Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kristensen mag weg voor tien miljoen en Dolberg is gratis af te halen’

Laatste update:

Ajax werd donderdagmiddag gehuldigd op het Museumplein in Amsterdam. Meer dan honderdduizend fans waren afgereisd naar de hoofdstad waar uiteindelijk niet iedereen een plekje bij het podium kon bemachtigen. Verslaggever Kalum van Oudheusden was voor Voetbalzone bij het kampioensfeest en peilde de sfeer bij de toegestroomde supporters. Hij maakte ook meteen van de gelegenheid gebruik om te vragen welke transfersommen betaald moeten worden voor de Amsterdamse kroonjuwelen en mindere Godenzonen.

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons nieuwe YouTube-kanaal!

Moet Ajax Kasper Dolberg verkopen deze zomer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dolberg gratis met doorverkooppercentage van 100% en terugkoopclausule van 1 euro. Alleen dan mag ie gratis weg.

16 mei 2019 om 21:54

En dat is gelukkig de reden dat jij niet de td van ajax ben xD

17 mei 2019 om 09:09

Dat staat gelijk aan een verhuur periode, zou dat echt zo slecht zijn? Hij heeft potentie, moet er enkel nog uit komen.

17 mei 2019 om 09:35

Nog nooit een verhuurperiode met 100% doorverkooppercentage gezien tbh.

17 mei 2019 om 13:41

Wat is er slecht aan deze deal dan? De "kopende" club betaald zijn volledige salaris (dus beter dan verhuur) en je kunt 'm terugkopen voor 1 euro. En als er een grote club zich meldt krijg je 100% van de transfersom.

Gelukkig maar dat jij geen wiskundeleraar bent want dit is een win-win situatie voor Ajax en Ajax.

17 mei 2019 om 14:13

Meh, doorverkopen aan sattelietclub voor 1 euro met een nieuwe doorverkoopclause van 100% en ajax krijgt niets

Dit is ook weer zo'n onzin wie kijkt naar zijn spel behalve het niet felle afjagen wat hij tegen de graafschap voor het eerst weer deed zoals tegen Lyon, als mensen kijken voor ze roepen zijn statistieken zijn helemaal niet zo slecht als men doet voorkomen en zijn looplijnen heeft hij nog steeds zo mooi en als iedereen goed keek tegen Tottenham zag je telkens zijn aanname was goed,maar hij kreeg telkens minstens 3 verdedigers om zich heen. ik heb de wedstrijd teruggekeken en zag dat hij helemaal niet zo slecht speelde als iedereen zei

Dus medeAjaxcieden geef deze jongen een kans

En ga niet eerst weer verguizen voor dat je iemand de hemel in prijst en ik weet dat er ook heel veel nepajaxcieden zijn die dit gezien stimuleren en dat er wel ajaxcieden in hem geloven maar geef deze jongen een kans please.

Thank you

16 mei 2019 om 21:47

Eens.

Gisteren bij het doelpunt van FdJ loopt die ook mooi weg en creëert zodoende ruimte voor FdJ. Komt goed, heb nog vertrouwen in dolberg

16 mei 2019 om 22:05

FdJ? Tagliacico, Schöne en 2x Tadic

16 mei 2019 om 22:30

Penalty die fdj veroorzaakt, ook goed.

17 mei 2019 om 10:02

Dat bedoelde ik ook...kon mn bericht niet meer bewerken. Was natuurlijk actie van fdj voorafgaand tot de penalty

Het hangt er van af of Tadic blijft of niet. Zo ja, dan is het denk ik geen onaardig idee om Dolberg een jaar te verhuren aan bijvoorbeeld Heerenveen als Sam Lammers voor zijn kans gaat bij Psv. Kan hij een beetje in de luwte werken aan zijn zelfvertrouwen, en bij Heerenveen hebben ze daarnaast genoeg ervaring met Scandinaviërs. Of anders is verhuren aan Groningen een optie, afhankelijk van wat er met Sierhuis gaat gebeuren.

16 mei 2019 om 23:29

Sierhuis is inprincipe voor nog een jaar verhuurd en ik denk dat die termijn ook wel volgemaakt gaat worden.

De echte Ajacieden weten wel dat Dolberg kan voetballen maar is na zijn blessure totaal uit vorm en dat zal wel een mentale kwestie zijn. Ik ben blij dat de technische staf hun vertrouwen hebben uitgesproken in hem.

16 mei 2019 om 23:38

No offence maar wat is een "echte Ajacied" in jouw ogen...? Want eerst konden Ziyech, Van de Beek, Veltman, Blind etc er helemaal niks van en nu worden ze op handen gedragen...

17 mei 2019 om 10:40

Dat zijn de echte juist... de grootste hypocriet. Bedoel ik niet als steek, maar dit wordt keer op keer duidelijk. Ten Hag werd ook door iedereen uitgekotst begin dit seizoen, zelfs na de winterstop nog. Overmars kende ook lange tijd geen fans. Of Neres die nu opgehemeld wordt in zijn eerste half jaar... Veltman toen hij net geblesseerd raakte (men wilde liever Tete), nu wordt hij als clubman gezien. Het is mij wat...

17 mei 2019 om 12:00

Dat is het zelfde groepje schreeuwers die ook Dolberg uitkotste, succes supporters zijn dat en die vertegenwoordigen maar een kleine groep.

17 mei 2019 om 17:59

@janta in het geval van Ajax is dat juist de grootste groep. Dat is nu eenmaal de vloek van de grootste en succesvolste club van het land zijn. Doet niks af aan het feit dat er ook een hoop 'echte' Ajax supporters zijn (maar goed, over die term valt natuurlijk ook te twisten)

Ik kan me nog wat acties van Kasper herinneren, wat was hij toen fenomenaal zeg, ga mij nou niet vertellen dat die jongen binnen een jaar dat allemaal verleerd heeft, kwestie van zelfvertrouwen en goede keuzes maken, hem opstellen tegen Tottenham heeft hem totaal geen goed gedaan omdat hij nog herstellende was en nu zit je met een voetballer die zijn zelfvertrouwen helemaal kwijt is, sterkte Kaspertje.

16 mei 2019 om 22:46

Dit jaar waren anders z’n goals tegen ADO, vvv en nog een club ook pure klasse

16 mei 2019 om 22:52

Nac??

17 mei 2019 om 10:52

Hij zou echt niet de eerste voetballer zijn die zijn magie kwijt is geraakt, en het niet meer terug vindt. Dus ja, het zou zomaar kunnen dat hij het verleerd is. Niet elke voetballer blijft zich in positieve zin doorontwikkelen.

Het definitieve oordeel daar over kunnen wij verder niet geven. Dat moet de staf van Ajax doen. Voor ons is het gewoon afwachten.

Er zijn niet veel mensen met mij eens. Maar Dolberg was alleen maar goed door Traore. Lekker afscheid nemen en een betere spits halen. Dolberg kan echt niks meer.

16 mei 2019 om 22:54

Onzin. Je zag aan alles dat hij vreselijk goed kan voetballen. Goeie aannames, kopsterk, goede dribbel en goede kaats, het gaat inderdaad minder maar hij is dat echt niet allemaal verleerd hoor. Gelukkig zit jij niet in de staf bij ajax en hebben zij wel nog vertrouwen in hem.

Als Kristensen voor 10miljoen wordt verkocht, krijgt Overmars een standbeeld.

17 mei 2019 om 11:33

Hoe dan ook, Ajax onwaardig. Heel snel afscheid van nemen. Die gozer kan er echt helemaal niets van.

Al die mensen die riepen dolberg is 25 mio waard.. hopeloos

17 mei 2019 om 09:32

Die hadden als ik je reactie goed interpreteer juist meer hoop op een fatsoenlijke transfersom dan jijzelf, dus hopeloos zou ik het niet noemen.

17 mei 2019 om 10:56

Als je destijds zag hoe goed Dolberg was, was die transferwaarde helemaal niet gek. Maar lang niet iedereen vond dat hij dat toen al waard was. Ik vond dat persoonlijk wel, alleen kon het nooit tot een transfer komen omdat totaal niet duidelijk was of hij dat niveau vast kon houden. Nu is hij zeker die 25m niet waard. Maar we weten nog steeds niet wat zijn echte niveau is. Misschien is hij wel een type Luuk de Jong, die hele goede seizoenen afwisselt met hele slechte seizoenen. En misschien wordt het wel helemaal niks meer met Dolberg, dat kan ook.

Edit: deze gebruik heeft deels gereageerd op een verwijderde reactie. Dat gedeelte heb ik verwijderd. M.v.g., Mexicanooo.

Ik kan het niet helpen, ik blijf gecharmeerd van Dolberg. Het is duidelijk dat hij al lange tijd niet meer zijn niveau van het seizoen onder Bosz haalt. Toch kan hij nog prima statistieken overleggen en laat hij bij vlagen enorme klasse zien. Alleen zijn stoïcijnse houding die zo gewaardeerd wordt als het goed gaat, werkt tegen hem op het moment dat het minder loopt. Dan zien we liever het constante afjagen van Huntelaar en dat snap ik best.

Maar mensen die hem helemaal afschrijven snap ik niet zo. Voor mij is Dolberg in de huidige vorm niet de eerste spits van Ajax, maar hij heeft teveel goeds laten zien om hem te laten vallen imo.

Bij Kristensen vind ik het een ander verhaal, die heeft nog nooit laten zien echt mee te kunnen met het niveau van Ajax. Soms wel een goede voorzet of een doelpuntje dat ie meepikt, maar is daarin niet consistent en verder verdedigend extreem kwetsbaar. Met Veltman en Mazraoui boven hem in de pikorde zie ik voor hem geen perspectief. Kan je wel laten spelen tegen het rechterrijtje, maar in topwedstrijden komt hij gewoon tekort. Als je daar 10 miljoen voor kan krijgen, doe je het echt heel goed.

Ik zeg behouden, straks beginnen wij weet het nieuwe seizoen. Laat je hem vertrouwen tanken in vriendschappelijke wedstrijden en in de competitie basis laten beginnen, kwaliteit komt altijd boven drijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren