Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Lazio laat wens van PSV en Maher werkelijkheid worden’

Laatste update:

Adam Maher sluit wellicht als vierde Nederlander aan in de selectie van Lazio. Volgens de Italiaanse pers hebben de Romeinen het oog laten vallen op de 23-jarige middenvelder van PSV, die in Eindhoven weinig perspectief heeft. Maher kwam in zijn derde seizoen bij PSV maar tot veertien wedstrijden in de Eredivisie en speelde zelfs meermaals mee met de beloften. Of Lazio concreet wordt is nog afwachten.

/

Ondanks zijn beperkte rol in het eerste kwam Maher wel tot vier doelpunten en acht assists in het seizoen 2015/16. Lazio trok al een keeper en een verdediger aan en verwelkomt Ciro Immobile één dezer dagen in Rome, maar een nieuwe vormgever is er nog niet gekomen. Maher zou bij landgenoten Stefan de Vrij, Wesley Hoedt en Ricardo Kishna informatie kunnen inwinnen over Lazio.

De laatste jaren ontwikkelde Lazio meer en meer belangstelling voor spelers van Nederlandse komaf. Joop Lensen is in dienst als hoofd opleidingen bij i Biancocelesti en had een stem in de komst van de drie andere Nederlanders. Maher heeft nog een doorlopend contract bij PSV en mag van zijn club weg. Enkele dagen geleden merkte de vijfvoudig Oranje-international nog op dat hij weet dat hij in principe kan vertrekken.

“Soms komen dingen niet uit en dan gaat het even niet. Aan mijn instelling ligt het niet, ik ben een liefhebber en dat is altijd zo geweest. Ik heb nu een nieuwe weg ingeslagen en gelukkig gaat het goed. Bij een club als PSV is er altijd sprake van concurrentie en daar schrik ik niet van. Lukt het hier niet, dan moeten we ergens anders kijken”, gaf hij aan in een interview met het Eindhovens Dagblad.

Past Adam Maher in de Serie A?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wordt dan een geval Kishna vrees ik

23 juli 2016 om 21:23

Ja ben ik het met je eens! Lazio is momenteel ook nog eens 1 grote puinhoop dus zou daar sws niet heen willen tot het weer wat rustiger is rondom de club en die alles weer op een rijtje hebben!

Vind hem overigens in de voorbereiding heel gretig en sterk spelen als hij dat kan doortrekken naar de competitie mag ie van mij blijven

23 juli 2016 om 21:52

Een geval Kishna?
Dat hij zich snel in de basis speelt, maar dan ongelukkig een zware blessure krijgt?

23 juli 2016 om 22:23

Kishna speelde zichzelf juist snel in de basis en speelde ook goed...

Mooi, 8 miljoen binnenharken en dan Ziech halen. Van Ginkel ook nog niet rond.

23 juli 2016 om 20:59

Met 5 moet je blij zijn vrees ik, Lazio zal niet veel betalen voor een bankzitter.

23 juli 2016 om 21:24

Lazio zal geen gaatje in hun hoofd hebben...
Psv koopt hem voor 8 mil en hij rendeert totaal niet en hij mag weg...

Ik gok op een 4 mil met bonus

23 juli 2016 om 21:49

Psv kocht hem voor 6m. Als psv 3 tot 5m kan vangen zullen ze hem zo verkopen en er Van Ginkel voor proberen te halen.

23 juli 2016 om 21:50

Psv kocht hem voor 6m. Als psv 3 tot 5m kan vangen zullen ze hem zo verkopen en er Van Ginkel voor proberen te halen.

23 juli 2016 om 22:54

Adam maher past alleen in de Turkse competitie kan daar de ismail assiati worden

23 juli 2016 om 23:40

PSV zal van Ginkel sowieso al proberen over te nemen van Chelsea dat geeft niks met Maher te maken

Ik zie hem best slagen daar eigenlijk. Heeft Maher ooit voor Oranje gespeeld?

23 juli 2016 om 20:55

Jazeker, kan me onder andere een wedstrijd tegen Italië herinneren

23 juli 2016 om 20:55

Ja maher heeft al gespeeld in oranje

23 juli 2016 om 21:00

"enkele dagen geleden merkte de vijfvoudig Oranje-international nog op dat hij weet dat hij in principe kan vertrekken."

5 interlands dus. Je had het ook kunnen vinden via Google of Wikipedia, maar het staat dus ook in de tekst boven je.

23 juli 2016 om 21:29

Misschien even logisch nadenken en er vanuit gaan dat het net niet erbij stond? Daarnaast vragen misschien meer mensen het zich af en bespaart dit wat tijd

24 juli 2016 om 04:04

Of je hebt de tekst niet gelezen en je zoekt een simpele uitmaak. Dat kan natuurlijk ook

23 juli 2016 om 21:14

waarom zie je hem daar slagen. maher is echt by far niet goed genoeg voor lazio

23 juli 2016 om 21:30

Omdat de rest van Lazio ook ondermaats is.

23 juli 2016 om 21:43

Rest van Lazio ondermaats? Er lopen meer dan genoeg spelers rond bij Lazio die allemaal te goed zijn voor de Nederlandse top, of even goed.
De Vrij
Candreva
Anderson
Biglia
Parolo
Basta
Marchetti
Keita
Radu
Dordevic
En de zo goed als binnen Immobile

23 juli 2016 om 21:47

Dus omdat ze bij de top in Nederland in de basis zouden staan, zijn ze goed genoeg voor Lazio? Anderson is de enige die mij nog een beetje kan bekoren.

23 juli 2016 om 21:48

Edit; en de Vrij niet te vergeten.

23 juli 2016 om 21:53

Edit dan nog maar eventjes, want Biglia, Parolo en Candreva mag je ook zeker niet vergeten als je De Vrij wel noemt.

23 juli 2016 om 22:38

Ik vind Candreva persoonlijk niet zo bijzonder. Meningen kunnen verschillen he.

23 juli 2016 om 23:12

Meningen verschillen inderdaad.
Er zijn genoeg zwakke spelers en spelers die vervangen moeten worden binnen Lazio, maar ook zat spelers die goed genoeg zijn of als Back-up kunnen blijven

23 juli 2016 om 23:25

@Cannavaro, meningen kunnen inderdaad verschillen, maar als je ergens geen weet van hebt, houdt dan je mening voor je. Heb je überhaupt weleens bijv. Candreva zien voetballen?

23 juli 2016 om 23:31

Als je enig verstand van lazio en de serie a hebt dan weet je dat candreva de grote ster is van lazio. Alleen mensen die nooit wedstrijden hebben gezien en alleen maar nieuwsberichten van voetbalzone lezen en alles wat daarin gezegd wordt geloven denken dat felipe anderson de ster is. Candreva is in elk opzicht vele malen beter dan anderson. Anderson is gehyped vanwege 1 goed seizoen wat hij heeft gespeeld en vanwege zijn leeftijd. Maar als je naar lazio kijkt zie je dat de wedstrijd die ze spelen voor minstens 50% afhangt van de vorm die candreva heeft. Als hij geblesseerd is, of een mindere dag heeft speelt lazio altijd minder, als hij in topvorm is kan hij dat team naar de top 3 loodsen zoals 2 jaar geleden gebeurde. In termen van actie en snelheid is hij misschien niet de allerbeste, maar qua techniek, spelinzicht en als klassieke buitenspeler waar je wat aan hebt als spits hoort hij bij de beste 10 ter wereld. Die man legt een paar voorzetten in de 16 waar je u tegen zegt. Wereldspeler als je het mij vraagt en ik hoop dat hij naar napoli komt.

Past sowieso in geen enkele grote competitie, waar het fysiek hard nodig is. En dat heeft maher al helemaal niet!

Het zou mooi zijn als Brands nog quitte weet te spelen met Maher. Jammer dat de jongen geflopt is bij Psv. Talent heeft hij wel degelijk, het wilt er alleen niet uitkomen wanneer nodig is. Hopelijk scheiden de wegen van PSV en Maher deze zomer nog.

Als Joop Lensen er in de komende paar jaar uitgeflikkerd wordt dan kunnen al deze jongens ook vertrekken (met uitzondering van de 2 verdedigers).

Als hij zijn niveau van AZ weer kan krijgen zou hij zeker een aanvulling zijn op de selectie. In die vorm van ik hem beter dan Onazi, Morisson etc.

23 juli 2016 om 21:15

ja maar parolo, biglia. cataldi, lulic, milinkovic zijn allemaal beter dus dan belandt hij gewoon op de bank, zie niet in hoe maher een versterking is voor lazio

hopelijk komt hij daar uit de verf zou in ieder geval goed zijn voor het nederlands elftal.

dat heb je net een topspits als immobile binnengehaald kom je uit bij maher. Valt me dan toch weer vies tegen van lazio als dit waar is. Maher voegt helemaal niks toe aan dit lazio, en dan is hun streven nog om voor plek 5 mee te doen komend seizoen, dat gaat met maher natuurlijk absoluut niet lukken

Maher doet het nou toch wel goed in de voorbereiding bij PSV??

23 juli 2016 om 22:11

Zeker, maar je kan na drie jaar wel zeggen dat het genoeg is.
Goede voorbereiding of niet

Leuk man, ga je voor een ploeg spelen waarbij welgeteld 11 supporters hun seizoenskaart verlengd hebben. Dan maar hopen lekker weer bij de training en goede begeleiding bij het kiezen van de restaurants in Rome.

23 juli 2016 om 22:49

Wat is je probleem?

Dat de club nogal wat rechtse aanhangers heeft,wil niet zeggen dat onze Maher hier niet kan slagen.

Gun het hem van harte.

Maar hoop dat ie toch blijft om te vechten voor een kans.

Dit geeft waarschijnlijk aan dat PSV v. Ginkel mag huren/kopen.

Enigszins jammer.

Heb altijd wel gedacht dat Adam uiteindelijk van zich zal laten horen. Nu heeft ie dat eindelijk laten zien.

Ik vrees dat ie over een jaartje of twee ineens 35 miljoen als prijskaartje krijgt.

Veel succes Adam!

Maher zou een leuke speler zijn voor Besiktas als opvolger van Sosa. Voor 4 miljoen is hij denk ik op te halen. Ook Ziyech lijkt me een leuke speler voor Besiktas, alhoewel hij wat prijziger zal zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren