Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

La Gazzetta dello Sport plaatst ‘topprioriteit’ Tijjani Reijnders op voorpagina

Laatste update:

Tijjani Reijnders prijkt op de voorpagina van het Italiaanse La Gazzetta dello Sport vrijdagochtend. De sportkrant beeldt hem af naast Valencia-middenvelder Yunus Musah. De Milanezen hebben een bod uitgebracht op de Amerikaanse spelmaker en ook Reijnders een contractvoorstel gedaan. De begeleidende tekst bij de foto's luidt: ‘AC Milan dubbelt: dit zijn de aanbiedingen voor Musah en Reijnders.’

Reijnders en Musah zijn de twee absolute topprioriteiten van i Rossoneri. Donderdag maakte de roze sportkrant het salaris dat Reijnders kan verdienen al bekend: de geboren Zwollenaar kan 1,7 miljoen euro per jaar verdienen met een contract voor de komende vijf seizoenen. Het medium verwacht echter wel dat er 'complexe onderhandelingen' met de Alkmaarders voor de deur staan voor Milan. De Milanezen zijn bereid om twintig miljoen euro voor de 24-jarige spelverdeler te betalen.

Dat er zware onderhandelingen voor de deur staan, blijkt ook uit het feit dat Max Huiberts, technisch directeur van AZ, dinsdag in gesprek met Voetbal International aangaf dat het de bedoeling is dat Reijnders in Alkmaar blijft spelen. “We hebben niet voor niets zijn contract opengebroken en verlengd tot medio 2027. Hij heeft zichzelf duidelijk in de kijker gespeeld van een aantal grote clubs, maar het is de insteek dat hij bij ons blijft spelen.”

Naast Reijnders en Musah heeft de club uit Milaan nog meer transferdoelwitten vastgesteld. Iets minder hoog op het lijstje staan namen als Gianluca Scamacca (West Ham United), Álvaro Morata (Atlético Madrid), Samuel Chukwueze (Villarreal) en Christian Pulisic (Chelsea). Eerder deze transferperiode werd Ruben Loftus-Cheek al voor ongeveer twintig miljoen euro definitief overgenomen van Chelsea.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik vind deze Reijnders zeer onderschat over het algemeen! Ik verwacht dat deze jongen met gemak zich staande zal houden in de Serie A!

30 juni 2023 om 12:40

Hij kan niet alle charges ontwijken ben ik bang.

Ontopic: ik denk ook dat hij een stap hogerop aankan, maar of dat gelijk bij een topclub in de Serie A moet zijn betwijfel ik. Misschien is een 'tussenstap' bij een kleinere club beter. Bij Milan moet je er gelijk staan.

30 juni 2023 om 13:02

Absoluut een talentvolle speler maar heb toch m’n twijfels. Er zijn meer spelers onverwacht gaan presteren in Italië maar dan over het algemeen bij kleinere clubs. Milan is niet meer het Milan dat het ooit was maar toch. Zou leuk zijn als je gelijk hebt. Gun het hem wel.

Ook de meeste milanfans staan niet te springen om Reijnders, maar ik vind het gewoon prima, na bijna 10 jaar eindelijk weer een Nederlander, daar ben ik gewoon blij mee. En gezien Tonali weg is en Bennacer zwaar geblesseerd is, zal hij het eerste half jaar veel aan spelen toekomen.Het is nog niet rond, maar mocht het rondkomen; welkom bij de mooiste club uit Italië! Wel jammer dat je onze legende Paolo Maldini net mist, maar Calabria kan hem vast zijn adres geven!En daarbij zijn buiten RLC, de andere aankopen als bijv Romero ook niet naar het Milan standaard, maar we moeten het wel een kans geven, we weten dat de nieuwe eigenaren geld willen verdienen en niet presterende spelers leveren geen geld op, dus zullen echt niet blind kopen. Ik hoop wel vurig op wat extra Italiaantjes, al zijn Italianen duur, dus gok dat Calabria onze enige Italiaan zal zijn..(in de basis)

30 juni 2023 om 15:42

De meesten staan zeker wel te springen en noemen hem zelf beter dan Tonali

30 juni 2023 om 16:05

Helemaal niet lol, en zeker niet onder de Italianen

Als je dit leest als AZ zijnde, verhoog je de vraagprijs wel met een paar miljoen zou je zeggen.

Kan een AC fan mij misschien vertellen wat de verwachtingen zijn aankomend seizoen? Neem aan niet voor de titel als ik de namen van spelers zo voorbij zie komen waarin ze geïnteresseerd zijn.

30 juni 2023 om 12:19

Top 4, net zoals de afgelopen jaren. Maar titel moet je altijd voor gaan. Van het kampioenselftal is alleen Diaz en Tonali weg. Dus waarom zou het niet weer kunnen? Vooral als Milan een bredere bank gaat inkopen. En eindelijk een prima rechtsbuiten met Pulisic of Chuweuze

30 juni 2023 om 12:46

Maar Tonali en Diaz waren geen belangrijke schakels dan? Zoja wie gaat die 2 vervangen. Vooral Tonali vond ik 1 van de weinige Milan waardige spelers. Club gaat er niets op vooruit met spelers als Reijnders in tegenstelling tot vorig seizoen. Pulisic is een aardige voetballer maar ook niet meer dan dat. En daar heeft AC teveel spelers van. Maar zal ook wel aan de financiën liggen.

30 juni 2023 om 12:49

Tonali was zeker belangrijk. Maar ik bedoel alleen maar dat er tot nu toe slechts 2 spelers weg zijn. Moet nog op te vangen zijn

30 juni 2023 om 13:22

Ja maar het zijn wel 2 hele goeie spelers. Ik hoop dat AC Milan goed investeert.

30 juni 2023 om 13:39

@maurootje - Toch is en was de ploeg van AC Milan de laatste jaren ook niet indrukwekkend. Juventus is echt een aantal niveaus slechter geworden en de rest ietsje beter. Napoli had een geweldig jaar, maar het is afwachten of ze het vast weten te houden. Daardoor is het nu zo spannend in de Serie A, maar dat zijn zeker geen indrukwekkende ploegen. Die CL-campagne zegt me dus ook niet veel, aangezien een dergelijk scenario niet waarschijnlijk is voor herhaling.

Wat ik probeer te zeggen is dat de ploegen redelijk gelijk blijven in kwaliteit. Er is niet echt sprake van progressie bij Milan en stilstaan is eigenlijk achteruitgang. Dan vind ik het vreemd dat AC Milan momenteel vist in de vijver van de Europese middelmoot. Ze gaan weliswaar voor jongens die nog kunnen groeien, maar met spelers als Reijnders wordt de ploeg echt niet sterker. Zeker als hij als opvolger komt voor Tonali.

30 juni 2023 om 13:49

Ik vind het niet eens stilstaan voor Milan. Het is achteruitgaan.

30 juni 2023 om 15:43

Tonali was matig vorig seizoen en Brahim was gewoon slecht 9 van de 10 wedstrijden. We gaan er deze zomer gewoon op vooruit

AZ mag hoog in de boom zitten, maar neem nou die 20 miljoen. Straks Kets hij af ala Alvarez naar Dortmund omdat je te hoog gaat zitten

30 juni 2023 om 12:22

Het is de bedoeling dat Reijnders blijft, dus afketsen is geen probleem voor AZ.

30 juni 2023 om 12:39

Als een speler van AZ naar Milan kan dan moet je het die speler ook gewoon gunnen vind ik. Je moet wel een beetje je plaats kennen als AZ zijnde, een provincieclubje.

30 juni 2023 om 12:43

Reijnders krijgt hier de kans van zijn leven, dit laten afketsen zou, waarschijnlijk, een ongemotiveerde en ontevreden speler betekenen. Al moet hij gewoon professioneel kunnen blijven en er voor gaan, maar dat zal dan niet meevallen.

30 juni 2023 om 12:56

Dat ongemotiveerd is voor 3 weken, elke speler beseft je bent zo goed als je laatste wedstrijd. Dus wil hij in één van de volgende transferperiodes weg kunnen moet je het wel laten zien.

30 juni 2023 om 13:26

Dat is wel zo, maar hoe vaak kan je 20 miljoen incasseren voor Reijnders? Als hij blijft en het gaat mis, dan kan je ernaar fluiten. Eens, andersom is dat natuurlijk ook zo.

30 juni 2023 om 13:28

Een PEC Zwolle fan die AZ als 'provincieclubje' wegzet. Op Voetbalzone kan alles.

30 juni 2023 om 13:33

Dat een fan van Ajax of Feyenoord dat nog zegt oké, maar Pec Zwolle…

30 juni 2023 om 15:21

PEC is ook een provincieclubje. Niks mis mee overigens. Uiteindelijk komen ook Feyenoord en Ajax uit een provincie. Ben het wel met hem eens. Dit is een ‘once in livetime” kans voor Reijnders die je hem niet moet ontnemen bij een goede transfersom (en dat is 20 miljoen vind ik).

30 juni 2023 om 15:40

Wat heeft PEC hiermee te maken haha, ik plaats toch nergens PEC boven AZ ofzo? Zowel PEC als AZ zijn provincieclubjes, bij AZ is echter sprake van 100x beter beleid en visie. Chapeau daarvoor.

30 juni 2023 om 22:30

AZ gunt het spelers vaak pas wat sneller als ze al langere tijd van belang zijn geweest voor de club en daar bedoel ik dus mee meer dan 1 seizoen. Voor die tijd houdt AZ wat rigoureuzer aan transfersommen vast, zeker als de betreffende speler van de winter net heeft bijgetekend. Overigens siert het Reijnders wel dat hij voor zijn doorbraak lang geduld heeft gehouden. Een transfer is hem dan ook zeker gegund, maar ook een provincieclub hoeft niet gelijk te buigen en ja en amen te zeggen als een grote club langs komt. Dat is nu juist deel van het beleid en visie, waar je het hierboven over hebt.

Waar staan ze dan op de voorpagina?

30 juni 2023 om 12:37

Nu Musk heeft bepaald dat je in moet loggen bij Twitter eer je wat te zien kunt krijgen; zou het inderdaad fijn zijn als VZ filmpjes/ foto 's gewoon zelf plaatst ipv alleen de link.

30 juni 2023 om 12:51

Ik wilde deze opmerking ook plaatsen. Als je echter op de foto klikt en hem op twitter bekijkt zie je Reijnders net in een mini blokje onderaan de pagina staan

"reijnders en Musah zijn de twee absolute topprioriteiten van i Rossoneri."

Tja, met alle respect, maar zo goed vind ik Reijnders helemaal niet. Zeker een goede voetballer hoor, maar de stap van AZ naar Milan is ineens wel behoorlijk groot. Ik heb ook zeker niet het idee dat Reijnders de Eredivisie al ontgroeid is of zo.

Z'n intercepties scoren statistisch aardig goed en hij creeert een bovengemiddeld aantal kansen in de Eredivisie, maar verder scoort hij niet bijster hoog in de statistieken. Hij is ook niet piepjong en duidelijk veel minder ver dan Koopmeiners was toen hij richting Atalanta vertrok.

30 juni 2023 om 13:51

Sirius, ben het echt roerend met je eens over deze Reijnders, die wordt ook wel door zo ongveer half Nederland zo omhoog gepraat alsof hij de hele Eredivisie is ontgroeit en heeft gedomineerd.
Onderaad aan de streep blijft het een speler van AZ, een subtopper uit een subcompetitie en dat weten buitelandse clubs ook. Dit kan natuurlijk zomaar weer eens de volgende AZ speler kunnen zijn in het rijtje Stengs, Boadu, Janssen, Jahanbakhs etc. clubs zullen dan wel 2x nadenken.
Laat AZ nou blij zijn met 15 miljoen en zo'n som pakken.

Kijk, kan je dat alvast afvinken....de voorpagina van de roemruchte roze krant.
Als ze 20 miljoen bieden dan moet je dat gewoon accepteren voor hem.
Helaas voor onze club, want het is een geweldige jongen, maar iedereen heeft zijn ambitie en meer dan 20 ga je niet meer krijgen voor hem.
Ik vind het overigens best als hij blijft, geniet van hem als voetballer en zeer belangrijk voor Az met zijn drive.

Dacht dat Ajax ook serieuze belangstelling had in Reijnders of is dat inmiddels niet meer het geval (los van de interesse van Milan)?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren