Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Larsson ‘verbijsterd’: ‘Het begon allemaal toen Heerenveen meer geld wilde’

Laatste update:

Sam Larsson mocht na een langdradige transfersoap zich eindelijk speler van Feyenoord noemen. De Zweed wilde in januari al weg bij sc Heerenveen en forceerde afgelopen zomer een transfer. De aanvaller werd verweten een geldwolf te zijn die niet meer lekker in de groep zou liggen bij Heerenveen, zijn oude club die hij woensdagavond treft: "Dat ik pas 24 ben, maakt niet uit, deze kant hoort blijkbaar ook bij het voetbal."

"Dat kun je dan maar beter ervaren hebben", aldus Larsson in gesprek met Voetbal International. "Ik denk dat het moeilijker was voor mijn familie, dat deel maakte het voor mij ook moeilijk. Het is altijd goed een echt heftige transferperiode mee te maken. Dan weet je dat het leven groter is dan voetbal." De veelzijdige aanvaller zegt 'verbijsterd' te zijn geweest over wat er allemaal over hem geschreven werd.

"Er kwam zo veel onzin in de media en de clubleiding van Heerenveen ging daar echt niet altijd even netjes en goed mee om. Het begon allemaal op het moment dat ze meer geld voor me wilden", zegt Larsson, die naar eigen zeggen eerst op één lijn zat met de club: "Ik wilde weg en zij wilden verkopen. Dus het was voor mij raar dat het zo werd uitgespeeld, dat was in elk geval niet mijn intentie."

Heerenveen vroeg ongeveer zeven miljoen euro en onder meer Celta de Vigo zat op het vinkentouw, maar uiteindelijk werd de vraagprijs van de Friezen gehalveerd, waardoor Feyenoord zich meldde. "Natuurlijk kom je met betere spelers te trainen. Iemand als Nicolai Jörgensen is echt niet alleen mens, maar ook beest. Zo fanatiek, zo sterk. Karim El Ahmadi is indrukwekkend, ach, we hebben enorm veel kwaliteiten."

Wat verwacht jij van Feyenoord-sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben Larsson dankbaar voor de afgelopen seizoenen, ook al ging het niet altijd zoals hij en Heerenveen wilde.
Ik denk ook dat hij van een deel van de Heerenveen supporters onterechte kritiek kreeg wb het meeverdedigen en zijn houding in het veld.
Echter vind ik het niet goed dat hij nu weer zijn mond open doet over Heerenveen en hoe dat in de afgelopen zomer doet. Tenslotte een tip voor iedereen die wedjes zet: Larsson gaat prikken vanavond, dat doen ex -Heerenveen spelers altijd tegen Heerenveen.

13 december 2017 om 17:40

Mwah mooie speler en hij heeft een punt. Koud kunstje om ff mediaberichten te ontkrachten. Dom gespeeld van Heerenveen. Verwachtte daar veel meer van

Larsson speelt dit seizoen matig. En krijgt naar mijn idee veel meer krediet dan een Boetius, die ook matig speelt.

Ik ben benieuwd wat Larsson Feyenoord uiteindelijk gaat opleveren, want ik zie het niet in hem, ik heb het nog niet gezien (op enkele fantastische individuele acties na) en ik ban bang dat ik het ook niet in hem ga zien.

13 december 2017 om 12:05

Dit is gewoon het niveau van larsson. Af en toe schoot hij er een vrije bal in en soms maakte hij een "robben" goal, maar tegen de top 3 heeft hij nooit wat laten zien en in fases dat heereveen wat minder draaide was hij de eerste die mee ging in de malaise.

13 december 2017 om 12:09

Precies die enkele fantastische individuele acties is het verschil tussen Boetius (die oprecht helemaal niks goed doet) en Larsson. Aan alles blijkt dat Larsson een veel betere, creatievere voetballer is dan Boetius en daarom krijgt hij de voorkeur.

Daarnaast was Larsson ook enkele wedstrijden achter elkaar de speler waar al het gevaar vandaan kwam. Echter kan je als individu je normaal gesproken niet aan de sportieve malaise onttrekken. Larsson is namelijk een speler die vrijgespeeld dient te worden rond de 16 van de tegenstander. Doordat het middenveld van Feyenoord hopeloos uit vorm is, krijgt Larsson over het algemeen de bal al halverwege de helft van de tegenstander. Om vanuit daar gevaarlijk te worden dat lukt haast geen enkele speler in de Eredivisie

13 december 2017 om 13:05


@talentloze
Over Boetius vs. Larsson: dit seizoen heb ik meer wedstrijden gezien waar Boetius beter was dan Larsson. Het is zo makkelijk om te zeggen dat eerstgenoemde niks goed doet. Maar neem de eerste 8 wedstrijden er bij en kijk even hoe hij speelde. Larsson wordt gehaald en het gaat minder. Daarnaast een tijdje in de spits gestaan, wat ook gewoon niet zijn positie is.

Boetius is wellicht niet goed genoeg, mentaal te zwak, maar om te zeggen dat Larsson het beter doet dan Boetius is gewoon echt totale onzin.

13 december 2017 om 13:29

Boetius heeft in de eerste 8 wedstrijden misschien twee à drie aardige wedstrijden gespeeld, waarvan eentje in de spits tegen AZ. De andere wedstrijden deed die niks goed. Larsson heeft ook twee à drie aardige wedstrijden gespeeld, maar in de aoverige wedstrijden heeft hij altijd momenten dat je ziet dat hij creativiteit heeft en heeft altijd gevaarlijke acties.

Als het middenveld van Feyenoord (weer) aan het voetballen komt, dan zal Larsson vele malen gevaarlijke worden, want hij moet op de juiste positie aan de bal komen.

13 december 2017 om 12:59

Op zich is het ook wel logisch, Boetius heeft in het buitenland al gespeeld en er wordt gewoon meer van hem verwacht dan bij Larsson die zich nog moet bewijzen.
Ik had mijn twijfels al over hem toen hij de transfer maakte, maar dan vooral op zijn instelling. Die lijkt wel beter te zijn geworden dan bij heerenveen. Tot nu toe maakt hij nog niet een hele goede indruk, maar heeft ook tijd nodig om op niveau te komen. Tweede helft dit seizoen en volgend seizoen moet hij het laten zien, of het wordt de tweede Bilal (denk dat overigens niet).

13 december 2017 om 13:05

Tweede Bilal.. Haha, dan moet hij het wel heel erg slecht gaan doen. Arme Bilal.

Ik hoop dat die jongen lekker verkocht wordt. Ergens gaat spelen en weer vertrouwen krijgt. FC Utrecht, FC Twente, Vitesse.. zoiets.

13 december 2017 om 13:07

Wat een onzin, Larsson speelt ook 'in het buitenland', het is namelijk een Zweed. Daar zit het verschil met Boetius echt niet hoor.

13 december 2017 om 16:33

Nee maar een club als Basel is toch wel iets anders dan een club als Goteborg.

13 december 2017 om 12:14

Ik ben ook niet ontevreden. Het is duidelijk geen type Elia die op snelheid in combinatie met techniek een tegenstander dol kan draaien, maar hij heeft een goed gevoel voor positie en medespelers. Ook kijkt hij bijv veel meer dan Elia over de bal heen en heeft meer oog voor mede spelers (hoog aantal keypasses). Nu nog een goede afstemming met Haps en deze linkerkant hoeft niet veel onder te doen voor die van vorig jaar (kongolo elia)

13 december 2017 om 12:17

Wat zijn keypasses? Ik hoor die term vaak voorbij komen, maar het zegt mij vrij weinig

13 december 2017 om 13:18

Ik denk dat je hem met je sleutelbeen moet spelen dan...
Die jongen hoeft maar in een flow te komen en hij is weer fantastisch..geen indrukwekkende start maar hij verdiend wel iets meer tijd na mijn mening.

13 december 2017 om 18:46

Ik ben nog niet tevreden over zijn inbreng; hij is nog wel eens delen van de wdstrijd onzichtbaar. Als je Berghuis dan aan de andere kant ziet, mag zijn inbreng echt nog wel omhoog.

14 december 2017 om 09:23

@nj; daar ben ik het mee eens hoor. Het niveau en rendement van Berghuis moet het streven zijn wat mij betreft. Ik zou Larsson graag centraal zien achter Jorgensen. De grote kans voor El Ahmadi op aangeven van Berghuis gisteren kwam ook weer voort uit een dribbel van Larsson door het centrum. Ik krijg het idee dat hij daar toch wat makkelijker opereert.

Moet zijn draai nog een beetje vinden, maar tot nu toe bevalt hij me (net als anderen hierboven) wel positief. Je ziet regelmatig vlagen van zijn geweldige balgevoel en genialiteit, alleen moet dit nog wat constanter. Het is in ieder geval iemand die, tegen eerdere berichtgeving in, hard werkt voor het team en geen rare fratsen vertoont.

Met de tandems Larsson - Haps en Berghuis - Nieuwkoop kunnen we voor veel gevaar zorgen. Nu hopen dat ze allebei eens over langere tijd kunnen spelen.

13 december 2017 om 13:09

Eens, ik hoop dat hij namens Feyenoord ook een hoop vrije trappen erin gaat ketsen. Dat wapen missen we nog vind ik.

13 december 2017 om 15:30

Haha ja, dat zou het helemaal mooi maken. Ongelooflijk hoe weinig (Ja, St. Juste kopte 'm er nog in vorige week) we scoren uit corners of vrije trappen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren