Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kramer grapt over broodje kroket: ‘Dan was ik nu al miljonair geweest’

Laatste update:

Michiel Kramer is heel blij met de kans die hij komend seizoen krijgt bij RKC Waalwijk. De 32-jarige aanvaller was het plezier in het voetbal namelijk helemaal kwijtgeraakt bij het afgelopen seizoen gedegradeerde ADO Den Haag. Het einde van zijn loopbaan kwam zelfs in zicht in het Cars Jeans Stadion. "Ik heb zelfs een paar keer overwogen te stoppen", geeft de nieuwe aanvalsleider van RKC eerlijk toe.

Kramer kijkt vanuit het trainingskamp van RKC in Garderen terug op het zeer moeizame laatste jaar bij ADO. "Het was het me allemaal niet meer waard", zo klinkt het in een interview met het Brabants Dagblad. "Als ik thuiskwam, zat ik met zo'n bek aan tafel en dan zei mijn vrouw: 'Wat is dit nou joh?' Dat wilde ik niet meer. Ik ben ook vader en dat vind ik het belangrijkste wat er is. Ik wil gewoon een stukje positiviteit creëren, ook voor de mensen om me heen. Dus heb ik meerdere malen gedacht: Ik ga wel iets anders doen", aldus de voormalig spits van onder meer Feyenoord en FC Utrecht.

Kramer begint aan zevende Nederlandse club en blijft in de Eredivisie

De boomlange spits dook onlangs op bij RKC Waalwijk.Lees artikel

De boomlange spits kwam ook bij RKC met een bepaald imago binnen. Zo was er in zijn Feyenoord-periode veel te doen om het feit dat hij in de rust van een wedstrijd een broodje kroket at. Daarnaast was er de schorsing van zeven duels voor een trap in het gezicht van Alexander Büttner, tegenwoordig zijn ploeggenoot in Waalwijk. "Ik vroeg hem meteen hoe het met zijn gezicht was. Hij zei dat het allemaal goed ging. En dan gaan we gewoon weer verder. Ik heb nooit ruzie met hem gehad, het was gewoon een domme actie van mij. En daar ben ik uiteindelijk zwaar de klos voor geweest", weet de zelfkritische Kramer maar al te goed.

Kramer heeft ermee leren leven dat er op een bepaalde manier tegen hem wordt aangekeken als speler. "Iedereen wil eigenlijk alleen tegen mij zeggen: 'Hè, hoe zit het nou met je broodje kroket?' Dat zal niet veranderen, al maak ik misschien twintig goals. Ik word daar niet chagrijnig van, maar ik had wel een deal moeten sluiten met Mora", verwijst hij met een kwinkslag naar de producent van diepvriessnacks. "Dat iedere keer dat iemand 'kroket' tegen mij zei, ik een euro zou krijgen. Dan was ik nu al miljonair geweest, denk ik."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik mag toch hopen dat deze man sws al miljonair is anders heeft ie zijn geld goed lopen verbrassen in zijn carrière.

30 juli 2021 om 09:27

Ik weet het niet hoor. van ADO en Sparta wordt je geen miljonair. 3 jaartjes als 2e spits bij feyenoord verdien je ook geen miljoenen. En dat een jaar bij Maccabi Haifa zal het ook niet meer dan 1 miljoen zijn geweest als absolute max.

Wanneer je 1 miljoen per jaar verdient betekend dat nog niet dat je na een jaar ook 1 miljoen op de bank hebt. Ik denk echt dat het nog flink tegenvalt hoeveel eredivisie voetballers daadwerkelijk miljonair zijn tegenover degene die een paar seizoenen op de 1 miljoen salaris zaten

30 juli 2021 om 09:37

1 miljoen op de bank laten staan is wellicht ook niet erg slim. Ik weet niet wat jou levensstandaard is maar voor 5-10k per maand kun je echt al enorm luxe leven. Als je de rest investeerd ben je ook als modale voetballer zo miljonair.

30 juli 2021 om 09:40

Ik neem aan dat je snapt dat die gasten die 500K+ verdienen geen levensstandaard hebben die past bij 5K per maand.

30 juli 2021 om 09:51

Dit is weer een mooi typisch voorbeeld dat heel veel mensen niet wordt geleerd hoe geld werkt. Zeker met het salaris dat Kramer verdient met voetbal, moet je niet werken voor je geld, maar je geld voor jou laten werken. Mag hopen dat hij toch wel een en ander heeft geïnvesteerd en zich zo financieel onafhankelijk speelt. Daar heb je overigens geen fortuin voor nodig hoor. Met €20.000-€30.000 kun je door slim te investeren al financieel onafhankelijk zijn.

30 juli 2021 om 09:52

@mrguide: en waarom zou je dat niet hebben? Domste wat je kunt doen is al je verdiende geld te spenderen aan zaken die alleen maar in waarde afnemen.

30 juli 2021 om 09:54

Kramer verdiend echt geen 500k+ hoor. Niet eens in zijn tijd bij Feyenoord.

30 juli 2021 om 10:07

Ik weet het niet. Bij Emmen verdienen die 2 Peruanen al een paar ton. Hoezo zou Kramer in zijn tijd bij Feyenoord minder verdienen?

30 juli 2021 om 10:12

Dat is dan een keus die ze maken maar oomanton heeft wel gelijk. Er zijn verschillende type voetballers.

Je hebt ze er die het breed laten hangen en dan zo breed mogelijk en je hebt diegene die van dat geld meer geld proberen te maken zodat ze na hun carrière er ook prima bijzitten.

30 juli 2021 om 10:30

Nah. Ik denk meer dat het een realistische gedachte is dat niet iedereen zn geld slim wilt of moet investeren. Niet iedereen heeft de geld maken is gelukkig zijn mindset zoals een Babel natuurlijk

30 juli 2021 om 10:31

@hziyech15a dat is omdat spelers van buiten de eu nou eenmaal een minimaal bedrag van x (ik dacht 450k) moeten verdienen

30 juli 2021 om 12:02

Jij hebt echt geen besef van geld als je niet denkt dat Kramer makkelijk miljonair kan zijn.

30 juli 2021 om 12:18

@AFCA_Yiddo geef eens een paar tips dan!! Ik ben op zoek naar wat leuks om te investeren!

haha geweldig reactie wat betreft broodje kroket
maar fijn dat Kramer het plezier terug heeft gevonden in het voetbal

We mogen Kramer dankbaar zijn dat ie ons liet zien hoe het niet moet. Jezelf profileren als belangrijker dan het team. Dat eten van een broodje kroket voor volle tribunes zal hem tot z'n graf blijven volgen.

Dat was echt een schot in de roos geweest haha. Kramer is een beetje een lul, maar ik kan altijd wel om hem lachen. Goeie voornaam ook.

Mooie uitspraak over dat hij positiviteit wil brengen. Verder vind ik dit wel een zelfkritische jongen. Kan ik altijd wel waarderen.

Als een nog ene helft te voetballen is, je dus nog ingebracht kan worden door de trainer als pinch hitter en je gaat dan junkfood eten, dan ben je niet serieus bezig met je sport. Onbegrijpelijk dat er dan nog clubs zijn die het nog met hem willen proberen.

30 juli 2021 om 09:51

zat ie niet op de tribune toen?

30 juli 2021 om 10:06

Nee, op de bank.

30 juli 2021 om 11:25

Dat was toch ook al lang bekend? Hij heeft zelf aangegeven niet echt een voetballiefhebber te zijn en eigenlijk voetbalt voor het geld en het ziet als een normale baan. Het is dan ook logisch dat je niet altijd serieus bent als je minder motivatie hebt.

Ik ben een enorme liefhebber van Michiel Kramer, jammer ook dat we met ADO in deze situatie zijn waardoor we hem niet gewoon tot ons konden binden en ook eventueel een Immers of van Duinen of ja. Echter is het beter voor hem naar een andere club te gaan, RKC lijkt me perfect een club waar hij net als bij ADO gewoon de eerste optie moet zijn in de punt en ik denk dat wanneer RKC degradeert het minder een negatieve nadruk heeft, daar gaat men immers in de polonaise de Keuken Kampioen in.

30 juli 2021 om 10:52

Dat bij RKC de druk minder is, is duidelijk. Dit komt mede door een reëel beeld van de positie en mogelijkheden van de club. Echter snap ik niet waar die laatste sneer nu vandaan komt. RKC is waarschijnlijk beter in staat een degradatie op te vangen ten opzichte van een club als ADO, maar een degradatie betekent voor RKC ook gewoon een klap op sportief en financieel gebied, en ook bij een RKC gaan er mensen ontslagen worden bij degradatie.

30 juli 2021 om 22:30

Het was geen sneer, al snap ik dat het nogal zuur overkomt. Ik bedoel enkel te zeggen dat het in de lijn der verwachting ligt dat RKC gaat degraderen, dit seizoen anders wel volgend seizoen, waardoor er vermoedelijk binnen het bestuur rekening mee wordt gehouden en zo ook de sfeer (die ik vertaalde naar een polonaise) relatief gezien beter is.
Tevens verdrietig dat het zoveelste karakteristieke kopstuk niet bij ADO kan blijven, door onkunde en problemen. Maar los hiervan hoop ik dat RKC gewoon erin blijft, tig clubs die ik liever zie degraderen!

30 juli 2021 om 17:28

Ik vind Michiel de laatste twee jaar(?) ook wel een geinige gozer geworden. Doet gewoon zijn ding op het veld en die achterlijke overtredingen lijkt hij niet meer te maken. Daarbij vind ik hem inmiddels ook heel realistisch in z’n interviews tegenwoordig. Denk dat z’n gezin hem wel op een positieve manier veranderd heeft.

Prachtige kerel vind ik dit. Een enkele keer over de scheef gegaan, maar verder kan ik genieten van Kramer en zijn gedrag. En het is ook gewoon een goede spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren