Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman opent deur voor sensationele rentree: ‘Een geweldige speler’

Laatste update:

José Mourinho heeft Wayne Rooney uit zijn basiself gehaald en de aanvoerder van Manchester United wordt sindsdien in verband gebracht met een vertrek. Onder andere Internazionale en de Amerikaanse MLS kwamen als langs als mogelijke bestemmingen, maar een terugkeer naar Everton werd ook al genoemd. Ronald Koeman zal niets doen om dit in de weg te staan.

/

“Ik moet respect hebben voor zijn situatie, maar ik zou erg blij zijn als Wayne Rooney ooit een optie wordt voor Everton”, vertelde hij tijdens een perspraatje. “Rooney is een geweldige speler, die zijn carrière nog niet afgesloten heeft. Hoe het precies zit bij Manchester United, is verder niet mijn probleem.”

Rooney zat acht jaar in de jeugdopleiding van the Toffees en brak in 2002 op zestienjarige leeftijd definitief door. United haalde hem twee jaar later voor 37 miljoen euro naar Old Trafford.

Denk jij dat Wayne Rooney terugkeert naar Everton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moeten ze wel even flink wat salarisbudget vrijmaken. Al wil hij maar een kwart van het salaris dat hij bij United krijgt. Denk dat het China of de MLS wordt als hij gaat.

28 oktober 2016 om 14:59

Ik denk dat jij dan het kapitaal van menig Engelse club onderschat. Het salaris van 13 miljoen gbp is natuurlijk abnormaal, maar Everton heeft zonder twijfel de financiã«le middelen om dit op te hoesten.

28 oktober 2016 om 15:00

De middelen wel, maar je kant niet een speler het tienvoudige van de rest van de selectie aan salaris geven. Zeker niet aan iemand die op z'n retour is.

28 oktober 2016 om 15:08

Rooney is kind van de club en niemand zal er van raar opkijken als hij de 5 dubbele verdiend van zijn collegas.

28 oktober 2016 om 15:34

Dat is een ander verhaal, maar omdat jij spreekt over 'het vrijmaken van salarisbudget' insinueer je dat de financiã«le middelen niet aanwezig zijn. Daar was mijn reactie op gericht.

28 oktober 2016 om 15:56

5 dubbele is wel heel overdreven. Haha.

28 oktober 2016 om 16:23

Ik denk dat veel spelers rond de 2miljoen euro verdienen en Rooney zal wel 10 miljoen verdienen toch?

28 oktober 2016 om 16:38

De salarissen van Everton liggen gemiddeld tussen de 1 en 6 miljoen gpb per jaar.

28 oktober 2016 om 16:52

Rooney verdient zo'n 350.000 euro per week, dat is zo'n 18,2 miljoen euro per jaar. Het zou ook meer kunnen zijn...

28 oktober 2016 om 15:04

Precies. En een grootheid qua naamsbekendheid als Rooney kan in China bv makkelijk 40 tot 50 miljoen per jaar verdienen. Tja dan zou ik het ook wel weten

28 oktober 2016 om 15:11

Maar ik denk dat Rooney eerder voor Everton zou kiezen dan voor het geld in China. Hij heeft al belachelijk veel geld en Rooney lijkt me echt een oldschool rasvoetballer. Zo komt hij bij mij over tenminste.

28 oktober 2016 om 15:58

Dan ben ik wel benieuwd hoe de fans van Everton hem ontvangen. Die hebben het hem nooit echt in dank afgenomen dat ie vertrok haha

28 oktober 2016 om 16:34

Denk dat je Rooney dan toch wat verkeerd inschat, de enige reden waarom hij 5-6 jaar terug niet naar Chelsea is gegaan was omdat hij bij United een sterke loonsverhoging kreeg. Ik ga niet zeggen dat dit het enige is waar hij om geeft, maar doorheen zijn carriã¨re is toch wel duidelijk geworden dat hij hier wel degelijk veel belang aan hecht.

28 oktober 2016 om 17:21

Maar dat zijn wel transfers binnen zijn thuisland. China is toch echt een heel ander verhaal. Rooney is een echte Engelsman die ik niet buiten Engeland zie voetballen.

Ik denk dat het een mooie stap is en een mooi einde aan zijn cariere. Wanneer hij bij Everton niet goed genoeg meer blijk kan hij met zijn naam nog steeds aan de slag in China of Usa. Al is het alleen maar om shirtjes te kunnen verkopen met Rooney achterop.

Het zou dan ideaal zijn als Ross Barkley de omgekeerde weg bewandelt en naar United komt.

28 oktober 2016 om 17:41

Ross Barkley vind ik niet goed genoeg voor United op dit moment.

Hij voetbalt ook erg lang bij United, heeft al alle grote prijzen gepakt die hij in clubverband kan pakken. Ga lekker terug naar huis en speel nog 3 a 4 jaar voor Everton joh.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren