Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jeroen Stekelenburg vangt vertraagde Ronald Koeman op: ‘Ik ga een hele rare vraag stellen’

Laatste update:

Het Nederlands elftal is dinsdagavond met enige vertraging aangekomen in Dortmund. De Oranje-selectie zou de reis vanuit Wolfsburg per trein maken, maar strandde onderweg. Per vliegtuig vertrok de ploeg alsnog in de avond.

Koeman vond het ondanks alle hectiek een 'prima dag', zo vertelt hij tegen de NOS. "We zijn op tijd hier. Het is een hele korte reis geweest. Uiteindelijk korter dan dat het zou zijn met de trein. De spelers waren nog niet weg van het hotel."

Nog voordat de Oranje-selectie op het station kwam werd bekend dat de trein niet reed. "De spelers hebben toen 2,5 uur kunnen rusten in het hotel", vervolgt Koeman. "Tijd die ze anders in de trein hadden moeten rusten. Uiteindelijk denk ik dat het zelfs beter is om op deze wijze in Dortmund aan te komen."

"Of de stoom uit mijn oren kwam? Nee hoor. Ik ben daar heel relaxed in. Ik weet dat we zeer capabele mensen hebben die meteen schakelen. Het is anders als je daar zit en je moet wachten. De spelers hebben prima kunnen rusten. Dit zal niet van invloed zijn op de wedstrijd morgen."

Dan is Jeroen Stekelenburg nieuwsgierig. "Ik ga een hele rare vraag stellen, waarvan ik niet wist dat ik hem ooit zou stellen. Wat voor dier was het?", aldus de verslaggever van de NOS.

"Wat ik begrepen heb, had iemand het over een vogel", aldus Koeman. "Een vogel?", verbaast Stekelenburg. Koeman: "Ja, vreemd, maar helaas. Het is goed zo. Dit heeft totaal geen invloed op de wedstrijd tegen Engeland."

De treinreis stond voor 16:00 uur gepland, maar werd op het allerlaatste moment afgelast. Eerder op de dag werd in Wolfsburg de laatste training afgewerkt in aanloop naar de halve finale van woensdag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Koeman raakt het spoor dus niet snel bijster.

9 juli 2024 om 23:48

Maar hij mag Memphis wel wat meer aansporen.

Kunnen ze Stekelenburg na dit EK alsjeblieft ontslaan? Ik word echt moe van die slechte interviews met waardeloze vragen.

10 juli 2024 om 00:28

Dan vind ik dit juist nog wel leuk. Beter dan 100x dezelfde vraag in een ander jasje aan Veerman stellen; 'Waarom was je zo slecht tegen die Oostenrijkers'? Toen had je die journalist gelijk naar huis moeten sturen.

10 juli 2024 om 00:33

Juist niet, blijft leuk zo

10 juli 2024 om 07:32

Echt de aller slechtste interviewer die ik ooit op TV heb gezien.

10 juli 2024 om 08:06

"ik ga een hele rare vraag stellen" betekent dus eigenlijk dat hij vindt dat al zijn andere vragen van een hoog/acceptabel niveau zijn.. Het blijft ongelofelijk pijnlijk om een sporttoernooi te moeten volgen bij de NPO, waar men over alleen maar journalisten van de C-garnituur lijkt te beschikken!

Maar beter zo.. Koeman wil nog weleens ineens op een trein springen die niet vaak voorbij komt

Natuurlijk van geen enkele invloed dit. Maar hoe morgen ook loopt, de winnaar is gedoemd de finale te verliezen. Ff alle wk's en ek's erbij gepakt op wikipedia. 2010 was het laatste grote toernooi waarbij degene die de 2e halve finale (op woensdag) won, ook de finale won. De dag extra rust heeft dus superveel invloed.

10 juli 2024 om 00:21

Dit is nou een mooi stukje causatie is geen correlatie.

10 juli 2024 om 01:14

Andersom.

Hoe zat het met de wk's en ek's voor 2010?

10 juli 2024 om 08:21

Beetje van hetzelfde niveau als "het land waar de scheidsrechter vandaan komt die de finale van het vorige EK floot, komt in de finale van het huidige toernooi."

Ik denk dat mensen onderschatten wat het is als een trein met 140 op een struisvogel met z'n kop in het zand knalt.

Ik vind die Stekelenburg echt de grootste pannekoek die er rondloopt. Het komt altijd ongemakkelijk en onzeker bij hem over.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren