Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt: ‘Ik respecteerde hem al als speler, maar nu zelfs nog meer als persoon’

Laatste update:

Dirk Kuyt vertrok zes jaar geleden als speler bij Liverpool, maar de voormalige aanvaller houdt de verrichtingen van zijn oude werkgever nog altijd nauwlettend in de gaten. De inmiddels 38-jarige Kuyt was woensdagavond aandachtig toeschouwer op Anfield tijdens de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Rode Ster Belgrado en kreeg na afloop de kans om met Mohamed Salah in gesprek te gaan. De Egyptenaar staat na 65 wedstrijden op 50 doelpunten voor the Reds en Kuyt is onder de indruk van het spel van de sterspeler.

“Het is geweldig, ik heb na de wedstrijd met hem gesproken en hij is zo’n aardige jongen. Iedereen kan vanaf de tribunes of voor de televisie zien dat hij een geweldige speler is, maar niet iedereen kan zien dat hij een hele aardige jongen is die op dit moment heel gelukkig is op Anfield. Dat is het belangrijkste: dat hij het respect voelt en dat hij gelukkig is bij Liverpool. Daarom lukt het hem ook om dit soort dingen te bereiken”, vertelt Kuyt op de officiële website van de Engelse grootmacht.

“Iedereen weet dat hij een geweldige speler is. Feit is dat hij hier is, dat hij gerespecteerd wordt en gelukkig is. Ik hoop dat hij dat hier nog lange tijd zal blijven. Woensdag heb ik hem voor het eerst ontmoet: ik respecteerde hem al als speler, maar nu zelfs nog meer als persoon.” Kuyt is van mening dat Salah zo succesvol kan zijn door zijn samenwerking met Roberto Firmino en Sadio Mané: “Dat maakt het verschil. Mo is erg blij met de aanwezigheid van Firmino, een spits die niet alleen voor doelpunten leeft. Hij leeft voor het voetbal, voor het winnen van wedstrijden en voor het samen winnen.”

“Dat maakt het een genoegen voor Mo om met dit soort spelers samen te werken. Zij zijn niet egoïstisch en weten hoe ze Salah in scoringspositie moeten brengen. Woensdag zag ik hem voor het eerst in een andere rol spelen, meer als centrale aanvaller. En dat deed hij erg goed. Dat komt allemaal door die connectie met de andere spelers in de aanval, die weten wat ze moeten doen en weten op wat voor posities Salah gebracht moet worden. Hij maakte een geweldig doelpunt en scoorde ook nog eens uit een goede penalty”, sluit Kuyt af.

Denk jij dat Mohamed Salah dit seizoen topscorer van de Premier League gaat worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zegt al genoeg over Salah dat hij na die geweldige individuele prestatie van vorig seizoen gewoon gebleven is, Want Real madrid & Barca en waarschijnlijk stonden PSG allemaal in een rijtje met zakken vol geld.

Hoe doet Salah het dit seizoen? Ik volg Liverpool niet iedere wedstrijd en er werd mij verteld dat hij het niet super goed doet? Is dit omdat hij gewoon echt niet zo goed speelt? Of gewoon niet doet wat hij vorig seizoen deed? (assists, goals)

26 oktober 2018 om 17:30

Vorig jaar is bijna onmogelijk te evenaren voor salah. Je zag aan het begin van het seizoen dat hij nog last had van zijn blessure en vermoeid was. Vind hem persoonlijk steeds beter spelen. Zal er wel minimaal 15-20 inleggen dit seizoen, wat uitstekend is voor een vleugelspeler

26 oktober 2018 om 17:56

Hij heeft op dit moment geloof ik betere cijfers dan vorig jaar om deze tijd. Mensen denken na vorig seizoen dat alles wat ie aanraakt in goud verandert maar zijn cijfers zijn gewoon weer heel goed

65 doelpunten na 50 wedstrijden wat een geweldenaar is het die Mo Salah. Vorig jaar veranderde alles wat hij aanraakte in goud. Dit jaar zal hij het iets lastiger krijgen in de PL, maar hij gaat gewoon zijn doelpunten blijven maken. De titel Topscorer in de PL heeft hij in zijn zak. Het is nu wachten op de titel in de PL al is Manchester City wederom in goede doen. Anders vol voor de champions league en het dit jaar wel afmaken.

26 oktober 2018 om 18:06

50 doelpunten na 65 wedstrijden! Maar blijft nog steeds erg knap natuurlijk! Dit jaar zie je al dat tegenstanders meer zekerheid bouwen richting Salah toe en heeft ie het lastiger. En hij word wel steeds fitter en beter de laatste weken!

26 oktober 2018 om 18:22

Sorry moet je toch even verbeteren. Het zijn 50 doelpunten in 56 wedstrijden.

26 oktober 2018 om 20:36

Verbeter Vz dan ook even staat zo in de tekst

Heeft hij Kuyt een drankje aangeboden? Ja, dan ga je iemand ook als persoon waarderen

Wat een nietszeggende uitspraak... maar, o ja, het is Dirkie

Die waarderen we niet alleen al speler maar ook als buikspreekpop

26 oktober 2018 om 20:29

Beetje meer respect mag wel, Kuyt is een echte winnaar, en dat is salah ook

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren