Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Langst dienende Feyenoorder neemt per direct afscheid

Laatste update:

Miquel Nelom maakt het seizoen af bij Sparta Rotterdam. Feyenoord maakt zaterdagmiddag bekend dat de verdediger op huurbasis overstapt naar de stadsgenoot. Aangezien het contract van Nelom deze zomer afloopt, heeft hij zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord al gespeeld. De verdediger was de langst dienende speler in de selectie van Giovanni van Bronckhorst.

Nelom maakte sinds het seizoen 2011/12 vast deel uit van de selectie. Hij debuteerde als twintigjarig talent en heeft inmiddels 159 officiële duels voor Feyenoord achter zijn naam. Bovendien kwam Nelom tot twee interlands. Technisch directeur Martin van Geel bedankt de 27-jarige linksback voor zijn 'grote inzet' voor Feyenoord, zowel in het eerste elftal als in de jeugdopleiding. "Hij heeft zich altijd een op en top professional getoond en ook daarom verlenen wij onze medewerking aan deze overstap. Wij wensen Miquel alle succes met zijn verdere carrière", vertelt de beleidsbepaler op de officiële clubwebsite.

Na Dabney dos Santos, Fred Friday en Soufyan Ahannach is Nelom de vierde aanwinst van Dick Advocaat. Naar verluidt kon Nelom ook naar Serie A-club SPAL, het Belgische KV Kortrijk, het Engelse Sheffield Wednesday en LaLiga-club Alavés. "Ik had wel andere opties, maar uiteindelijk vond ik dit het beste", verklaart Nelom. "Ik krijg de kans om hier minuten te maken en die zal ik aanpakken. Ik ben bekend met Sparta en er zit potentie in deze club. Sparta verdient het om in de Eredivisie te blijven en daar hoop ik mijn steentje aan bij te dragen."

Nelom voerde al gesprekken met technisch adviseur Leo Beenhakker. "Ik ben bekend met meneer Beenhakker en de trainer. Dat speelt ook wel een rol. De trainer liep twee jaar geleden een tijdje rond bij Feyenoord en meneer Beenhakker ken ik nog van de jeugd bij Feyenoord. Ik heb de trainer nog niet gesproken, maar dat zal ik straks wel doen."

Miquel Nelom gaat slagen bij Sparta Rotterdam

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
27 januari 2018 om 12:36

Veel op aan te merken voor de top maar denk dat dit een prima versterking voor Sparta is. Als ik Pec was zou ik hem na dit seizoen vastleggen, ook voor PEC een prima speler, snel in omschakeling maar voor absolute top iets te kort maar je hebt hem nooit horen klagen, perfecte prof

Sparta moet nu nog een centrumverdediger erbij hebben want daar staat wrakhout

27 januari 2018 om 12:51

Hoe kom je nou weer bij Pec? Die spelen het beste voetbal van de Eredivisie en id ehoeven niet zo'n prutser er bij. Laat Nelom maar naar Ajax gaan.

27 januari 2018 om 13:07

Je komt natuurlijk niet aan 160 wedstrijden bij Feyenoord en een dienstverband van 7 jaar als je een prutser ben. De concurrentie bij Feyenoord is vele malen groter dan in de subtop of er onder. Voetballen is ook niet het probleem bij Nelom verdedigen is z'n zwakkere punt maar het is natuurlijk geen mindere voetballer als van Polen of Marcellis. (andere positie ik weet het)

Die zag ik eerlijk gezegt niet aankomen. Maarja, mits Haps en Malacia fit zijn is er weinig kans voor Nelom om in de basis te komen. Hoop dat hij genoeg minuten bij onze buren krijgt.

27 januari 2018 om 12:24

Echt ? Die zag je juist van verre aankomen. Nelom, inmiddels derde in de pikorde op Lb.
Niet goed genoeg. Tijd om afscheid te nemen.

27 januari 2018 om 12:27

Dat hij naar Sparta gaat bedoeld hij waarschijnlijk. Dat zag ik ook niet aankomen.

27 januari 2018 om 12:34

De selectie van Sparta is zo zwak, ik denk dat ze alles pakken wat langs komt en Nelom is wellicht goedkoop, omdat hij geen contract meer heeft

27 januari 2018 om 12:57

Sparta is wel echt meer Nelom zijn niveau

27 januari 2018 om 13:45

Als Malacia zo blijft spelen gaat Haps het heel moeilijk krijgen om terug te keren in de basis. Erg jammer dat ze zoveel betaald hebben en niet eerst aangekeken hebben of Malacia het niveau aan kon.

27 januari 2018 om 14:28

Malacia gaat ongetwijfeld een terugval krijgen en we hebben er hier in Nederland nogal een handje van om dan een stortvloed aan kritiek los te laten.

27 januari 2018 om 14:38

@kowalski,

Idd laat die jongen wat mindere wedstrijden hebben zonder hem af te schieten.

On: prima versterking voor Sparta. Wellicht iemand die daar de kar gaat trekken met zijn ervaring.

27 januari 2018 om 15:38

@kowalski

Precies, ik denk dat Malacia ook langzamerhand naar de bank gaat verdwijnen als Haps weer compleet fit is. Maar dat is niet erg, laat Malacia zich maar rustig in de luwte ontwikkelen. Ik zou nu het nog kan wel snel zijn contract openbreken tot 2022.

28 januari 2018 om 22:06

Als Malacia zoals vandaag speelde lijkt het me handig om hem niet allex te laten spelen.

Leuk voor Nelson, sympathieke speler maar mist de kwaliteit voor de top. Kan bij Sparta weer lekker veel gaan spelen.

Jammer dat Feyenoord zo met clubhelden omgaat. Nelom kon makkelijk mee in de basis van Feyenoord in deze Eredivisie.

27 januari 2018 om 12:19

Doe eens even normaal joh, Feyenoord gaat toch gewoon goed met hem om of niet dan? Zowel Haps als Malacia zijn beter dus Feyenoord laat hem vertrekken naar een mooie club (in de zelfde stad waar hij al jaren woont) waar hij lekker veel speeltijd kan krijgen. We hebben het over het eerste van een topclub he, geen liefdadigheidsinstelling. De beste speelt, de een na beste zit op de bank, zo simpel is het, Nelom hoort daar momenteel niet bij.

27 januari 2018 om 12:34

EDIT: verkeerd geplaatst

27 januari 2018 om 13:17

Sterker nog, hij vertrekt nu zelfs naar de mooiste club van Rotterdam!

27 januari 2018 om 12:29

‘Clubheld’? Omdat iemand lang bij de club zit ben je nog geen held.

27 januari 2018 om 13:53

Ik denk dat hij sarcastisch was.

27 januari 2018 om 12:32

Clubhelden?
Basis?

kom op dan heb je waat gemist. Nelom was een dissonant.

27 januari 2018 om 12:46

zo lang bijvoorbeeld Tapia in de basis staat zou Nelom er ook in kunnen staan lijkt me. Maar denk wel dat een stapje lager hem ook meer plezier gaat geven in het voetbal. daarna naar championsship even wat geld ophalen en je hebt een prima carriere

27 januari 2018 om 13:09

Tapia maakt fouten omdat hij alles probeert voetballend op te lossen, Nelom meer uit onkunde. Voetbaltechnisch is Tapia ook wel 3 klasse beter dan Nelom en een aantal jaar jonger wat niet wegneemt dat Tapia minder fouten moet gaan maken anders zit hij zo weer op de bank.

27 januari 2018 om 13:11

Grappenmaker, hij komt al jaren te kort voor het niveau wat Feyenoord graag na streeft. Een groot deel van de Feyenoord supporters heeft hem vaak vervloekt. Maar omdat hij nooit de kantjes er af heeft gelopen en altijd 100% inzet heeft getoond zal hij op een nader te bepalen moment zijn afscheid rondje in de kuip nog krijgen en zal dan door een volle kuip zoals het hoort bedankt worden.

We weten allemaal hoe iedereen over Nelom denkt. Idd niet de beste verdediger die we gehad hebben maar zeurde nooit over z’n positie binnen de club. Gewoon prima speler voor Sparta en hoop ook zeker voor hem dat hij daar zal slagen. Al met al respect voor Nelom alhoewel ik hem ook vaak vervloekt heb. Succes!!

Nelom komt te kort voor Feyenoord uiteraard maar kan bij Sparta vast wat toevoegen. Die hebben met Dos Santos, Friday en Nelom toch aardige kwaliteitsimpulsen uit de ED aangetrokken.

27 januari 2018 om 12:20

Vind je? Het zijn spelers met een verleden bij betere clubs en daardoor hebben ze een relatief grote naam. Qua kwaliteit passen ze gewoon bij Sparta, ze steken niet echt boven de rest van de selectie uit, vind ik.

27 januari 2018 om 13:40

Niet per se ver er bovenuit maar het zijn toch gewoon goeie versterkingen om er alle 3 in een winter bij te krijgen.

Pff, ik vraag me af of Sparta hier echt blij mee moet zijn. Ik vind hem niet heel denderend en ook niet de man die veel rust gaat brengen.

27 januari 2018 om 12:22

@ryanbabel8

Ach is een ander niveau, zet de huidige linksback van Sparta nu bij Feyenoord , zal je ook niet vrolijk van worden hoor.

Nelom voegt met zijn ervaring zeker wat toe aan de Sparta selectie, ik gun hem een mooie toekomst daar.

27 januari 2018 om 12:37

Maar daarom speelt die back ook bij Sparta en dus niet bij Feyenoord. Sparta heeft behoefte aan dat beetje meer en dat zie ik hem niet brengen. Nelom en zijn ervaring.... ik denk dat dat wel meevalt.

27 januari 2018 om 12:24

Zolang je hem niet in de kuip opsteld zal het wel meevallen. Het is voor hem nu een kwestie van zijn excelsior vorm terugkrijgen dan zou hij bij het hele rechter rijtje een van de dragende spelers kunnen zijn.

27 januari 2018 om 12:51

Ik denk dat Sparta er wel blij mee is, anders zouden ze hem niet huren neem ik aan? Zij hebben voor hem gekozen, dusja. Daarnaast is Nelom gewoon een verdienstelijke speler voor Sparta begrippen

Succes Miquel! Kende zijn plek in de club en was een echte held. Was erg belangrijk voor de club, maar met Haps en Malacia maakt hij geen kans. Kan lekker voor Sparta spelen, waar ik hem een belangrijke basisspeler zie worden. Sparta heeft goede aanwinsten deze transferperiode gedaan. Succes en veel plezier!

Prima versterking, zeker als hij na dit seizoen voor vast aansluit. Nu nog een centrale verdediger die de rust bewaart

Hij blijft in ieder geval in de omgeving wonen. Nelom was een goede 15de man voor Feyenoord. Hopelijk meer van het niveau van Sparta.

Succes Miquel! Het gaat me eerlijk gezegd wel wat samengeknepen billen schelen, maar wil je wel bedanken voor je tijd bij de club! Nooit gezeurd, er altijd gestaan en zelfs nog een vrij goeie periode gekend onder Rutten. Zal bij Sparta nu lekker kunnen spelen en het is hem ook gegund. Hoop dat hij ze nog kan helpen om erin te blijven, maar dan hebben ze centraal ook echt versterking nodig.

Hij kon ook naar een Serie A club dan verdien je waarschijnlijk 2 keer zoveel.sparta is wel het niveau van Nelom omdat hij vaak wisselspeler is geweest.

Zojuist mijn halve seizoenskaart aangevraagd, iemand interesse in een halve Feyenoord seizoenskaart?

Sparta doet fantastische zaken met deze transfer. Met de rust en ervaring van deze international neemt Sparta niet alleen afstand van de concurrentie onderin, maar doen zij ook indirect de mededeling dat zij Europees voetbal ambiëren. Als zijn ploeggenoten zich op kunnen trekken aan zijn niveau dan doet Sparta weergaloze zaken.

Kon het niveau misschien niet aan, maar is wel jaren lang een voorbeeldprog geweest. Nooit gezeurd over z'n reserverol, deed altijd z'n stinkende best voor 't team en was volgens mij in de kleedkamer ook nog belangrijk. Goeie jongen om bij de groep te hebben en bij Sparta kan 'ie weer lekker voetballen.

Bedankt voor je inzet en succes bij Sparta!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren