Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt: ‘Ik heb daar jaren gespeeld, dat was de mooiste tijd van mijn leven’

Laatste update:

Dirk Kuyt bezocht onlangs met Feyenoord Old Trafford en zal weinig positieve herinneringen over hebben gehouden aan de wedstrijd tegen Manchester United. The Red Devils waren namelijk met 4-0 te sterk voor de Rotterdammers, waardoor het een flinke uitdaging wordt om de volgende ronde van de Europa League te bereiken. Kuyt werd daarnaast, vanwege zijn verleden bij Liverpool, constant uitgefloten door de fans van United, al zag hij dat eigenlijk meer als een compliment.

/

“Ik heb vijf of zes jaar voor Liverpool gespeeld en dat was de mooiste tijd van mijn leven. Zestigduizend supporters schreeuwden naar mij en noemden met een scouse eikel en normaal gesproken is het niet leuk om uitgescholden te worden door de rivaal”, vertelde de aanvoerder van Feyenoord in een filmpje op zijn sociale media kanalen.

“Maar het maakte mij eigenlijk wel trots, omdat ik er trots op ben een scouser (een bijnaam voor inwoners van de stad Liverpool, red.) genoemd te worden. Een importscouser, aangezien scouserswat mij betreft geweldige mensen zijn. Ze werken hard, zijn loyaal en geven nooit op”, sluit Kuyt af.

Denk jij dat Feyenoord de volgende ronde van de Europa League gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg jammer dat Kuyt er nog niet bij was in 2005 bij Liverpool. Dan had hij de CL gehad. Nu heeft hij een CL en WK finale verloren in 3 jaar tijd. Hij mist eigenlijk nog een grote prijs. Die Sneijder en Robben dus wel hebben gepakt. Als hij nu maar kampioen wordt met Feyenoord. Zou dan toch wel weer mooi zijn voor hem. Hij heeft bij Liverpool alleen maar een League Cup gewonnen. Was dus niet een erg succesvolle periode voor hem

6 december 2016 om 11:52

Ik vind het altijd wat lastig om het uit te drukken in prijzen. Westerveld won in 1 seizoen bij Liverpool 5 bekers/cups, maar enthousiast waren ze niet over hem. Kuyt zal echter voortleven in de herinnering de komende jaren. Lijkt mij persoonlijk ook een hoop (meer) waard.

6 december 2016 om 11:53

Je moet ook niet doen alsof Kuyt absolute buitencategorie is. Heeft er met beperkte middelen het maximale uitgehaald. Daar is zijn prijzenkast een goede weerspiegeling van. Desondanks petje af voor Dirk. Wie had dat gedacht toen hij op relatief late leeftijd van de amateurs kwam!

6 december 2016 om 13:44

Moet je het aantal prijzen afspiegelen aan de persoonlijke kwaliteiten van iemand? Tja beetje raar vind ik dat wel. Neem bijvoorbeeld Jordi Cruijff, hij heeft 3 keer de PL gewonnen en 1 keer de CL. Maar was het nou echt zo'n goede speler? ik vind van niet, dus ja, prijzen zeggen lang niet alles, en daar zijn Kuyt en Jordi Cruijff bijvoorbeeld een goed voorbeeld van.

Dat is ook prachtig en steden zoals Rotterdam en Liverpool passen ook heel goed bij Dirk hardwerkende mensen die niet opgeven en voor het voetbal leven. Iedereen in Liverpool hield ook van Dirkie en hetzelfde geld voor bij Fenerbache. Hij zeurde nooit en deed altijd stinkend z'n best. Doet hij nog steeds. Klasse gozer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren