Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lazio heeft Nederlanders niet nodig voor plek in top drie van Serie A

Laatste update:

Door de blessure van Stefan de Vrij en de tribuneplek voor Ricardo Kishna bleef de Nederlandse inbreng bij Lazio zondagmiddag beperkt tot Wesley Hoedt. De verdediger bekeek de wedstrijd tegen Palermo de gehele negentig minuten vanaf de reservebank en zag de Romeinen dankzij een treffer van Sergej Milinkovic-Savic met 0-1 zegevieren. Lazio stijgt zo over buurman AS Roma heen naar de derde plek in de Serie A.

/

Lazio was vanaf de eerste minuut de bovenliggende partij tegen Palermo, dat in dertien wedstrijden pas zes punten bij elkaar sprokkelde. In het eenrichtingsverkeer kreeg Ciro Immobile na twintig minuten twee goede mogelijkheden om de score te openen. Zijn eerste poging ging echter net naast, terwijl hij een minuut later de lat trof. Milinkovic-Savic had tien minuten daarna meer geluk toen hij na een goede voorzet van Dusan Basta de bal voor het intikken had.

Palermo liet zich voor rust toch nog een keer voor het doel van Thomas Strakosha zien, maar in het tweede bedrijf was het weer Lazio dat de klok sloeg. Een dik half uur voor tijd kreeg Marco Parolo een geweldige kans om de voorsprong te verdubbelen. Josip Posavec had echter een uiterste krachtsinspanning in huis om zijn doel schoon te houden. Na een keiharde overtreding van Geancarlo González moesten i Aquile het in de laatste vijf minuten met tien man zien te redden. De daaropvolgende vrije trap van Immobile werd gestopt door Posavec.

Denk jij dat Lazio het hele seizoen mee gaat strijden om de Champions League-plekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelt Kishna überhaupt nog wel eens bij Lazio? Net als John en Boetius hoor je er niks meer van!

27 november 2016 om 14:41

Die speelt niet meer, heeft een te grote stap gedaan. Eredivisie is de top van de spelers die jij opnoemt.

27 november 2016 om 14:50

Nee Kishna is 4e buitenspeler in de pikorde. Na Felipe Anderson, Keita en Lombardi die alledrie beter zijn, dus krijgt nauwelijks minuten

27 november 2016 om 15:04

Beter laat hij zich verhuren aan een Utrecht.

Immobile, Parolo en Biglia zoals gewoonlijk weer top. Basta en Milinkovic ook erg goed vandaag, hoewel ik liever Cataldi zie. Hopelijk is Marchetti terug voor de derby volgende week, toch wel een zekerheid op doel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren