Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Laagvlieger in Premier League breekt per direct met manager

Laatste update:

Aston Villa maakt het seizoen af zonder Rémi Garde. De club uit Birmingham maakt dinsdagavond bekend dat het tot medio 2019 doorlopende contract van de manager uit Frankrijk met wederzijds goedvinden is ontbonden.

/

De 49-jarige Garde was sinds november de technisch eindverantwoordelijke bij the Villans, maar van de 23 wedstrijden waarin hij in de dug-out zat, werden er slechts drie gewonnen. Villa staat met zestien punten op de laatste plaats in de Premier League en de achterstand op het veilige Norwich City bedraagt al twaalf punten.

Aston Villa heeft van veldtrainer Erick Black nu de tijdelijke hoofdcoach gemaakt en gaat op zoek naar een vaste vervanger.

Een verstandig besluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Remi had zelf de knoop al veel eerder door moeten hakken. Als je voor de meest ongemotiveerde overbetaalde ploeg staat die ik in de laatste 10 jaar heb gezien verdient de club en spelers helemaal niets.

Clubleiding had in December al mensen terug moeten zetten naar de beloftes en moeten beboeten, want toen was het al diep triest. Pfff ik ben tegen koopclub, maar dit is om nijdig van te worden.

Lescott had ik op staande voet ontslagen na die oerdomme actie en dat gesjok op het veld. Waar komt hij ook alweer vandaan? City, dus het is gewoon een zakkenvuller pur sang .

29 maart 2016 om 23:04

Ligt aan de leiding van de club. Lerner en co maken Villa kapot. Ze shoppen te lang hopend op goede gokjes. Dat gaat mis, dat zie je wel. Het is zelfs zo erg dat het u21 team van het eerste wint.

Jaja, lerner gaat er voor zorgen dat Villa gewoon gaat degraderen. Geen manager, welke naam dan ook, kan dit Villa ooit op de rails krijgen. Sherwood is het vorig seizoen nog gelukt toen Lambert er zo en zooitje van had gemaakt. Maar dit is echt hopeloos. Garde verdiend dit niet!!

Het kwaad is toch al geschied. Denk dat het nu nog vrij weinig uitmaakt om een andere trainer aan te nemen. Jammer dat ze wss degraderen, blijft toch een mooie club met unieke shirts vind ik persoonlijk.

29 maart 2016 om 23:13

West Ham heeft vrijwel dezelfde shirts dus dat zal wel meevallen denk ik.

Bedoelen ze met wederzijdse overeenstemming dat er geen ontslag vergoeding betaald moet worden. Dat zou wel netjes zijn van trainer aangezien aston villa dit jaar weinig trots op kunnen zijn.

Bestuur heeft de hoop al opgegeven. Ze zijn zich aan het voorbereiden voor de 2e divisie. Geen onnodige aankopen gedaan waar je volgend jaar tegen overbetaalde salarissen aan vast zit. Misschien is een frisse start wel beter. Er moet veel gebeuren om deze club weer terug te krijgen waar het thuishoort. Het is al een aantal jaren een puinhoop.

Beter laat dan nooit, maar dit is natuurlijk te laat.
Al het hele seizoen bagger, nog enkele wedstrijden en dan is het over en uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren