Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman: ‘Soms denk ik: hoe is dit in hemelsnaam mogelijk?’

Laatste update:

Feyenoord heeft twee goede seizoenen achter de rug met een tweede en een derde stek in de eindrangschikking van de Eredivisie, maar er kunnen nog veel dingen beter in Rotterdam. In gesprek met Voetbal International spreekt trainer Ronald Koeman van een gebrek aan professionaliteit. Hij komt nog steeds dingen tegen die hij niet voor mogelijk had gehouden.

/

“Bij Feyenoord maak ik nog steeds dingen mee, waarvan ik denk: hoe is dit in hemelsnaam mogelijk? Welke dingen dat zijn? Gewoon, miscommunicatie in de club. Dat ze net het gras gaan maaien als wij willen gaan trainen”, geeft Koeman een voorbeeld in het weekblad. Ook het feit dat de selectie een drukke weg moet oversteken op weg naar het trainingsveld zint de oefenmeester maar niets.

Koeman wil dat het zijn spelers die de competitie zondag starten met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle, nergens aan ontbreekt. “Je moet spelers nooit ruimte geven voor excuses, dan ben je als club niet professioneel bezig.” Volgens de coach kan Feyenoord op dat gebied ‘nog veel stappen maken’.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ronald is wel een beetje aan het mopperen de laatste tijd... selectie is tot op heden intact gebleven en dat is weleens anders geweest. Daar zal de meeste feyenoord fan wel vrolijk van worden denk ik! En nu niet gaan zeuren over een weg oversteken en grasmaaien, kom op zeg..

31 juli 2013 om 22:26

Toch raar, want Koeman zelf schijnt de laatste tijd een en al excuses te maken.
Over ruimte voor excuses geven gesproken.

Verder niets negatiefs hoor want hij doet het uitstekend. Maar het viel wel op.

1 augustus 2013 om 04:07

Ronald is wel aan het mopperen zeg de laatste tijd. Er ligt een 20 meter breed zebrapad waar met rustig kan oversteken. Verder is het toch incidenteel dat men wil gaan maaien als er wordt getraind. Koeman is gewoon zich aan het indekken voor een tegenvallend jaar. Logisch want hij wil bondscoach worden.

1 augustus 2013 om 07:16

Ik zeg jouw, dit is het begin van het einde....hij praat veel te veel die Koeman. Is lovend over Ajax, gebruikt die club als voorbeeld, in Rotterdam.....oei... En dan nu dit. Geloof me dat als er in de eerste 5 wedstrijden niet naar behoren wordt gepresteerd, het gaat rommelen daar.;

31 juli 2013 om 22:27

Dit zijn gewoon goede kritiek punten waar Feyenoord iets mee moet doen je zal maar je sterspeler 6 maanden kwijt zijn omdat die aangetikt word bij een oversteek punt.

31 juli 2013 om 22:31

Die kritiekpunten kan hij ook bij zijn bestuur neerleggen en niet in de VI flatsen.
En een loopbrug, kan er dat niet vanaf daar dan ? Ben je van dat gezeik in ieder geval af.
Valt me trouwens nog mee dat hij niet zegt dat dat bij Ajax wel anders was. Doet hij zo vaak, vergelijken met zijn clubje Ajax. Toen hij in Eindhoven "werkte" stoorde ik me daar ook al steeds aan.

31 juli 2013 om 22:32

Tja het zal maar gebeuren, Pelle onder de bus. Ongelooflijk dat ze daar geen loopbrug of tunnel of weet ik veel hebben gemaakt al die tijd

31 juli 2013 om 22:41

Je kan het ook zien als extra druk neerleggen bij het bestuur door het naar buiten te brengen. 't Lijkt er wel op dan dat t niet helemaal soepeltjes loopt dan tussen de coach en het bestuur.

Maar goed weinig voetbal nieuws kunnen volgen de laatste tijd en dan vind ik dit geen groot probleem zoals het verloopt zolang Koeman dit maar niet om de week gaat doen want dan kan hij t net zo hard terug krijgen en dan is Feyenoord daar de dupe van als club.

31 juli 2013 om 23:05

Ik bezoek wedstrijden in de Kuip en kan me vergissen of je mag er op doordeweekse dagen niet lopen. Maar aan de zijde van de Kuip waar de trein aan komt daar zit een brug waar je dus onder de weg door kan, vanuit de Kuip gezien zit na die brug links een ingang naar Varkenoord. Ok ze stappen uit de kleedkamers aan de andere kant van het Stadion maar het is de korte zijde van het stadion ook even passeren en zij kunnen gewoon onder de brug door en hoeven dus niet de drukke weg over. Kwestie van niet te lui zijn om even 5 minuten langer te lopen.

1 augustus 2013 om 00:42

Alsof Koeman die punten allang niet heeft neergelegd bij de directie..dit is in een interview toevallig ter sprake gekomen, en dan wordt dat volledig uitgemolken door zo'n tijdschrift

1 augustus 2013 om 01:09

@ bvdp Of een speciaal zebrapad in de kleuren rood wit

31 juli 2013 om 22:27

Moet die het dan allemaal gaan verbloemen en zeggen dat het wel goed zit? Beter zeggen dat er dingen moeten veranderen, zodat het veranderd kan worden dan erom heen draaien denk ik zo.

31 juli 2013 om 22:45

@blackpool

Koeman heeft hier wel een punt.
De huidige generaties zoeken snel excusses om zaken te camoufleren.
Tegenwoordig zal je indien je voordoet als professional bedrijf je zult moeten zorgen om de meest makkelijke zaken (indien financieel mogelijk) ook professioneel te regelen voor je personeel!
Bijkomend voordeel.... indien het personeel (lees voetballer) niet presteerd sta je vele malen sterker om hem hier op aan te spreken! Dat is wat Koeman hier bedoeld...... Ik mag aannemen dat hij deze punten intern allang gecommuniceerd heeft.

31 juli 2013 om 22:45

" selectie intact gebleven " dat is dus HET probleem , ze hadden graag 1 of 2 spelers willen verkopen . Want dan kun je iets ,schuld afbouwen of andere spelers kopen of alle 2 ,nu heb je stilstand En stilstand is achterstand

Je moet die mietjes nog meer in de watten leggen en we moeten nog meer straatvoetballers op het gras hebben. Ja en maar zeuren dat clubliefde niet bestaat nee vind je het gek het is nooit goed genoeg voor ze en ze hebben geen enkel besef meer lijkt het wel. De randzaken zijn zo belangrijk geworden dat ze de hoofdzaak wel is uit het oog verliezen 90 min met bek op het stuur.
. Koeman moet dit soort dingen lekker intern houden heeft geen enkele meerwaarde om dit in de media te gaan roepen. Prima dat je altijd verbetering zoekt en dat je daar intern over praat alleen zelfs buitenstaander weten toch hoe de financien ong zijn en er niet veel mogelijk is (al is dat van het maaien wel triest in de communicatie).

Wat zit Koeman opeens veel te zeiken zeg. Heel fijn voor de supporters ook. Hij moet vooral blij zijn met wat hij nu heeft bij Feyenoord. Hij word eindelijk niet (nog niet) uitgekotst door de spelers/fans en hij behaald weer eens goede resultaten. Stop met zeuren en accepteer de situatie.

1 augustus 2013 om 09:59

Wel grappig als er schaap gaat blaten volgen er meer, iedereen praat elkaar na de laatste dagen.
Koeman had gelijk over het feit dat je veel wedstrijden speelt helemaal als je veel internationals heb.....weet dat de boer zoiets vorig jaar ook al zei. Over dit onderwdrp is ook al veel gesproken Mario Been Verbeek en nu Koeman hebben hun beklag hier al over gedaan en dat is toch wel erg vreemd dat het sportklimaat nog steeds niet is verbeterd en dat ligt echt aan het management en dat is een kwalijke zaak.

maar goed de schaapjes zullen het wel allemaal beter weten en vinden het leuker om zonder enige kennis van zaken en achtergrond verhalen te zeilen om iemand van een andere club

1 augustus 2013 om 12:58

Wel grappig dat mensen die het hardst roepen dat het bestuur zo geweldig bezig is gaan klagen over het topsport klimaat waar het bestuur verantwoordelijk voor is

Qua management zitten er nog steeds een aantal mensen op de verkeerde positie. En sommigen zouden eigenlijk er nooit een hoge functie moeten krijgen.

Over het oversteken naar het trainingsveld bijvoorbeeld. Er stond een prachtig trainingsveld naast de Kuip. Bij de eerste training konden er tribunes omheen gebouwd worden. Ideaal!

En toen moest alles gesloopt worden om uiteindelijk plaats te maken voor parkeerplaatsen.
Zo zonde, ze hadden een veel beter plan kunnen maken. Hetzelfde geldt voor de plannen zoals die van de Nieuwe Kuip. Had op een veel betere manier gebracht en uitgedacht kunnen worden.

Achja, eigenbelang voor alles.

Het lijkt wel alsof Ronald de laatste tijd een beetje excuses loopt te noemen hij zit alleen maar over van alles en nog wat te zeuren!

Volgens mij komt er een trein voorbij en is hij zijn koffers al aan het pakken.
Wat maauwt hij toch de laatste tijd zeg

“Je moet spelers nooit ruimte geven voor excuses, dan ben je als club niet professioneel bezig.”

Maar als trainer mag je wel alleen maar zeuren en klagen Ronald?

Als het gaat om de randvoorwaarden heeft Ronald gelijk. Een club hoort de juiste randvoorwaarden te scheppen zodatbspeler top kunnen presteren.

Aan de ene kant hoop ik dat hij geen bondscoach wordt van het Nederlands elftal. Het begint gewoon een oude zeurpiet te worden. Maar het is wel een goede trainer de laatste 2 jaren.

Ik verwacht ook geen gemakkelijke wedstrijd voor Feyenoord. Verwacht een gelijkspel of wellicht een verlies. Vind Zwolle echt veel kwaliteiten hebben. Pec Zwolle is de swansea van Nederland.

Heerlijk voor Ronald Koeman, als dat de enige punten van zorg zijn, een drukke weg en een grasmaaier.

31 juli 2013 om 22:40

Hij moet niet zeuren.
Er staan verkeerslichten om over te steken.
Even op het knopje drukken, geduld hebben en voila, men kan oversteken.
Ik vind Koeman een beetje heel erg zeikerig overkomen de laatste tijd.

31 juli 2013 om 22:49

Want inderdaad als er geen verkeerslicht staat dan gebeuren er geen ongelukken meer oh wacht. Hij heeft wel degelijk een punt gewoon hier. En dan gaat het me niet eens om de ongelukken. Het is gewoon belachelijk dat je eerst een drukke weg over moet voordat je kan gaan trainen

1 augustus 2013 om 09:11

Dat wist hij van te voren toen hij er aan begon dus waarom nu opeens gaan lopen zaniken daarover is mij een raadsel.
Het is verdorie 300 meter lopen en ze staan op het trainingsveld maar toch moet er weer geklaagd worden.
En die drukke Coen Moulijn weg oversteken, die situatie hebben ze zelf gecreëerd door het trainingsveld weg te halen voor het stadion omdat men parkeerplaatsen belangrijker vond.

Koeman, Koeman wat zit je toch te drammen. Knaapjes die amper haar op hun........ hebben en toch even € 700/000 of € 800.000 per jaar aan salaris aftikken moeten niet zeuren. Wat excuses zoeken als ze niet presteren, dan heb jij als trainer maar één taak, die verwende knaapjes een gigantische schop onder de kont geven, of gewoon plaats laten nemen op de tribune. Het is toch de schande ten voeten uit dat deze dik betaalde knapen zitten zeuren over een trainingsveld, of dat de de weg moeten oversteken en al dat ander gezeur. Koeman het is jouw taak deze spelers scherp te houden en als er een knaapje is die met K.. argumenten komt wat helemaal niets met zijn spel en taak als voetballer te maken heeft, dan is het uw taak dat ventje terecht te wijzen en niet meer op te stellen.

Koeman het gaat nergens over, in ons land hebben jij en blijkbaar ook niet de spelers een idee onder welke omstandigheden een fabrieksarbeider, of schoonmaker moet werken voor amper € 1200 bruto in de maand. Dat geven die verwende profs van jou club uit als ze een weekendje met hun schatje gaan winkelen in Londen. Als jij als hoofdtrainer deze verwende blagen dit niet aan hun verstand kan brengen bent u geen knip voor de neus waard en houdt u wel op met "u zich te verbazen:. Bah wat een gelul in de marge, geen idee hoe de maatschappij er uit ziet. Elke fabrieksarbeider of schoonmaker wil voor het salaris van deze verwende profs wel het gras opvreten en zul je nimmer horen zeuren over het feit dat je voor hun werkgever 100 meter moeten lopen om hun werk te doen.

Het lijkt wel een Koeman kwaaltje, Erwin doet op dit moment niet anders dan zeuren en klagen. Volgens mijnwetten beide trainers heel Gied waar ze aan begonnen, en wat de mogelijkheden van de clubs zijn?

31 juli 2013 om 22:47

Erwin heeft tenmiste nog een gegronde reden om te klagen, hij heeft een selecite van nog geen 20 speler en de besten worden voor zijn neus weggekocht!

Wel even de feiten kennen alvorens zo maar wat hier op te zetten.

1 augustus 2013 om 11:18

dat is al jaren het geval bij rkc, erwin wist dus dat dit kon gebeuren. RKC moet immers overleven door de verkoop van spelers. RKC heeft overigens op dit moment 22 selectie spelers, daar komen waarschijnlijk Ivens en nog 1 verdediger bij( schijnen ver te zijn met een verdediger van Mechelen) dus een selectie van 24 is zeker haalbaar.

Iedereen weet dat RKC een kleine club is en zal blijven, en het daardoor elkaar zo is daat er vele spelers vertrekken maar er over het algemeen weer goede voor terugkomen spelen niet voor niks van de laaste 25 jaar 22 jaar eredivisie.
Dat weet iedereen dus ook Erwin dus ga mij niet vertellen dat ik de feiten moet kennen en het is dus al helemaal niet zomaar iets wat ik neer zet.

1 augustus 2013 om 15:28

Als jij de trainer van jou club bestempeld met "koeman kwaaltje" dan heb je blijkbaar geen waardering voor het werk wat hij gelevert heeft bij jullie. Je mag onze lieve heer op de blote knieën danken dat hij zijn loopbaan op het spel zet voor Rkc. Hij heeft vorig seizoen een wereldprestatie geleverd door zich zonder nacompetitie te handhaven. Brood heeft het dan wel beter gedaan bij jullie, maar bij Roda heeft er vorig seizoen helemaal niets van gebakken.

Wees blij als RKC dat Erwin Koeman bij jullie wil werken, mag hij dan klagen als hij met een hele kleine selectie moet werken en weer opnieuw moet beginnen?

Het gaat over zijn broer trouwens. Die moet wel zijn mond houden en de verwende speler gewoon een schop onder de kont geven als ze zitten te zeuren over het veld en de 100 meter die ze moeten lopen om op het trainingsveld te komen

Wie is hier nu continu naar excuses aan het zoeken.... Begint op Mario Been te lijken zo....
4 opties;
Stadion verleggen
Trainingscomplex verleggen
Weg verleggen
Niet zeiken en niet naar excuses zoeken!

31 juli 2013 om 23:02

Optie 5: Een tunnel onder de weg
Optie 6: Een brug over de weg

31 juli 2013 om 23:29

Zolang optie 7 maar geen treinstation is want dan stapt er 1 snel op lijkt het wel.

Ik als Feyenoordfan wordt de laatste tijd een beetje koeman moe! Als ie in het nieuws komt is het al1 maar negatief! Ze moesten 2 jaar terug ook al die weg oversteken! Tijdens deze voorbereiding heeft ie meer lopen klagen dan dan al die jaren ervoor dat ie trainer is bij ons! Dit wist je koeman nou niet lopen ouwe hoeren!

1 augustus 2013 om 10:09

Het oversteken is 1 maar toch nog steeds miscommunicatie is toch wel raar. Verder klopt het toch niet dat er na zoveel jaar nog steeds niets is veranderd, ja de gemeente gaat het stadion park verbouwen, hopen dat Feyenoord daar van mee profiteren. Maar je moet niet gaan zeiken op Koeman hij beantwoord gewoon vragen voor de pers

Rotterdammers, mensen van hard werken en niet lullen maar poetsen, jullie pikken dit geneuzel van die Koeman toch niet! Waar gaat dit over. We hebben het hier over voetballers, pubers die voor twee keer drie kwartier in de week en hooguit 10 uur training in de week een godsvermogen verdienen! Geld waar een havenarbeider in zijn hele leven niet gaat verdienen. Havenarbeider die soms meer dan 40 uur in de week hard moet werken en op zijn 55 ste versleten is en in de WAO komt en dan rond moet komen van amper € 1300 in de maand. Deze mensen en Feyenoord supporter moet toch helemaal gek worden van het gezeur van Koeman en zijn spelers in het bijzonder. Is er niemand in Rotterdam die deze verwende blagen eens de waarheid verteld! Is de adoratie van spelers en trainer zo doorgeslagen dat zelfs een havenarbeider niet meer ziet dat hij/zij gewoon in de maling wordt genomen door deze verwende trainer en zijn spelers?

31 juli 2013 om 23:50

schei alsjeblieft uit met je havenarbeider dit havenarbeider dat denk je dat alle rotterdammers havenarbeiders zijn ofzo???

1 augustus 2013 om 08:18

Als je niet begrijpt dat ik een voorbeeld wil schetsen ben je wel heel simpel. Maar blijkbaar begrijp je zelfs niet eens de strekking van mijn betoog. Of loop jij ook blind achter die verwende blagen aan?

Koeman voelt een buitje hangen dit seizoen lijkt het wel en is zich daarom de laatste weken al een beetje aan het indekken.
Zulk soort "problemen " houd je toch binnenkamers?
Los het intern op hoe lang loopt hij al mee?
Laatst ook al met zijn rare uitspraak over de intenties van feijenoord , erg vreemd.

Het lijkt erop dat koeman misschien wel weg wil , voordat hij weg ging bij psv , had hij ook opeens klachten over het proffesionele verhaal van de club , zou toeval kunnen zijn .

Tja die club pff is toch wat alleen maar slecht gedoe in de nieuws ik denk dat als RK nie van zelf weg gaat dat die uitgetrokken wordt uit bus door suporters let maar op

Bij een club die topniveau nastreeft is het natuurlijk ook van de gekke dat je zo'n drukke weg moet oversteken voordat je moet trainen, dat hoeft zelfs bij menig amateurclubje niet... Als je een topclub wilt zijn dan moeten ook de randvoorwaarden top zijn en dat is het bij Feyenoord niet. Toch weer iets waarom het jammer is dat ze geen nieuw stadion krijgen, had dit probleem opgelost kunnen worden.
En dat gras maaien net als je wil gaan trainen, communicatie! Als dit 1 keer gebeurt lijkt het mij toch dat het daarna nooit meer gebeurt.

Koeman loopt de laatste tijd wel veel te klagen inderdaad maar Koeman is een perfectionist als trainer die kan dit soort dingen niet hebben en dat kan ik heel goed begrijpen.

31 juli 2013 om 23:23

Je was me net voor met je reactie;-)

Jammer dat de meeste Feyenoorders niet snappen wat Koeman bedoeld(zie reacties hier). Het enige wat Koeman bedoelt is dat als je top wilt presteren je er ook voor moet zorgen dat de randvoorwaarden top zijn. En Koeman heeft in de top gewerkt zeker als speler, maar ook als trainer in NL. En waarschijnlijk constateert hij feiten die bij Feyenoord niet oke zijn, die hij wel bij de clubs die hoger staan aangeschreven als Feyenoord wel heeft opgemerkt. Iedereen weet dat het in de top op details draait, en daar wil hij Feyenoord alleen op wijzen in de hoop de club op een hoger niveau te brengen.

Dit hoort gewoon bij het nieuwe stadion offensief. Koeman gaat vertellen hoe amateuristisch het allemaal is en blokkend verteld dat alles financieel moeilijk is. Clasie was eerst ook enorm pro stadion en vond het onmisbaar voor de toekomst. Iconen moeten nu de stemming pro stadion maken.

Ik weet niet of het jullie het ook hebben gemerkt.
Maar Koeman is de laatste tijd wel veel aan het zeiken.

31 juli 2013 om 23:48

Klopt helemaal dat Koeman zeikt de laatste tijd, en ja dan nog via de media nog ook. En dat is misschien niet echt netjes, maar misschien wel noodzakelijk. Koeman heeft ook aangeven dat als Feyenoord stappen wil maken, dat er een andere mentaliteit moet komen. Oke uit eerdere media berichten richtte hij zich voornamelijk op de spelersgroep, maar als je kijkt waar Feyenoord staat als club(en dan vergeleken qua potentie) dan moet Feyenoord zeker stappen maken om aan te haken bij PSV en Ajax. Dus ik snap hem wel, want als Feyenoord blijft doorgaan op de weg die ze nu aan het bewandelen zijn dan worden ze nooit meer kampioen.

gaan ze in de kleedkamers zitten op varkenoord, of lopen 5 min om onder de viaduct door bij de trein

Dat van oversteken vind ik wel apart dat Koeman dit roept. Dit doen ze volgens mij al jaren en nu gooit Ronald dat opeens in de media. Dat van grasmaaien vind ik wel knullig. Hoe kan zoiets niet duidelijk gecommuniceerd worden? Sta je daar met je pionnen, fluitje, hesjes en weet ik veel wat allemaal moet je opeens wachten omdat men nog de gras aan het maaien is. Zeer amateuristisch.

Ik vind dat Ronald Koeman niet zo moet zeuren en gewoon het beste van moet maken. Afgelopen seizoen en die ervoor deed Feynoord gewoon mee voor de titel. Aan talenten ontbreekt het ook niet, dus niet teveel lullen maar werken zou ik zeggen.

Eerst links kijken, dan rechts, dan weer links en als je niets ziet kun je oversteken.

Koeman weet dat de prestaties van de afgelopen 2 jaar uitzonderlijk waren. De verwachtingen zijn dit jaar daarom extra hoog omdat er ook nog eens bijna geen spelers zijn vertrokken. Ik denk dat hij met dit geklaag de verwachtingen een beetje probeert te temperen.

1 augustus 2013 om 01:28

Waarschijnlijk weet Koeman ook dat de prestaties van de afgelopen seizoen uitzonderlijk waren. En daarom realiseert hij zich ook dat wil je verder bouwen als club dat er dingen moeten veranderen. Iedereen weet dat stilstand uiteindelijk achterstand betekend. Dus wil je als club vooruit dan moet je openstaan voor verandering. En dat is het nou wat er aan schort bij Feyenoord als club maar vooral bij de supporters. Neem als voorbeeld het nieuwe stadion, de meeste supporters willen de kuip behouden en dan in verbeterde vorm. Maar dan nog moet je over 20 jaar een nieuw stadion bouwen. De supporters die de kuip willen behouden willen dat niet omdat beter is voor Feyenoord, maar omdat ze bang zijn om hun favoriete uitje te missen. En dat is een avondje of middagje Feyenoord kijken in de kuip. Kijk je naar de feiten dan weet je als je wil aanhaken bij de subtop van Europa(en dat is al moeilijk genoeg) dat je een multifunctioneel stadion nodig hebt. Vooral omdat er meer geld te verdienen valt met zo'n stadion. En ja, er zijn mensen die zeggen dat wanneer je de kuip upgrade dat je dan ook de nodige verdiensten kan maken, maar dan nog moet je over 20 jaar de kuip vervangen. Daarom is het beter voor Feyenoord om nu te kiezen voor een nieuw stadion omdat je daardoor niet achter de feiten aanloopt, maar meegaat in de tijdgeest die nu een centrale rol speelt in het voetbal., en dat is vernieuwing. Kijk maar naar Duitsland daar speelt bijna elke club in een nieuw stadion. En de supporters Feyenoord vergeten ook dat een nieuw stadion invloed kan hebben op het aantrekken van spelers(dan heb ik het over eventuele buitenlandse talenten). En dan kan je wel gaan roepen dat de sfeer zo goed is in de kuip, nou daar merken die spelers niks van tijdens tijdens de rondleiding op een dinsdagmiddag. En zien ze alleen maar dat Feyenoord een oud stadion heeft vergeleken met de andere clubs die interesse hebben. Dus Feyenoorders sta open voor kritiek op de huidige situatie want blijf je in deze situatie dan zie ik het slecht in voor Feyenoord.

Als dit war is, wat er staat is koeman toch aan het solliciteren, ga die soort dingen bij de leiding van feyenoord leggen en niet in de kranten. Dit kan ook je kop kosten, dek je niet in en ga gewoon door met trainen, want feyenoord staat er toch echt niet slecht er voor, sinds hij trainer is.

Koeman zeurt niet, maar prikkelt. Hij prikkelt de club om stappen te maken en niet te snel tevreden te zijn. Net zoals hij de spelers prikkelt om niet tevreden te zijn met de groei en de stappen die ze al hebben gemaakt, maar te streven naar nog meer vooruitgang.

Mensen die vinden dat Koeman zeikt, die snappen het niet. Je moet het uiterste vergen van de spelers en de club om niet te snel tevreden te zijn. Als je op financieel vlak niet kan groeien, moet er meer op persoonlijk vlak bereikt worden.

Triest, dieptriest dat de internethooligans hier zo praten over onze trainer.

Dit is de man die ons van plek 10 naar plek 2 heeft gebracht, beetje respect graag.

Hij geeft opbouwende kritiek, daar word je alleen maar beter van ja. Tenzij je zo een simpele ziel bent die elk vorm van kritiek ziet als een belediging.
Hulde voor Koeman en waar hij ons gebracht heeft. We concurreren met PSV en Ajax, terwijl we de begroting hebben van Vitesse en AZ.
Kameraden schaam je, met je reacties als 'hij is zich aan het indekken'.

Dat andere supporters zo klagen over onze trainer, kan ik begrijpen.
Maar dat onze eigen supporters dat doen kan niet. Als je zelf al zoveel zeikt op hem, dan lachen de anderen zich rot man.
Maar isgoed, laat maar zien wat een laag niveau je bent door dat te doen. Je zult iig 020 supporters niet zo snel hun trainer afzeiken.
Prutsers

En nog even voor de duidelijkheid.
Als je een aantal verbeterpunten benadrukt, dan ben je je niet aan het indekken.
Wij hoeven ons niet in te dekken want we gaan dit jaar weer vol voor de top 3.

Tot in de Kuip, internethoolies

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren