Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt krijgt mogelijk bijzondere opvolger: ‘Ik heb een aanbieding op zak’

Laatste update:

Radamel Falcao kan wel eens de opvolger worden van Dirk Kuyt. Laatstgenoemde keert zo goed als zeker terug bij Feyenoord en de aanvaller van Manchester United heeft in gesprek met Radio Caracol laten weten dat hij in de belangstelling staat van Fenerbahçe.

/

“Ik heb een aanbieding van Fenerbahçe ontvangen en we zijn al een tijdje serieus met elkaar bezig. De gesprekken verlopen positief. Ik heb nog geen ja gezegd, want ik heb aanbiedingen van meerdere clubs. Na dit seizoen beslis ik waar ik ga spelen”, zou de 29-jarige Falcao hebben gezegd. Hij staat nog tot 2018 onder contract bij AS Monaco, maar komt momenteel op huurbasis uit voor Manchester United.

De Manchester Evening News meldde afgelopen dinsdag nog dat de Colombiaan sowieso van Old Tafford wil vertrekken, maar dat de gewezen topschutter eventueel wel in Engeland wil blijven. Ook Fenerbahçe lijkt dus een serieuze kandidaat te zijn. De club uit Aziatisch Istanbul neemt naar alle waarschijnlijkheid afscheid van Kuyt en Emmanuel Emenike.

Denk jij dat Radamel Falcao haalbaar is voor Fenerbahçe?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Falcao naar fenerbahce, dus fener gaat die salaris van hem kunnen betalen?
Gaat nooit gebeuren

27 maart 2015 om 22:18

Ronaldinho cristiano ronaldo en alles zouden ook naar Fenerbahce gaan dit is weer onzin.

27 maart 2015 om 22:55

jullie denken dat fener hem niet kan betalen hahaha

27 maart 2015 om 22:58

Kunnen ze ook niet hahahaha

Dan is het gedaan met Falcao.

Lol. Fener kan zijn salaris never nooit betalen.

27 maart 2015 om 21:28

Denk je dat echt? De Turkse (top)clubs hebben dat geld beschikbaar hoor, echter willen de echte toppers op de top van hun kunnen niet in Turkije voetballen.

27 maart 2015 om 21:37

Tuurlijk niet man. Falcao is te duur.

Wat is zijn salaris dan op dit moment bij Man United of daarvoor Monaco? Wordt wel tijd voor een spits bij Fener. Kuyt en Emenike gaan vertrekken en Webo zal waarschijnlijk ook weggaan.

27 maart 2015 om 22:05

Rond de 20 miljoen per jaar (volgens mij 22/23). Dit is een absurd hoge salaris. Hoe zeer ik het jullie ook gun om zo een geweldige spits te hebben, zie ik dit echt niet gebeuren.

27 maart 2015 om 22:10

Haha 20 miljoen euro? Nee dit gaat zeker dan niet door.

27 maart 2015 om 22:14

Niet slecht voor een speler bij het beloftenelftal van Manchester United he.

27 maart 2015 om 22:17

Ja lekker slim ook van Man United. Wel vreemde uitspraken van Falcao, want hij zegt dat de gesprekken positief verlopen. Anders moeten we bij Man City aankloppen voor Dzeko of een andere spits in Engeland. Gomis of Remy bijvoorbeeld.

27 maart 2015 om 22:10

15.6 miljoen pond verdiend hij bij Manchester united, bij monaco verdiende hij 1.5 miljoen per maand. Wat gewoon echt teveel is voor een club als Fenerbanche. turken hebben kapitaal maar zulke bedragen zijn te gewoon te hoog.

27 maart 2015 om 22:14

Inderdaad dat gaat zeker niet door. 15.6 miljoend pond per jaar is gewoon onmogelijk voor Fener en alle andere Turkse clubs. Ik dacht dat meest verdiende speler bij Fenerbahce op dit moment Diego is met 3 miljoen euro per jaar.

Wel vreemd dat Falcao zegt dat de gesprekken positief verlopen? Lijkt me sterk dat hij genoegen gaat nemen met ongeveer 3 miljoen euro per jaar.

28 maart 2015 om 13:07

Tja is turkse media he, dus wie bewijst mij dat Falcao echt spreekt met Fenerbanche. Bladen als Fanatik enzovoort verzinnen wel meer om de bladen te verkopen.

28 maart 2015 om 14:32

Als je het artikel leest dan staat er dat hij het heeft gezegd tijdens een gesprek met een radio zender uit Colombia.

28 maart 2015 om 14:57

Zelfde als Geile Geert bij Edwin Everts dat was ook zeker Geert. Zijn zulke makkelijke dingen om te vervalsen.

Die man verdiend 250.000 per week fener kan dit nooit betalen

Ik hoop met heel mijn hart dat dit niet doorgaat. Dit is mijn favoriete speler van de laatste vijf jaar. Mijn bijnaam is zelfs Falcao. Als hij naar Fener zou gaan, kan ik mijn Falcao shirt(die ik van Bjkkartal1903 heb gekregen) meteen weg gooien.

Kom naar ons of blijf heel ver weg uit Istanbul !

27 maart 2015 om 21:48

Wat moeten wij nou met Falcao. We hebben toch al Pandev die al 7 doelpunten heeft gemaakt in de beker. Geweldige speler hoor die Pandev. Echt een talent. Ons bestuur heeft geweldige aankopen gedaan op de laatste dag.

27 maart 2015 om 21:58

Pandev geweldige speler? Talent? Een aanvaller die 2,4 miljoen verdiend terwijl hij de derde keuze is achter Burak Yilmaz en Umut Bulut. Een Umut Bulut die 1,8 miljoen per jaar verdient! Hij is erg belangrijk geweest voor Galatasaray dit seizoen met de beker maar ik had liever iemand van de jeugd daar gezien in plaats van een vedette die superveel betaald krijgt om te kunnen banken en 10 wedstrijden te spelen.

27 maart 2015 om 22:02

Lees zijn reactie opnieuw maar nu met een vleugje "sarcasme".

27 maart 2015 om 22:51

Hahaha, inderdaad Bunyo. Ik had gewoon ff zin om een sarcastisch bericht te schrijven.

Volgens mij niet haalbaar...btw fb heeft een spits gelijk emenike als hij zijn oude niveau haalt heb je er veel meer aan dan deze dure falcao.

Wat een verschil met Emenike dan, maar Falcao hoort gewoon nog een paar seizoenen in Spanje ofzo te spelen.

Denk dat dit best een realistische transfer is. In fifa 15 manager mode.

Als dit echt waar is, dan is falcao niet erg slim. Je kan met de top mee, het is dat je een jaar wat minder speelt. Ze zeggen wel eens je moet 1 stap terug doen om 1 stap hoger te komen. Echter naar fener is 2 stappen terug

Falcao kan er sinds hij bij Monaco speelde helemaal niks meer van

Ik hoorde gisteren dat er op een Turkse website juist werd gesproken over Van Persie naar Fener

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren