Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lang pakt negatieve hoofdrol en wordt op de vingers getikt door zijn trainer

Laatste update:

Noa Lang is op zijn vingers getikt door zijn trainer Rik De Mil. De 23-jarige buitenspeler van Club Brugge was tijdens het verloren uitduel met KRC Genk (3-1) ‘te veel bezig met de scheidsrechter en randzaken’ volgens de oefenmeester. Club lijkt de Belgische titel door de nederlaag definitief uit het hoofd te kunnen zetten.

Lang zag zijn ploeg dankzij Hans Vanaken nog wel op voorsprong komen tegen Genk, maar doelpunten van Daniel Muñoz, Mark McKenzie en Joseph Paintsil deden Club alsnog de das om. De ex-Ajacied ‘onderscheidde zich op een negatieve manier’ volgens Sporza. “Door constant te mekkeren tegen scheidsrechter Lawrence Visser en uit te pakken met een vliegende tackle op Bilal El Khannouss, die hem meer dan een gele kaart had kunnen opleveren.”

De Mil vond ook dat Lang te veel bezig was met arbiter Visser. “Noa is te veel bezig met de scheidsrechter en randzaken. Daar moet hij van leren.” De ex-Ajacied liet daarnaast zijn man lopen bij de 1-1 van Genk. “Dat soort afspraken moeten beter nagekomen worden”, gaat de trainer verder. “Kijk, Noa kan goed voetballen en trekt bij momenten onze ploeg over de streep. Maar in topwedstrijden moet je gefocust zijn op de opdrachten in het veld.”

Club, dat vorig seizoen onder leiding van Alfred Schreuder nog de titel pakte, lijkt het kampioenschap nu definitief te kunnen vergeten. De Belgen, die op de vierde plaats staan in de Jupiler Pro League, staan op elf punten achterstand van koploper Genk. De Mil had de titel voorafgaand aan het duel van zondag nog niet opgegeven. “Het is ook niet zo dat onze volledige play-offs nu aan diggelen liggen”, aldus de trainer na afloop. “We hebben duidelijke doelen gesteld en zullen daar nu stap voor stap aan werken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Dat is en blijft de valkuil van Lang. Teveel met randzaken bezig.

1 mei 2023 om 13:55

"teveel met randzaken bezig."

Benieuwd of onze Baradonna ook eens concequent kan zijn en zeggen dat Lang gewoon te dom is , om dit soort zaken te begrijpen. Dat hij het gewoon nooit zal leren en altijd een subtopper zal blijven hierdoor. ''

1 mei 2023 om 15:00

Ook wel een beetje de tragiek van Lang. De 6 wedstrijden hiervoor prima gespeeld met goals en assists, maar het gaat na deze wedstrijd weer over zijn gedrag.

1 mei 2023 om 14:57

Kon zo bij ajax meedoen gister

1 mei 2023 om 15:00

Wie niet?

Ook z’n medespelers ergerden er zich aan. Je zag op een gegeven moment Mats Rits Noa Lang apart pakken en hem duidelijk maken dat ie zich moet concentreren op voetbal en minder op gezeik..

1 mei 2023 om 13:52

Klinkt bekend in de oren, Waar hebben we dat vaker gezien met hem..

Hopelijk valt de blessure van El Khanouss mee. Hij had toch nog even verder gespeeld. Lang, tja, hij is ook wel slachtoffer in ieder stadion. 1 akkefietje en het stadion jaagt hem nog wat meer op. Als hij dan de fout eens niet meekrijgt wordt hij helemaal wild. Goede speler maar zal nog wat matuurder moeten worden om de top, wat hij zelf verwacht, te bereiken

Een trainer die zijn eigen spelers aanspreekt op onsportief gedrag, hadden we dat hier maar ook.

Dit zal altijd een valkuil blijven van Noa Lang. Typetjes als Memphis, Xavi Simons en nu dus Noa Lang zullen altijd kleine ettertjes blijven. Hoop dat er voor hen iemand is die ze met de neus op de feiten drukt en in laat zien dat je dit soort randzaken écht achterwege moet gaan laten wil je de absolute top van Europa bereiken...

1 mei 2023 om 13:58

Simons valt reuze mee hoor.
Heeft juist een enorm goede mentaliteit

1 mei 2023 om 14:13

Ik weet echt niet waar jij het vandaan haalt dat Simons een 'etter' is en daarbovenop blijft. Hij heeft een super goede mentaliteit en ademt voetbal. Ja hij kan verongelijkt kijken maar het is verre van een type speler als Lang.

1 mei 2023 om 14:42

Ik vind ook dat je Simons daarmee te kort doet. Die beschikt over een super goede mentaliteit. Hij is alleen een beetje een ettertje in zijn mimiek. Maar is ook nog geen 20 jaar oud. Toen ik nog 19 was was ook veel emotioneler in mijn reageren dan ik nu ben.

1 mei 2023 om 14:54

Waarom is memphis een kleine etter? Heb die gast nog nooit iets in het veld zien doen waarvoor je hem als kleine etter kan bestempelen. Memphis is qua werkethiek, teamspirit en gedrag in het veld prima prof.

Dus ik ben benieuwd naar jouw redenering en voorbeelden waarom hij een kleine etter is.

1 mei 2023 om 16:32

@rooiedraad Hij droeg ooit een hoed en maakte n paar rapliedjes... Kan écht niet.

1 mei 2023 om 15:41

Simons in een rijtje met Lang... Sorry, maar dat slaat werkelijk nergens op. Depay ook niet, die is buiten het voetbal om bezig met randzaken, op het veld is hij op en top professional. Noem dan een Tannane ofzo.

2 mei 2023 om 00:30

Nu we het toch over types hebben. Kunnen types als jij stoppen met meningen klakkeloos overnemen van andere mensen op het internet. Dit is echt weer zo een onderbuikgevoel reactie. Je hebt totaal geen idee eigenlijk hoe desbetreffende spelers zich profileren in het veld.

2 mei 2023 om 04:00

Memphis hoor je echt nooit wat over. Randzaken buiten het veld wellicht, maar wat maakt het nou uit als die een rapnummertje maakt. Op het veld gewoon een goede prof. Simons vind ik overigens ook niet zo vervelend als Lang.

is toch altijd met deze gozer, speelt ie goed dan hoor je niks (bijwijze van)
speelt ie slecht, of zijn team slecht, is ie alleen maar irritant voor je team

Goh verrassend een nagetuurde rol voor lang. Die zagen we niet aankomen natuurlijk. De beste man heeft echt mentaliteit issues.

Heeft gewoon niet de intelligentie en zelfbeheersing, maar is natuurlijk ook wel een makkelijk doelwit gezien zijn reputatie. Ik heb bijvoorbeeld Antony in de 15 minuten dat die speelde, ook met van alles bezig gezien behalve voetbal. Constant flikflooien met zijn tegenstander, duwen, trekken, noem maar op. Daarbij is het iedere wedstrijd raak. Nog te zwijgen over het gezeur van de spelers bij Ajax - Psv bijvoorbeeld. Strenger optreden en enkel de Captain met de scheids laten praten, op een normale manier. Wat mij betreft mogen scheidsrechters veel sneller geel geven bij dat gemekker.

Volwassen kleuter, als hij dit gedrag niet zou hebben en zich concentreerde op zijn talent, had hij in de top gespeeld nu.
Dit gaat nooit gebeuren, aard van het beestje staat hem in de weg, helaas voor hem

Precies wat je van hem kunt verwachten. Hopelijk valt het kwartje ooit, maar als je hem nu hoort in interviews heb ik daar een hard hoofd in. Meneer wil gewoon zichzelf zijn en heeft geen enkele zelfkritiek of behoefte om iets aan zijn gedrag te wijzigen. Hij benadeelt vooral zichzelf hiermee. En tuurlijk hoort een beetje branie ook wel bij hem, maar het is gewoon te vaak en teveel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren