Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt: ‘Dat kunnen alleen de grote spelers, ik hoop dat hij Ballon d’Or wint’

Laatste update:

Dirk Kuyt was tijdens het WK aandachtig toeschouwer en de oud-speler van onder meer Feyenoord en Liverpool genoot van de prestaties van Kroatië, dat pas in de finale het hoofd moest buigen voor Frankrijk. Nu het nieuwe seizoen weer voor de deur staat, hoopt hij dat Dejan Lovren, een van de belangrijke schakels bij de verliezend finalist, ook op clubniveau belangrijk kan zijn voor the Reds.

“Lovren is een geweldige gozer en ik ben een groot fan van Liverpool. Ik zag dat hij zich weer bij het team gevoegd heeft. Hij zal een geweldig seizoen kennen en ik geloof dat Liverpool dit jaar met Manchester City om de titel kan strijden”, vertelde hij op een persconferentie in het Kroatische Zagreb, waar hij aanwezig was voor een toernooi met Feyenoord Onder-17. “Ik ben met Feyenoord na 18 jaar weer kampioen geworden en ik geloof dat Liverpool dat ook kan na 29 jaar. Lovren zal daar een belangrijk onderdeel van vormen, hij vormt samen met mijn vriend Virgil van Dijk een geweldige defensieve muur.”

Kuyt kreeg van het verzamelde journaille ook vragen over de situaties van Mateo Kovacic en Luka Modric, die allebei weleens zouden kunnen vertrekken bij Real Madrid: “Ik weet hoe Kovacic zich voelt, soms is het moeilijk om geduldig te blijven. Iedereen wil spelen. Ik was zelf ook zo’n speler en ik wilde altijd spelen, Mateo en ik zijn wat dat betreft hetzelfde. Real is een van de beste clubs van de wereld, maar Chelsea is ook een topclub. Zij werken aan een nieuw team en het is een geweldige kans voor Kovacic om zich te bewijzen”, vertelde hij over de middenvelder die wellicht wordt verhuurd aan the Blues.

Na jarenlange dominantie van Cristiano Ronaldo en Lionel Messi zou Kuyt daarnaast graag zien dat er dit jaar iemand anders met de Gouden Bal aan de haal gaat: “Modric heeft een geweldig seizoen bij Real Madrid achter de rug en speelde ook een geweldig WK. Hij is zonder twijfel de beste middenvelder van de wereld, maar wat mij echt heeft verrast is zijn karakter. Na zijn gemiste penalty tegen Denemarken nam hij er toch een in de penaltyreeks en hij scoorde ook nog… Dat kunnen alleen de grootste spelers, die hebben het lef om zoiets te doen. Ik hoop dat hij de Ballon d’Or wint.”

Vind jij dat Luka Modric de Ballon d'Or moet winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ronaldo weer de cl gewonnen met een gigantisch aantal goals.
Messi weer Europees topscorer met een gigantisch aantal goals en de belangrijkste speler bij de kampioen in de grootste/beste Europese competitie.
Daarnaast hebben beide heren mega veel assists.

Dat Modric een top seizoen heeft gehad en een wereldspeler is weten we allemaal, maar de statistieken van Messi en Ronaldo zijn alweer onwerkelijk. 1 van de 2 verdiend hem gewoon. Een ander kiezen zou alleen zijn om is een keer een ander te laten winnen.

Salah heeft ook een topseizoen, maar geen prijzen en valt voor mij dus af.

8 augustus 2018 om 16:23

Daarom is dit ook een individuele prijs en gaat t dus om de prestaties per speler en niet het team en dus het aantal prijzen 😷

8 augustus 2018 om 16:25

Je kan een middenvelder ook niet vergelijken met een aanvaller.

8 augustus 2018 om 16:35

@LukaModric.10

Als Modric nu gewoon de goudenbal wint ten koste van Ronaldo, Messi of Salah, zou het een beetje onbegrijpelijk zijn waarom Sneijder, Xavi of Iniesta hem niet in 2010 won. Afijn, wint Modric hem is het meer dan verdiend. Nu al zeker 5 jaat de top 3 speler op zijn positie. Ik zeg goudenbal: 1. Ronaldo 2. Modric 3. Messi.

8 augustus 2018 om 17:19

Precies wat ik ook dacht inderdaad, kwa seizoen vergelijkbaar met dat van Sneijder. Beide de Cl gepakt en de wk finale gehaald met een absolute outsider. Sneijder won toen wel ook nog de landstitel en de beker.

Maarja ik gun het Modric zeker net zoals dat ik het in 2010 aan ronaldo gunde.
Messi kan je trouwens wel afschrijven wat mij betreft speelde een waardeloze cl knockoutfase en een waardeloos wk (op 1 mooi doelpunt tegen Nigeria na)

8 augustus 2018 om 17:32

Yeisoonn, ik zeg ook niet dat Modric de gouden bal moet winnen. Ik geef alleen aan dat je statistieken van een aanvaller niet mag vergelijken met de statistieken van een middenvelder.

8 augustus 2018 om 17:56

@LukaModric.10

Als Modric nu gewoon de goudenbal wint ten koste van Ronaldo, Messi of Salah, zou het een beetje onbegrijpelijk zijn waarom Sneijder, Xavi of Iniesta hem niet in 2010 won. Afijn, wint Modric hem is het meer dan verdiend. Nu al zeker 5 jaat de top 3 speler op zijn positie. Ik zeg goudenbal: 1. Ronaldo 2. Modric 3. Messi.

8 augustus 2018 om 18:42

Naast de treble won Sneijder ook nog super copa v Italie en wk clubteams. Modric kan ook nog 2 prijzen winnen te beginnen as vrijdag. Ik ben van mening dat er in 2010 nog wel naar het individuele spel van een speler werd gekeken waar er nu heel zwaar aan de CL winst word getrokken.

En laten we eerlijk zijn, op 2013 na is Messi elk jaar de beste voetballer geweest sinds 2009, ja ook dit jaar. Al vind ik wel dat als iemand anders 'm verdiend het Modric is.

8 augustus 2018 om 18:42

Naast de treble won Sneijder ook nog super copa v Italie en wk clubteams. Modric kan ook nog 2 prijzen winnen te beginnen as vrijdag. Ik ben van mening dat er in 2010 nog wel naar het individuele spel van een speler werd gekeken waar er nu heel zwaar aan de CL winst word getrokken.

En laten we eerlijk zijn, op 2013 na is Messi elk jaar de beste voetballer geweest sinds 2009, ja ook dit jaar. Al vind ik wel dat als iemand anders 'm verdiend het Modric is.

8 augustus 2018 om 17:30

Waarom snapt niemand (incl. degene die de Balon d'or uitreiken) dit nu. Het gaat niet (!!) om de prijzen die je met je team wint, daar krijg je die prijs namelijk al voor. De gouden bal gaat om de beste speler individueel, die heel het seizoen door, in alle competities, een constant hoog niveau liet zien. Wat mij betreft is dat dit jaar Modric.

8 augustus 2018 om 18:28

Een heel seizoen door een hoog niveau halen is geen vereiste, dat heb je zelf toegevoegd. De prijs moet worden uitgereikt aan de besre voetballer, gemeten over het afgelopen jaar. Geef je die aan een marathonloper of aan een sprinter? Geen idee... staat nergens beschreven.
Het is niet gek dat mensen hier die ballon d’or koppelen aan het winnen van teamprijzen. Dat gebeurt al jaren. Misschien is Cannavaro in 2006 nog wel het beste voorbeeld.
Wat betreft Modric ben ik het met je eens. De man dragende speler van kroatie en een belangrijke speler van Real.

8 augustus 2018 om 20:41

Dat vind jij ja.. bij de ballon dor gaat het ook om de prijzen die gepakt zijn.

8 augustus 2018 om 18:34

Modric heeft toch ook weer de CL gewonnen? Waar was Ronaldo op het WK? Modric verdiend hem en niemand anders!!!

Salah moet hem natuurlijk winnen! Die heeft een buitenaardse prestatie geleverd dit jaar.

Sommige mensen moeten echt geen interviews geven, Kuyt is zo iemand. Wat een onzin kan die man uitkramen.

8 augustus 2018 om 16:39

Ik zie nou niet 1,2,3 in waarom dit onzin is, hij heeft overal gelijk in. Ja dan zijn er mensen die zeggen dat de statistieken van Ronaldo en Messi beter zijn, dat is waar maar dan gaat de Ballon d’or de komende 100 jaar naar een aanvaller. Het is voor de speler en niet voor het team dus waarom zou ook bijvoorbeeld Salah hem niet kunnen winnen ? Ik hoop gewoon een keer een verassing.

Dus alleen de grootste kunnen een penalty scoren? Kuyt kan beter stoppen met intervieuws geven.

8 augustus 2018 om 17:03

Nee er staat als iemand een penalty gemist heeft er dan 1 wel maakt in de penaltyreeks dat je mentaal dan erg sterk bent.

8 augustus 2018 om 17:33

Begrijpend lezen blijft moeilijk....

Vind persoonlijk dat salah hem verdiend. Tuurlijk zijn Messi en cr7 beter dan hij. Maar wat salah heeft gepresteerd met Liverpool is echt onwerkelijk. Team op sleeptouw genomen en de finale gehaald van dr champions league met karius en lovren. Topscorer geworden van de pl. Als je tegen teams als Malaga etc moet kan Mn oma ook makkelijk scoren, maar salah presteerde gwn geweldig in de pl denk niet dat Messi en Ronaldo hetzelfde zouden hebben gekund in hun vorm van dit seizoen

8 augustus 2018 om 17:34

Als jouw oma dat zelfs kan, waarom ben jij dan geen voetballer geworden? Iets meer respect mag wel.

Moet hij alles op zichzelf betrekken? Liverpool kan na lange tijd kampioen worden zoals hij dat heeft gedaan bij Feyenoord, Virgil is zijn vriend, Kovacic is net zoals hij

Ronaldo
Messi
Mbappé

Houdoe.

8 augustus 2018 om 17:26

Als Modric dit jaar niet in je top 3 voorkomt:

a. Je houdt niet van voetbal.
b. Je snapt niet al te veel van voetbal.
c. Je geilt alleen op aanvallers/doelpuntenmakers.

De Balon d'or hoort te gaan om de beste Voetballer van dit jaar, ik weet dat degene die de prijs uitreikt daar in het verleden al vaker moeite mee heeft gehad. Het gaat niet per se om goals/assists alleen, het gaat zeker niet per se om prijzen die je met je team wint. Het gaat om hoe jij zelf speelt, individueel. Ik zou Modric de prijs zeker gunnen dit jaar, erg constant seizoen. Goed in La Liga, goed in de CL, goed op het WK. Een echte dirigent.

8 augustus 2018 om 22:38

Ik gun het hem van harte, maar ik denk toch het die drie worden. Niet omdat ik het vind, maar omdat iedereen geilt op aanvallers en hype.

8 augustus 2018 om 23:53

Ja, dat ben ik met je eens helaas. Daarom is Balon d'Or een nep prijs wat mij betreft. Ze zouden deze prijs wat mij betreft in 4 categorieën moeten uitreiken (keeper, verdediger, middenvelder en aanvaller). Spelers als Modric, Iniesta, etc. krijgen nooit deze waardering omdat Messi of Ronaldo meer goals maken. Don't get me wrong, Messi en CR zijn beide terecht meervoudig winnaar, maar als Ronaldo hem dit jaar krijgt zou dat toch bizar zijn. Ja, hij won de CL en scoorde daarin weer vaak. Maar Modric is de dirigent van het Madrid dat de CL prolongeerde, loodste zijn land naar de WK-finale en was in La Liga ook beter dan Ronaldo. Toch zal de prijs wel 'gewoon' naar Cristiano gaan want het is 100% commercie deze prijs.

“Ik ben met Feyenoord na 18 jaar weer kampioen geworden en ik geloof dat Liverpool dat ook kan na 29 jaar."

“Ik weet hoe Kovacic zich voelt, soms is het moeilijk om geduldig te blijven. Iedereen wil spelen. Ik was zelf ook zo’n speler en ik wilde altijd spelen, Mateo en ik zijn wat dat betreft hetzelfde.

"hij vormt samen met mijn vriend Virgil van Dijk een geweldige defensieve muur.”

Los van het intrappen van open deuren, beschikt Dirk ook nog eens over de gave om een willekeurige vraag op zichzelf betrekking te laten hebben.

8 augustus 2018 om 18:46

Hinderlijk ja! Dacht dat ik de enige was die zich er aan stoorde

Het moet niet gekker worden! Modric speelde een goed WK maar was niet beter of beslissender dan Rakitic die beslissende ballen en penalty’s maakte of die keeper die de series tegen hield. Modric daarentegen liet goed spel zien maar was vrijwel nooit beslissend.

Dit jaar is door de prijzenverdeling het geen uitgemaakte zaak wie de gouden bal wint. Mijn top drie ziet er als volgt uit:

1. Messi (was alles beslissend in de competitie en beker zonder Neymar en een wat sober elftal)
2. Mbappe (heeft het WK gewonnen en een goede indruk achter gelaten. Tevens de competitie gewonnen maar niets als leider of met alles beslissende acties)
3. Ronaldo (in de CL 16 goals en deze weten te winnen. In La liga en de Copa een erg teleurstellend seizoen)

8 augustus 2018 om 19:53

Ronaldo heeft niet eens gespeeld in de copa waarom vergeet iedereen dat?

8 augustus 2018 om 21:24

Ben het helemaal met jou eens!!

8 augustus 2018 om 21:54

Waarom Messi bovenaan? Omdat hij de competitie wint wanneer Real zich focussed op de CL? Volgens mij was dat net zo goed verdienste van het hele team en vind ik het raar dat de wanprestatie op het WK geen minpunten zou krijgen.

Zonder minpunten kun je erover twisten, met minpunten staat Messi zeker niet op 1, volgens mijn mening dan, maar ik heb dan, samen met velen, toch wel een erge hekel aan slechte mentaliteit

8 augustus 2018 om 22:48

Je reactie over minpunten begrijp ik. Mijn uitleg wilde ik kort en krachtig houden om zo geen lap tekst te posten. Messi had zeker een slecht wk en dat heb ik ook meegenomen. Ronaldo was in de halve en finale van de CL ook nergens te bekennen, Mbappe is nieuw en daardoor verrassend, echter speelt hij ook nog instabiel. In de CL was hij bv tegen Madrid nergens te bekennen.

Laten we het eens zijn dat we teksten als Madrid had de focus op de CL naar het rijk der fabelen mogen sturen. Tegen alle verwachtingen in en tot irritatie van elke madrileen stond Real Madrid in december een straatlengte achter op FCB. Madrid had geen andere keus en ik weet dat Perez onze vriend Zidane toen al wilde ontslaan. Achteraf slim dat hij geduld toonde tot de zomer en Zidane de eer aan zichzelf liet houden.

8 augustus 2018 om 23:56

Real focust zich op de CL, jaaaaahoor. Haha, die willen de titel gewoon dolgraag winnen hoor, de Spaanse landstitel is evengoed een prestigieuze prijs. Niet ineens achteraf doen alsof ze die expres lieten lopen, ze konden Barca gewoonweg niet bijbenen, simple as that.

10 augustus 2018 om 18:10

Prioriteit zetten bij de CL, dat is toch gewoon een gegeven als je hem voor de derde keer wil winnen? Natuurlijk hebben ze ook geprobeerd in de competitie mee te doen, maar dat zal de focus niet op liggen in de hoofden van de spelers.

Jij interpreteerd het als HET argument en pikt dat eruit? Ik zou het nog eens lezen, want je reactie is niet een reactie op de essentie van mijn verhaal, puur een klein bij detail

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren