Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman: ‘Ik ben daar ontevreden over, daar ga ik met hem over praten’

Laatste update:

Southampton behaalde zaterdagavond tegen West Ham United (1-0) zijn vierde zege in de laatste vijf speelronden en staat nu op een verdienstelijke zevende plaats. Ronald Koeman stond dan ook met een tevreden gevoel de BBC te woord.

/

“We begonnen goed en kwamen snel op voorsprong. We controleerden de wedstrijd en na de rode kaart werd het moeilijker, maar ook toen kregen we de beste kansen om er 2-0 van te maken. We hebben goed verdedigd en waren gevaarlijk via de counter. Het is jammer dat we de wedstrijd niet eerder op slot hebben gegooid”, aldus de 52-jarige Koeman.

Victor Wanyama werd na 54 minuten met een rode kaart van het veld gestuurd en dat was alweer de derde veldverwijzing die de middenvelder dit seizoen heeft moeten ondergaan. “Ik ben daar niet tevreden over. Drie keer rood is te veel. Hij deed het opnieuw op een plek op het veld waar je beter moet nadenken over zoiets. Hij moet leren van zijn fouten en daar ga ik met hem over praten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die tackle van Wanyama sloeg nergens op. Een goede speler zoals hij zou beter moeten weten.

Wanyama, de krachtpatser op het middenveld bij The Saints. Volgens mij kan hij van de zomer wel een stapje omhoog. Hij wordt vaak bij Arsenal genoemd, waar hij zeker niet zou misstaan. Een vraagje aan één van de Serie A-fans hier: is deze man niks voor Juventus? Hij zou met zijn power en loopvermogen daar niet misstaan volgens mij.

6 februari 2016 om 22:31

Met die tv deal in Engeland wordt het lastig voor clubs om spelers uit de Premier League te halen. Iemand als Wanyama is nu al snel 50 miljoen euro en ik denk niet dat Juve dat wil betalen.maar hij zou er wel passen, denk ik

7 februari 2016 om 00:42

In de Serie A komen spelers als Wanyama zeker van pas.
Kediera Juve Ac de Jong eerst nu Montelive en Kijo
Inter Kondogbia

Begint ook steeds slechter te spelen die Wanyama. Lees laatste tijd wel een aantal negatieve dingen over hem, of heb ik dat mis?

Ik vond dit geen gevaarlijke tackle en rood is wel heel zwaar gestraft. Maar hij heeft de schijn een beetje tegen dit seizoen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren