Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lampard: ‘Ik heb hem scherp gevolgd bij Vitesse, waar hij wervelend speelde’

Laatste update:

Derby County heeft dinsdag een dubbelslag geslagen op de transfermarkt. De club uit de Championship maakt de komst van Mason Mount en Harry Wilson bekend, allebei op huurbasis. Mount komt over van Chelsea, terwijl Wilson een seizoen wordt gehuurd van Liverpool. Voor Vitesse betekent het slecht nieuws, want de Arnhemmers hoopten Mount nog een seizoen te kunnen huren van Chelsea.

Dinsdagmiddag verschenen al eerste foto's van Mount in het shirt van Derby County en enkele uren later volgt de bevestiging. De talentvolle middenvelder kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Vitesse en groeide in dienst van de Arnhemse club uit tot een absolute revelatie in de Eredivisie. De negentienjarige spelmaker wist in 29 competitiewedstrijden 8 doelpunten te maken en 9 assists te verzorgen en was vervolgens ook in de play-offs voor Europees voetbal goud waard: met 5 treffers en 1 assist in 3 duels had Mount een groot aandeel in het winnen van die play-offs.

De officiële bevestiging laat nog even op zich wachten, maar kan niet lang meer uitblijven: Mason Mount wordt door Chelsea verhuurd aan het Derby County van Frank Lampard. Vitesse hoopte hem nog een seizoen te kunnen huren, maar dat is dus niet gelukt. #cfc #chelsea #derbycounty #dcfc #vitesse

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Chelsea heeft er echter voor gekozen om Mount dit seizoen in Engeland te stallen. "Ik ken Mason heel goed, vanwege mijn banden met Chelsea", verzekert trainer Frank Lampard op de clubsite. "Ik heb hem zien spelen in succesvolle jeugdploegen van Chelsea. Bovendien heb ik hem scherp gevolgd bij Vitesse, waar hij wervelend speelde. Zijn statistieken zijn ongelooflijk voor een aanvallende middenvelder van zijn leeftijd. Ik zie zijn komst als een enorme coup. Hij levert creativiteit op het middenveld, doelpunten, assists en een dosis energie. Absolute topclubs uit Europa wilden hem binnenhalen."

Samen met Wilson is Mount de eerste aanwinst van Lampard als trainer van Derby. De 21-jarige Wilson, viervoudig international van Wales, werd het afgelopen halfjaar nog verhuurd aan Hull City in de Championship. Voor die club kwam de buitenspeler tot zeven treffers in dertien duels. "Hij wordt een cruciale speler voor ons", voorspelt Lamps. "Ik heb het vaak over creativiteit en over hoe belangrijk het is om de fans te vermaken. Met zijn kwaliteiten is hij een type dat daarvoor kan zorgen. Voor hem zelf is het belangrijk om een jaar op dit niveau te spelen bij een grote club en zich een belangrijke speler te voelen."

Is dit voor de ontwikkeling van Mason Mount het best?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, dit was te verwachten. Hij speelde wel heel erg goed bij Vitesse en dan gaan ze normaliter het seizoen erop naar de Championship op huurbasis. Jammer, want ik had hem graag nog een jaar in de Eredivisie zien voetballen.

super zonde, had hem graag erbij gehad. Het is niet anders. Alleen begreep ik dat hij Berends op 10 wilde zetten maar dat lijkt mij een niet zo'n slimme beslissing. Graag nog een speler bij en niet 1 van chelsea

17 juli 2018 om 18:30

Berends gaat niet op 10 spelen dat kan hij helemaal niet.

17 juli 2018 om 18:41

Gaat hij wel doen en heeft hij in het verleden ook vaker gedaan.. of die het goed kan is een tweede..

17 juli 2018 om 20:59

En ze weten natuurlijk niet waar ze hem anders kwijt moeten aangezien Gong 10x beter is

Ik hoop dat Lampard echt iets weet neer te zetten bij Derby. Op het eerste gezicht lijkt hij echt een hele sterke organisatie neer te zetten met mensen van Chelsea die er echt gewaardeerd werden neem bijvoorbeeld Jody Morris hele jonge gast die heel mooi werk in onze jeugd heeft neergezet. Met Mount heeft hij ook een hele mooie speler gehaald. Hopen dat Mount die Championship aan flarden speelt en Chelsea op een gegeven moment niet meer om hem heen kan.

17 juli 2018 om 18:41

Niet alleen Mount maar Wilson kan ook zeker wat toevoegen aan Derby, mooi dat Lampard hun heeft overtuigd om te komen.

Jammer dat een verfijnde speler als Mount in de Championship terecht komt.ik had graag gezien dat hij naar Ajax was gekomen, maar ook de andere clubs uit onze top 5 of en transfer naar een betere, voetballende club was mooi geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren