Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lachende Ancelotti krijgt live bij Rondo basisspeler Oranje getipt: 'I'll look'

Laatste update:

Carlo Ancelotti zegt met een glimlach naar Joey Veerman te gaan kijken. De trainer van Real Madrid was maandagavond te gast in de uitzending van Rondo en besprak onder meer zijn successen bij Real Madrid. Ook ging hij in op een gekscherend voorstel van presentator Wytse van der Goot om Veerman te bekijken voor Real Madrid.

Afgelopen week opperde Youri Mulder Veerman als mogelijke opvolger van Toni Kroos bij Real Madrid tijdens het programma op Ziggo Sport. Die woorden had Van der Goot meegenomen naar het interview met Ancelotti.

“Youri Mulder opperde al eens dat Joey Veerman een goede versterking zou zijn voor Real Madrid”, stelde de presentator in gesprek met de jarige Ancelotti, die inbelde via een videoverbinding vanuit Canada.

“Een middenvelder van de nationale ploeg en PSV. Een hele goede passer. Misschien kun je er eens naar kijken”, stelde Van der Goot. Ancelotti reageerde glimlachend. “Haha, oké. I’m going to look.”

Ancelotti was onder meer te gast omdat hij een bekende is van Van Basten. De manager speelde vijf jaar lang samen met Van Basten in Milaan. “We hebben nog steeds een goede connectie. Nu beter dan als spelers, want ik werd er moe van om iedere keer de bal naar hem te moeten spelen”, lachte Ancelotti.

De coach ging verder in alle bescheidenheid kort in op zijn recente successen bij de Koninklijke. “Het is moeilijk om te zeggen wat de basis is van mijn succes nu. Spelers en hun kwaliteiten komen en gaan, maar de structuur, de organisatie en de geschiedenis van de club veranderen niet. Real Madrid is een fantastische club.”

“Ik heb ook het geluk dat ik de beste spelers ter wereld mag trainen. Ik zeg niet dat het makkelijk is, maar het is makkelijker dan bij andere clubs. Real Madrid is een fantastische club. Het is niet moeilijk om daar manager te zijn”, besloot de Italiaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond dit eerder tenenkrommend. Wytse van der Goot die lachend Veerman omhoog probeert te praten terwijl Ancelotti niet eens weet wie Veerman is. Dan heb je zo'n grootheid aan de lijn en dan stel je hem daarna ook zulke zwakke vragen. Dit moet journalistiek dus voorstellen tegenwoordig. Ancelotti zat er heel ongemakkelijk bij. Enige reden waarom die nog blijft is omdat Van Basten nog aan tafel zat haha.

11 juni 2024 om 01:39

Ja krijg hier ook altijd kromme tenen van. Mensen die met plaatsvervangende trots andere omhoog praten terwijl de betreffende personen in veel gevallen zelf dit heel ongemakkelijk vinden hoe er over hun zo gepraat worden.

11 juni 2024 om 06:08

Het is sowieso bizar hoe Joey ineens naar Real gepraat wordt. Lijkt wel of we wanhopig zijn om weer eens in Nederlander in Madrid te zien.

11 juni 2024 om 06:47

Het was geen best moment, maar ik denk wel dat je Ancelotti onderschat dat hij niet weet wie Veerman is. Hij is één van de beste trainers en geen koekenbakker, die verstaat zijn vak wel. Daar hoort kennis van spelers ook bij, zelfs uit mindere competities. En uiteraard zal dat niet iedereen zijn, maar een middenvelder van Psv en Oranje met zulke goede statistieken in de Eredivisie lijkt me wel. Verder blijf ik zeggen, unieke man in de voetballerij, een voorbeeld voor velen andere trainers.

11 juni 2024 om 07:49

Dat een trainer van de grootste club van de wereld Joey Veerman niet kent, is niet meer dan normaal. Dat heeft niets met het verstaan van zijn vak te maken. Ik denk niet dat hij in zijn vrije tijd Eredivisie gaat kijken of zwakke ploegen uit de CL (waar hij niet tegen speelt) gaat lopen analyseren. Ancelotti geeft aan te gaan kijken. Als hij hem kende dan had ie wellicht iets gezegd over zijn kwaliteiten.

11 juni 2024 om 10:27

Kijkend naar Ancelotti zijn gezichtsuitdrukking wist en zijn sarcasme achteraf is dat wel een indicatie dat hij niet weet wie Veerman is. Maar goed hij is ook geen scout en denk ook niet dat hij in zijn vrije tijd even wedstrijden van de Eredivisie gaat kijken. Enige dat hij doet is tegenstanders analyseren in La Liga en natuurlijk de tegenstanders in de CL. Als Real PSV had geloot dan zou die wel wat dieper gaan kijken. Maar dat was niet zo.

11 juni 2024 om 10:36

Ik denk dat Ancelotti gaat kijken wanneer de scouts hem tippen. Hij is niet heel fanatiek met het spelletje bezig zoals sommige trainers die naast hun ploeg ook continu bezig zijn met anderen te bestuderen. Hij zei pas nog dat hij niet goed wist hoe zijn eigen land Italië er momenteel voor staat of wat hun kansen zijn op het EK, terwijl ze nota bene in dezelfde poule als zijn tweede thuisland zitten. Het ontspannen van de boog is wellicht wat hem ook zo rustig en ongestressed houdt langs de lijn en in interviews. Quiero bailar con Eduardo Camavinga riep hij op Cibeles bij het kampioensfeestje, en toen ging hij dansen. Een sigaartje en een glas rode wijn hoort er alleszins bij voor Don Carlo.

11 juni 2024 om 17:09

Waarom zou Ancelotti in hemelsnaam Veerman kennen? Die kans lijkt me klein. Heeft hem niet getroffen in de CL oid. noch hebben zijn ex-clubs (waar hij wellicht af en toe een potje van kijkt) of Italie hem als tegenstander gehad. Een man van zijn leeftijd speelt ook heus geen fifa of fm en kijkt niet voor zijn plezier naar PSV of Oranje.

Hij zal ongetwijfeld wel bekend zijn bij een aantal scouts van Madrid maar tenzij de club plots echt interesse toont komt zijn dossier echt niet voorbije op Carlo's bureau.

11 juni 2024 om 07:51

Modricmagic ja dit moet toch juist een hoogtepunt zijn voor je als journalist of presentator. Dan zorg je toch juist dat je van tevoren heel goede vragen bedacht hebt. Kom je hiermee aan.
Doet me denken aan die clip waar oprah sir anthony hopkins een pagina uit het telefoonboek laat lezen, omdat iedereen altijd zei dat hij dat zelfs mooi kon laten klinken.

11 juni 2024 om 09:24

Het is een grapje jongens, doe maar rustig.

11 juni 2024 om 12:38

Hazardinho77 dan is mijn verhaal alsnog van toepassing. Heb je de eer in je programma met ancelotti te kunnen kletsen, bedenk dan in ieder geval even een goede grap

11 juni 2024 om 13:01

Daarnaast lopen er in Spanje genoeg creatieve jongens met een hogere handelingssnelheid rond. Het was inderdaad nogal tenenkrommend. Veerman moet eerst maar eens laten zien dat hij het tempo in een top competitie aankan.

11 juni 2024 om 15:44

Modricmagic

Ik snap dat Real voor grotere sterren gaat, maar wie weet maakt Veerman wel naam voor zichzelf tijdens dit EK, het gaat dan natuurlijk om de topwedstrijden, zijn passing was overigens meer dan uitstekend tegen Ijsland, ook al kreeg die wel erg veel tijd aan de bal, straks in de topwedstrijden moet hij het laten zien onder druk, maar zijn passing is wel echt extreem goed, hij moet alleen veel meer wedstrijden gaan spelen in het allerhoogste tempo om nog meer uit zijn potentieel te halen.

11 juni 2024 om 16:08

Veerman heeft misschien niet eens een basisplaats. Hoe dan ook is Veerman goed, maar wel tot een bepaald niveau. Die gaat zich echt niet in de basis spelen in de wereldtop. Daar is hij allereerst niet goed genoeg voor en hij heeft gewoon de handelingssnelheid niet. Erg zonde, want dit soort spelers zijn altijd leuk om naar te kijken.

Hele sympathieke man en lijkt mij een geweldige trainer om mee samen te werken als speler . Je ziet het elke keer terug. De spelers zijn gek op hem ( zie laatst bij die huldiging van de championsleaque). En veerman zet hem op dit ek je was vandaag iig 1 van de beste wie weet wat er allemaal nog op je pad komt als club. Mocht koopmeiners naar juve gaan misschien veerman als vervanger bij Atalanta .

11 juni 2024 om 01:43

Van dit PSV naar Atalanta? Dat zou ik niet doen als ik Veerman was. Als hij basis speler gaat zijn op het EK en goed speelt kan hij na nog een jaar CL wel hoger mikken. Toch vraag ik me dan af of hij een hoger niveau aan gaat kunnen. Ben daar wel erg benieuwd naar.

11 juni 2024 om 06:04

Veerman kan het niveau van Atalanta helemaal niet aan. Die leggen altijd zoveel tempo in de wedstrijd waar veerman alleen van kan dromen.

11 juni 2024 om 06:07

Niels McGregor zijn suggestie is zo gek nog niet, want bij Atalanta zou hij het moeilijk hebben.

11 juni 2024 om 07:22

Want Koopmeiners en De Roon zijn de spelers met het ongelofelijk tempo? Natuurlijk Veerman het tempo wel aan bij Atalanta.

11 juni 2024 om 07:57

Als of Veerman minder is dan De Roon en Ederson vertrekt waarschijnlijk. Kan ook overdrijven zeg.

11 juni 2024 om 10:30

Het zou een uitstekende stap zijn hoor voor Veerman. Koopmeiners en Ederson gaan waarschijnlijk vertrekken en dan heb je plekken open. Daarnaast heeft Koopmeiners zich ook goed ontwikkeld daar. Want zijn tempo voordat die kwam daar was ook niet best. Daar maak je stappen in het Europese voetbal om vanuit daar naar de top te gaan. Zie maar is Juventus die interesse heeft in Koopmeiners en Liverpool in Ederson.

11 juni 2024 om 16:09

arsenal890 - Dat is ook wel weer overdreven. De handelingssnelheid van Koopmeiners is ook niet zo bijzonder. Niet laag, maar ook zeker niet erg hoog. Veerman is qua niveau echt wel beter dan een Hateboer of De Roon bij wijze van spreken. Die kan Atalanta wel aan hoor. De Premier League daarentegen, dat gaat hij niet redden.

11 juni 2024 om 16:44

"want Koopmeiners en De Roon zijn de spelers met het ongelofelijk tempo? Natuurlijk Veerman het tempo wel aan bij Atalanta".

Veerman is een fantastische speler. Maar alleen als hij de ruimte en tijd krijgt om fantastisch te zijn. Er zijn het afgelopen seizoen een paar wedstrijden geweest waarin hij die ruimte en tijd niet kreeg en er druk op hem werd gezet. En dan verandert hij meteen van een fantastische is een goede of zelfs matige speler met een zeer matige handelingssnelheid.

Koopmeiners wordt ook heel erg opgehemeld en dat is volkomen terecht als je afgaat op hoe hij het bij Atalanta doet. Maar ook Koopmeiners heeft een zeer matige handelingssnelheid en dat is de voornaamste reden dat hij bij Oranje niet uit de verf komt. Hij past perfect in het voetbal dat Atalanta speelt en hij zou er wat mij betreft goed aan doen om daar te blijven. Of voor een club kiezen met een vergelijkbare speelstijl.

Ik heb zo mijn twijfel of Veerman de stap naar een echte topclub aan zou kunnen, ook al krijgt hij daar veel betere spelers om zich heen. Daar speelt men behoorlijk wat tempootjes hoger en worden van een passer als hij snelle oplossingen verwacht en daar heb ik hem nog nooit op kunnen betrappen. Ik zeg niet dat hij het niet kan, dat zal nog moeten blijken, maar wat ik op een veel lager niveau van hem heb gezien als hij onder druk wordt gezet, stemt me wat dat betreft niet hoopvol. Maar we zullen het binnen een paar weken vanzelf gaan zien als Oranje het tegen Frankrijk moet opnemen, wellicht zelfs eerder tegen Polen of Oostenrijk.

11 juni 2024 om 04:29

Als hij ergens niet naar toe moet gaan is het atalanta. Spelen volle pressing jagen de tegenstander 90min af met het collectief. Dat past totaal niet bij joey...

11 juni 2024 om 05:30

Eens. Na een succesvolle basisplaats tegen Frankrijk wil ik mee met de polonaise. Denk dat hij vooral rendeert in een team dat heerst en niet teveel aan de bak moet. Na een sterk optreden in een oefenwedstrijd die jongen Real Madrid inpraten gaat dan weer ver. Hij moet hoe dan ook niet naar Engeland gaan, daar verzuipt ie.

11 juni 2024 om 06:51

Hmmm….gaat hem onder Bosz anders vrij aardig af.

11 juni 2024 om 06:58

Hmmm, eredivisie en serie A

11 juni 2024 om 07:28

En daar gaan we weer, het overdreven ophemelen van een andere competitie om een punt te willen maken. Als Veerman in Oranje basis kan spelen, lukt dat ook prima in Italië.

11 juni 2024 om 07:44

Het verschil is alleen dat je tegen ijsland speelde waarbij je weinig hoeft te verdedigen en vooral aan de bal bent dan kan hij het wel maar jenhebt ook wedstrijden waarin het heen en weer gaat dan is die kwetsbaar tegen sterke teams

11 juni 2024 om 07:56

Maar frimpong kon je toch ook niet meer uit de basis zetten na de geweldige wedstrijd van vorige keer? Toen hadden we Brazilië met 4-0 afgedroogd toch

11 juni 2024 om 08:00

Net zoals Schouten, Koopmeiners, Beukema, De Roon, Hateboer, Reijnders, Huijsen, Karsdorp zeker?

Door het verleden hebben jullie in nl echte helden in het voetbal en het is dankzij die helden dat er zo’n naam de tijd neemt voor zo’n programma, jullie helden verdienen meer credits dan wat ze krijgen

Gruwelijk dat ze dit hebben geregeld, blijft voor mij persoonlijk het beste voetbal programma

Iedereen doet alsof Youri dit bedacht heeft en Youri zelf ook. Veerman stond met een groot artikel direct na het afscheid van Kroos al genoemd in de Marca als een van zn drie mogelijke opvolgers (op basis van spelers profiel en statistieken - weinig spelers op statistieken zo constant als Veerman). Alle Marca lezers (de grootste sportkrant van Spanje) weten wie Veerman is, ook Ancelotti. En nee, het dus geen ingeving van Youri geweest. De andere genoemde namen waren overigens Kimmich en Barella

Waar komt deze enorme adoratie van Veerman toch opeens vandaan? Speelt in het beste team van de Eredivisie en kan hier alle ballen neerleggen waar die wilt aangezien er in 90% van de wedstrijden totaal geen tegenstand en druk is. Zodra het niveau ook maar een tempo of 2 omhoog gaat weet meneer niet waar die het moet gaan zoeken.

Veerman moet lekker ala Kokcu een stap zetten naar het niveau van Benfica (al betwijfel ik of die zoiets al aankan) om vanuit daar verder te kaan kijken. Kokcu is de betere speler en die werd vorig seizoen minder geroemd dan Veerman nu.

11 juni 2024 om 11:49

De overdreven adoratie is net zo kinderlijk als het overdreven pessimisme. Constant dezelfde kul-argumenten die op basis van statistiek weggevaagd worden. Statistieken die overigens niet alleen uit de Eredivisie komen.

Speler van de week in de CL worden en twijfelen of die dan het niveau van Benfica aan kan... Lees het zelf anders nog even terug haha.

11 juni 2024 om 16:12

Alsof dat wat zegt. Los van m'n mening dat hij Benfica wel aan zou kunnen, is het maar net waar je tegen speelt en op welk moment. Speler van de week in de CL is knap, maar het zegt verder niets over het algemene niveau van Veerman over een lange periode. Daarnaast kunnen we gerust stellen dat de statistieken van Veerman in de Eredivisie aanzienlijk hoger zijn dan z'n statistieken in de Champions League.

11 juni 2024 om 16:54

Er zijn dit seizoen slechts een paar wedstrijden geweest waarin er volop druk op hem werd gezet en hij dus snelle oplossingen moet bedenken. En in die wedstrijden kwam hij nauwelijks uit de verf en was hij meteen een paar klassen minder. Gisteren in de wedstrijd tegen Ijsland kreeg hij alle tijd om om zich heen te kijken en een oplossing te bedenken. Die tijd gaat hij in de absolute top niet krijgen, daar zijn snelle voetjes en hersencellen vereist en daar heb ik hem nog niet op kunnen betrappen. Ik zeg niet meteen dat hij het niet zou kunnen omdat iedere speler beter wordt als hij op een hoger niveau met betere spelers kan trainen en spelen. Maar overtuigd dat hij dat aan zou kunnen ben ik allerminst.

12 juni 2024 om 14:45

Als Voetbalzone de notificaties toch eens zou fixen, kon ik hier op tijd op reageren.

Natuurlijk zegt dat wat. Anders was een andere speler dat wel geworden. Zijn statistieken zijn in de CL inderdaad 'minder' dan de Eredivisie maar alsnog goed met een gemiddelde van 7.33 Het gaat mij vooral, om zoals Dolorasinum hierboven weer aantoont, hetzelfde argument als altijd; iets met tempo en druk wat gewoon bewezen niet waar is. Komt hij beter uit de verf wanneer zijn team het spel maakt? Zeker. Komt hij niet uit de verf wanneer er druk op hem gezet wordt? Onjuist.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren