werd gescoord. En dat tot wel drie keer toe.

15 september 2013 om 18:55

Misschien had je dan ook eerder naar bijvoorbeeld Hellas Verona moeten gaan kijken, of Udinese. Want zowel Lazio als Chievo staan er nou niet bepaald bekend om hun sprankelend en fris combinatievoetbal.

15 september 2013 om 20:05

Tsja, dat had ook gekund, maar was benieuwd naar ouwe rot Klose.

15 september 2013 om 22:26

Als je Italiaans voetbal gaat kijken, moet je één ding onthouden: nooit naar Chievo kijken.

Het Stoke City van Italië, maar dan 5x zo erg

16 september 2013 om 07:57

Nou om heel eerlijk te zijn, was ik het ook niet meer van plan om naar Chievo te kijken. Maar toch bedankt.

16 september 2013 om 09:20

Lazio heeft de laatste jaren vaak van chievo verloren in Rome en vaak in Verona van Chievo gewonnen. Ze wilden niet weer punten morsen in eigen huis. Deze wedstrijd moest gewonnen worden lm weer wat energie en zelfvertrouwen op te bouwen... de derby komt eraan. De 2de helft was voetballend leuker om te zien. Hadden nog enkele grote kansen die helaas er niet ingingen.

Tijd dat Cavanda ook eens een oproeping krijgt voor de rode duivels. Dan kunnen we eindelijk Ciman dumpen.

15 september 2013 om 19:54

Nog een Belg, jullie toveren de talent echt vanuit het niets op het moment. Werkelijk waar ongelofelijk!

Sneu voor gomez, na lang op de bank gezeten te hebben bij bayern (onterecht naar mijn mening) eindelijk weer spelen en dan gelijk zon blessure...

Ongelofelijk , hoe kan Fiorentina nog in de 89ste minuut de tegentreffer krijgen !! Had ik echt niet verwacht van fiorentina , had eerder een simpele overwinning verwacht tegen Cagliari !!

Ben ook dankzij die treffer van Cagliari 800 Euro misgelopen ;

Ben nog steeds in shock ! Hoop dat de blessure va Gomez meevalt , dat zag er niet goed uit !

16 september 2013 om 01:45

Haha op de 89e minuut, die is zeker zuur. Nou vraag ik me wel af welke wedstrijden je op je lijstje had?

16 september 2013 om 01:56

Ik had 15 wedstrijden gespeeld . Risico wedstrijden waren Metalist Kharkiv tegen Kiev (blijft een derby ) en hellas verona tegen sassuolo .

Voor de rest had ik bayern - dortmund - leverkusen - elazigspor - barca - dnjepr - Atleticomadrid - Olympiacos - Napoli - tottenham - Manu - Porto

Ik werd helemaal gek !!! Vooral het feit dat ik na Fiorentina nog 4 wedstrijden tegoed had en die allemaal simpel wonnen Life isnt fair ....

Offtopic : Clockwork Orange is trouwens 1 van mijn favo films !! Stanley Kubrick blijft een genie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren