Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Komst van Kluivert leidt tot grote spanningen in bestuurskamer PSG’

Laatste update:

Paris Saint-Germain stelde Patrick Kluivert in juli aan als directeur voetbalzaken, maar benoemde Olivier Létang drie maanden later tot sportief directeur. De voormalig assistent-teammanager leek zodoende alsnog hoger in de hiërarchie uit te komen dan de Nederlander, maar de praktijk heeft volgens Le Parisien heel anders uitgewezen.

/

De 43-jarige oud-aanvaller van Le Mans en Stade Reims is bij de contractonderhandelingen met Presnel Kimpembe, Thiago Silva en Edinson Cavani niet direct betrokken geweest en voelt zich gepasseerd. Hij is geraakt in zijn ‘trots’ en kan het volgens de bovengenoemde krant niet verkroppen dat hij de rechterhand moet spelen van de veertigjarige Kluivert.

Létang bood zich na de komst van Kluivert direct aan bij AS Monaco omdat hij zich niet gewaardeerd voelde in het Prinsenpark. De directie stelde hem vervolgens tevreden door hem de functie van sportief directeur te geven, maar daarmee verdwenen de spanningen niet. Létang merkt immers dat de eindverantwoordelijkheid nog altijd bij Kluivert ligt en zou daarom nog steeds willen vertrekken.

Begrijp jij de onvrede van Olivier Létang?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Silva en Cavani waren er al voor Kluivert. Snap de link niet met die spelers en dit verhaal.

17 november 2016 om 09:34

Er staat contractonderhandelingen. Dat is dus niet alleen bij een ankoop maar ook bij het verlengen van het contract. En dat zal hier wel aan de hand zijn.

17 november 2016 om 09:34

Er zijn ook contractonderhandelingen wanneer een contract verlengd moet worden

17 november 2016 om 09:37

Er moet soms wel eens een contract verlengd worden in de voetbalwereld......het blijft ook een vreemde aanstelling die van Kluivert , heeft in het verleden ooit eens een fiets verkocht op Marktplaats en zijn vrouw doet al jaren al zijn aankopen tot zover zijn CV. Dat de club verdeelt is in 2 kampen mag duidelijk zijn anders maak je Olivier Letang geen Sportief Directeur, binnenkort zal 1 van de 2 wel vertrekken.

17 november 2016 om 11:36

Of het een goede keuze is moet natuurlijk nog blijken, maar Kluivert is toch geen vreemde in de voetbalwereld. Hij zal omgetwijfeld zijn contractbesprekingen hebben gehad en weet hoe het is om op de stoel van de speler te zitten. Of dit voldoende is is de vraag, maar je ziet wel meer in de voetbalwereld tot tegenstellbij bij normale bedrijven.

17 november 2016 om 16:12

Weet ook niet wat de kwaliteiten van kluivert precies zijn, maar blijkbaar zijn ze daar wel tevreden met hem. Toch knap dat ie zich goed laat gelden daar.

Ik weet niet hoelang deze man een soort positie als deze al heeft bekleed, maar als 'ie dat al even doet, dan snap ik de frustratie dat Kluivert ineens alles mag beslissen. Kluivert wilde tot een halfjaar geleden nog coach worden, totdat Psg ineens bedacht dat Technisch directeur goed bij hem past.

17 november 2016 om 13:16

Hij begon eind 2012 als assistent sportief directeur. Als rechterhand van Leonardo. Nadat Leonardo in 2013 ontslag nam kreeg hij het iets meer voor het zeggen. Maar is nooit officieel tot sportief directeur benoemt tot 7 oktober 2016. Hij heeft er duidelijk moeite mee als er iemand boven hem staat.

Een directeur voetbalzaken en een sportief directeur? juist ja. Ongeacht wie het zijn. Zeker in de voetbalwereld (veel haantjes) is het zeer onverstandig om te veel mensen op vrijwel dezelfde job te zetten. Kan alleen maar heibel van komen.

17 november 2016 om 14:32

Dat klopt, een duidelijke rangorde is veel beter en zorgt er tevens voor dat je de verhoudingen duidelijk hebt. Het ligt in de lijn der verwachting dat 1 van de twee, ik vermoed Letang, binnenkort opstapt gezien de lastige situatie die voor hem nu ontstaan is. Overigens laat ik in het midden of Kluivert een goede directeur voetbalzaken is, daar kunnen we hem pas op beoordelen als er een langere periode overheen is gegaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren