Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Last minute vertrek niet onwaarschijnlijk bij PSV: Van Aanholt in beeld

Laatste update:

Philipp Max zou PSV zomaar deze winter nog kunnen verlaten, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De linksback wordt begeerd door Eintracht Frankfurt. Bij een vertrek van Max bestaat de kans dat Patrick van Aanholt terugkeert in de Eredivisie. Voor de linkervleugelverdediger, die tussen 2005 en 2007 ook al het shirt van de Eindhovenaren droeg, staat de deur nog altijd open.

Het is niet bekend hoe concreet de interesse van Frankfurt in Max exact is, maar vast staat dat PSV bij een vertrek van de linksback ruimte heeft om een nieuwe verdediger aan te trekken. Van Aanholt wordt in dat geval als serieuze optie beschouwd. De negentienvoudig Oranje-international moet dan wel eerst zijn contract bij Galatasaray afkopen. Van Aanholt ligt bij de Turkse topclub nog vast tot medio 2024.

Max verscheen de voorbije twee wedstrijden niet aan de aftrap bij PSV, nadat hij de weken daarvoor vanwege ziekte ontbrak. De van een blessure teruggekeerde Mauro Júnior is de beoogde linksback van Ruud van Nistelrooij, maar hij kreeg op bezoek bij FC Emmen rood en moet twee wedstrijden vanaf de kant toekijken. Tegen Go Ahead Eagles koos Van Nistelrooij voor Phillipp Mwene, waardoor Max steeds verder weg lijkt te zakken in de pikorde.

Hazard
De komende 48 uur staat er sowieso nog iets te gebeuren bij PSV. De nummer drie van de Eredivisie wil nog een aanvaller aantrekken na het vertrek Cody Gakpo naar Liverpool en Noni Madueke naar Chelsea. Thorgan Hazard lijkt de belangrijkste kandidaat voor die vacature. Berichten uit Engeland dat Everton de deal zou willen kapen van PSV, worden volgens het Eindhovens Dagblad niet herkend door de entourage van de aanvaller van Borussia Dortmund.

Moet PSV Philipp Max laten gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In principe is Mauro Jr de beste back nu (jammer van t duel tegen Emmen), en zou dit dan het perfecte moment zijn om nog geld te verdienen aan Max. P.S. Daarmee is dan ook de laatste Duitse invloed verdwenen denk ik?

29 januari 2023 om 23:10

Ja Duits inderdaad wel. Mwene kwam toen ook tijdens Schmidt alleen dat is een Oostenrijker.

30 januari 2023 om 07:57

En Ramalho kwam nog binnen toen toch? Of kwam die later?

Ik mag toch aannemen dat dan in ieder geval de hoofdprijs voor Max op tafel komt. Einde van de transfermarkt, basisspeler en PSV hoeft niet te verkopen.

Ik weet zo uit mijn hoofd even niet hoe lang zijn contract nog loopt en of hij een clausule heeft. Mocht iemand mij daarin kunnen corrigeren, graag.

29 januari 2023 om 23:11

Nog anderhalf jaar, dus 2024. Als ze al safe spelen ben ik blij. En geen clausule bekend vgm

29 januari 2023 om 23:18

Oh jee, PSV is financieel nog steeds niet gezond. Verkopen moet dus wel, waarom denk je dat ze huren ipv kopen....

29 januari 2023 om 23:23

Ze huren ipv kopen, omdat het lastig is de ideale aankoop te doen in de winter.
Huren geeft je dan wat tijd.
Je suggestie, dat het geldgebrek zou zijn, is uit de lucht gegrepen.

29 januari 2023 om 23:32

Helemaal waar, met Stewart als TD straks ga je nu geen grote definitieve aankopen doen. De selectie zal komende zomer grondig worden gesaneerd.

30 januari 2023 om 08:38

@jackdalenberg: graag wat feiten/bronnen toevoegen dat PSV financieel nog steeds niet gezond is.

30 januari 2023 om 09:01

Op basis van welke cijfers achterhaal jij dat PSV niet kan kopen ? Er zijn meerdere clubs die spelers huren, zijn die allemaal niet gezond ?

30 januari 2023 om 09:05

@JackDalenberg dit is gewoon weer roepen om te roepen. Op welke feiten baseer jij dit?

30 januari 2023 om 10:22

Maar hij is helemaal geen basisspeler meer.

Max gelijk weg doen als het kan! Mis je niks aan. Wat een slapzak en bron van ergernis is dat zeg. Altijd te laat en wereldkampioen schijnverdedigen. Zijn eerste seizoen was nog prima maar daarna heeft hij niks meer laten zien.

30 januari 2023 om 00:25

Mee eens. Meteen wegdoen die Max

Haha, ik breng ‘em op de fiets van Istanbul naar Eindhoven. Ik heb zelden zo een slechte voetballer gezien bij Galatasaray. Was in zijn eerste seizoen nog OK maar is dit seizoen buitengewoon slecht. Levert elke bal in, hele slechte voorzetten, teveel salaris. Ligt alleen wel goed in de groep, dus als PSV ook nog een partyplanner nodig heeft zit je goed. Lach me kapot als dit rond komt.

29 januari 2023 om 23:13

Back up linksback voor achter Mauro zou dat dan zijn. + goedkope optie lijkt mij

29 januari 2023 om 23:20

Is hij echt zo slecht? Ik kijk galatasaray niet, maar vond dit toch altijd wel een redelijk goeie speler

29 januari 2023 om 23:29

oprecht slechtste back van de hele league, en dat zegt heel veel.

29 januari 2023 om 23:31

Hij is zo slecht dat een rechtsback, Leo Dubois, momenteel als linksback bij ons speelt. Zoals ik al zei, in zijn eerste seizoen vond ik hem bovengemiddeld presteren. Vooral in de Europa League speelde hij best goed. Ik weet echter niet wat hij heeft gedaan afgelopen zomer maar het is echt twee keer niks. Is inmiddels ook linksback #4 in de pikorde, GS wilt hem zsm kwijt om plaats te maken in het salarishuis en de buitenlanderslimiet.

29 januari 2023 om 23:59

@Flacko: stil eens bro niet teveel in details gaan, maak slapende honden niet wakker hahah

30 januari 2023 om 09:08

Dat teveel salaris betalen geldt voor elke speler van Gala toch? Zij zijn kampioen in het teveel betalen voor matige spelers.

Dus hij moet eerst zelf zijn contract afkopen om vervolgens bij PSV te tekenen, raar iets

Hoe kan een profclub geïnteresseerd zijn in Philipp Max, laat staan eentje van het kaliber Frankfurt…

29 januari 2023 om 23:15

Zij spelen met 5 verdedigers en dat kan hij wel. Mario Gotze regelt dat wel voor Max haha.

Phillipp & Phillipp Spelen bij Philips Sport Vereniging, ik vind het veel.

On: Ik zou Max altijd proberen te behouden tot einde seizoen, net dat beetje extra gif.
Ziek geweest, moet gewoon weer in conditie komen.

Van Max naar Van Aanholt is van de regen in de drup belanden. Had dan gewoon Oppegard behouden en het hem samen met Mauro laten uitvechten op de linksbackpositie. En eventueel kan Mwene daar natuurlijk ook nog spelen

30 januari 2023 om 09:02

het is voor PSV en Oppegard te hopen dat hij bij GAE minuten gaat maken. Bij PSV op de bank zitten maakt hem niet beter.

PSV moet van Ewijk halen voor rb en Mauro op lb. Max lekker laten gaan.
Van Aanholt heeft een hoog salaris waarschijnlijk.

Max blijft wel een apart verhaal. In zijn eerste seizoenshelft bij PSV was hij echt heel goed. 5 Goals en 5 assists in zijn eerste 15 wedstrijden, dat zijn ongelooflijke cijfers voor een linksback. Hij werd in die tijd ook Duits international. Maar sindsdien is het helemaal niets meer. Hij werkt wel hard, maar verdedigend is hij zwak en aanvallend mislukt bijna alles.

Van Ewijk zou PSV een enorme boost geven. Jammer dat Sarr al gekaapt is, had mooi in de ploeg gepast met jongens als Veerman en Simons achter hem.

Van Aanholt is een goede alternatief voor Max, meteen halen zou ik zeggen PSV niet te lang wachten... (stille hint)

Zou top zijn. Max is altijd de zwakste schakel. En in dit elftal is dat bijna een knappe prestatie te noemen. Weg ermee.

Van Aanholt..... Moker slecht. Kan je nog beter iemand van Jong PSV daar neerzetten. Max had ik inderdaad verkocht. Die dekt graag lucht en zijn wonderschone passes naar Luuk de Jong tja...... Dat ik verleden tijd. Luuk ziet het niet meer en Max snapt het niet meer. PSV moet gewoon even schoon schip maken, plekje in de 1-4 pakken en vooruit kijken naar volgend seizoen. Geen middelmaat huren voor de jackpot, straks heb je een Ocampus in je selectie zitten. Die vreet je salaris huis voor de katsekut helemaal op.

Bizar man! Je gaat nu toch niet meer aan Van Aanholt beginnen? Je hebt Mauro en Mwene daar wel als opties en in het uiterste geval kan Obispo er ook spelen. Wat is het toch met die eeuwige obsessie voor zo’n middelmatige back (die ook nog weer een vorstelijk salaris wil)? Die naam komt terug als herpes elke keer.

Zou gewoon eens betaalbare vervangers overwegen voor de lange termijn. Oscar Dorley Van Slavia Praag, Victor Kristiansen van Kopenhagen of jonge toptalenten Valentin Barco (boca) of Tom Rothe (bvb Dortmund). Met uitgerangeerde meuk haal je geen CL in Nederland.

30 januari 2023 om 09:53

Je bedoelt getalenteerde spelers uit mindere competities halen c.q. goed scouten? We hebben het hier wel over PSV he... Er was een tijd dat we dit goed deden maar die ligt ver achter ons.

30 januari 2023 om 11:10

Wil niet zeggen dat je dat niet weer kunt oppakken? Bij Feyenoord zat de scouting ook jarenlang elke zondag bij Martin van Geel en zijn vrouw thuis voor de tv met een bord patat en twee rundvleeskroketten op schoot. En wanneer ze zich dan verkneukelden over een speler die er bij Roda JC of FC Utrecht eens een bal inliep wist Martin wel de contractvoorwaarden uit zijn hoofd.

Die club heeft de scouting een pak op de donder gegeven en ook bij FC Twente zijn ze met slimme, complementaire keuzes razendknap uit het dal gekomen. Zo moeilijk is het dus niet, maar ook bij PSV is voorlopig geen enkel plannen om voorbij de usual suspects te kijken. Als je niet verder komt dan Patrick van Aanholt en zelfs van plan bent om hem voor langer dan een half jaar (huur) vast te leggen, heb je gewoon een immens probleem. Galatasaray en feitelijk die hele Turkse top, is een kuuroord voor uitgebluste voetbalmiljonairs die nog net de kracht hebben om aan de Bosporus nog een extra zak geld op te tillen. Als je daar dertigers vandaan haalt heb je geen ambitie, laat staan realiteitszin.

Prima dat PSV schoon schip maakt en dat tering naar de nering zetten maakt dat je even je adem in moet houden is ook begrijpelijk. Maar hou het schip dan ook schoon en kom niet meer aan met oude spelers die nauwelijks beter zijn dan de jonge garde die zich niet alleen nog kan ontwikkelen, maar ook nog eens waardegroei oplevert. Neem een voorbeeld aan Feyenoord. In dat elftal staat één huurling en twee routiniers. Van die laatste voldoet Jahanbahskh alleen niet, Trauner is precies de leider achterin die je wil. En voor de rest zijn het allemaal spelers die in waarde groeien. In het slechtste geval compenseren ze hun aanschaf, maar de meesten gaan allemaal met een transferwinst de deur uit en zeker de helft naar een hoger plan.

30 januari 2023 om 12:40

Nee daar heb je helemaal gelijk in. Positief punt is dat het eigenlijk alleen maar beter kan, glas halfvol zullen we maar zeggen.. We zijn inmiddels als supporters wel wat gewend.

Laten we hopen dat Stewart de eerste stap in de goede richting is. De scouting bij PSV flopt al jaren, daar zou ik mijn schoonmaak beginnen.

Ik ben benieuwd hoe dit afloop. 90 miljoen op de bank . En er is maar 1 speler gehaald die gehuurd is. Ik vind Max nog steeds goed op zijn plek.

Volgens mij wil Psv ook van Max af. Hij is nu al derde keus of zo en als Mauro terugkomt heeft hij nog een concurrent.
Max vind ik beter dan mauro en zeker beter dan Mwene.
Nistelrooy is zeker vergeten wat zijn wissel Eutopees voor gevolg had: Max eruit, Mwene van rechts naar links en Teze erin

Psv heeft momenteel op Simons na, niets in de selectie wat echte waarde vertegenwoordigd.
Simons kan voor een klein bedrag weer terug naar PSG, Mocht hij dit doen, dan gaat het de komende 5 jaar echt ramp worden qua verkopen.

Dan ga je ook nog een 29-jarige Hazard halen en een 32-jarige van Aanholt, ook weer 2 mannen waar 0 restwaarde op zit.

Misschien moeten ze wat jonger kopen, in de hoop dat je een klapper er tussen hebt zitten.

Ik zou nog eerder Jetro Willems uit zijn bed slepen dan Van Aanholt aantrekken. Van Aanholt presteert matig en is arrogant.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren