Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt: ‘De daders moeten ze keihard aanpakken, uitbannen dat soort lui’

Laatste update:

Feyenoord is na het incident rond Marko Vejinovic alleen maar een hechtere groep geworden, zo vertelt Dirk Kuyt donderdag in een interview met Metro. De 35-jarige aanvaller heeft zelf ook geprobeerd om de 26-jarige middenvelder een hart onder de riem te steken.

/

“Het is verschrikkelijk wat hem is overkomen. De daders moeten ze keihard aanpakken. Uitbannen, dat soort lui. Door mijn drie jaar in Turkije kon ik er goed met hem over praten. Soms kan het alleen al helpen door ervaringen met elkaar te delen. Iedereen heeft er prima met hem over kunnen praten”, aldus Kuyt, die Vejinovic ‘mentaal ijzersterk’ noemt.

Vejinovic werd zaterdagavond in zijn woning in de Rotterdamse wijk Kralingen bedreigd en de politie pakte die avond nog drie mannen op. Later werden nog eens vier mannen aangehouden. Het onderzoek is nog in volle gang, zo communiceerde het OM.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer terechte uitspraak, denk alleen dat je de hulp van de supportersverenigingen nodig hebt om deze parasieten in de Nederlandse samenleving uit te roeien. En of die daar aan mee willen werken? Geschiedenis leert dit ze in het beste geval zichzelf distantieren. Overigens niet alleen bij voetbal.

Kan iemand trouwens uitleggen wat zijn ervaring in Turkije hier mee te maken heeft? Die link mis ik.

4 februari 2016 om 12:52

Gewapende overval op spelersbus fenerbahce dacht ik

4 februari 2016 om 12:56

Ah ok. ja dan heb je wel ervaring met dit soort zaken... helaas.

4 februari 2016 om 13:21

Nee de bus werd beschoten, maar kuyt zat die wedstrijd niet eens in de wedetrijdselectie.. dus hij was er niet bij haha

4 februari 2016 om 12:55

Die 'gepassioneerde' fans in Turkije reageren doorgaans ook zo emotioneel (met dreigementen) als het gaat over verliespartijen.

1. Blijkbaar is Kuijt in Turkije ook wel eens bedreigd tijdens zijn tijd daar?
2. Zoals vele anderen ook vaak zeggen: erg vermoeiend, die cliché-uitspraken van hem. Nu zijn ze hechter geworden, als ze gisteravond eruit waren gelazerd had hij dit niet gezegd.

En ja, ik weet dat ik het artikel niet hoef te lezen. Maar daar kijk ik niet voor op VZ natuurlijk..

4 februari 2016 om 14:33

Punt met cliché-uitspraken is dat er altijd een kern van waarheid inzit. Ook in dit geval, denk ik.

4 februari 2016 om 15:20

Ik wordt sowieso echt moe van Kuyt, gisteren ook weer heel de tijd die gebaartjes naar het publiek en dan weer zo geforceerd de leider uit gaan hangen voor de verlening begint. Als teamgenoot wordt je toch ook gek van zo iemand.

Hij is er wel beter van gaan voetballen gister, maar dit gedrag is natuurlijk onder geen enkel beding goed te praten. Tuig van de richel, levenslang meldplicht geven tijdens alle feyenoordgerelateerde evenementen.

Maar Kuyt dan zit de Kuip straks nog maar half vol.

4 februari 2016 om 16:50

Dan zit het nog altijd voller dan de arena

4 februari 2016 om 17:17

Maar de prijzenkast zit nog altijd twee keer zo vol als die in de Kuip

4 februari 2016 om 17:47

En de echte supporters, die geen glory hunters zijn, is voller dan in de arena.
Hoe herken je een succes supporter;
Als die direct als enige argument over de prijzen praat...

4 februari 2016 om 22:47

Hoezo argument? Als enige argument waarvoor? Reageer ik op bepaalde stelling dan? Leg eens uit. Blijkbaar weet je ook niet wat zo'n knipoog inhoud. Triest hoor. Sowieso, ik zit al ruim 25 jaar in goede en slechte tijden in de Meer en de Arena, dus je gogme en je gevoel voor herkenning van een successupporter is vrij beroerd. Sommigen onder ons wanen zich schijnbaar slimmer dan ze in werkelijkheid zijn.

5 februari 2016 om 08:06

Ironisch dat het jou zo veel doet mijn opmerking. Het is gewoon een feit dat Ajax supporters vaak glory hunters zijn. Geeft verder ook niks... Als jij al 25 jaar er heen gaat dan was jij er dus al in 1991 erbij. Volgens mij werden er in die periode juist veel successen geboekt, ook Europees...

5 februari 2016 om 09:34

Beste Leopart,

Verbeeld je maar niks, je opmerking doet me niet zo veel. De ironie die jij bespeurt, zie ik ook niet zo. Antwoorden op mijn vraag wat je stelling dan inhoudt, doe je niet. Zoals ik al heb aangegeven vind ik je opmerking vooral triest. En bij nader inzien eigenlijk te onbelangrijk om op te reageren en zou ik je moeten negeren. Maar vooruit dan maar, toch nog even een laatste reactie op je om het allemaal netjes af te sluiten

Je denk alweer slim te redeneren. Gebasseerd op het enkele losse feitje, dat ik al ruim 25 jaar seizoenskaarthouder ben, trek jij de geniale conclusie, dat ik om die reden op zeker glory hunter ben en kom je met wat domme argumenten op simpele kalender-berekeningen. Ook je zekere aanname, dat het gewoon een feit is dat Ajax-supporters vaak glory hunters zijn zonder met harde cijfers te komen, staat wat onnozel. Geeft verder niks hoor...

Je denkt me te doorgronden. Weet jij veel of ik ben opgegroeid met Ajax, geregeld van jongs af wedstrijden met mijn vader bezocht, begin negentiger jaren terug verhuisde naar Amsterdam na een paar jaar elders te hebben gewoond en daardoor in de mogelijk kwam een seizoenskaart te nemen.

Blijkbaar heb je ook maar weinig Ajax-kennis. Zo ben je, naar laat blijken, niet op de hoogte van de generatie voor 1991 met Van Basten, Rijkaard, Van 't Schip, Bergkamp, die successen boekte o.a. in 1987 met het winnen van de Europa Cup ll en weet je ook weinig over het de mindere periodes in de tweede helft van de jaren negentig en de periode deze eeuw voordat De Boer successen boekte. Geeft niks, maar is wel handig als je een discussie over die club wil aangaan.

Maar zoals ik al zei wanen sommigen zich slimmer dan ze zijn. En maken een nieuw account aan om gezellig te trollen. Gelukkig zijn die er snel uit te pikken. Weet ik gelijk wie in het vervolg te negeren. Ik heb je al veel te veel aandacht gegeven.

Een fijne dag nog .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren