Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lang wendde zich tot Ten Hag: ‘Ik vind dat ik daar een tijdje was uitgeleerd'

Laatste update:

Noa Lang wordt door Ajax tot het einde van het seizoen verhuurd aan FC Twente. De twintigjarige aanvaller was namens de Tukkers tot dusver goed voor een doelpunt in zeven officiële wedstrijden. In gesprek met Ajax TV geeft Lang te kennen dat hij op eigen verzoek de overstap naar FC Twente maakte en dat de periode in Enschede tot dusver uiterst waardevol is.

“In Qatar werd bekendgemaakt dat Ryan Babel naar Ajax kwam. Dus voor mij werden de speelminuten minder en ik heb toen tegen de trainer gezegd: ‘Oké, laat me dan het seizoen ergens anders afmaken, zodat ik vlieguren maak in de Eredivisie in plaats van bij Jong Ajax’. Ik vind dat ik daar een tijdje was uitgeleerd. De trainer was het daar mee eens, hij gaf aan dat hij ervoor openstond en dat het goed voor me was. Maar als ik bij Ajax had willen blijven, was dat ook goed geweest”, vertelt Lang. Hij overlegde met stiefvader Nourdin Boukhari, die assistent-trainer is bij Jong Sparta Rotterdam, over de opties voor een huurperiode.

“Met hem heb ik erover gesproken, hij vond het een goed idee. Hij probeerde me nog even over te halen om naar Sparta te komen, maar dat werd ‘m niet. Hij geeft me veel tips wat ik beter kan doen. Iedereen hamert er de laatste tijd op dat ik mijn kansen moet afmaken”, gaat de jonge aanvaller verder. Hij merkt een redelijk groot verschil tussen Ajax en FC Twente. “Ajax is de top van Europa, al is het de laatste tijd wat minder. Het verschil is groot, we hebben hier een redelijk jong team. Ik ben een van de jongste, maar allemaal in de twintig. Het is anders voetballen, je moet strijden voor de bal. Je rent achter de bal aan, bij Ajax heb je doorgaans meer balbezit.”

“Erik ten Hag heeft me meegegeven dat ik beter moet omschakelen en keihard moet werken, dat ik niet alleen in beweging aan de bal ben. Ik denk dat het goed gaat. Hij verwacht meer doelpunten en assists, dat moet nog wel beter”, vertelt Lang. Er wordt opgemerkt dat hij ‘rustiger’ lijkt. “Ja, dat klopt. Afgelopen weekend heb ik weer een momentje gehad dat breed werd uitgepakt in de media en werd overdreven, maar dat is bij mij altijd het geval", doelt hij op de kritiek die hij kreeg wegens zijn reactie na een wissel in de wedstrijd tegen Vitesse (1-0 nederlaag). "Verder merk ik dat deze periode goed voor me is, ik krijg een beetje rust in mijn hoofd en dat is goed voor me. Ik leer te beseffen wat ik moet doen om de top te halen, dat er meer bij komt kijken dan leuk voetballen.”

Zie jij Noa Lang op termijn een basisplaats veroveren bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lang werkt voor velen altijd een beetje als een rode lap op een stier, maar hij zegt hier op zich best zinnige dingen. Denk alleen dat hij uiteindelijk het talent ontbeert om het echt te maken in de top van het profvoetbal.

14 maart 2020 om 12:14

@The Shins tegenwoordig werkt iedereen die niet de ideale schoonzoon is en niet alleen maar cliches van de mediatraing opdrumt als een rode lap op een stier. Ik ben iig van mening dat spelers gewoon lekker hunzelf moeten zijn. Zo een gozer word sfgerekend op zijn accent maar als bv idmand wat zegt over Ten Hag zijn Twentse accent is het einde zoek. Er word veel gemeten met twee maten

Zo'n overstap naar Enschede is helemaal niet zo verkeerd voor zo'n jonge gast. Enschede is qua stad en omgeving een stuk rustiger dan Amsterdam natuurlijk, en tegelijkertijd is de druk bij ons óók heel groot (niet dat ik de druk met Ajax vergelijk) door de verwachtingen van de achterban. En vooral het besef dat bij Twente écht geknokt moet worden tegen degradatie maakt dat deze stap voor Lang prima is. Hij doet het naar behoren en werkt keihard, nu moet zijn rendement nog verbeterd worden.

14 maart 2020 om 09:45

Mee eens, ik heb een aantal wedstrijden gezien en hij doet het best aardig. Ik denk dat het goed is voor hem om nog een jaartje bij Twente te blijven als het kan. Volgend jaar gaat Twente wellicht ook weer stappen maken en als hij zich dan goed profileert heeft hij hopelijk genoeg baggage om bij Ajax aan te sluiten. Tegelijkertijd met de verwachte uitloop bij Ajax zijn er mogelijkheden voor hem. Ik vind hem meer een 10 dan buitenspeler daar mist hij de diep gang voor. Maar de schoenen van ziyech zijn een paar maten te groot dus om hem te vervangen moet hij echt aan de bak!

Hij zegt hier niks geks en heeft in mijn ogen ook een prima keuze gemaakt door naar Twente te gaan. Al staat Sparta hoger, in de Grolsch Veste spelen is een andere beleving dan op het Kasteel.

Ook hij bevestigd datgene dat ik al jaren roep. De eerste divisie is voor de talenten een leuke tussenstap, maar als je langer dan een jaar in de eerste divisie speelt, dan komt je ontwikkeling gewoon stil te liggen.

Wat een ego heeft die Lang.
Hij praat of hij de nieuwe Christiano is...Ook zegt ie uitgeleerd te zijn bij jong Ajax...Uitgeleend dit seizoen aan Twente...Denk ook gelijk dat dat zijn plafond is en we niet verder veel van hem gaan horen...Deze ventje staat erg naast zijn schoenen.

14 maart 2020 om 11:30

Heb je hem weleens bij Jong gezien? Lang was daar duidelijk uitgeleerd, ook niet gek gezien zijn leeftijd, en past nu prima bij Twente. Daarnaast zegt hij nu gewoon hele verstandige dingen en doe jij alsof hij naast zijn schoenen loopt. Hij komt soms misschien wat hoogmoedig over, maar in dit interview is hij heel reëel .

14 maart 2020 om 11:32

Ik vind het juist van inzet getuigen om uit zijn comfortzone te treden om degradatie voetbal te spelen bij Twente. En denk dat hij daar ook zeker meer leert dan bij jong ajax. Of hij de kwaliteiten heeft om bij ajax te slagen betwijfel ik, maar aan zijn inzet ligt het niet

14 maart 2020 om 12:16

@Greatest hij heeft laten zien het niveau van de Eredivisie aan te kunnen dus waarom zou je dan een stap terug doen naar de KKD waar je een zware stap terugdoet in je ontwikkeling?

14 maart 2020 om 13:30

Ik heb echt het gevoel dat je nooit naar de eerste divisie kijkt. Als je talent hebt en jong bent is 1 jaar de eerste divisie heel leerzaam, als je langer dan 1 jaar in de eerste divisie blijft loopt je vooruitgang vertraging op of staat hij stil. Ik vind het dan ook een goede keuze dat PSV nu al weer meer talenten uit gaat lenen aan eredivisie clubs.

Wat moet hij een gekke week toen hebben gehad,in lille je champions leauge debuut maken en goed invallen,paar dagen later gewoon een hattrick tegen Twente,paar dagen later een verschrikkelijke slechte wedstrijden tegen Valencia voetballen waarna hij door iedereen werd uitgekotst....

14 maart 2020 om 11:42

Tja, als je loopt te verkondigen dat je gemaakt bent voor grote wedstrijden kun je het ook verwachten. Arrogant noemen ze dat. Maar ik ben wel van mening dat Ajax hem beter kon behouden ipv Babel te halen.

Heb het interview met hem en van der Meijde gezien. Lang is echt wel een goeie gast. In interviews zegt hij ook vaak best logische dingen. Hij heeft gewoon echt zijn uitstraling tegen. Wel heb ik het gevoel dat hij elke keer als hij iets onhandigs doet, het wegwuift onder het mom van: dit overkomt mij altijd. Op die manier leert hij er natuurlijk niks van hahahaha. Maar over het algemeen, best een goeie vent met toch altijd eerlijke en verstandige interviews.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren