Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lacazette werkt zich voor tweede keer in de nesten met gebruik ‘hippy crack’

Laatste update:

Alexandre Lacazette heeft zichzelf in de nesten gewerkt. De Daily Star pakt zondagochtend uit met beelden waarop te zien is hoe de 28-jarige spits van Arsenal vanuit een ballon inhaleert. De beelden leiden op social media tot de nodige kritiek, daar het niet de eerste keer is dat Lacazette zich schuldig maakt aan het gebruik van lachgas.

In augustus 2018 doken video’s op waarin te zien was hoe Matteo Guendouzi, Mesut Özil, Pierre-Emerick Aubameyang en Lacazette tijdens een ‘wild champagne- en wodkafeest’ hippy crack, zoals lachgas in Engeland wordt genoemd, inhaleerden vanuit een ballon. De clubleiding van Arsenal was woest en wees het viertal op hun ‘verantwoordelijkheden’. Lacazette heeft zich nu op vergelijkbare wijze in de nesten gewerkt en de Daily Star schrijft dat zijn werkgever waarschijnlijk woedend is.

Op de beelden die de Daily Star in handen heeft, is te zien hoe Lacazette langzaam inhaleert vanuit de ballon. Daarna laat de spits van Arsenal zich met zijn ogen dicht achterover vallen op zijn bank. Lacazette zou daarnaast naar vrienden een bericht gestuurd hebben met de tekst: At home, chilling and doing balloons. De Daily Mail heeft tevergeefs geprobeerd om navraag te doen bij Lacazette en diens zaakwaarnemer naar het voorval.

Lacazette is niet de eerste Premier League-speler die in de problemen komt wegens het inhaleren van lachgas, want eerder gingen ook onder meer Raheem Sterling, Kyle Walker en Jack Grealish in de fout. De zestienvoudig Frans international speelt sinds de zomer van 2017 in het shirt van Arsenal, waar zijn contract nog loopt tot medio 2022. Voorlopig was Lacazette in 114 optredens voor the Gunners goed voor 45 doelpunten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zijn de bijna dertigers die vaak kinderlijker lijken dan de jonkies bij Arsenal. Denk niet dat het de club echt iets boeit, maar als ze dit gebruiken als excuus om Lacazette te verkopen, dan zou dat fijn zijn. Gast valt meer op buiten het veld dan op het veld.

Wat is hier zo erg aan? als hij in zijn vrije tijd even lachgas wilt gebruiken moet hij toch lekker zelf weten..?

17 mei 2020 om 11:03

Het is een drug waarvan de gevolgen van het gebruik ervan nog niet bekend zijn. Bovendien kun je als je dit doet natuurlijk beter niet op Social media plaatsen, voorbeeldfunctie en dat soort dingen.

17 mei 2020 om 11:33

Moet hij toch zelf weten, hij speelt nu geen wedstrijden en traint momenteel niet. Hij verveelt zich waarschijnlijk dood en probeert gewoon wat lol te maken..

17 mei 2020 om 11:54

Bij Arsenal wordt er wel al getraind hoor. Wel op het gemak en nog niet zoals in Duitsland of zo.

17 mei 2020 om 11:57

Zoals Spreekwoord zegt: “het is een drug”. Drugs en topsport is sowieso een onmogelijke combinatie. Of je nu wel of niet traint... dan maak je maar op een andere manier lol

17 mei 2020 om 12:12

‘ “het is een drug”. Drugs en topsport is sowieso een onmogelijke combinatie.’

Vanuit een bepaald perspectief is het zelfs een gouden combinatie (in de letterlijke zin van het woord).

Nu is mijn moraal wat doping betreft wellicht enigszins ‘verpest’, en kan ik bepaalde soort doping / drugs nog begrijpen, maar de meerwaarde van lachgas ballonnen (ten opzichte van topsporters) is m.i. nul...

17 mei 2020 om 13:59

We weten natuurlijk ook niet hoe vaak hij dit doet, zeker nu met de quarantaine. Feit is wel dat bij overmatig gebruik van ballonnetjes je echt schade krijgt aan je ruggenmerg ofzoiets. Maar dan moet je er wel echt heel veel doen op een dag trouwens (dont try at home kids)Dit is een man van 28 idd prima als hij dit af en toe doet, maar deel het dan niet met je ‘vrienden’. Je hebt een voorbeeld functie, en voor een ieder die wel er wel is eentje heeft gedaan. Zo onschuldig is het niet en ik snap dat het best verslavend is.

17 mei 2020 om 11:07

Ja toch. De druk van het moeten presteren is er even vanaf dus zo heel erg lijkt het me nu ook weer niet. Zou trouwens nu wel eens bij mezelf ten rade gaan over hoe telkens die beelden naar buiten komen en ook nog eens dat bericht. “Top vrienden”.

17 mei 2020 om 12:59

het is maar een lijntje coke. als die dat in ze vrije tijd wil doen is dat toch niet erg?
beetje het zelfde principe.

Hij mag thuis geen lachgas ballonnetje doen, maar waarschijnlijk wel een fles wijn drinken. Zo schadelijk is zo'n ballon echt niet als je het met mate doet. Vind dit een beetje overdreven.

17 mei 2020 om 13:01

zo een ballon is zelfs schadelijker. het stopt de zuurstof toevoer naar de hersenen waar je blijvend letsel aan kan over houden. als de dan toch het zelfde gevoel wil evenaren kan die beter gewoon een pure joint roken.

17 mei 2020 om 18:04

Het is nog altijd onbekend wat het met je doet op lange termijn. Wel zijn er al effecten te zien op mensen die er dagelijks vele ballonnen doorheen knallen. Dus je kan er van alles over zeggen, maar er is nog niks zeker. Naar mijn idee is het ook erg slecht voor je, want het heeft zo’n groot effect in zo’n korte tijd. Ik ben er dan ook persoonlijk mee gestopt bijvoorbeeld. OT: Dat je dit als profvoetballer in je vrije tijd moet je natuurlijk helemaal zelf weten. Ik snap alleen niet dat je het op social media e.d. laat komen.. Dan heb je het wiel echt niet uitgevonden naar mijn mening

Wat een kwaliteirskrant, die daily star. Moet wel zeggen dat de titel 'the gooner balooner' erg goed gekozen is.voor lacazette is dit toch niet handig om te doen, je kan zomaar ontslagen worden.

17 mei 2020 om 12:00

En ook zo die: 185k-a-week Lacazette videos blowout. Altijd zo weer die nood om zijn salaris erbij te betrekken om nog meer heisa te veroorzaken. Echt een rioolkrant.

Zijn dit dan nieuwe beelden dan? En hoe weet de daily trash wat hij zou gestuurd hebben naar zijn vrienden? Hebben we dan een snitch in de ploeg? Hopelijk geen gevalletje Rebekah Vardy en Coleen Rooney. Anders weer zo'n drama. Niet heel slim van Laca als dit waar is wel. Als je het dan echt wil doen, neem er dan geen foto's/films van. Waarom heeft hij de neiging om dit te delen met zijn 'vrienden'.

Af en toe een ballonnetje is echt niet erg. Op Social zetten kan gezien worden als slecht / dom (voorbeeld figuur etc.) Kijk naar rap video's/cultuur waar stoer doen en gebruik van drugs normaal zijn. De meeste kids vinden het geweldig. Deze voetballers zijn zo succesvol en hebben geld als water. Rollen met de grootste ter wereld uit de muziekindustrie en komen op de dikste feesten, waar drugs (xtc / coke) heel normaal zijn. Voetballers moeten zich altijd inhouden, terwijl andere rijken de gekste dingen uithalen. Ik snap best dat Lacazette af en toe even wilt spacen en doet dat dus met een ballontje. Prima toch.

Ik snap niet waarom hij, en andere voetballers, zichzelf in dit soort domme posities blijven zetten. Als je dan toch een ballon moet gebruiken, doe het dan for f*cks sake niet op camera en wees ervan bewust met wie je je vuile was deelt. Een rioolmedium als the Daily Mail zal maar contact met je proberen om te nemen, omdat jouw berichten in hun handen terecht zijn gekomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren