Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Lamprou zou tot de drie bestbetaalde spelers in de selectie gaan behoren’

Laatste update:

Kostas Lamprou uitte maandag forse kritiek op de handelswijze van Willem II rond zijn contractverlenging. In Tilburg was men niet blij met de uitspraken van de Griekse doelman, die direct op het matje geroepen werd. Technisch manager Joris Mathijsen heeft zo zijn eigen versie van het verhaal.

/

“Ik heb alles gedaan wat in mijn mogelijkheden lag om Kostas voor onze club te behouden. Hij zou tot de drie bestbetaalde spelers in de selectie gaan behoren”, reageert Mathijsen tegenover het Eindhovens Dagblad. Hij heeft maandag direct met Lamprou gesproken over diens uitlatingen in het Brabants Dagblad. “Ik had liever gehad dat hij met zijn grieven naar mij was gekomen.”

De Griek had namelijk laten weten dat hij door de handelswijze van Willem II voor veel mensen een geldwolf lijkt. Lamprou wilde zijn contract niet verlengen op de door Willem II gesteld voorwaarden, omdat daar volgens hem te weinig waardering uit sprak. Sinds tweeënhalf jaar staat hij onder de lat bij de Tilburgers, waar in die tijd slechts één wedstrijd miste.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een loser als dit echt waar is! Wat wil hij dan, dat een middelmatig keepertje de topverdiener wordt!
Netjes van Willem II. Stiekem van Lamprou om je werkgever af te vallen, terwijl ze je, van de club uit gezien, een heel mooi aanbod doen. Heb trouwens de club ook nergens horen verkondigen dat Lamprou wordt weggezet als geldwolf!!!

7 februari 2017 om 11:51

Ik zie Matthijsen anders niet reageren op het verwijt van Lamprou. Het verwijt van Lamprou over de voorwaarden ging namelijk over het feit dat hij op maandag een contractvoorstel kreeg en Willem 2 hem tot maandagavond gaf om dit te tekenen, terwijl hij die avond verplichtingen had. Hij vond het niet van respect getuigen dat men zo'n korte deadline gaf en de vrijdag erop een nieuw ingeplande afspraak over zijn contract ineens liet vervallen.

Had toch lekker verlengd in Tilburg jongen. Daar sta je in de basis en ben je geliefd bij het publiek. Nu moet je maar weer zien waar je na dit seizoen terecht komt.

7 februari 2017 om 11:55

Maar hij had daar de mogelijkheid toch niet toe gehad? Dat was een groot deel van zijn beklag. Men gaf hem een voorstel en een deadline voor dezelfde avond, terwijl hij verplichtingen had. De voorwaarden waar hij over klaagde was dan ook voornamelijk de korte deadline.

7 februari 2017 om 16:43

Dat zou een zeer vreemde gang van zaken zijn.

Erg jammer hoe dit allemaal gaat. Ben persoonlijk geen hele grote fan van hem, al ziet het er vaak natuurlijk wel spectaculair uit hoe hij keept. Toch denk ik dat hij niet hogerop komt. Waarschijnlijk een degradatiekandidaat in griekenland

Gewoon doorschakelen Willem 2, met deze man ga je de oorlog niet winnen. Ben geen groot fan van hem, een aardige lijnkeeper die een vrij hoge pet van zichzelf op heeft

Altijd grappig als mensen in het openbaar piepen over mensen die iets in het openbaar piepen .. En het ging in eerste instantie al over de club's uitlatingen naar buiten toe. Gebeurt vaak in de voetballerij .. Onder het mom van "ja maar hij begon" neem ik aan .. Kinders kinders!

7 februari 2017 om 11:41

Lullige is dat het eigenlijk altijd zo gaat. De clubs communiceren naar buiten toe uit wat ze willen en spelers worden monddood gemaakt d.m.v. van boetes en andere straffen. Nu ook weer roepen dat hij bij de drie best betaalde spelers kon komen. Zeg gewoon we kwamen er niet uit, jammer maar helaas.

Tsja, wie heeft gelijk? Vraag is natuurlijk wel of Lamprou hier goed aan doet. Ondanks zijn lengte vind ik hem een prima keeper (hij wordt teveel door VI in mijn ogen afgezeken). Vraag is natuurlijk nu wel waar hij zo terecht komt. Je weet het nooit, maar het zou kunnen dat hij al elders zijn deal voor komend seizoen heeft beklonken.

Ik weet niet wat de topverdieners pakken bij Willem II, maar er staan voor volgend seizoen nog maar 10 spelers onder contract (De rest loopt deze zomer af). Dat zijn Lachman, Ogbeche, Haye, Kali, Calcan, Lieftink, Koks, Croux, Sol en Peters. Hiervan hebben Sol, Haye, Peters en Lachman vrijwel alles gespeeld. Ik denk dat Lamprou dan boven Lachman en Haye zit, maar onder Sol en Peters (en wellicht Ogbeche? Zei Henk de Jong niet 6 ton in 2,5 jaar?). Het klinkt natuurlijk vrij spectaculair, bij de top drie verdieners, maar hoeveel het precies zegt is niet helemaal duidelijk. Ik weet niet of Willem II met Ojo of Falkenburg wil verlengen, maar die zullen dan ook wel een vergelijkbaar bod krijgen, ook al spelen ze minder vaak dan Lamprou.

Persoonlijk vind ik dit niet zo sterk van Mathijsen, zeg dan gewoon hoeveel hij zou verdienen. Top drie klinkt veel, maar de salarissen bij Willem II zijn echt niet zo hoog. Ik denk dat het salaris vooral wordt bepaald door wanneer je bijtekent, Peters zal meer pakken met zijn nieuwe contract dan een speler die een paar jaar terug tijdens de crisis heeft bijgetekend. Nu er weer wat meer kan zullen de spelers die nu verlengen automatisch ook meer verdienen.

7 februari 2017 om 12:32

Salaris niet zo hoog, 1,5 tot 2 ton zullen sommige spelers wel verdienen!! ik vindt het een hoop geld

7 februari 2017 om 12:39

Ja, ik ook, maar in de voetballerij is het niet extreem hoog. Volgens mij heeft Willem II een van de laagste begrotingen van de eredivisie.

7 februari 2017 om 14:25

Begroting nr 15 inderdaad. Volgens mij verdiend peters het meest. Dan ogbeche en dan zou lamprou komen. Helaas tekent ie niet bij

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren