Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman krijgt slecht nieuws van blessurefront: 'Niet eerder dan eind januari'

Laatste update:

Slecht nieuws voor Ronald Koeman. De oefenmeester van Southampton moet het tot februari doen zonder Jay Rodriguez, die kampt met een zware knieblessure. Rodriguez heeft te maken met een terugval in zijn herstel; the Saints hadden gehoopt de aanvaller in december weer in te kunnen zetten.

/

“We zeiden al dat Jay een soort van aankoop zou zijn voor december of januari, maar dat gaat dus niet door”, legt Koeman uit in de Engelse media. “Hij heeft pas op de plaats moeten maken in zijn herstel, hij zal niet eerder dan eind januari weer kunnen spelen. Het is een zware blessure, dan moet je niet haasten. Hij heeft tijd nodig en die geven we hem. Jammer, want hij is een uitstekende speler.”

Koeman moet het zaterdag tegen Everton ook nog eens doen zonder Dusan Tadic. De van FC Twente overgenomen aanvaller was in de eerste fase van het seizoen een van de absolute uitblinkers, maar het hoge ritme van de Premier League begint zijn tol te eisen. Tadic is de laatste weken minder goed in vorm en Koeman heeft besloten de Serviër rust te geven. “Door allerlei kleine blessures en door moeheid voelt hij zich niet fris. Dat is het probleem voor spelers in de Premier League: ze hebben een pauze nodig", reageert Koeman.

Denk je dat Southampton wint van Everton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het begint nu allemaal zijn tol te eisen. Koeman moet nu dringend versterkingen gaan halen, anders eindigen ze gewoon in de middenmoot. Geld is er toch zat maar ze moeten het wel verstandig uitgeven en alleen maar aan aankopen die echt iets toevoegen of ideaal zijn Voorde breedte.

Pik ben arfa op bij hull city prima versterking voor koeman! Is ook niet echt gelukkig daar als het goed is

19 december 2014 om 09:52

Zover ik weet staat hij onder contract bij Newcastle.

19 december 2014 om 10:24

Ben Arfa is een ongemotiveerde, luie speler. Daar kan je helemaal niks meer mee. Doe jongen heeft overal problemen: Bij Lyon, Newcastle en nu ook bij Hull. Die moet lekker in de zandbak gaan voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren