Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt: ‘Ik moest denken aan de pass van De Boer op Bergkamp’

Laatste update:

Feyenoord kwam tegen Excelsior nog op achterstand, maar de ploeg boog die tegenslag uiteindelijk om naar een 4-1 overwinning. Dirk Kuyt was met twee doelpunten de gevierde man in De Kuip en toonde zich na afloop van de wedstrijd tevreden over het resultaat.

/

“Ik ben altijd blij met doelpunten, al had ik er vandaag liever drie gemaakt. Dit is het Feyenoord dat we willen zien”, vertelde hij na de wedstrijd voor de camera’s van Fox Sports. “Het geluk dwing je af. Dat is ook het karakter van deze ploeg. Vorig jaar raakten we nog wel eens in paniek als we achter kwamen. Nu heeft Feyenoord de energie en de kracht om weer in het spel te komen.” De aanvoerder was vooral te spreken over zijn tweede doelpunt, waarbij hij werd bediend door Jan-Arie van der Heijden: “Ik moest denken aan de pass van Frank de Boer op Dennis Bergkamp”, doelend op het moment tegen Argentinië op het WK van 1998.

Kuyt zag dat zijn ploeg in de eerste helft in de val liep van Excelsior, dat compact speelde en uit probeerde te breken met snelle spitsen. In de tweede helft voerde Feyenoord de druk echter zo ver op dat er geen houden meer aan was. De aanvoerder hoopt dat zijn ploeg dit na de interlandonderbreking door kan zetten.

Denk jij dat Feyenoord deze goede serie door kan zetten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekkere serie tegen de (met alle respect) zwakkere broeders. Tegen PSV om de JC-schaal al lelijk door het ijs gezakt dus eerst maar eens zien wat het spel/de resultaten zijn tegen de zware tegenstanders.
Deze pass in een wedstrijd van Excelsior tegen Feyenoord vergelijken met een legendarische pass uit 1/4 finale WK tegen een dodelijk Argentinie die de kwalificatie voor 1/2 finale betekende is niet serieus te nemen. Kom op Kuyt jij bent (als boegbeeld) de laatste die zich door misplaatste euforie moet laten leiden terwijl we nog helemaal niks hebben gepresteerd.

28 augustus 2016 om 00:07

Wil je zeggen dat de pass er niet op leek?
Verder kan hij er weinig aan doen dat de pass hem daar aan deed denken, beetje zuur deze reactie.

28 augustus 2016 om 00:21

Tegen PSV om de JC schaal had Feyenoord in de 2e helft 3 x moeten scoren minimaal. PSV werd in de 2e helft vanaf minuut 1 onder druk gezet en vele kansen die volgden.

28 augustus 2016 om 00:28

Haha de eerste 20 min van de 2de helft misschien, daarna had psv het weer onder controle

28 augustus 2016 om 01:12

Maar die goals vallen nu zeker

28 augustus 2016 om 01:18

Nounou. Feyenoord presteert tot heden aardig goed. Dat het tegen PSV niet lukte kan iedereen overkomen. Die zijn al tijden in bloedvorm. Dat samen met her budget en de samengestelde selectie zie ik weinig teams van ze winnen dit seizoen.

Je overdrijft en je verwacht echt veel en veel te veel van Feyenoord. Daarnaast ben je ook onredelijk naar mijn mening

Feyenoord dat tegen een erg zwak groningen wint, een twente dat in puin licht en met alle respect heracles en excelsior. De eerste wedstrijd van Feyenoord in de Johan cruijff schaal tegen PSV vond ik ze erg matig spelen. Maar dit geeft ze natuurlijk veel zelfvertrouwen en hopelijk dat ze deze lijn door kunnen trekken. Dan zie ik ze nog wel boven Ajax eindigen. Dat zou echt fantastisch zijn voor de supporters. Maar het is nog vroeg in het seizoen dus alles kan nog draaien. Uiteindelijk denk ik dat Psv alweer landskampioen wordt.

28 augustus 2016 om 00:59

Bij jou is het glas zeker altijd half leeg? Er word altijd kritiek geleverd op het feit dat Feyenoord amper tegen kleintjes wint. En niet met tegenslagen om kan gaan. De JC schaal was een tegenslag en de 0-1 vandaag ook. Prima mee omgegaan, en er wordt van de kleintjes gewonnen. Daarnaast is het voetbal gewoon goed wat ze lieten zien tegen Groningen en deze tweede helft. Dan kan je zeggen dat dat aan de kwaliteiten van de tegenstanders ligt. Maar je kan ook gewoon accepteren dat Feyenoord dit afdwingt met dominant voetbal en goed druk zetten. Met als kers op de taart de pass van jan-arie en de geweldige aanname van Kuijt. En daarna nog de geweldige goal van Berghuis.

28 augustus 2016 om 01:40

Een Roda en Willem II zijn qua niveau te vergelijken en daar verslikt Ajax zich ook in dus zo eenvoudig zijn die wedstrijden gewoon niet.

Die ploegen spelen zeer compact en hebben het counteren geperfectioneerd waardoor het uit de tegenstoot opeens raak kan zijn en je zelf moeite hebt om kansen te creëren.
Moeilijk om tegen te spelen en alleen tegen Heracles heb ik een Feyenoord gezien dat weinig creëerde maar verder werd er juist enorm veel gecreëerd ook tegen dit soort ploegen.

Als men tegen Groningen scherper was geweest in de afronding dan had het makkelijk 8/7-0 kunnen worden en vandaag werd er ook gas terug genomen anders was Excelsior ook met zeer grote cijfers opgerold.

Feyenoord is tot nu toe de enige ploeg die zo eenvoudig zoveel kansen creëert, het klopt op dit moment en juist die kansen tegen dit soort ploegen is een goeie graadmeter.

28 augustus 2016 om 03:55

Bij PSV ging elke wedstrijd helemaal van een lijen dakje inderdaad. Wat hebben zij overtuigd zeg...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren